bizeli έγραψε:nemo έγραψε:ρε μπιζελι καπου ελεος ! αμα ηταν ανθρωπος θα τον πυροβολουσε και αν ηταν σκυλος το ιδιο
δηλαδη αν του επιτιθεντο ενας με ενα σιδερολοστο στο χερι επρεπε να γνωριζε οτι δεν ειχε στοχο το κεφαλι
αλλα το σωμα ή τα ποδια; το ιδιο με το πιτ μπουλ εχεις ακουσει και συ περιστατικα που εχουν να κανουν
με επιθεσεις που καταληγουν σε θανατο τι επρεπε να κανει δηλαδη να προτεινει τον καρπο του
για δαγκωμα και με το αλλο χερι να το απωθησει; οπως γινεται με αλλους σκυλους; ε αυτο δεν πιανει
με τα πιτ μπουλ τι πρεπει να κανουμε ωστε να το κατανοησεις;
επειτα ειναι και το αλλο ο αστυνομος εχει ενα καθηκον πρωτο απο ολα να προστατεύσει την ζωη του
ή την ακεραιοτητα του
Εγώ θεωρώ σωστό να διερευνηθεί το θέμα.
Ούτε εσύ ήσουν παρών ούτε εγώ.
Αν ο αστυνομικός ενήργησε όπως έπρεπε θα αθωωθεί.
Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημά σου.
ma ουτως ή αλλως θα διερευνηθει απο την στιγμη που πυροβολησε ο αστυνομικος
αυτα ελεγχονται παντα ..ας υποθεσουμε οτι δεν υπηρξε επιθεση τοτε εχουμε με ενα ακαταλληλο
οργανο μα αν εγινε επιθεση οι ελεγχτες δεν θα καθησουν να υποθεσουν γιατι ο αστυνομικος
δεν εκανε κατι αλλο πχ να του τραβηξει ενα μπουκετο στην μαπα ή μια κλωτσια ή να εφαρμοσει
την τακτικη επεμπλοκης με ζιου ζιτσου ή να πηδηξει στο αλλο τετραγωνο
γιατι γνωριζουν και αυτοι τι ειναι εφικτο και τι οχι
και δεν εχω προβλημα απλα εγινε μεγαλος ντορος και στο φεις ο καθενας και μια παπαρια δλδ
και οχι να μην εχεις και εχουμε απαιτησεις απο αστυνομικους που δεν τους δινουν
ουτε μια νορμαλ εκπαιδευση ουτε και τα ειδη προστασιας οπως τα γιλεκα και καλα καλα δεν τουςδινουν
και σφαιρες για την εκπαιδευση και υστερα παραπονιομαστε που τους ξεφευγουν οι στοχοι
και βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη ολες οι δημοσιες υπηρεσιες λειτουργουν σκατα γιατι αυτοι να αποτελουν εξαιρεση ;