τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιούλ 2021, 14:18

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τι γίνεται ρε πστη μου;
Δε μας έφταναν οι παρενοχληθείσες σεξουαλικά σελέμπριτις τώρα έχουμε και τις κακοποιηθείσες.
Πριν καιρό πήραν αμπάριζα από την καταγγελία της Μπεκατώρου και όλες μα όλες θυμήθηκαν ότι πριν δέκα χρόνια τις παρενόχλησαν και τώρα αρπάχτηκαν από τις δολοφονίες των δύο άτυχων κοριτσιών και όλες μα όλες θυμήθηκαν εκ των υστέρων ότι κι αυτές πέρασαν κάποτε από κακοποιητική σχέση και ζουν σήμερα από τύχη.
Και να τα καταγγελτικά βίντεα στα μκδ και να οι συνεντεύξεις στα πρωινάδικα και να η ξεφτίλα γόνατο για δυο λεπτά δημοσιότητας. :fico:

Καλα κανουν και τα καταγγελουν μπας και υπαρξει δικαιωση και τιμωρια του καθε ψυχανωμαλου.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2021, 17:53

Λαχουρένιος έγραψε:
Δε μας έφταναν οι παρενοχληθείσες σεξουαλικά σελέμπριτις τώρα έχουμε και τις κακοποιηθείσες.
Πριν καιρό πήραν αμπάριζα από την καταγγελία της Μπεκατώρου και όλες μα όλες θυμήθηκαν ότι πριν δέκα χρόνια τις παρενόχλησαν και τώρα αρπάχτηκαν από τις δολοφονίες των δύο άτυχων κοριτσιών και όλες μα όλες θυμήθηκαν εκ των υστέρων ότι κι αυτές πέρασαν κάποτε από κακοποιητική σχέση και ζουν σήμερα από τύχη.
Και να τα καταγγελτικά βίντεα στα μκδ και να οι συνεντεύξεις στα πρωινάδικα και να η ξεφτίλα γόνατο για δυο λεπτά δημοσιότητας. :fico:

Καλα κανουν και τα καταγγελουν μπας και υπαρξει δικαιωση και τιμωρια του καθε ψυχανωμαλου.

για αυτο και εγω καταπιανομαι συνεχως με την αριστερα γιατι η μεγαλη συνεισφορα
της αριστερας στον τοπο ειναι η μαλακυνση του εγκεφαλου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Ιούλ 2021, 18:38

Λαχουρένιος έγραψε:

Ρε πολύ καλά κάνουν.
Αρκεί να λένε αλήθεια που πολύ αμφιβάλλω λόγω της χρονοκαθυστέρησης των καταγγελιών τους.
Απ' ό,τι ξέρω οι πραγματικά κακοποιημένες γυναίκες συνήθως ζητάνε βοήθεια (αν και όταν βρουν το κουράγιο και το θάρρος να το κάνουν) από κάποιες ειδικές υπηρεσίες και δεν παίρνουν σβάρνα τα κανάλια για να βγούνε στο γυαλί να πουν τον πόνο τους για πολλούς λόγους.
Εκείνο που με τσαντίζει με αυτές τις ''επώνυμες'' του κώλου είναι το ότι κάθε φορά που έχουμε κάποιο τέτοιο άσχημο γεγονός, που παίρνει μεγάλη δημοσιότητα, τότε μόνο θυμούνται τα νούμερα οι σελέμπριτις ότι είχαν κι αυτές κάποια ανάλογη περίπτωση στο παρελθόν και αρχίζουν τα ποσταρίσματα και τα βίντεα στους λογαριασμούς τους και τις παρελάσεις στα πρωινάδικα όπου με δακρύβρεχτο ύφος αφηγούνται τις άσχημες στιγμές που έζησαν στα χέρια κάποιων που δεν κατονομάζουν ποτέ.
Ε έτσι δε σου δίνουν το δικαίωμα να υποστηρίξεις ότι όλα όσα λένε έγιναν στη φαντασία τους μάλλον γιατί μπροστά στη δημοσιότητα τι είναι η ξεφτίλα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιούλ 2021, 18:50

