τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Οκτ 2021, 23:32

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ρε ξεκούτι :s_mad , δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό. Η θεματολογία είναι αστείρευτα διαφοροποιημένη και μεταλλάσσεται συνεχώς. Αυτά με τις χορογραφίες είναι κυρίως 2-3 περσινά τρεντς τα οποία έχουν εξαφανιστεί.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, εγώ τώρα τελευταία βλέπω ένα ζευγάρι αμερικανοαρμένου και βιετναμέζας που η βιετναμέζα μιλάει άθλια αγγλικά και παντοφλιάζει τον Αρμένο που της κάνει διαρκώς χονδρές φάρσες. Επίσης, μαζί τους μένει και ο βιετναμέζος πεθερός, ο οποίος ξέρει μόνο 5 λέξεις αγγλικά αλλά είναι απίστευα κούλ τύπος.

Παράλληλα παρακολουθώ και έναν Ρουμάνο σταντ απ κωμικό ο οποίος ειδικότητα έχει να κράζει διάφορες εθνικότητες και το βερολινέζικο μπούγιο.

Αλλά και έναν σερβοαυστραλό που κάνει καρικατούρα τους βαλκάνιους σλάβους μπαμπάδες.

Μεταξύ άλλων όλα αυτά.

Εχω δει μερικα με την βιετναμεζα. Εχει χαβαλε αλλα δε θα κατσω να φαω το χρονο μου ψαχνοντας τετοιου ειδους βιντεο. Ειχα δει και μερικα εκεινου του αφρικανου που ζει στην Ιταλια (που νομιζω εχει γινει νο 1 εκει πια), που και αυτα ηταν καλα αλλα οχι κατι τρομερο ωστε να κατσω να ασχοληθω. Για καθε 1 πρωτοτυπο υπαρχουν χιλιαδες copycats και αυτο ριχνει την ηδη χαμηλη ποιοτητα.

1. Mα αυτό ακριβώς είναι το πλεονέκτημα του τικ τοκ, ότι δεν χρειάζεται να τρως χρόνο ψάχνοντας όπως στο γιουτιούμπ. Στα βγάζει αυτό, και στα βγάζει σωστά. Ο αλγόριθμος που τρέχει είναι θαύμα της τεχνολογίας, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε καμιά άλλη πλατφόρμα. Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς, τόσο πιο εκπαιδευμένος είναι και σε εξυπηρετεί καλύτερα.

2. Οι copy-cats δεν εμφανίζονται γιατί δεν έχουν views (και χρόνο view).

Δεν είναι μόνο αυτοί, έχει δεκάδες άλλους ενδιαφέροντες tik tokers. Και κάθε λίγους μήνες εξαφανίζονται και αναδύονται άλλοι, με άλλα γκιμικς.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Οκτ 2021, 23:35

Προέλλην έγραψε:1. Mα αυτό ακριβώς είναι το πλεονέκτημα του τικ τοκ, ότι δεν χρειάζεται να τρως χρόνο ψάχνοντας όπως στο γιουτιούμπ. Στα βγάζει αυτό, και στα βγάζει σωστά. Ο αλγόριθμος που τρέχει είναι θαύμα της τεχνολογίας, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε καμιά άλλη πλατφόρμα.

2. Οι copy-cats δεν εμφανίζονται γιατί δεν έχουν views (και χρόνο view).

Δεν είναι μόνο αυτοί, έχει δεκάδες άλλους ενδιαφέροντες tik tokers. Και κάθε λίγους μήνες εξαφανίζονται και αναδύονται άλλοι, με άλλα γκιμικς.

Δεν κρινω τον αλγοριθμο, αλλα το κονσεπτ. Μου θυμιζει λιγο το vine που υπηρχε μεχρι πριν 7-8 χρονια αλλα στο πιο παιδικο και κριντζ. Αν θελω να δω κατι σε βιντεο προτιμω να δω κανενα σταντ απ ή τιποτα πιο σοβαρο στο ΥΤ.

Το tik tok με εκανε για πρωτη φορα να νιωσω γερος και out of touch με τα πιτσιρικια. Ειναι η πρωτη μοδα που μου ειναι ακατονοητη. Ακομα και το τραπ το πιανω, το τικ τοκ οχι. Τελειως ζουμερ φαση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Οκτ 2021, 23:38

Το τραπ είναι υποκουλτούρα, σαν το facebook, όπου και θα βρείς τους τράπερς. Δεν θα τους βρείς στο τικ τοκ.

Μπαμπόγερε :s_mad
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Οκτ 2021, 23:39

Προέλλην έγραψε:Μαλάκα σοβαρά τώρα, δεν σε πιάνει αηδία με το facebook;

O κάθε βλαμμένος ποστάρει απο τις εξόδους μέχρι τα παιδιά του για να δειχτεί ότι κάνει κάτι, άλλοι ποστάρουν κοινότυπες ατάκες δίκην ντεμέκ φιλοσόφου, άλλοι απλά ντιαντίντουν ψεκιές, κτλ κτλ.

