Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ρε ξεκούτι, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό. Η θεματολογία είναι αστείρευτα διαφοροποιημένη και μεταλλάσσεται συνεχώς. Αυτά με τις χορογραφίες είναι κυρίως 2-3 περσινά τρεντς τα οποία έχουν εξαφανιστεί.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, εγώ τώρα τελευταία βλέπω ένα ζευγάρι αμερικανοαρμένου και βιετναμέζας που η βιετναμέζα μιλάει άθλια αγγλικά και παντοφλιάζει τον Αρμένο που της κάνει διαρκώς χονδρές φάρσες. Επίσης, μαζί τους μένει και ο βιετναμέζος πεθερός, ο οποίος ξέρει μόνο 5 λέξεις αγγλικά αλλά είναι απίστευα κούλ τύπος.
Παράλληλα παρακολουθώ και έναν Ρουμάνο σταντ απ κωμικό ο οποίος ειδικότητα έχει να κράζει διάφορες εθνικότητες και το βερολινέζικο μπούγιο.
Αλλά και έναν σερβοαυστραλό που κάνει καρικατούρα τους βαλκάνιους σλάβους μπαμπάδες.
Μεταξύ άλλων όλα αυτά.
Εχω δει μερικα με την βιετναμεζα. Εχει χαβαλε αλλα δε θα κατσω να φαω το χρονο μου ψαχνοντας τετοιου ειδους βιντεο. Ειχα δει και μερικα εκεινου του αφρικανου που ζει στην Ιταλια (που νομιζω εχει γινει νο 1 εκει πια), που και αυτα ηταν καλα αλλα οχι κατι τρομερο ωστε να κατσω να ασχοληθω. Για καθε 1 πρωτοτυπο υπαρχουν χιλιαδες copycats και αυτο ριχνει την ηδη χαμηλη ποιοτητα.
1. Mα αυτό ακριβώς είναι το πλεονέκτημα του τικ τοκ, ότι δεν χρειάζεται να τρως χρόνο ψάχνοντας όπως στο γιουτιούμπ. Στα βγάζει αυτό, και στα βγάζει σωστά. Ο αλγόριθμος που τρέχει είναι θαύμα της τεχνολογίας, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε καμιά άλλη πλατφόρμα. Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς, τόσο πιο εκπαιδευμένος είναι και σε εξυπηρετεί καλύτερα.
2. Οι copy-cats δεν εμφανίζονται γιατί δεν έχουν views (και χρόνο view).
Δεν είναι μόνο αυτοί, έχει δεκάδες άλλους ενδιαφέροντες tik tokers. Και κάθε λίγους μήνες εξαφανίζονται και αναδύονται άλλοι, με άλλα γκιμικς.

, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό. Η θεματολογία είναι αστείρευτα διαφοροποιημένη και μεταλλάσσεται συνεχώς. Αυτά με τις χορογραφίες είναι κυρίως 2-3 περσινά τρεντς τα οποία έχουν εξαφανιστεί.