τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Σεπ 2021, 15:47

Spark έγραψε:ένα τέτοιο ταμπλετ για να βλέπει σειρές όσο θα κάθεται στην λεκάνη τουαλέτας
έκανα δώρο στην ανιψιά μου μαζί με εφαρμογή gps tracker και συνδρομή στο steam για παιχνίδια.

https://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1198687&skr_prm=WyI1NTJiYzUwYi1iOTUyLTQzZDgtOWZhMy1jNmVjNjNjNWJjM2YiLDE2MzA1NjE2MTQ5NDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Lenovo λαπτοπ έχω τώρα και δε με άφησε ευχαριστημένη. Δε θα ξαναέπαιρνα lenovo σε οτιδήποτε πλέον.
Άσε που νομίζω δεν πωλούνται πλέον lenovo υπολογιστές. Νομίζω η εταιρεία συγχωνεύθηκε κάτι τέτοιο.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Σεπ 2021, 19:38

Spark έγραψε:να αφήσω τον σπόρο μου για να ζει άσχημα; αφού προβλέπω κακό μέλλον;; ποτέ.
προτιμώ να χαίρομαι τα παιδιά άλλων και να τους λυπάμαι.
και μεταφέρω τα διαθέσιμα κεφάλαια απο την ελλαδα σε χώρα της ανατολής,
στην ελλαδα αφήνω μια κλανιά
:laugh1:

προτιμώ να ξενογυρνάω χαρίζοντας ηδονή σε κάθε τυχούσα γυνή που θα απαντήσω στο δρόμο μου
χωρίς φιλοσοφικές ανησυχίες και με κανένα ενδοιασμό
"γαμάμε ότι βρίσκουμε" ΓΟΒ
το νέο κόμμα
ψηφίστε με
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 02 Σεπ 2021, 19:49

vallon έγραψε:ψηφίστε με

σε ψοφίζω, φόρεσε όμως μια τέτοια μπλούζα για να είσαι και να φαίνεσαι :laugh1:

Εικόνα
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Σεπ 2021, 20:37

Spark έγραψε:
vallon έγραψε:ψηφίστε με

σε ψοφίζω, φόρεσε όμως μια τέτοια μπλούζα για να είσαι και να φαίνεσαι :laugh1:

Εικόνα

:laugh1: :laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Σεπ 2021, 07:31

bizeli έγραψε:
Adminović έγραψε:
Samsung τάμπλετ έχω και το πήρα κάπου 170 ευρώ αν θυμάμαι καλά (σίγουρα κάτω των 200).

Εξαρτάται τί δυνατότητες θες να έχει.

Δυνατότητες υπολογιστή. :D
Εντάξει βασικά εννοώ επειδή δεν μπορώ να κουβαλάω το λαπτοπ μαζί μου, γιατί είναι ένα επιπλέον βαρίδιο, θέλω κάτι πιο ελαφρύ και εύχρηστο αντί για λαπτοπ.
Στο σκρουτζ που μπήκα είδα διάφορες τιμές και είδα και αυτές τις εξωφρενικές που σας είπα.
Απλά τα τάμπλετ τα φοβάμαι λίγο, γιατί άμα πάρεις κανά φθηνιάρικο χαλάει αμέσως.
Γενικά τα τάμπλετ όλο κάποιο πρόβλημα βγάζουν. Δεν έχω ακούσει ούτε έναν που να μην είχε πρόβλημα με το τάμπλετ του.

Και γενικά η apple πώς την έχει δει έτσι ρε; Πάντα μου την έσπαγε.
Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί να χρυσοπληρώσει κάποιος την apple όταν όλο το λειτουργικό που χρησιμοποιείς δεν τρέχει σε συσκευές apple.
Η apple έχει πάντα το δικό της λειτουργικό που δεν είναι συμβατό με τίποτα άλλο.

Άμα θες apple, πας γυρεύοντας. Δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο και χρεώνει πολύ για το σήμα και το ειδικό λειτουργικό της. Βασικά είναι για να πουλάς μούρη πιο πολύ. :D
To android μια χαρά εφαρμογές έχει, ισάξιες ή και καλύτερες του ios.

