Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Μάιος 2020, 13:24

Adminović έγραψε:
Αγις έγραψε: :hmmm

ΥΓ. Αγαπητοί επισκέπται, μπορείτε να πάτε για κατούρημα, φαϊ κλπ καθημερινές σας ανάγκες. Για τις επόμενες ώρες δεν αναμένεται να γράψω κάτι.

:laugh1: :laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Μάιος 2020, 13:25

Αγις έγραψε:δεν καταλαβα καν σε ποιο φορουμ εγιναν ολα αυτα - ειμαι κομματακι αργος

Να δώσω τότε μερικές λέξεις - κλειδιά:

Howdy!
No cookie! No access! Boo!

Αύριο μου λες αν το βρήκες. :laugh1: :P
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 30 Μάιος 2020, 14:12

περαστικος έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Ειναι ασυλληπτο παντως ομαδα διαχειρισης κα να μην εχουν τροπο επικοινωνιας μεταξυ τους περαν του φορουμ,..δεν υπαρχει αυτο! Ο ερασιτεχνισμος σε ολο του το μεγαλειο.Και δεν μιλαω ως ασχετη με το μοντερειτινγκ αλλα ως πολυ σχετικη, οχι βεβαια στην βοθριλα.
Γενικα παραπανω καποιος εγραψε κατι πολυ σωστο,δεν θυμαμαι ποιος.Οτι το καθε σαιτ ειναι αναλογο με τον διαχειριστη και γενικα ΟΔ/ Το ειχα γραψει καισ την βοθριλα πολλες φορες η ΟΔ δινει τον τονο σε ενα σαιτ,απλα πραγματακια για οσους ξερουν απο αυτα.Αλλα εκει ηταν παρεουλα της παρεουλας μοντερειτινγκ αναλογα με συμπαθειες και παρεουλες ο σπυρακος να μην κακοκαρδισει κανεναν μοντ και του φυγει και τι θα κανει...,αχρηστιλα παντελως.

Δεν ξερω αν εκλεισε απο τεχνικο προβλημα(αδιαννοητο διαχειριστης να μην μπορει να λυσει τετοιο θεμα σε τοσες μερες) η το εκλεισαν για αλλους λογους,αλλα η παρανομια εκει μεσα εβριθε.Εννοω ποστ που ηταν παρανομα 100/100.
Και ουκι..αλλο πραγμα η ελευθερια λογου και αλλο η ασυδοσια και η μαλακινση εγκεφαλου. :madwoman:

ΥΓ.Να αλλαξω το αβαταρι μου αραγε; :sgrat:

:ciao5:

Γεια σου και σε σενα! :ciao5:
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Μάιος 2020, 14:16

Adminović έγραψε:
Αγις έγραψε: :hmmm

Δεν πιστεύω να είσαι κι εσύ από εκείνους που πιστεύουν τους κακεντρεχείς, ψυχοπαθείς, παρανοϊκούς κλπ που λένε μαλακίες γιατί είναι κακεντρεχείς, ψυχοπαθείς, παρανοϊκοί κι όχι τους συντονιστές που σουλατσάρουν στα άλλα φόρα και διαδίδουν ότι έφαγαν μπαν από το φόρουμ που είναι συντονιστές;;;; :hmmm

ΥΓ. Αγαπητοί επισκέπται, μπορείτε να πάτε για κατούρημα, φαϊ κλπ καθημερινές σας ανάγκες. Για τις επόμενες ώρες δεν αναμένεται να γράψω κάτι.

διαβασα λιγο αναφερονται σε κομματικα και σε ψηφους ..δεν ειναι τοσο μεμπτό
ειναι σαν να στελνω εγω σε καποιους πμ να ψηφισουν τον κασι ή να με στελνουν σε μενα να ψηφίσω κκε

δεν ειναι σοβαρο ..στην θητεία μου εχουν συμβει πολυ σοβαρα απο αυτα ρουφιανες ψευδη σε ανυπόστατα
γεγονοτα σε πραγματα δηλαδη που δεν ειχαν συμβει ... αυτα να φοβασαι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Μάιος 2020, 14:34

Εμένα με έστελνε πμ ο ΣΕ με φώτο όπου φορούσε μόνο φακιόλι στο κεφάλι και καβαλούσε μια καλλίγραμμη Dyson.

