τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Αύγ 2021, 22:16

Εν τω μεταξύ θυμάμαι όταν μου μάθαινε την οπισθογωνία (είχαμε ανέβει λέβελ :laugh1: ) σκεφτόμουν "σιγά που θα μου χρειαστεί η οπισθογωνία;"

Και σε όλα αυτά τα χρόνια που οδηγώ έχω ξεσκιστεί στις οπισθογωνίες.
:laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2021, 08:09

Deutsch Lover έγραψε:Αναβλήθηκε λόγω κορωνοιου η δική του 18χρονου στο Αιγάλεω που είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τρεις γυναίκες χουφτωνοντας τες και μια τέταρτη επιδεικνύοντας της τα γεννητικά του όργανα.

Ήμασταν που ήμασταν αγαμητοι σαν λαός με τις τόσες χοντροκωλες, στραβομουνες, μη-μου-απτου, απωθητικές γκόμενες με υπερβολική και εμφανή κυτταρίτιδα στα μπούτια που αναγκάζουν στην εφηβεία τα αγόρια να αγοράζουν μοτοσυκλέτες, κατά προτίμηση μεγάλου κυβισμού, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση των τροχαίων στην χώρα μας και αργότερα ζητάνε γιατρό και δικηγόρο για να αποκατασταθούν οικονομικά αμολωντας δύο κουτσουβελα για να τον κερατωσουν μετά με τον καλύτερο τους φίλο, τώρα με την παΝΔημια χειροτέρεψαν τα πράγματα.

Οι νέοι δεν μπορούν να γαμησουν. Έχουν πάθει διπλό ψυχολογικό πρόβλημα, μια επειδή οι γκόμενες ζητάνε να έχουν υψηλό εισόδημα (θαρρείς και αν κάποιος είχε ποτέ υψηλό εισόδημα θα γυρναγε να τις κοιτάξει :laugh1: ) και δεύτερη επειδή τόσους μήνες γαμουσαν στα κρυφά και γρήγορα - γρήγορα για να μην τους ανακαλύψει η μπατσαρία.

Επιβεβαιώνεται ο πορνομεταναστης που λέει οτι ολοι οι 18χρονοι θα πρέπει να παίρνουν ένα δωρεάν κουπόνι για μπουρδέλα και ότι από τα 14 θα πρέπει να πραγματοποιείται μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία με πρακτική διδασκαλία :fico:

Πλάκα πλάκα βρήκα ιδέα για να αυξήσει ο Κούλης τους εμβολιασμούς. Δωρεάν κουπόνια για μπουρδέλα και πόρνες πολυτελείας στους εμβολιασμενους :D

Αυτο το ποστ ειναι συνδιασμος Ραν Ταν Πλαν και Εθνικοκοινωνιστη
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 04 Αύγ 2021, 16:08

Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Αύγ 2021, 17:04

οτι μου την δινουν οι φωτιες και η αθλια αντιμετωπιση απο τους κοινους πολιτες
ξυπνηστε ζωα μας καταστρεφουν σιγα σιγα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Αύγ 2021, 19:34

γμτ μου τωρα μολις εμαθα οτι πεθανε ενα παλικαρι ενα 190 υψος απο καρδια 35 ετων
αστυνομικος στο επαγγελμα δεν καπνιζε και δεν εκανε καταχρησεις

τι σου ειναι ο ανθρωπος τελικα ..ενα παφ και τελος
1 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Αύγ 2021, 21:52

nemo έγραψε:γμτ μου τωρα μολις εμαθα οτι πεθανε ενα παλικαρι ενα 190 υψος απο καρδια 35 ετων

Εμβολιο εχει κανει;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Αύγ 2021, 08:46

ВладимирВладимирович έγραψε:
nemo έγραψε:γμτ μου τωρα μολις εμαθα οτι πεθανε ενα παλικαρι ενα 190 υψος απο καρδια 35 ετων

