τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Μαρ 2018, 18:24

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Admin έγραψε:Οπότε, καταλήγουμε στο ίδιο πρόβλημα: χρειάζεται καλύτερη επίβλεψη στο φόρουμ, η οποία δεν είναι δυνατή όταν είμαι μόνος.

Είναι κύκλος του διαβόλου.

Όσο γίνεται μπάχαλο εδώ μέσα, τόσο δεν θα έρχεται ή θα παραμένει σοβαρός άνθρωπος.

Τον τελευταίο καιρό είχαμε τον Αρίστο να σπαμάρει προβολές πόθων και συριζιές, με τον Λαχουρένιο και τον Γ.Γ. να τον στοκάρουν. Λίγο πολύ έβγαλαν νοκ άουτ ο ένας τον άλλο και κάπως ησυχάσαμε, δλδ αυτό πλέον γίνεται σε έναν μίνιμα βαθμό, κυρίως γιατί ο Αρίστος δεν γράφει τόσο συχνά.

Έπειτα έχουμε τα νεοναζί τρολς, τα οποία προκαλούν όπως είναι αναμενόμενο, όταν ξεσαλώνουν προκαλούν αντίδραση. Προσωπικά αν δεν υπήρχαν αυτά, δεν θα έγραφα τόσο στην πολιτική και θα ασχολούμουν με άλλες ενότητες, όπως διεθνή, τεχνολογία, ιστορία.

Βασικά αυτό είναι το φόρουμ τους τελευταίους μήνες, ανύπαρκτο δλδ. Ρόλο έπαιξε και η απουσία του Μαίτρ, ο οποίος άνοιγε και συμμετείχε σε νορμάλ θέματα.

Ναζί πάντα υπήρχαν, ίσως τελευταία να είναι και λιγότεροι σε σχέση με άλλες εποχές.
Η ποιότητα τώρα των συζητήσεων εξαρτάται και από τα μέλη. Αν τα μέλη καυλώνουν με τα πολιτικά, μοιραία η πολιτική θα κυριαρχεί. Η μόνη λύση είναι να έρθουν μαζικά άτομα που δεν γουστάρουν τα πολιτικά, αλλά δεν ξέρω από που θα έρθουν. Και τα φόρα όπου έγραφαν οι περισσότεροι εδώ παλιά, πολιτικά ήταν κυρίως.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 18:29

Ναι, αλλά δεν μπορεί το καράβι να πηγαίνει ακυβέρνητο και να πάρουν τον έλεγχο οι αρουραίοι.

Αν δεν φτάνει ο χρόνος μονάδων, ας υπάρξει μια συλλογική λύση με περισσότερους μοντς που θα διαθέτουν λιγότερο χρόνο ο καθένας.

Σημαντικό είναι να υπάρχουν σαφείς κανονισμοί που να ακολουθούνται κατά γράμμα. Ας πούμε, αυτό

2. Τα μέλη υποχρεούνται να σέβονται τα άλλα μέλη και να μην παραβιάζουν, κατά την συμμετοχή τους στο φόρουμ, το ελληνικό δίκαιο και το δίκαιο του τόπου διαμονής τους. Είναι προσωπικά υπεύθυνα, αστικά και ποινικά, για τυχόν παραβάσεις στις οποίες θα υποπέσουν. Απαγορεύονται τα κάθε είδους υβριστικά, προσβλητικά, απειλητικά, άσεμνα, πορνογραφικά, ρατσιστικά μηνύματα, καθώς και αναρτήσεις που περιέχουν παράνομο περιεχόμενο ή περιεχόμενο που υπόκειται σε προστασία πνευματικών δικαιωμάτων.

καταστρατηγείται βάναυσα
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Μαρ 2018, 18:34

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Ναι, αλλά δεν μπορεί το καράβι να πηγαίνει ακυβέρνητο και να πάρουν τον έλεγχο οι αρουραίοι.

Αν δεν φτάνει ο χρόνος μονάδων, ας υπάρξει μια συλλογική λύση με περισσότερους μοντς που θα διαθέτουν λιγότερο χρόνο ο καθένας.

Σημαντικό είναι να υπάρχουν σαφείς κανονισμοί που να ακολουθούνται κατά γράμμα. Ας πούμε, αυτό

2. Τα μέλη υποχρεούνται να σέβονται τα άλλα μέλη και να μην παραβιάζουν, κατά την συμμετοχή τους στο φόρουμ, το ελληνικό δίκαιο και το δίκαιο του τόπου διαμονής τους. Είναι προσωπικά υπεύθυνα, αστικά και ποινικά, για τυχόν παραβάσεις στις οποίες θα υποπέσουν. Απαγορεύονται τα κάθε είδους υβριστικά, προσβλητικά, απειλητικά, άσεμνα, πορνογραφικά, ρατσιστικά μηνύματα, καθώς και αναρτήσεις που περιέχουν παράνομο περιεχόμενο ή περιεχόμενο που υπόκειται σε προστασία πνευματικών δικαιωμάτων.

