) σκεφτόμουν "σιγά που θα μου χρειαστεί η οπισθογωνία;"Και σε όλα αυτά τα χρόνια που οδηγώ έχω ξεσκιστεί στις οπισθογωνίες.
.gif)

) σκεφτόμουν "σιγά που θα μου χρειαστεί η οπισθογωνία;".gif)

Deutsch Lover έγραψε:Αναβλήθηκε λόγω κορωνοιου η δική του 18χρονου στο Αιγάλεω που είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τρεις γυναίκες χουφτωνοντας τες και μια τέταρτη επιδεικνύοντας της τα γεννητικά του όργανα.
Ήμασταν που ήμασταν αγαμητοι σαν λαός με τις τόσες χοντροκωλες, στραβομουνες, μη-μου-απτου, απωθητικές γκόμενες με υπερβολική και εμφανή κυτταρίτιδα στα μπούτια που αναγκάζουν στην εφηβεία τα αγόρια να αγοράζουν μοτοσυκλέτες, κατά προτίμηση μεγάλου κυβισμού, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση των τροχαίων στην χώρα μας και αργότερα ζητάνε γιατρό και δικηγόρο για να αποκατασταθούν οικονομικά αμολωντας δύο κουτσουβελα για να τον κερατωσουν μετά με τον καλύτερο τους φίλο, τώρα με την παΝΔημια χειροτέρεψαν τα πράγματα.
Οι νέοι δεν μπορούν να γαμησουν. Έχουν πάθει διπλό ψυχολογικό πρόβλημα, μια επειδή οι γκόμενες ζητάνε να έχουν υψηλό εισόδημα (θαρρείς και αν κάποιος είχε ποτέ υψηλό εισόδημα θα γυρναγε να τις κοιτάξει) και δεύτερη επειδή τόσους μήνες γαμουσαν στα κρυφά και γρήγορα - γρήγορα για να μην τους ανακαλύψει η μπατσαρία.
Επιβεβαιώνεται ο πορνομεταναστης που λέει οτι ολοι οι 18χρονοι θα πρέπει να παίρνουν ένα δωρεάν κουπόνι για μπουρδέλα και ότι από τα 14 θα πρέπει να πραγματοποιείται μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία με πρακτική διδασκαλία![]()
Πλάκα πλάκα βρήκα ιδέα για να αυξήσει ο Κούλης τους εμβολιασμούς. Δωρεάν κουπόνια για μπουρδέλα και πόρνες πολυτελείας στους εμβολιασμενους

nemo έγραψε:γμτ μου τωρα μολις εμαθα οτι πεθανε ενα παλικαρι ενα 190 υψος απο καρδια 35 ετων
αστυνομικος στο επαγγελμα δεν καπνιζε και δεν εκανε καταχρησεις
τι σου ειναι ο ανθρωπος τελικα ..ενα παφ και τελος

ВладимирВладимирович έγραψε:nemo έγραψε:γμτ μου τωρα μολις εμαθα οτι πεθανε ενα παλικαρι ενα 190 υψος απο καρδια 35 ετων
αστυνομικος στο επαγγελμα δεν καπνιζε και δεν εκανε καταχρησεις
τι σου ειναι ο ανθρωπος τελικα ..ενα παφ και τελος
Εμβολιο εχει κανει;

Λαχουρένιος έγραψε:Deutsch Lover έγραψε:Αναβλήθηκε λόγω κορωνοιου η δική του 18χρονου στο Αιγάλεω που είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τρεις γυναίκες χουφτωνοντας τες και μια τέταρτη επιδεικνύοντας της τα γεννητικά του όργανα.
Ήμασταν που ήμασταν αγαμητοι σαν λαός με τις τόσες χοντροκωλες, στραβομουνες, μη-μου-απτου, απωθητικές γκόμενες με υπερβολική και εμφανή κυτταρίτιδα στα μπούτια που αναγκάζουν στην εφηβεία τα αγόρια να αγοράζουν μοτοσυκλέτες, κατά προτίμηση μεγάλου κυβισμού, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση των τροχαίων στην χώρα μας και αργότερα ζητάνε γιατρό και δικηγόρο για να αποκατασταθούν οικονομικά αμολωντας δύο κουτσουβελα για να τον κερατωσουν μετά με τον καλύτερο τους φίλο, τώρα με την παΝΔημια χειροτέρεψαν τα πράγματα.
Οι νέοι δεν μπορούν να γαμησουν. Έχουν πάθει διπλό ψυχολογικό πρόβλημα, μια επειδή οι γκόμενες ζητάνε να έχουν υψηλό εισόδημα (θαρρείς και αν κάποιος είχε ποτέ υψηλό εισόδημα θα γυρναγε να τις κοιτάξει) και δεύτερη επειδή τόσους μήνες γαμουσαν στα κρυφά και γρήγορα - γρήγορα για να μην τους ανακαλύψει η μπατσαρία.
Επιβεβαιώνεται ο πορνομεταναστης που λέει οτι ολοι οι 18χρονοι θα πρέπει να παίρνουν ένα δωρεάν κουπόνι για μπουρδέλα και ότι από τα 14 θα πρέπει να πραγματοποιείται μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία με πρακτική διδασκαλία![]()
Πλάκα πλάκα βρήκα ιδέα για να αυξήσει ο Κούλης τους εμβολιασμούς. Δωρεάν κουπόνια για μπουρδέλα και πόρνες πολυτελείας στους εμβολιασμενους
Αυτο το ποστ ειναι συνδιασμος Ραν Ταν Πλαν και Εθνικοκοινωνιστη
να αποκατασταθούν οικονομικά αμολωντας δύο κουτσουβελα για να τον κερατωσουν μετά με τον καλύτερο τους φίλο,