bizeli έγραψε:Adminović έγραψε:
Samsung τάμπλετ έχω και το πήρα κάπου 170 ευρώ αν θυμάμαι καλά (σίγουρα κάτω των 200).
Εξαρτάται τί δυνατότητες θες να έχει.
Δυνατότητες υπολογιστή.
Εντάξει βασικά εννοώ επειδή δεν μπορώ να κουβαλάω το λαπτοπ μαζί μου, γιατί είναι ένα επιπλέον βαρίδιο, θέλω κάτι πιο ελαφρύ και εύχρηστο αντί για λαπτοπ.
Στο σκρουτζ που μπήκα είδα διάφορες τιμές και είδα και αυτές τις εξωφρενικές που σας είπα.
Απλά τα τάμπλετ τα φοβάμαι λίγο, γιατί άμα πάρεις κανά φθηνιάρικο χαλάει αμέσως.
Γενικά τα τάμπλετ όλο κάποιο πρόβλημα βγάζουν. Δεν έχω ακούσει ούτε έναν που να μην είχε πρόβλημα με το τάμπλετ του.
Και γενικά η apple πώς την έχει δει έτσι ρε; Πάντα μου την έσπαγε.
Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί να χρυσοπληρώσει κάποιος την apple όταν όλο το λειτουργικό που χρησιμοποιείς δεν τρέχει σε συσκευές apple.
Η apple έχει πάντα το δικό της λειτουργικό που δεν είναι συμβατό με τίποτα άλλο.
Άμα θες apple, πας γυρεύοντας. Δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο και χρεώνει πολύ για το σήμα και το ειδικό λειτουργικό της. Βασικά είναι για να πουλάς μούρη πιο πολύ.
To android μια χαρά εφαρμογές έχει, ισάξιες ή και καλύτερες του ios.
Εγώ πάντως ευχαριστημένος είμαι με το samsung τάμπλετ που έχω εδώ και 3 και κάτι χρόνια. Για σερφάρισμα το έχω, να βλέπω καμιά ταινία, να διαβάζω τίποτα, για μουσική, καμιά κλήση στο skype κλπ.
Δεν κάνω δηλαδή την ιδιαίτερα βαριά χρήση, αλλά για αυτά που κάνω τα πάει περίφημα και η μπαταρία κρατά πάρα πολύ.