τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Ιούλ 2021, 00:37

Παιδιά συχνά πυκνά βλέπω βιντεάκια με police dogs αλλά αυτά που πετύχαινα ήταν σε στυλ επίδειξης, ξέρετε σε ελεγχόμενο περιβάλλον, όπου ο υποτιθέμενος "κακοποιός" φοράει μαξιλαράκια προστασίας και τέλος πάντων το σκηνικό είναι ψιλοστημένο.
Και έλεγα "σιγάαααααα".
Μου φαινόταν λίγο υπερεκτιμημένη η συνεισφορά του σκύλου ή για να το θέσω αλλιώς έβλεπα ότι μπορεί να κάνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα και πολλές φορές όχι και με απόλυτη επιτυχία.
Dont get me wrong. Δε λέω ότι το έργο των Κ9 σκύλων δεν είναι χρήσιμο στο έργο της αστυνομίας/στρατού ή ότι ένας σκύλος δεν μπορεί να δράσει καταλυτικά σε μια αστυνομική επιχείρηση αλλά λέω οκ εντάξει δεν εντυπωσιαζόμουν και ιδιαίτερα.

Και που λέτε παιδιά πετυχαίνω βίντεο με footage από σκυλιά Κ9 in real action. Επιτέλους!!! Ήθελα να τα δω σε πραγματικές συνθήκες.
Oh boy ... oh boy....ΟΗ ΒΟΥ
Καταρχήν πεθαίνεις από ανακοπή μόνο στη θέα της φονικής μηχανής που έχει πάρει θέση να σε κάνει κομμάτια.
Το μόνο που το συγκρατεί είναι το λουρί που το κρατάει ο αστυνομικός και εύχεσαι εκείνη την ώρα να μην το αφήσει.
Τσίσα!!!
Δείχνει μέχρι και διμοιρίες αστυνομικών που χρησιμοποιούν Κ9 σκύλους για να διαλύσουν εξαγριωμένο πλήθος. :o

Τα υπόλοιπα footage ήταν από διάφορες ακινητοποιήσεις κακοποιών. Αν με ρωτάτε, αν με κυνηγούσε η αστυνομία θα προτιμούσα να είχα φάει σφαίρα παρά να με κυνηγάει σκύλος. Καμία ελπίδα.
Οκ αστειεύομαι ... αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.

Πάρτε μια ιδέα αν θέλετε
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ

0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Ιούλ 2021, 01:58

Α να πω λίγο κάτι. Όταν λέω "εντυπωσιάζομαι" δεν εννοώ ότι γουστάρω να βλέπω ανθρώπους να τους δαγκώνουν τα σκυλιά. Αν γινόταν με κάποιο τρόπο τα σκυλιά να ακινητοποιούν χωρίς να δαγκώνουν θα ήταν καλύτερα. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον τρόπο πώς μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να χρησιμοποιήσουν το στόμα τους.
Φαντάζομαι ότι και οι αστυνομικοί τα αφήνουν αμολημένα ανά περίπτωση. Σε αρκετές περιπτώσεις πολλοί κακοποιοί παραδίνονται χωρίς καν να χρειαστεί να τους επιτεθεί ο σκύλος.
Τέσπα, εγώ πιο πολύ εστιάζω στα skills του σκύλου.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Ιούλ 2021, 02:11

Μια άλλη φορά (σχετικά πρόσφατα) είχε γίνει μια κατάρρευση κάπου (εδώ Ελλάδα) και τα σωστικά συνεργεία έψαχναν για τυχόν εγκλωβισμένους σε συντρίμμια. Δεν είχε τελικά κανέναν ευτυχώς.
Και ήταν λοιπόν ο αντέννα όπου έδειχνε σε ζωντανή σύνδεση την επιχείρηση.
Και που λέτε τα σωστικά συνεργεία είχαν και έναν σκύλο μαζί τους. Και η κάμερα εστίαζε συνέχεια στον σκύλο και οι δημοσιογράφοι είχαν ενθουσιαστεί "και δείτε τον σκύλο που ψάχνει" και τέτοια και τέλος πάντων περιέγραφαν το όλο σκηνικό.
Και σε κάποια φάση εκεί που είχε κοντινό πλάνο τον σκύλο και οι δημοσιογράφοι θεωρούσαν ότι κάτι βρήκε, σηκώνει ο σκύλος το πόδι και πατάει ένα κατούρημα :laugh1: ... on air.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 29 Ιούλ 2021, 02:37

Ποιοι κακοποιοι; :xaxax:
Τα μπατσοσκυλα είναι χρήσιμα μονο στις καταστολες διαδηλώσεων, εκτός αν ειναι εκπαιδευμένα για ναρκωτικά.
Αλλα η κύρια χρηση μπατσοσκυλων ειναι να βασανιζουν τους διαδηλωτές

1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 29 Ιούλ 2021, 20:26

0 .

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 29 Ιούλ 2021, 20:27

Geri έγραψε:Αλλος σου φταιει κι αλλον βριζεις

Dane Quail is all three. All three: stupid, full of shit and fucking nuts!
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 29 Ιούλ 2021, 20:37

0 .

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 29 Ιούλ 2021, 21:16

Γαμώτο το κεφάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααλι μου..!!
0 .

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 29 Ιούλ 2021, 21:39

O Spark είναι στη διοίκηση; Είναι λίγο αδερφή άκουσα.

Α και σε περίπτωση που δεν έχω την ευκαιρία να το ξαναπώ Ζενίθερδε παρ' τα @@ μου αγόρι μου. Βαθιά στη κωλάρα σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 29 Ιούλ 2021, 21:39

Darkdays έγραψε:Γαμώτο το κεφάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααλι μου..!!

Υπάρχουν καρχαρίες στους βάλτους ; :hmmm :hmmm :hmmm

Darkdays έγραψε:Δεν λέω καμία υπερβολή όταν λέω οτι σε λίγες μέρες θα σέρνεσαι σαν καρχαρίας του βάλτου!

viewtopic.php?f=54&p=321110#p321110

Δηλαδή έχω ακούσει για κροκόδειλους στις θάλασσες ( συνήθως εκεί που τα ποτάμια χύνονται στις θάλασσες ) , αλλά καρχαρίες στα βαλτονέρια ; :hmhmhm:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”