τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 15:53

.
Δλδ τι θα γίνει αν κανένα νεοναζιστικό τάγμα εφόδου αναγνωρίσει την Πασιφάη στον δρόμο και μετά -κατά χρήστη Nemo- αυτή "πέσει και χτυπήσει στο πεζοδρόμιο";

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

http://www.enikos.gr/society/562758/i-d ... ysavgites-

nemo έγραψε:δεν το θεωρω κατι το σοβαρο σε σχεση με τα υπολοιπα γεγονοτα
που συμβαινουν καθε τοσο στο κεντρο της αθηνας

μπορει η κοπελια να στραβοπατησε και να κτυπησε σε μια εσοχη και ολοι γνωριζουμε
ποσο ευκολο ειναι να συμβει και να ζαλιστηκε τοσο ωστε να πει για σιδερενιο λοστο
για να μη γινει ρεζιλι
αν πραγματι εφαγε κτυπημα απο λοστο θα πρεπει να ηταν μεταμφιεσμενος
ο ρομποκοπ ωστε να αντεξει το κτυπημα και να παει σπιτι της ή στο ραντεβου της

viewtopic.php?f=5&t=7018&hilit=μπορει+η+κοπελια+να+στραβοπατησε+και+να+κτυπησε

nemo έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:A, δλδ -νεοναζί συμμορίτη- τώρα τα γκαζάκια δεν είναι απλά οικιακά αντικείμενα και η νιτρική αμμωνία λίπασμα του αγρότη απο το Μενίδι, αλλά πρόκειται όντως για ακροδεξιές συμμορίες που κρατάνε τα μπόσικα απέναντι στις ακροαριστερές, και τόσα ποστς μας έγραφες κουτοπόνηρες πουστίτσες; :pardon:

Δεν είσαι εσύ μέλος νεοναζιστικής τρομοκρατικής συμμορίας, εμείς φταίμε που έχουμε παρωπίδες :laugh1:

υπερασπιστικη γραμμη ..και επρεπε να στο επεξηγησω; δεν το καταλαβες απο το υφος ;

viewtopic.php?f=5&t=7042&p=134076&hilit=υπερασπιστικη+γραμμη+..και+επρεπε+να+στο+επεξηγησω&sid=8347e51287550c701750ba96e4e456c6#p134076

Η κοινωνία πρέπει να προστατεύεται απο τέτοια άτομα. Αν δεν μπορούν να το κάνουν οι κανόνες λειτουργίας ενός φόρουμ σε ένα τέτοιο μικρο-επίπεδο, τότε θα πρέπει να το κάνουν οι αρχές, αν χρειαστεί και σε συνεργασία με αρχές άλλων κρατών.

Όποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κρυφτούν, είναι γελασμένοι.

Αν τον ξαναδώ εδώ μέσα σε 1 εβδομάδα με το ναζιστικό άβαταρ να ποστάρει τα γνωστά, λυπάμαι, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή απο το να τον καταγγείλω εγώ προσωπικά. Σίγουρα, θα προκαλέσει αναστάτωση στο φόρουμ, μιας και οι αρχές θα το σκρινάρουν και πιθανώς να άρουν και το απορρητο επικοινωνιών αρκετών εδώ μέσα, αλλά αν χρειαστεί να γίνει, θα γίνει.

Τελειώσανε τα ψέματα.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Μαρ 2018, 16:34

Πασιφάη έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:1 εβδομάδα μπαν είναι σαν να τον λέμε και μπράβο...

Σαν πολύ αψήφιστα να το παίρνουμε το γεγονός.

Ναι. Το άτομο θα σκάσει μύτη μετά από μια βδομάδα και θα είναι λες και δεν συνέβη τίποτα. Αν είναι δυνατόν..

Όχι, διότι θα είναι σε προέγκριση δημοσιεύσεων.
Το ίδιο είχε συμβεί και με άλλον που είχε δημοσιεύσει παλιότερα προσωπικά στοιχεία αλλου μέλους. Και μάλιστα τότε εκείνος είχε πει ότι τα στοιχεία αυτά είναι "του τάδε". Εδώ ποσταρε τη φωτογραφία εντελώς στο άσχετο και μόνο επειδή κάποιοι επισήμαναν ότι είναι δική σου έγινε αντιληπτό.
Από εκεί και πέρα, θα πρέπει κι εσείς να είστε λιγο πιο προσεκτικοί με τα στοιχεία σας και τις φωτογραφίες σας, πού τις ανεβάζετε και ποιοι μπορούν να τα βρουν. Υπάρχουν ορισμένοι που σκαλίζουν τα πάντα για να βρουν κάποια πληροφορία για κάποιον.