καταστρατηγείται βάναυσα

Άντε, ψησου να γίνεις μοντ, έστω και δοκιμαστικά. :P
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2018, 18:37

Ευχαριστώ που με θεωρείς Στυγιε άξιο για μοντ, άλλα μάλλον.με δουλευεις :D

Έχω τσακωθεί με πολλους και δε θα μπορω να πάρω αποφάσεις χωρίς να χαρακτηριστω εμπαθής. Ουτε και γω ξέρω όμως πως θα αντιδρασω αν έχω τέτοια εξουσία.

Η γυναικα σου θα ναι καλύτερη επιλογή :D

Αλήθεια ο Μετρ τι έπαθε; Ξενερωσε λέτε;
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μαρ 2018, 18:37

Στύγιος έγραψε: Διάδοχος και Λαχουρένιος για μοντεράτορες .

Πολύ το συζητήσαμε, ADMIN κάντους μπλε ,και σε 1 βδομάδα αν δεν τούς αρέσει ,το ξαναβλέπουμε..
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 18:39

Admin έγραψε:Ναζί πάντα υπήρχαν, ίσως τελευταία να είναι και λιγότεροι σε σχέση με άλλες εποχές.
Η ποιότητα τώρα των συζητήσεων εξαρτάται και από τα μέλη. Αν τα μέλη καυλώνουν με τα πολιτικά, μοιραία η πολιτική θα κυριαρχεί. Η μόνη λύση είναι να έρθουν μαζικά άτομα που δεν γουστάρουν τα πολιτικά, αλλά δεν ξέρω από που θα έρθουν. Και τα φόρα όπου έγραφαν οι περισσότεροι εδώ παλιά, πολιτικά ήταν κυρίως.

Ακόμη και στον βόθρο, οι ναζί δεν επιτρέπεται να ξεσαλώνουν ανοικτά. Εδώ μέσα ο άλλος γελούσε μέσα στα μούτρα μας (χο χο χο, σας δουλεύω, κάνω νταματζ κοντρόλ για εγκληματική οργάνωση και σας το λέω κιόλας)
Αντίστοιχα κακό θα ήταν να είχαμε 2-3 αναρχικούς σαν τον Σκίουρο, ή ένα απο τα 2-3 καθυστερημένα που το παίζουν κουμονισταί στον βόθρο.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 18:44

Λαχουρένιος έγραψε:Ευχαριστώ που με θεωρείς Στυγιε άξιο για μοντ, άλλα μάλλον.με δουλευεις :D

Έχω τσακωθεί με πολλους και δε θα μπορω να πάρω αποφάσεις χωρίς να χαρακτηριστω εμπαθής. Ουτε και γω ξέρω όμως πως θα αντιδρασω αν έχω τέτοια εξουσία.

Η γυναικα σου θα ναι καλύτερη επιλογή :D

Αλήθεια ο Μετρ τι έπαθε; Ξενερωσε λέτε;

Ένας σημαντικός παράγοντας για την απουσία του σίγουρα είναι και τα ναζιστικά ποστς. Εμένα μου λείπει πάντως, γιατί αν και διαφωνούσαμε σε αρκετά θέματα, πάντα είχαμε κάτι να πούμε για επιστήμη, τεχνολογία, χόμπι, ζωή στο εξωτερικό, ταξίδια, κλπ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2018, 18:48

Και γω τον συμπαθω πολύ ήταν ο πιο κάλος χαρακτήρας. Ήρεμος, με χιούμορ και πολλά ενδιαφέροντα.

Ενα νορμάλ ειχαμε και χάθηκε.

Έχει αραιωσει και ο Εθνι
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μαρ 2018, 18:51

Λαχουρένιος έγραψε:Ευχαριστώ που με θεωρείς Στυγιε άξιο για μοντ, άλλα μάλλον.με δουλευεις :D

Όχι δε σε δουλεύω ,λόγω επαγγέλματος και χιλιάδων εκθέσεων και γραπτών είμαι και λίγο profiler.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2018, 18:54

Στύγιος έγραψε:

Όχι δε σε δουλεύω ,λόγω επαγγέλματος και χιλιάδων εκθέσεων και γραπτών είμαι και λίγο profiler.

Να σαι καλά, αλλά έχω τσακωθεί με διάφορους και θα με αμφισβητούν συνεχεία

Σκέψου πχ να σβησω ποστ του Αριστου ή να του επιβαλλω ποινη. Θα γίνει ο ΓΠΠ.

Ο ΔΘ είναι πιο πράος και συμπαθής και θα ηταν πιο κατάλληλος. Οπώς και ο Βλαντ άλλα δεν μπαίνει συχνα
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”