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ρε πολύ καλά κάνουν.
Αρκεί να λένε αλήθεια που πολύ αμφιβάλλω λόγω της χρονοκαθυστέρησης των καταγγελιών τους.
Απ' ό,τι ξέρω οι πραγματικά κακοποιημένες γυναίκες συνήθως ζητάνε βοήθεια (αν και όταν βρουν το κουράγιο και το θάρρος να το κάνουν) από κάποιες ειδικές υπηρεσίες και δεν παίρνουν σβάρνα τα κανάλια για να βγούνε στο γυαλί να πουν τον πόνο τους για πολλούς λόγους.
Εκείνο που με τσαντίζει με αυτές τις ''επώνυμες'' του κώλου είναι το ότι κάθε φορά που έχουμε κάποιο τέτοιο άσχημο γεγονός, που παίρνει μεγάλη δημοσιότητα, τότε μόνο θυμούνται τα νούμερα οι σελέμπριτις ότι είχαν κι αυτές κάποια ανάλογη περίπτωση στο παρελθόν και αρχίζουν τα ποσταρίσματα και τα βίντεα στους λογαριασμούς τους και τις παρελάσεις στα πρωινάδικα όπου με δακρύβρεχτο ύφος αφηγούνται τις άσχημες στιγμές που έζησαν στα χέρια κάποιων που δεν κατονομάζουν ποτέ.
Ε έτσι δε σου δίνουν το δικαίωμα να υποστηρίξεις ότι όλα όσα λένε έγιναν στη φαντασία τους μάλλον γιατί μπροστά στη δημοσιότητα τι είναι η ξεφτίλα.

Ειναι αλλο πραγμα να μιλανε οσες ηταν θυματα καποιων συμπεριφορων (ή μαλλον αδικηματων) και αλλο να πεταγονται οι διαφοροι μαιντανοι να το παιζουν φεμινιστες για τα λαικ. Μην τους βαζεις στο ιδιο τσουβαλι οταν στο θεατρο υπαρχουν ατομα σαν τον Φιλιππιδη και τον Λιγναδη.

Τις τελευταιες μερες ξεκινησε μια νεα μοδα οπου πρεπει να καθεσαι να απολογεισαι στην καθε κυρατσα του ΦΒ μονο και μονο επειδη εισαι αντρας. Εχουμε ξεφυγει. Αυτα τα ψευτοφεμινιστικα ειναι ο πιο ευκολος τροπος να αποκτησουν διαφοροι ξεχασμενοι δημοσιοτητα και να το παιξουν πολιτικοποιημενοι ανωδυνα. Δε θα δεις τα ιδια ατομα να παιρνουν θεση πχ για το παλαιστινιακο ή καποιο αλλο σοβαρο θεμα.

Αυτα ομως δεν αναιρουν οτι οντως υπαρχει σοβαρο προβλημα με διαφορες μισογυνιστικες συμπεριφορες και το χειροτερο ειναι οτι σε αντιθεση με τους μαιντανους της τηλεορασης η μεση γυναικα δεν εχει τις ιδιες δυνατοτητες να διεκδικησει το δικιο της.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Ιούλ 2021, 19:08

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Ρε πολύ καλά κάνουν.

Ειναι αλλο πραγμα να μιλανε οσες ηταν θυματα καποιων συμπεριφορων (ή μαλλον αδικηματων) και αλλο να πεταγονται οι διαφοροι μαιντανοι να το παιζουν φεμινιστες για τα λαικ. Μην τους βαζεις στο ιδιο τσουβαλι οταν στο θεατρο υπαρχουν ατομα σαν τον Φιλιππιδη και τον Λιγναδη.

Τις τελευταιες μερες ξεκινησε μια νεα μοδα οπου πρεπει να καθεσαι να απολογεισαι στην καθε κυρατσα του ΦΒ μονο και μονο επειδη εισαι αντρας. Εχουμε ξεφυγει. Αυτα τα ψευτοφεμινιστικα ειναι ο πιο ευκολος τροπος να αποκτησουν διαφοροι ξεχασμενοι δημοσιοτητα και να το παιξουν πολιτικοποιημενοι ανωδυνα. Δε θα δεις τα ιδια ατομα να παιρνουν θεση πχ για το παλαιστινιακο ή καποιο αλλο σοβαρο θεμα.

Αυτα ομως δεν αναιρουν οτι οντως υπαρχει σοβαρο προβλημα με διαφορες μισογυνιστικες συμπεριφορες και το χειροτερο ειναι οτι σε αντιθεση με τους μαιντανους της τηλεορασης η μεση γυναικα δεν εχει τις ιδιες δυνατοτητες να διεκδικησει το δικιο της.

