Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μαρ 2019, 22:06

Αρίστος έγραψε:Μ' αρεσει που εγω ο μαλακας εκανα σχεδια επι σχεδιων.

.

Aυτό δεν είναι τίποτε. Σκέψου ότι κάνεις σχέδια επί σχεδίων με τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση :asd03:
2 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2019, 22:10

<insert Churchill quote>
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μαρ 2019, 22:15

Λαχουρένιος έγραψε:<insert Churchill quote>

Syriza is like a greek gerontokori with no serious proika and a hideous family :asd03:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 04 Μαρ 2019, 22:22

Χαμένος έγραψε:

.

Aυτό δεν είναι τίποτε. Σκέψου ότι κάνεις σχέδια επί σχεδίων με τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση :asd03:

:xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 23:28

Χαμένος έγραψε:

.

Χαχαχα, τα επιτοκια ειδες ποσο πεσανε με Συριζα;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Μαρ 2019, 16:23

Το μονο θετικο που εμεινε απο την ιστορια οτι θα χω να λεω πως κοντα στα 60 μου τα ειχα εστω και για λιγο με δυο.

Σημερα παντως ειμαι πολυ πιο χαλαρος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Μαρ 2019, 17:19

Αρίστος έγραψε:Το μονο θετικο που εμεινε απο την ιστορια οτι θα χω να λεω πως κοντα στα 60 μου τα ειχα εστω και για λιγο με δυο.

.

Για πρωτάρης καλά το πήγες. Με το καλό και με τρεις και τέσσερις. Θα έχεις ένα θεματάκι με το σεξ αλλά βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Και αν έχεις και με τη φαντασία θέμα βάλε στο πρόγραμμα δάχτυλα και γλώσσα. Θα σε κάνουν εικόνισμα.:D
Επί του θέματος, Αρίστο αναπόδραστο συμπέρασμα είναι ότι πιο πιθανό είναι να βρεθεί κοίτασμα αερίου αξίας 999 τρισεκατομμυρίων στο μεσσηνιακό κόλπο, παρά θήλεο χωρίς τα χαρακτηριστικά του μικροαστικού συμπεριφορικού χοντροκωλισμού και της πάγιας τακτικής σαρκοβόρου αρπακτικού, αυτής του κουτουπώματος αθώας και αφελούς αρσενικής σάρκας.
Ενίοτε, εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα βρίσκονται στις τάξεις παντρεμένων χοντροκώλων που πηδιώνται παρανόμως με τεκνά, επιβεβαιώνοντας το ότι η αντίφαση της συμπεριφοράς τους μεταξύ συζύγου και εραστή έχει να κάνει με τα ανιδιοτελή τους οικονομικά και σεξουαλικά συμφέροντα.
Μη σου τύχει όμως να είσαι στη θέση του παράνομου τεκνού και η χοντροκώλα σκόπιμα δεν αναγνωρίζει το ρόλο σου ως σκέτο πηδηχτάρι ταυτίζοντας σε με τον κερατά.
Θα πάρει φωτιά ο κώλος σου. :fico:
:reklas:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Μαρ 2019, 17:31

Αρίστος έγραψε:Το μονο θετικο που εμεινε απο την ιστορια οτι θα χω να λεω πως κοντα στα 60 μου τα ειχα εστω και για λιγο με δυο.

Σημερα παντως ειμαι πολυ πιο χαλαρος.

.

Xαλάρωσε κι απόλαυσέ το ,στο κάτω κάτω της γραφής έκανες κι ένα "ψυχικό" στην ανοργασμική την άλλη , που θα ξαναβρεί τέτοιο "τυχερό" στη μίζερη ζωή της;
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Μαρ 2019, 17:49

Επίσης με τον Αρίστο ,θυμήθηκα κι ένα απόσπασμα απ' τα "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά" του Μουρσελά όπου ο "Λούης" ως ζεν πρεμιέ και ζιγκολό "τακτοποιούσε" την γεροντοκόρη πλούσια δικηγόρο Αντιγόνη Δερτιλή κι η σκατόγρια μάνα της τους "έπαιρνε μάτι" ..
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Μαρ 2019, 18:02

Ραν ταν πλαν έγραψε:

.

Για πρωτάρης καλά το πήγες. Με το καλό και με τρεις και τέσσερις. Θα έχεις ένα θεματάκι με το σεξ αλλά βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Και αν έχεις και με τη φαντασία θέμα βάλε στο πρόγραμμα δάχτυλα και γλώσσα. Θα σε κάνουν εικόνισμα.:D
Επί του θέματος, Αρίστο αναπόδραστο συμπέρασμα είναι ότι πιο πιθανό είναι να βρεθεί κοίτασμα αερίου αξίας 999 τρισεκατομμυρίων στο μεσσηνιακό κόλπο, παρά θήλεο χωρίς τα χαρακτηριστικά του μικροαστικού συμπεριφορικού χοντροκωλισμού και της πάγιας τακτικής σαρκοβόρου αρπακτικού, αυτής του κουτουπώματος αθώας και αφελούς αρσενικής σάρκας.
Ενίοτε, εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα βρίσκονται στις τάξεις παντρεμένων χοντροκώλων που πηδιώνται παρανόμως με τεκνά, επιβεβαιώνοντας το ότι η αντίφαση της συμπεριφοράς τους μεταξύ συζύγου και εραστή έχει να κάνει με τα ανιδιοτελή τους οικονομικά και σεξουαλικά συμφέροντα.
Μη σου τύχει όμως να είσαι στη θέση του παράνομου τεκνού και η χοντροκώλα σκόπιμα δεν αναγνωρίζει το ρόλο σου ως σκέτο πηδηχτάρι ταυτίζοντας σε με τον κερατά.
Θα πάρει φωτιά ο κώλος σου. :fico:
:reklas:

αυτό θα πει ...

"συμπυκνωμένη γνώση"
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”