τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Αύγ 2021, 20:59

nemo έγραψε:ωπα βρηκαμε την αδυναμια και την εμμονη του μπιζελιου μας λεει οτι για ενα απλο δαγκωμα
δεν αξιζε να πεθανει ... το σκυλακι .... ουτε και με δυο τρια τεσσερα πεντε εξι εφτα οχτω εννια αντε δεκα
αφου δεν σημαδεψε με την πρωτη την καρωτιδα ..δεν αξιζε αυτο το τελος κριμα στην αθωα ψυχουλα
ελπιζω να μετεμψυχωθει σε μια ωραια γαλαζια πεταλουδα και να σουλατσαρει ελευθερη και ωραια
η ψυχουλα του ....

Κοίτα εγώ γενικά δε γουστάρω κανέναν που κουβαλάει όπλο. Κανέναν όμως.
Δικαιολογώ μόνο τα σώματα ασφαλείας που είναι μέρος της δουλειάς τους και τους είναι απαραίτητα.
Αλλά ακόμα κι εκεί θα μπαίνει στο μικροσκόπιο η άσκοπη χρήση τους ή όχι.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Αύγ 2021, 21:02

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:αρα το προβλημα ειναι να κατανοησουμε τον βαθμο της απειλης

Ναι η δράση σου δεν πρέπει να είναι ανάλογη της απειλής που δέχεσαι;
Κοίτα για να μην το πάμε γύρω γύρω, όλοι μας σε μια επίθεση σκύλου θα χεζόμασταν πάνω μας. Είναι ανθρώπινη η αντίδραση του αστυνομικού.
Το γεγονός όμως ότι ο νόμος τού δίνει τη δικαιοδοσία να οπλοφορεί αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί το όπλο καταχρηστικά.
Ίσα ίσα πρέπει να σκέφτεται δύο φορές παραπάνω από εμάς τους απλούς πολίτες για το πώς θα ενεργήσει ειδικά όταν η ενέργεια αυτή μπορεί να επιφέρει θανάσιμο πλήγμα στον οποιονδήποτε.

Πιστεύω θα συμφωνήσετε κι εσείς (που ίσως ξέρετε κάτι παραπάνω από όπλα) ότι όταν κάποιος κουβαλάει κάτι τόσο φονικό πάνω του, το λιγότερο που χρειάζεται είναι να φέρεται αντανακλαστικά.

οχι δεν συμφωνω γιατι δεν εχεις ιδεα το τι λες σε πιανω το πως το λες αλλα εχεις τελειως αδικο
σου εξηγησα και πριν οτι ειμασταν δυο νεοι ανδρες και δεν μπορεσαμε να διωξουμε τα δυο θηρια
απο το χωραφι και ειχαμε και βαριες σωληνες και χοντρα ξυλα
-δεν μπορεις να το κατανοησεις γιατι δεν θελεις να το κατανοησεις

Οι εποχές αλλάζουν. Το ίδιο και οι προκλήσεις που πρέπει να ανταποκριθούν οι αστυνομικοί.

Απλά με επιβεβαιώνεις νέμο.
Όλα τα σκυλιά μπορούν να γίνουν επικίνδυνα.
Εσείς όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση πιντμπουλ = θάνατος.
Χωρίς να εξετάσουμε τι και πώς έγιναν τα πράγματα.

δεν εχεις και παλι ιδεα ..δεν σκεφτεσαι τον θανατο εκεινη την στιγμη αλλα την κακοποιηση του σωματος
που θα υποστει απο τα δαγκωματα και δεν ειναι ευκολο να τα βαλεις μαζι τους με γυμνα χερια
συν οτι ειπες οτι δεν ειναι ευκολο να ριξουν κατω ενα ανδρα σε πληροφορω οτι με εχουν ριξει κατω
πολλες φορες παιζοντας μαζι τους και οχι πιτ μπουλ αλλα απλα σκυλια οταν εχουν φορα πετανε
εναν ανδρα των εκατο κιλων για πλακα κατω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Αύγ 2021, 21:19