Εμβολιο εχει κανει;

και σε μενα μου μπηκε η ιδεα αλλα ρωτησα τον θειο του -γιατι ο πατερας του δεν μπορουσε να μιλησει
[πως δεν ειχε κανει το εμβολιο -οπως και δεν ηταν παντρεμένος που αν ηταν κατι θα αφηνε πισω του
η καρδια παει να γινει Ν1 σε θανατους και πριν απο ενα μηνα περιπου πεθανε και αλλος νεος απο καρδια
που ο αδελφος ειχε σκοτωθει σε τροχαιο και αυτα τα αδελφια χωρις απογονους συν και η κοπελιτσα πριν ενα χρονο
ασχημο πραγμα ο γονιος να θαβει τα παιδια του
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 05 Αύγ 2021, 20:51

Ανούσιες επιστροφες
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Αύγ 2021, 21:39

Λαχουρένιος έγραψε:
Deutsch Lover έγραψε:Αναβλήθηκε λόγω κορωνοιου η δική του 18χρονου στο Αιγάλεω που είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τρεις γυναίκες χουφτωνοντας τες και μια τέταρτη επιδεικνύοντας της τα γεννητικά του όργανα.

Ήμασταν που ήμασταν αγαμητοι σαν λαός με τις τόσες χοντροκωλες, στραβομουνες, μη-μου-απτου, απωθητικές γκόμενες με υπερβολική και εμφανή κυτταρίτιδα στα μπούτια που αναγκάζουν στην εφηβεία τα αγόρια να αγοράζουν μοτοσυκλέτες, κατά προτίμηση μεγάλου κυβισμού, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση των τροχαίων στην χώρα μας και αργότερα ζητάνε γιατρό και δικηγόρο για να αποκατασταθούν οικονομικά αμολωντας δύο κουτσουβελα για να τον κερατωσουν μετά με τον καλύτερο τους φίλο, τώρα με την παΝΔημια χειροτέρεψαν τα πράγματα.

Οι νέοι δεν μπορούν να γαμησουν. Έχουν πάθει διπλό ψυχολογικό πρόβλημα, μια επειδή οι γκόμενες ζητάνε να έχουν υψηλό εισόδημα (θαρρείς και αν κάποιος είχε ποτέ υψηλό εισόδημα θα γυρναγε να τις κοιτάξει :laugh1: ) και δεύτερη επειδή τόσους μήνες γαμουσαν στα κρυφά και γρήγορα - γρήγορα για να μην τους ανακαλύψει η μπατσαρία.

Επιβεβαιώνεται ο πορνομεταναστης που λέει οτι ολοι οι 18χρονοι θα πρέπει να παίρνουν ένα δωρεάν κουπόνι για μπουρδέλα και ότι από τα 14 θα πρέπει να πραγματοποιείται μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία με πρακτική διδασκαλία :fico:

Πλάκα πλάκα βρήκα ιδέα για να αυξήσει ο Κούλης τους εμβολιασμούς. Δωρεάν κουπόνια για μπουρδέλα και πόρνες πολυτελείας στους εμβολιασμενους :D

Αυτο το ποστ ειναι συνδιασμος Ραν Ταν Πλαν και Εθνικοκοινωνιστη

Δεν μπορώ να με αναγνωρίσω κάπου εκτός τις παρακάτω δέκα τελευταίες λέξεις. :D

να αποκατασταθούν οικονομικά αμολωντας δύο κουτσουβελα για να τον κερατωσουν μετά με τον καλύτερο τους φίλο,

Με το γενικό νόημα ψιλοσυμφωνώ έστω κι αν το κείμενο πιάνει εντελώς επιδερμικά (και μόνο στη δεύτερη παράγραφο) το ζήτημα του συμπεριφορικού χοντροκωλισμού. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 06 Αύγ 2021, 06:20

During the game you have displayed the strategic abilities of Alexander the great. The people will remember you as Cloud the wise!!!
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”