Εδώ είναι το θέμα. Το ότι αυτοί που κακοποιούν γυναίκες μόνο μισογύνηδες δεν είναι.
Είναι οι τύποι που με τη μία και από μακριά φωνάζουν ''είμαι μουνόδουλος και το μνι σου, όπως κι εσύ, μου ανήκει'' κι ''αν σε χάσω θα πεθάνω'' και ''κοίτα μπροστά μωρή'' ''και άργησες να σηκώσεις το τηλ.''
Με πιάνεις για να μη την πάω μακριά τη βαλίτσα; :D
Ο μισογύνης είναι άλλο πράμα, ευγενικό, καλλιεργημένο αλλά με βαθιά γνώση της γυναικείας φύσης και ποτέ δε βιαιοπραγεί, δε βρίζει ούτε και μαλώνει με γυναίκα ό,τι κι αν του κάνει κάποια.
Απλά ξέρει με τι έχει να κάνει και τις έχει όλες γραμμένες. :fico:
Με ξαναπιάνεις για να μην το πάμε μακριά και πάλι; :D
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2021, 19:32

και οπου υπαρχει συναισθημα θα τα εχουμε αυτα ....

και εγω ειμαι στην περιπου φαση που λεει ο ραν

πχ δεν πινω καφε μονος με την φιλη της και ουτε θελω να πινει τον καφε με εναν
ας πουμε φιλο μου ...γενικως σε μια σχεση πρεπει να υπαρχουν κανονες
συμπεριφορας ..οσο παλιομοδίτικο σας φαινεται ...ας μη επεκταθω αλλο
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 21 Ιούλ 2021, 20:18

0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2021, 21:37

ενα παραξενο πραγμα συμβαινει στην ελλαδα αν η εξουσια δει ελ σημαιες
αμολαει τους κρυφους και τα αναρχοκομμουνια για να χαλασουν την πορεια
ενω αν βλεπει μονο κοκκινες ανοιγει διαπλατα τους δρομους

ακομη και ουδετερος να ειναι κανεις ιδεολογικα αυτο θα πρεπει να τον κανει να σκεφτει
δυο φορες που και σε ποιον θα ριξει τον ψηφο του
0 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 21 Ιούλ 2021, 21:54

Είδα σήμερα τις ειδήσεις του open και του mega (κατά την κακή μου συνήθεια να θέλω να μου ανεβαίνει η πίεση). Ο μίσος χρόνος αφιερωμένος στον ατεντοκουμπο και ο άλλος μίσος για τα ελληνοτουρκικά.

Έλεος ρε πστ μου με αυτόν τον Νιγηριανό που τον βαφτίσαμε "Έλληνα" μόνο και μόνο επειδή ήταν καλός στο μπάσκετ. Και έχεις και τα δύο πολιτικά ζώα να θριαμβολογουν, ο μεν Μητσοτάκης να νιώθει περήφανος που.... οι Έλληνες (Έλληνα μαύρο πρώτη φορά βλέπω) θριαμβεύουν, ο δε βλαξ Τσίπρας να βρίσκει ευκαιρία να αναλύσει το μεταναστευτικό και τα περί ρατσισμού.

Μια κοινωνία χωρίς πρότυπα, χωρίς ιδανικά, χωρίς αξίες, που την έχουν κάνει να νομίζει ότι όποιος καφρος γεννιέται εδω είναι Έλληνας.

Ίσως τελικά να έπρεπε να είχαν κερδίσει οι κομμουνιστές τον συμμοριτοπόλεμο. Οι Έλληνες δεξιοί αποδείχτηκαν τελείως στόκοι και μπετοβλακες. Η ελληνική δεξιά ήταν το μοναδικό νικηφόρο καθεστώς στην παγκόσμια ιστορία εδώ και 10.000 χρόνια που δεν κατόρθωσε να γράψει την ιστορία όπως εκείνο ήθελε (αλλά την έγραψαν οι ηττημένοι). Θα περνούσαμε σκατα με τα κουμουνια αλλά τουλάχιστον τώρα θα ήμασταν μια εθνικιστική χώρα όπως η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Εσθονία κλπ μιας και θα είχαμε μάθει τα στραβά της αριστεριλας από πρώτο χέρι...
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2021, 21:58

δεν θα αντεχε ουτε ο κομμουνισμος σε αυτην την χωρα πρεπει να ειμαστε το μοναδικο ειδος
στον πλανητη με τοση διχονοια αναμεταξυ μας
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”