nemo έγραψε:οχι δεν συμφωνω γιατι δεν εχεις ιδεα το τι λες σε πιανω το πως το λες αλλα εχεις τελειως αδικο
σου εξηγησα και πριν οτι ειμασταν δυο νεοι ανδρες και δεν μπορεσαμε να διωξουμε τα δυο θηρια
απο το χωραφι και ειχαμε και βαριες σωληνες και χοντρα ξυλα
-δεν μπορεις να το κατανοησεις γιατι δεν θελεις να το κατανοησεις

nemo έγραψε: δεν εχεις και παλι ιδεα ..δεν σκεφτεσαι τον θανατο εκεινη την στιγμη αλλα την κακοποιηση του σωματος
που θα υποστει απο τα δαγκωματα και δεν ειναι ευκολο να τα βαλεις μαζι τους με γυμνα χερια
συν οτι ειπες οτι δεν ειναι ευκολο να ριξουν κατω ενα ανδρα σε πληροφορω οτι με εχουν ριξει κατω
πολλες φορες παιζοντας μαζι τους και οχι πιτ μπουλ αλλα απλα σκυλια οταν εχουν φορα πετανε
εναν ανδρα των εκατο κιλων για πλακα κατω

Αγαπητέ μου νέμο όσες προσπάθειες και να κάνεις να με παρουσιάζεις ως ένα άτομο που δεν έχω ιδέα και είμαι εκτός πραγματικότητας, εδώ θα είμαι να σου υπενθυμίζω και την άλλη άποψη.
Σου αρέσει δε σου αρέσει.

Είναι γελοίο να μου μιλάς λες και είμαι κάποιο άτομο τελείως άπειρο με σκύλους.
Έλα σοβαρά; Μπορεί ένας σκύλος να ρίξει έναν ενήλικα κάτω όταν έχει πάρει φόρα;
Δεν το ήξερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Αύγ 2021, 21:25

Άρα το γεγονός ότι ένα πιτ μπουλ (20 - 25 kg άντε 30 ) δεν κατάφερε να ρίξει έναν ενήλικα άντρα κάτω σημαίνει ότι δεν είχε πάρει φόρα.
Να ένα ακόμα στοιχείο που προέκυψε.

Γιατί με άλλη δύναμη σε ρίχνει ένας σκύλος όταν έρχεται τρέχοντας κατά πάνω σου να σε κατασπαράξει ή αν σε κοπανάει πάνω κάτω.
Άρα μήπως δεν είχε πάρει και τόση φόρα ή δεν τον είχε μαγκώσει και τόσο γερά;

Τέσπα, γενικά όταν σου επιτίθεται ένας σκύλος και μάλιστα με τέτοια αγριότητα δε χάνεις κάπως την ισορροπία σου είτε έχει φόρα είτε δεν έχει;

Εντάξει δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες από το περιστατικό. Μπορεί και να τον έριξε. Αλλά δεν αναφέρεται κάπου πώς έγινε ακριβώς η εμπλοκή.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Αύγ 2021, 21:55

bizeli έγραψε:Άρα το γεγονός ότι ένα πιτ μπουλ (20 - 25 kg άντε 30 ) δεν κατάφερε να ρίξει έναν ενήλικα άντρα κάτω σημαίνει ότι δεν είχε πάρει φόρα.
Να ένα ακόμα στοιχείο που προέκυψε.

Γιατί με άλλη δύναμη σε ρίχνει ένας σκύλος όταν έρχεται τρέχοντας κατά πάνω σου να σε κατασπαράξει. Άρα μήπως δεν είχε πάρει και τόση φόρα;

μπιζελι δεν μπορω να σε παρω στα σοβαρα σορυ :P
δεν χρειαζεται να εχει πολυ φορα αν σε χτυπησει σε γωνια του γονατου
και αυτο με ενα σκυλι βαρος 15 κιλων βαρυτερα μπορουν να σου σπασουν το γονατο
χωρις ιδιαιτερη φορα -και εχουν συμβει πολλα τετοια ατυχηματα