Kαταγγέλω.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 30 Μάιος 2020, 16:02

Adminović έγραψε:Τώρα που είπε ο Γιώργαρος για τους λογαριασμούς του, μου θύμισε την πονεμένη ιστορία ενός φίλου. Αυτός είναι Χρυσαυγίτης και είχε μάθει ότι σε ένα φόρουμ (που ανήκε σε ακροδεξιό εκδότη που έχει στενές σχέσεις με κάτι πρώην υπουργούς) οι ακροδεξιοί μπορούν να έχουν πλέρια ελευθερία και όχι ανελευθερία που υπάρχει σε άλλα φόρα (άσχετα αν οι φιλοΝΔ συντονιστές αυτού του φόρουμ πάνε σε αυτά τα άλλα φόρα και διαδίδουν ότι το φόρουμ τους είναι άντρο αριστερών και ότι δήθεν εκεί έχουν φάει μπαν :laugh1: :P ).

Το λοιπόν, αυτός ο φίλος προσπαθούσε απλά να πει τη γνώμη του ότι η λύση για τον τόπο είναι η ψήφος στη ΧΑ και δεχόταν διαρκώς παρενοχλήσεις μέσω πμ από διάφορα προφίλ ΝΔ ότι πρέπει να ψηφίσει ΝΔ γιατί ψήφος στη ΧΑ = ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εδώ πώς τον παρενοχλούσαν τα παλιόπαιδα (για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, έχουν καλυφθεί τα νικς, άβαταρς, ημ/νιες κλπ δεδομένα και έχει αφεθεί σκέτη η στιχομυθία)...

1.jpg

Μια πραγματική δημοκρατία έχει προυπόθεση την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Αυτό ισχύει εκατέρωθεν. Δεν ακομονώνει αυτά που δεν τις αρέσουν. Δεν τα περιορίζει. Όταν περιορίζει τούτη την ελευθερία κατ' ουσίαν περιορίζει τον διάλογο. Η χώρα μας έχει πολλά κακά αλλά ο περιορισμός της ελεύθερης σκέψης και των αντικρούσεων που αυτή θα επιφέρει δεν είναι ένα από αυτά. Είμαστε η ζωντανή αντίφαση όλων αυτών που πέρασαν κι έχουμε την ελευθερία να την εκφράζουμε.

Όταν κάτι δεν σου αρέσει και αν έχεις διάθεση έχεις το ελεύθερο της σύγκρουσης.
Αυτό ήταν το ζητούμενο πάντα για τους Έλληνες. Αυτή και η σοφία τους. Μέσα από τη σύγκρουση μόνο γεννάται κάτι νέο.
Όχι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που όλοι συμφωνούν μέ όλους. Εκεί εκτρέφεται ο όφις της σύνθλιψης.

Προσαρμόσου με τα νέα δεδομένα και σου υπόσχομαι θα αργήσεις να γεράσεις.
1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Μάιος 2020, 16:32

nemo έγραψε:διαβασα λιγο αναφερονται σε κομματικα και σε ψηφους ..δεν ειναι τοσο μεμπτό
ειναι σαν να στελνω εγω σε καποιους πμ να ψηφισουν τον κασι ή να με στελνουν σε μενα να ψηφίσω κκε

δεν ειναι σοβαρο ..στην θητεία μου εχουν συμβει πολυ σοβαρα απο αυτα ρουφιανες ψευδη σε ανυπόστατα

Εγώ νεμο δεν έχω κανένα θέμα με την ΝΔ προπαγάνδα που κάνουν κάποιοι στο φόρουμ τους. Οι απειλές και τα συνεχή βρισιδια με ενοχλούν (έχω και πολλά τέτοια μηνύματα, αλλά είπα δεν τα δημοσιεύω). Όπως πχ δεν θα γραφομουν ποτέ στο φόρουμ του Άδωνι γιατί ξέρω ότι θα κάνουν κομματική προπαγάνδα, έτσι δεν θα το έκανα και αλλού αν το ήξερα εκ των προτέρων. Δηλαδή να μπαίνω να γράψω κάτι και να διαβάζω απειλές και βρισιές; Σε φόρουμ μπήκα ή στη Β' Πτέρυγα του Κορυδαλλού; :pardon:

