Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Μαρ 2019, 19:43

Στύγιος έγραψε:Επίσης με τον Αρίστο ,θυμήθηκα κι ένα απόσπασμα απ' τα "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά" του Μουρσελά όπου ο "Λούης" ως ζεν πρεμιέ και ζιγκολό "τακτοποιούσε" την γεροντοκόρη πλούσια δικηγόρο Αντιγόνη Δερτιλή κι η σκατόγρια μάνα της τους "έπαιρνε μάτι" ..

:D :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Μαρ 2019, 19:50

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Το μονο θετικο που εμεινε απο την ιστορια οτι θα χω να λεω πως κοντα στα 60 μου τα ειχα εστω και για λιγο με δυο.

.

Για πρωτάρης καλά το πήγες. Με το καλό και με τρεις και τέσσερις. Θα έχεις ένα θεματάκι με το σεξ αλλά βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Και αν έχεις και με τη φαντασία θέμα βάλε στο πρόγραμμα δάχτυλα και γλώσσα. Θα σε κάνουν εικόνισμα.:D
Επί του θέματος, Αρίστο αναπόδραστο συμπέρασμα είναι ότι πιο πιθανό είναι να βρεθεί κοίτασμα αερίου αξίας 999 τρισεκατομμυρίων στο μεσσηνιακό κόλπο, παρά θήλεο χωρίς τα χαρακτηριστικά του μικροαστικού συμπεριφορικού χοντροκωλισμού και της πάγιας τακτικής σαρκοβόρου αρπακτικού, αυτής του κουτουπώματος αθώας και αφελούς αρσενικής σάρκας.
Ενίοτε, εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα βρίσκονται στις τάξεις παντρεμένων χοντροκώλων που πηδιώνται παρανόμως με τεκνά, επιβεβαιώνοντας το ότι η αντίφαση της συμπεριφοράς τους μεταξύ συζύγου και εραστή έχει να κάνει με τα ανιδιοτελή τους οικονομικά και σεξουαλικά συμφέροντα.
Μη σου τύχει όμως να είσαι στη θέση του παράνομου τεκνού και η χοντροκώλα σκόπιμα δεν αναγνωρίζει το ρόλο σου ως σκέτο πηδηχτάρι ταυτίζοντας σε με τον κερατά.
Θα πάρει φωτιά ο κώλος σου. :fico:
:reklas:

Σε αυτο το νημα γραφτηκαν θεικα αποσπασματα.

Αν τυπωνα τις σελιδες του σε βιβλιο θα κονομουσαμε χοντρα. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 05 Μαρ 2019, 22:49

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Το μονο θετικο που εμεινε απο την ιστορια οτι θα χω να λεω πως κοντα στα 60 μου τα ειχα εστω και για λιγο με δυο.

.

Για πρωτάρης καλά το πήγες. Με το καλό και με τρεις και τέσσερις. Θα έχεις ένα θεματάκι με το σεξ αλλά βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Και αν έχεις και με τη φαντασία θέμα βάλε στο πρόγραμμα δάχτυλα και γλώσσα. Θα σε κάνουν εικόνισμα.:D
Επί του θέματος, Αρίστο αναπόδραστο συμπέρασμα είναι ότι πιο πιθανό είναι να βρεθεί κοίτασμα αερίου αξίας 999 τρισεκατομμυρίων στο μεσσηνιακό κόλπο, παρά θήλεο χωρίς τα χαρακτηριστικά του μικροαστικού συμπεριφορικού χοντροκωλισμού και της πάγιας τακτικής σαρκοβόρου αρπακτικού, αυτής του κουτουπώματος αθώας και αφελούς αρσενικής σάρκας.
Ενίοτε, εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα βρίσκονται στις τάξεις παντρεμένων χοντροκώλων που πηδιώνται παρανόμως με τεκνά, επιβεβαιώνοντας το ότι η αντίφαση της συμπεριφοράς τους μεταξύ συζύγου και εραστή έχει να κάνει με τα ανιδιοτελή τους οικονομικά και σεξουαλικά συμφέροντα.
Μη σου τύχει όμως να είσαι στη θέση του παράνομου τεκνού και η χοντροκώλα σκόπιμα δεν αναγνωρίζει το ρόλο σου ως σκέτο πηδηχτάρι ταυτίζοντας σε με τον κερατά.
Θα πάρει φωτιά ο κώλος σου. :fico:
:reklas:

Εξαιρετικο κειμενο..
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 06 Μαρ 2019, 09:22

Αρίστος έγραψε:Σε αυτο το νημα γραφτηκαν θεικα αποσπασματα.

Αν τυπωνα τις σελιδες του σε βιβλιο θα κονομουσαμε χοντρα. :laugh1:

Αν έχεις ακόμα διαθέσιμη εκείνη την .... κατάμεστη αίθουσα 12μ Χ 8μ στο Χαλάνδρι που είχες οργανώσει μια εκδήλωση (2012) θα μπορούσες να μας καλέσεις να μας διαβάσεις τα ... συμπεράσματα της συζήτησης που έβγαλες.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Μαρ 2019, 11:09

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Αρίστος ανταποκρίθηκε άριστα στους πολλαπλούς ρόλους που έπρεπε να παίξει στην περίπτωση για την οποία γίνεται η κουβέντα. Και άσχετα με το αν ναυάγησε το προικοθηρικό του σχέδιο, εντούτοις κράτησε ψηλά τη σημαία του ασυμβίβαστου αρσενικού, απορρίπτοντας με την ισχυρή του θέληση την ύπουλη προσπάθεια του αρπακτικού να στρογγυλοκαθίσει στη μάπα του με την κωλάθρα του και να τον καταστήσει υποχείριο των κανιβαλικών του προθέσεων, ενώ παράλληλα ανέβασε στο υψηλότερο ποιοτικό επίπεδο το ρόλο του παράνομου τεκνού και εραστή στον οποίο διαπρέπει. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Μαρ 2019, 13:26

Πιστευω η παρανομη του κανε αυτες τις μερες το καλυτερο σεξ :fico:

Οι γυναικες ειναι λες και μυριζονται το ποσο πηδαει ενας αντρας
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Μαρ 2019, 15:28

Χαζά ή διάλειμμα απο την πραγματικοτητα λετε ολοι σας
αυτο που αψηφα ο αριστο θα το βρει μπροστα σε λιγο
οπως και ολοι μας ο καθενας με την σειρα του
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 06 Μαρ 2019, 15:35

Σημερα το μεσημερι με πηρε ο φιλος μου ο μεσιτης για να μου γνωρισει λεει μια χηρα, οικογενειακη φιλη τους.

Και αν θελω να βγουμε ενα βραδυ ολοι μαζι. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 06 Μαρ 2019, 15:59

Να θελησεις κ φυσικα να μας ενημερωνεις
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Μαρ 2019, 22:31

Αρίστος έγραψε:Σημερα το μεσημερι με πηρε ο φιλος μου ο μεσιτης για να μου γνωρισει λεει μια χηρα, οικογενειακη φιλη τους.

Και αν θελω να βγουμε ενα βραδυ ολοι μαζι. :laugh1:

.

Αρίστο έχεις πάρει φόρα και σε βλέπω στα 60 να πηδάς όσες γκόμενες δεν πήδηξες σε όλη σου την ζωή :D

Πέτα κανένα κοκκαλάκι και στον ΓΓ :ligouri:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”