Βρωμάει μπαρμπαδίλα, κλεισούρα, καθυστέρηση, σκουλαμέντρα και σαπίλα. Μπλιαχ.

Εννοειται. Το ΦΒ αξιζει για να παρακολουθεις καποιες καμμενες meme σελιδες, να κρατας επαφη με καποια συγκεκριμενα σοβαρα ατομα επιλογης σου και (παλιοτερα κυριως) να καυλαντιζεις ή να χαζευεις γκομενες. Οτιδηποτε αλλο ειναι χασιμο χρονου.

Το χειροτερο για μενα δεν ειναι οι καγκουρες που ποζαρουν, οι μαμαδες του ΦΒ ή ακομα και οι διαφοροι ψεκες αλλα κατι αριστεροι του κωλου που το παιζουν οργιζμενοι και αγανακτιζμενοι με την αδικη κενωνια μας, ενω δεν ειναι τιποτα απο τα δυο και απλως πουλανε προλογο για να παρουν λαικ και μπας και πηδηξουν καμια. Πραγματικα, η αριστερη πλευρα του ΦΒ ειναι για τα μπαζα, οχι πως η δεξια ειναι καλυτερη αλλα απο αυτους δεν περιμενω κατι.

Δεν μπορεις ρε φιλε να παιζεις με το ανθρωπινο συναισθημα και με τα σοβαρα ζητηματα για το clout και να το παιζεις ευαισθητος απο πανω. Και αυτες που ειναι τελειως για τα σιδερα ειναι οι φουμποφεμινιστριες. Καμια φορα χαζευω τι λενε καθαρα για το κομεντι βαλιου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Οκτ 2021, 23:40

Το facebook είναι για τον Αρίστο και τον Βάλλονα ρε μλκ, ΣΥΝΕΛΘΕ.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Οκτ 2021, 23:42

Προέλλην έγραψε:Ι am the mango-man!

Shallow! Shallow!

La la la! La la la!

O πεθερός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! :worship_sq1:

Εμένα το αγαπημένο μου είναι αυτό 9.57 - 10.24. Σόρι δεν μπορώ να το βρω αποκομμένο.
Αυτό που του λέει you're stuck with me :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Οκτ 2021, 23:43

Προέλλην έγραψε:Το facebook είναι για τον Αρίστο και τον Βάλλονα ρε μλκ, ΣΥΝΕΛΘΕ.

Εχει γινει μπουμεροφαση την τελευταια 5ετια (οι μιλενιαλς μετακομισαν Ινστα) αλλα εχει μιλενιαλ θυλακους, μην απελπιζεσαι :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Οκτ 2021, 23:44

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ι am the mango-man!

Shallow! Shallow!

La la la! La la la!

O πεθερός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! :worship_sq1:

Εμένα το αγαπημένο μου είναι αυτό 9.57 - 10.24. Σόρι δεν μπορώ να το βρω αποκομμένο.
Αυτό που του λέει you're stuck with me :laugh1:

Δηλαδη συγγνωμη, ποσες φορες να αντεξει καποιος να δει την τυπισσα να πεταει την παντοφλα στην καμερα? Δε βαριεστε?
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Οκτ 2021, 23:45

Προέλλην έγραψε:
Μαλάκα σοβαρά τώρα, δεν σε πιάνει αηδία με το facebook;

O κάθε βλαμμένος ποστάρει απο τις εξόδους μέχρι τα παιδιά του για να δειχτεί ότι κάνει κάτι, άλλοι ποστάρουν κοινότυπες ατάκες δίκην ντεμέκ φιλοσόφου, άλλοι απλά ντιαντίντουν ψεκιές, κτλ κτλ.

Βρωμάει μπαρμπαδίλα, κλεισούρα, καθυστέρηση, σκουλαμέντρα και σαπίλα. Μπλιαχ.

Εγώ έχω λογαριασμό μόνο στο fb αλλά το έχω μόνο για να παρακολουθώ ειδήσεις.
Δεν έχω κανέναν φίλο ούτε και ξέρει κανείς ότι έχω fb.
Στο τικ τοκ δεν έχω λογαριασμό. Βλέπω μόνο αυτά που πετάγονται μέσω youtube. Στα short stories.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Οκτ 2021, 23:47

Λαχουρένιος έγραψε:Δηλαδη συγγνωμη, ποσες φορες να αντεξει καποιος να δει την τυπισσα να πεταει την παντοφλα στην καμερα? Δε βαριεστε?

Καλά ρε φίλε δεν τους βλέπω και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ό,τι μου πετάγεται.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”