bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Τίποτε-τίποτε; Φάση να κοιτάτε ταβάνι χωρίς καν να σκέφτεστε; Ή μιλάμε να μην κάνετε τίποτε σοβαρό και απλά να τον μινάρετε δεξιά και αριστερά στο ίντερνετ.
Και τα δύο.
Τι είναι το μινάρετε;
Φιλόλογος σε λέει μετά

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Τίποτε-τίποτε; Φάση να κοιτάτε ταβάνι χωρίς καν να σκέφτεστε; Ή μιλάμε να μην κάνετε τίποτε σοβαρό και απλά να τον μινάρετε δεξιά και αριστερά στο ίντερνετ.
Και τα δύο.
Τι είναι το μινάρετε;

Προέλλην έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Αυτο ή κατι εξισου ανουσια πχ να ακουω τα ιδια και τα ιδια τραγουδια. Τα χομπι μου χρειαζονται συγκεντρωση και αν ειμαι κουρασμενος ή μπαφιασμενος τοτε δεν ειμαι σε μουντ να ασχοληθω.
Σας έχω λύση: Tik tok

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Σας έχω λύση: Tik tok
Τελειως κριντζ. Ποτε δε θα καταλαβω πως επιασε αυτη η μαλακια. Βλεπεις κατι μαντραχαλους να κανουν lip sync τραγουδια ενω παιζουν το πουλι τους (μεταφορικα) και ολοι αντιγραφουν τις ιδιες χορογραφιες μεταξυ τους. Δεν ξερω γιατι αρεσει τοσο πολυ στα πιτσιρικια.
, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό. Η θεματολογία είναι αστείρευτα διαφοροποιημένη και μεταλλάσσεται συνεχώς. Αυτά με τις χορογραφίες είναι κυρίως 2-3 περσινά τρεντς τα οποία έχουν εξαφανιστεί.

Προέλλην έγραψε:Για να σου δώσω να καταλάβεις, εγώ τώρα τελευταία βλέπω ένα ζευγάρι αμερικανοαρμένου και βιετναμέζας που η βιετναμέζα μιλάει άθλια αγγλικά και παντοφλιάζει τον Αρμένο που της κάνει διαρκώς χονδρές φάρσες. Επίσης, μαζί τους μένει και ο βιετναμέζος πεθερός, ο οποίος ξέρει μόνο 5 λέξεις αγγλικά αλλά είναι απίστευα κούλ τύπος.
.gif)

.
Λαχουρένιος έγραψε:
Mαλακιζεστε σημαινει
Προέλλην έγραψε:
Φιλόλογος σε λέει μετά

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Για να σου δώσω να καταλάβεις, εγώ τώρα τελευταία βλέπω ένα ζευγάρι αμερικανοαρμένου και βιετναμέζας που η βιετναμέζα μιλάει άθλια αγγλικά και παντοφλιάζει τον Αρμένο που της κάνει διαρκώς χονδρές φάρσες. Επίσης, μαζί τους μένει και ο βιετναμέζος πεθερός, ο οποίος ξέρει μόνο 5 λέξεις αγγλικά αλλά είναι απίστευα κούλ τύπος.
Κι εγώ

Προέλλην έγραψε:Ρε ξεκούτι, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό. Η θεματολογία είναι αστείρευτα διαφοροποιημένη και μεταλλάσσεται συνεχώς. Αυτά με τις χορογραφίες είναι κυρίως 2-3 περσινά τρεντς τα οποία έχουν εξαφανιστεί.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, εγώ τώρα τελευταία βλέπω ένα ζευγάρι αμερικανοαρμένου και βιετναμέζας που η βιετναμέζα μιλάει άθλια αγγλικά και παντοφλιάζει τον Αρμένο που της κάνει διαρκώς χονδρές φάρσες. Επίσης, μαζί τους μένει και ο βιετναμέζος πεθερός, ο οποίος ξέρει μόνο 5 λέξεις αγγλικά αλλά είναι απίστευα κούλ τύπος.
Παράλληλα παρακολουθώ και έναν Ρουμάνο σταντ απ κωμικό ο οποίος ειδικότητα έχει να κράζει διάφορες εθνικότητες και το βερολινέζικο μπούγιο.
Αλλά και έναν σερβοαυστραλό που κάνει καρικατούρα τους βαλκάνιους σλάβους μπαμπάδες.
Μεταξύ άλλων όλα αυτά.

Λαχουρένιος έγραψε:bizeli έγραψε:Παιδιά να σας πω κάτι;
Βαριέμαι.
Πραγματικά βαριέμαι.
Φταιει που επεσε το ΦΒ