και ενα πιτ μπουλ δεν ειναι μονο 15 αλλα βαρυτερο απο τα τριαντα κιλα και πανω απο εικοσι κιλα
ειναι πολυ δυσκολο να το κανεις καλα χωρις να χασεις αιμα τεσπα εχεις ακομη την εντυπωση
οτι εμεις οι ανδρες τα κανουμε καλα και με ευκολια μαλιστα

οσο για τον αστυνομικο αν του επιτεθηκε ακομη και χωρις δαγκωμα καλα εκανε και του αστραψε
γιατι να μπει σε διαδικασια αμυνας με τα 800 ευρω που παιρνουν;
ειμαστε καλα ; και να εχουμε και απαιτησεις; εσυ ας πουμε παιρνεις περισσοτερα απο τον τυπο
που τον βγαζεις αχρηστο και απαιτεις να ερθει στα χερια με ενα πιτ μπουλ να διακινδυνεψει
για ενα σκυλο και για 800 ευρω και αυτα οχι καθαρα σε ξαναρωταω το σκεφτηκες καλα;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Αύγ 2021, 22:23

nemo έγραψε:μπιζελι δεν μπορω να σε παρω στα σοβαρα σορυ :P

και ενα πιτ μπουλ δεν ειναι μονο 15 αλλα βαρυτερο απο τα τριαντα κιλα και πανω απο εικοσι κιλα
ειναι πολυ δυσκολο να το κανεις καλα χωρις να χασεις αιμα τεσπα εχεις ακομη την εντυπωση

Να σου πω κάτι; Δε θα το αναλύσω άλλο (και ούτε είχα σκοπό να εμβαθύνουμε τόσο) αλλά μου την έσπασες.
Θες σώνει και ντε να υιοθετήσουμε αμάσητα κάποια είδηση χωρίς να μας επιτρέπεις να έχουμε έστω αμφιβολίες.
Όσο προφανή και να είναι κάποια πράγματα παίζει και η πιθανότητα να υπάρχουν κάποια "κενά" στην ιστορία και με ενοχλεί η προσπάθεια φίμωσης της μειοψηφίας επειδή έτσι θέλει η πλειοψηφία.
Κατά πώς φαίνεται τα πράγματα είναι υπέρ του αστυνομικού, οκ αλλά μία στο εκατομμύριο να υπάρχει μια αδικία ... δεν γουστάρω ρε φίλε.

nemo έγραψε: οσο για τον αστυνομικο αν του επιτεθηκε ακομη και χωρις δαγκωμα καλα εκανε και του αστραψε
ειμαστε καλα ; και να εχουμε και απαιτησεις; εσυ ας πουμε παιρνεις περισσοτερα απο τον τυπο
που τον βγαζεις αχρηστο και απαιτεις να ερθει στα χερια με ενα πιτ μπουλ να διακινδυνεψει
για ενα σκυλο και για 800 ευρω και αυτα οχι καθαρα σε ξαναρωταω το σκεφτηκες καλα;

Να στο θέσω αλλιώς.
Αν εμένα κάποιος με πει άχρηστη στη δουλειά μου, θα πρέπει να του απαντήσω τόσα μου δίνει το κράτος τόσα κάνω;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Αύγ 2021, 22:33

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:μπιζελι δεν μπορω να σε παρω στα σοβαρα σορυ :P

Να σου πω κάτι; Δε θα το αναλύσω άλλο (και ούτε είχα σκοπό να εμβαθύνουμε τόσο) αλλά μου την έσπασες.
Θες σώνει και ντε να υιοθετήσουμε αμάσητα κάποια είδηση χωρίς να μας επιτρέπεις να έχουμε έστω αμφιβολίες.
Όσο προφανή και να είναι κάποια πράγματα παίζει και η πιθανότητα να υπάρχουν κάποια "κενά" στην ιστορία και με ενοχλεί η προσπάθεια φίμωσης της μειοψηφίας επειδή έτσι θέλει η πλειοψηφία.
Κατά πώς φαίνεται τα πράγματα είναι υπέρ του αστυνομικού, οκ αλλά μία στο εκατομμύριο να υπάρχει μια αδικία ... δεν γουστάρω ρε φίλε.