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Αν τον ξαναδώ εδώ μέσα σε 1 εβδομάδα με το ναζιστικό άβαταρ να ποστάρει τα γνωστά, λυπάμαι, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή απο το να τον καταγγείλω εγώ προσωπικά. Σίγουρα, θα προκαλέσει αναστάτωση στο φόρουμ, μιας και οι αρχές θα το σκρινάρουν και πιθανώς να άρουν και το απορρητο επικοινωνιών αρκετών εδώ μέσα, αλλά αν χρειαστεί να γίνει, θα γίνει.

Τελειώσανε τα ψέματα.

Πολύ csi βλέπεις.
Καμία αρχή δεν μπορεί να σκανάρει τίποτα και ούτε άρση επικοινωνιών προβλέπεται για κάτι τέτοιο.
Απλά θα τους δώσω τα στοιχεία (αν μου ζητηθούν επίσημα από κάποια αρχή) και η συνέχεια θα είναι στα δικαστήρια μεταξύ Πασιφάης και Ρέμπελ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 16:39

Δεν ξέρω τι θα γίνει, εγώ πάντως αν ξαναδώ διαδικτυακό έγκλημα θα την ρίξω την καταγγελία.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 16:44

Admin έγραψε:Το ίδιο είχε συμβεί και με άλλον που είχε δημοσιεύσει παλιότερα προσωπικά στοιχεία αλλου μέλους. Και μάλιστα τότε εκείνος είχε πει ότι τα στοιχεία αυτά είναι "του τάδε".

Κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται ανάμεσά μας σήμερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Μαρ 2018, 16:48

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν ξέρω τι θα γίνει, εγώ πάντως αν ξαναδώ διαδικτυακό έγκλημα θα την ρίξω την καταγγελία.

Ελεύθερα.
Θα πρέπει πάντως να ενημερώνεις και το τημ των συντονιστών, διότι εκείνοι μόνο μπορούν να επέμβουν άμεσα.

Admin έγραψε:Το ίδιο είχε συμβεί και με άλλον που είχε δημοσιεύσει παλιότερα προσωπικά στοιχεία αλλου μέλους. Και μάλιστα τότε εκείνος είχε πει ότι τα στοιχεία αυτά είναι "του τάδε".

Γιατι, νομίζεις είναι δύσκολο να κάνει άλλο ακκάουντ από πχ άλλο πισι;
Ο συγκεκριμένος άλλωστε μάλλον το είχε κάνει κιόλας.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Μαρ 2018, 16:51

το πουλάκι τσίου είναι η καθοριστική συμβολή του ρεκ στο μαλακόμετρο. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2018, 16:56

Ποιος αλητης ηταν αυτος? Δεν θυμαμαι το σκηνικο

Κατα την γνωμη μου ο Ρεμπελ δεν αξιζε τιποτα λιγοτερο απο περμα με δεδομενο ολα τα αλλα που εχει κανει
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 17:00

Admin έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν ξέρω τι θα γίνει, εγώ πάντως αν ξαναδώ διαδικτυακό έγκλημα θα την ρίξω την καταγγελία.

Ελεύθερα.
Θα πρέπει πάντως να ενημερώνεις και το τημ των συντονιστών, διότι εκείνοι μόνο μπορούν να επέμβουν άμεσα.

Πιο τημ; Μόνο εσύ απόμεινες. Καταλαβαίνω ότι έχεις και ζωή και δεν μπορείς να ασχολείσαι όλη την ώρα με το φόρουμ. Αντίστοιχα, δεν μπορώ κι εγώ να κάνω ριπόρτ 20 ποστς την μέρα.

Όποιος μπαίνει εδώ μέσα αποκλειστικά για να κάνει ποστς μίσους/ρατσιστικά ποστς, να απειλεί, να διασπείρει fake news, να υπερασπίζεται εγκληματικές οργανώσεις, κλπ, να παίρνει τον πούλο οριστικά. Δεν θα τρέχουμε απο πίσω του για ριπόρτς όλη την μέρα. Αν κάνει άλλο ακάουντ, ξανά τον πούλο. Και ξανά.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2018, 17:02

Το νημα μου γιατι σβηστηκε ρε παιδια? Αυτο με το ναζιστικο αβαταρ
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μαρ 2018, 17:03

Eγώ να ζητήσω συγγνώμη που ξέφυγα με κάτι μπινελίκια το Σάββατο, θα χαρίσω κάτι αποβολές που είχα κατά νου στο σχολείο για να ισοφαρίσω ;)
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”