atreu73 έγραψε:Μια πραγματική δημοκρατία έχει προυπόθεση την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Αυτό ισχύει εκατέρωθεν. Δεν ακομονώνει αυτά που δεν τις αρέσουν. Δεν τα περιορίζει. Όταν περιορίζει τούτη την ελευθερία κατ' ουσίαν περιορίζει τον διάλογο. Η χώρα μας έχει πολλά κακά αλλά ο περιορισμός της ελεύθερης σκέψης και των αντικρούσεων που αυτή θα επιφέρει δεν είναι ένα από αυτά. Είμαστε η ζωντανή αντίφαση όλων αυτών που πέρασαν κι έχουμε την ελευθερία να την εκφράζουμε.

Όταν κάτι δεν σου αρέσει και αν έχεις διάθεση έχεις το ελεύθερο της σύγκρουσης.
Αυτό ήταν το ζητούμενο πάντα για τους Έλληνες. Αυτή και η σοφία τους. Μέσα από τη σύγκρουση μόνο γεννάται κάτι νέο.
Όχι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που όλοι συμφωνούν μέ όλους. Εκεί εκτρέφεται ο όφις της σύνθλιψης.

Προσαρμόσου με τα νέα δεδομένα και σου υπόσχομαι θα αργήσεις να γεράσεις.

Ωραία τα λες.
Σε αυτό περιλαμβάνονται και οι πολλαπλοί λογαριασμοί, μέσω των οποίων κάποιοι έγραφαν όλο απειλές και βρισιές με την ανοχή της διαχείρισης; :sgrat:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Μάιος 2020, 17:31

Adminović έγραψε:
nemo έγραψε:διαβασα λιγο αναφερονται σε κομματικα και σε ψηφους ..δεν ειναι τοσο μεμπτό

Εγώ νεμο δεν έχω κανένα θέμα με την ΝΔ προπαγάνδα που κάνουν κάποιοι στο φόρουμ τους. Οι απειλές και τα συνεχή βρισιδια με ενοχλούν (έχω και πολλά τέτοια μηνύματα, αλλά είπα δεν τα δημοσιεύω). Όπως πχ δεν θα γραφομουν ποτέ στο φόρουμ του Άδωνι γιατί ξέρω ότι θα κάνουν κομματική προπαγάνδα, έτσι δεν θα το έκανα και αλλού αν το ήξερα εκ των προτέρων. Δηλαδή να μπαίνω να γράψω κάτι και να διαβάζω απειλές και βρισιές; Σε φόρουμ μπήκα ή στη Β' Πτέρυγα του Κορυδαλλού; :pardon:

Εγώ πάντως ένα φεγγάρι είχα γραφεί στο φόρουμ του πάλαι ποτέ ακμαίου ΛΑΟΣ και είχε μεγάλη ψυχαγωγική αξία :D

Νίμο, το νέο αντικαραντινικό πατριωτικό κίνημα του XAποστάτη, έχει φόρουμ;
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Μάιος 2020, 17:44

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:

Εγώ πάντως ένα φεγγάρι είχα γραφεί στο φόρουμ του πάλαι ποτέ ακμαίου ΛΑΟΣ και είχε μεγάλη ψυχαγωγική αξία :D

λενε σε πεντε μερες θα ανακοινωσουν πολλα ονοματα και διαυλους επικοινωνίας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Μάιος 2020, 18:09

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Εγώ πάντως ένα φεγγάρι είχα γραφεί στο φόρουμ του πάλαι ποτέ ακμαίου ΛΑΟΣ και είχε μεγάλη ψυχαγωγική αξία :D

λενε σε πεντε μερες θα ανακοινωσουν πολλα ονοματα και διαυλους επικοινωνίας

Mην ξεχαστείς, να μου στείλεις π.μ.

Το σωστό βέβαια είναι να ζυμωθώ με το ακομμάτιστο αντικαραντινικό κίνημα σε πλατεία αρχικά, και μετά εσκαλέησον με συζητήσεις σε καφετέρια και γιατί όχι, και στην παλαιά βουλή με διακεκριμένους ομιλητές.

Όλα αυτά εννοείται χωρίς μάσκες, απολυμαντικά και τέτοια παγκοσμιοποιητικά. Κάνουμε την αντίσταση πράξη.

.
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”