nemo έγραψε: οσο για τον αστυνομικο αν του επιτεθηκε ακομη και χωρις δαγκωμα καλα εκανε και του αστραψε

Να στο θέσω αλλιώς.
Αν εμένα κάποιος με πει άχρηστη στη δουλειά μου, θα πρέπει να του απαντήσω τόσα μου δίνει το κράτος τόσα κάνω;

αμαν βρε μπιζελι δεν προκειται για καμια ειδηση δεν ειμαι παπαρας να ασχουλουμε με ειδησεις
ουτε και για τον αστυνομικο προκειται λεμε για ενα γεγονος που εχει ενα αποτελεσμα
και αναλύουμε το αποτελεσμα ...το ξαναλεω το αποτελεσμα !!!
που ειναι οτι ενας ανδρας δεν κανει καλα ενα επιτεθεμενο σκυλο -πιτ μπουλ χωρις να χασει αρκετο αιμα
αυτο λεμε και συ επιμενεις οτι μπορουμε εμεις οι ανδρες να εφαρμοσουμε μια τακτικη
που ουτε εσυ γνωριζεις και να ηρεμησουμε τον σκυλο ...σε αυτο διαφωνουμε :P
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Αύγ 2021, 22:42

nemo έγραψε:αμαν βρε μπιζελι δεν προκειται για καμια ειδηση δεν ειμαι παπαρας να ασχουλουμε με ειδησεις
ουτε και για τον αστυνομικο προκειται λεμε για ενα γεγονος που εχει ενα αποτελεσμα
και αναλύουμε το αποτελεσμα ...το ξαναλεω το αποτελεσμα !!!

Αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι κοιτάτε μόνο το αποτέλεσμα και ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που εξυπηρετεί τις πεποιθήσεις σας.

nemo έγραψε:που ειναι οτι ενας ανδρας δεν κανει καλα ενα επιτεθεμενο σκυλο -πιτ μπουλ χωρις να χασει αρκετο αιμα
αυτο λεμε και συ επιμενεις οτι μπορουμε εμεις οι ανδρες να εφαρμοσουμε μια τακτικη
που ουτε εσυ γνωριζεις και να ηρεμησουμε τον σκυλο ...σε αυτο διαφωνουμε :P

Ούτε τον λήγοντα
0 .

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 19 Αύγ 2021, 07:39

Κάθε χρόνο 3 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν απ' τη πείνα. Θα μπορούσαμε να τα σώσουμε. Αν ήμασταν λίγο πιο γενναιόδωροι.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Αύγ 2021, 09:07

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:

Ούτε τον λήγοντα

γιατι; ισχυριζεσαι οτι θα μπορουσαν να το κανουν διαφορετικα και να μην αναγκαζοταν ο τυπος να του ριξει
σε αυτο συμφωνω γιατι δεν εγιναν σωστες κινησεις και δεν δοθηκαν οι σωστες πληροφοριες κλπ
αλλα ετσι ειναι η ελλαδα οταν ψηφιζετε στον γαμο του καραγκιοζη
το αποτελεσμα ηταν αυτο -ή επρεπε να του ριξει ή ο τυπος απο τον φοβο του αντεδρασε υστερικα
αν εγινε απο τον φοβο θα τον κρινουν οι ανωτεροι και θα επιβληθουν κυρωσεις
γιατι δεν μπορουν να αφησουν ενα τυπο που πυροβολει με το παραμικρο
-πως εσυ λοιπον λες -ουτε στον ληγοντα;
μη που πεις παλι για τις κινησεις που επρεπε να γινουν γιατι θα πω εγω στον ληγοντα μετα
εξαλλου και εξω γινονται αυτα θανατωνουν τα ζωα που εχουν ψυχικα προβληματα
και επιτεθενται σε ανθρωπους και να βγαινει ο εκπροσωπος της φιλοζωικης και να λεει λυπαμαι
πολυ που φτασαμε στην θανατωση αλλα δεν υπηρχε αλλος τροπος να το συλλαβουμε κλπ κλπ
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”