Εγώ πάντως ευχαριστημένος είμαι με το samsung τάμπλετ που έχω εδώ και 3 και κάτι χρόνια. Για σερφάρισμα το έχω, να βλέπω καμιά ταινία, να διαβάζω τίποτα, για μουσική, καμιά κλήση στο skype κλπ.
Δεν κάνω δηλαδή την ιδιαίτερα βαριά χρήση, αλλά για αυτά που κάνω τα πάει περίφημα και η μπαταρία κρατά πάρα πολύ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Σεπ 2021, 13:48

Γύφτοι ρε π.ούστη μου αυτοί οι τράπερ θαυμαστές του τυπά Μαντ Κλιπ. :D
Όλες οι μπύρες που άφησαν στον τόπο του ατυχήματος ήταν ανοιγμένες και πιωμένες, κουτί σκέτο δλδ.
Αν το ίδιο ''πιωμένα'' ήταν και τα υπόλοιπα ''συνοδευτικά'' που άφησαν κάποιοι πιο ψαγμένοι βλέπω να τον τρώει το στερητικό τον Μαντ κλιπ στον άλλο κόσμο. :fico:
Θα τη βρει την άκρη όμως ο Κλιπ αν όπως λένε ''στου παράδεισου την πόρτα άιντε φύτρωσαν δυο χόρτα''.
Στον άνθρωπο που έγραψε το μεγαλειώδες ''με γουστάρεις τώρα που είμαι χάι, τώρα πουτάνα ποιος σε γαμάει.'' δεν του αξίζει να τραβάει χαρμάνες και στερητικά και να σπάνε πλάκα μαζί του τα αγγελάκια.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Σεπ 2021, 14:09

Ραν ταν πλαν έγραψε:Γύφτοι ρε π.ούστη μου αυτοί οι τράπερ θαυμαστές του τυπά Μαντ Κλιπ. :D
Όλες οι μπύρες που άφησαν στον τόπο του ατυχήματος ήταν ανοιγμένες και πιωμένες, κουτί σκέτο δλδ.
Αν το ίδιο ''πιωμένα'' ήταν και τα υπόλοιπα ''συνοδευτικά'' που άφησαν κάποιοι πιο ψαγμένοι βλέπω να τον τρώει το στερητικό τον Μαντ κλιπ στον άλλο κόσμο. :fico:
Θα τη βρει την άκρη όμως ο Κλιπ αν όπως λένε ''στου παράδεισου την πόρτα άιντε φύτρωσαν δυο χόρτα''.
Στον άνθρωπο που έγραψε το μεγαλειώδες ''με γουστάρεις τώρα που είμαι χάι, τώρα πουτάνα ποιος σε γαμάει.'' δεν του αξίζει να τραβάει χαρμάνες και στερητικά και να σπάνε πλάκα μαζί του τα αγγελάκια.

ουτε καν τον ηξερα ουτε και τα τραγουδια εκεινο που θα κρατησω απο αυτον ειναι κατι που διαβασα
απο μια παλια συνέντευξη που ειχε δωσει παλια
τα παιδια απο ενα διαζυγιο γ@@νται ψυχολογικα και το -δεν μπορω να μην κανω μαλακιες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Σεπ 2021, 23:25

Adminović έγραψε:
Άμα θες apple, πας γυρεύοντας. Δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο και χρεώνει πολύ για το σήμα και το ειδικό λειτουργικό της. Βασικά είναι για να πουλάς μούρη πιο πολύ. :D
To android μια χαρά εφαρμογές έχει, ισάξιες ή και καλύτερες του ios.

Εγώ πάντως ευχαριστημένος είμαι με το samsung τάμπλετ που έχω εδώ και 3 και κάτι χρόνια. Για σερφάρισμα το έχω, να βλέπω καμιά ταινία, να διαβάζω τίποτα, για μουσική, καμιά κλήση στο skype κλπ.
Δεν κάνω δηλαδή την ιδιαίτερα βαριά χρήση, αλλά για αυτά που κάνω τα πάει περίφημα και η μπαταρία κρατά πάρα πολύ.

Σιγά μη θέλω apple. Ποτέ μου δεν τη χώνεψα. Απλά σχολίασα τις μονίμως πανάκριβες και ψωνίστικες τιμές που έχει.
Κι εγώ το τάμπλετ δε το θέλω για κάτι ιδιαίτερο. Σάμπως τι απαιτήσεις να έχω από ένα τάμπλετ.
Αυτό που θέλω κυρίως είναι να έχω κάπου όλο το υλικό μου ψηφιοποιημένο και να μπορώ να το κουβαλάω εύκολα μαζί μου.
Με προτζεκτορα μπορεί να συνδεθεί ένα τάμπλετ;
Ξέρεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 04 Σεπ 2021, 10:47

bizeli έγραψε:Με προτζεκτορα μπορεί να συνδεθεί ένα τάμπλετ;
Ξέρεις;

Αυτό γίνεται, είτε ασύρματα είτε ενσύρματα (καλύτερο το ενσύρματο, αν υπάρχει η δυνατότητα).
Εξαρτάται και από τον προτζέκτορα.
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά σίγουρα γίνεται.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 04 Σεπ 2021, 16:57

μάταια περιμενεις .. τι δεν καταλαβαίνεις
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”