Συνεντεύξεις

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Στύγιος

Re: Συνεντεύξεις

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 16 Μαρ 2019, 00:11

bizeli έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Η έσχατη τρολιά και "καψώνι" που μου παίξανε ήταν όταν πήγα κι έβγαλα -με τη μπαραθέα -λόγο την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και γύρισα μετά σχολείο κι είχα μάθημα στη Γ' Λυκείου τελευταίες ώρες. Οι μαθητές νόμιζαν ότι έγινε πραξικόπημα :P :D

Σαν τον Καμμένο κι εσύ.

Σε παρακαλώ, μη με συγκρίνεις με τον μπουχέσα, εγώ είμαι παλιός..
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Μαρ 2019, 00:57

Στύγιος έγραψε:
bizeli έγραψε:
Ναι κι εγώ στην αρχή μόνη μου τους έγραφα. Έβαζα και κάτι πατριωτικά τραγούδια να ακούω να φορτώνει το εθνικό φρόνημα :laugh1: και έβγαιναν ωραίοι οι λόγοι.
Εντάξει γενικά ψιλοαποφεύγω να λέω αν γίνεται. Δε μου αρέσει και πολύ αυτή η φάση να εκτίθεμαι σε κοινό.

Η έσχατη τρολιά και "καψώνι" που μου παίξανε ήταν όταν πήγα κι έβγαλα -με τη μπαραθέα -λόγο την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και γύρισα μετά σχολείο κι είχα μάθημα στη Γ' Λυκείου τελευταίες ώρες. Οι μαθητές νόμιζαν ότι έγινε πραξικόπημα :P :D

όλες αυτές οι "εορταστικές εκδηλώσεις" έχουν χάσει το νόημά τους
τις θεωρώ μέγιστη υποκρισία και η αντιμετώπιση που έχουν οι μαθητές μας το δείχνει ξεκάθαρα
Τι μπορεί όμως να πει κάποιος σε θιασώτες της Ερβαρτιανής μεθόδου διδασκαλίας ;
τα αρτηριοσκληρωτικά μυαλά ας κατανοήσουν ότι είναι καιρός να δώσουν την σκυτάλη σε κάτι πιο καινούργιο
:bingo:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μαρ 2019, 09:12

Στύγιος έγραψε:Η έσχατη τρολιά και "καψώνι" που μου παίξανε ήταν όταν πήγα κι έβγαλα -με τη μπαραθέα -λόγο την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και γύρισα μετά σχολείο κι είχα μάθημα στη Γ' Λυκείου τελευταίες ώρες. Οι μαθητές νόμιζαν ότι έγινε πραξικόπημα :P :D

Πως δεν φωναξανε τους γιατρους να σε μαζεψουν να λες... :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 16 Μαρ 2019, 10:00

Λαχουρένιος έγραψε:

Πως δεν φωναξανε τους γιατρους να σε μαζεψουν να λες... :D

Ο μλκς ο διευθυντής έφταιγε, τον "στόλισα" καλά μετά ,παραδέχτηκε το λάθος του και μου έδωσε 1 μέρα άδεια :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Μαρ 2019, 18:01

Βουαλα η συνεντευξη με το Bizeli.

Kανονιστε να δουμε και αλλες συνεντευξεις.

Bizeli μπορεί να μην είσαι Vip αλλά θέλω να σου πάρω συνέντευξη γιατί νομίζω θα την διαβάσουν με ενδιαφέρον αρκετοί στην διαδικτυακή μας κοινότητα. Συμμετέχεις εδώ και λίγους μήνες στο elefthero.net, είσαι εξωστρεφής, κοινωνική, ανοίγεις συχνά νήματα, μεταφέρεις τους προβληματισμούς σου, μιλάς ελεύθερα και χωρίς δισταγμούς ακόμη και για προσωπικά σου ζητήματα. Είσαι αυθόρμητη, άνετη και εξωστρεφής και στην κοινωνική σου ζωή η αυτό σου βγαίνει μόνο στο διαδίκτυο;
Καταρχήν χαίρομαι αν αυτή είναι η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω. Ναι, έτσι είμαι και στην κοινωνική μου ζωή αν κρίνω από τις αντιδράσεις των γύρω μου. Μπορώ να ανοίξω κουβέντα ακόμα και με κάποιον άγνωστο πχ που περιμένει το λεωφορείο στη στάση.
Μου είναι πιο εύκολο να είμαι ανοιχτή με τους ανθρώπους, να μην το κουράζω πολύ με το «τι θα σκεφτεί ο ένας, τι θα σκεφτεί ο άλλος» και να μην κρύβομαι πίσω από κόμπλεξ και ενοχικά σύνδρομα.

Με τι ασχολείσαι επαγγελματικά; Σου αρέσει η δουλειά σου ή τη διάλεξες συμβατικά;
Είμαι εκπαιδευτικός. Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα που κάνω αλλά θεωρώ ότι το εκπαιδευτικό σύστημα που υπηρετώ έχει πολλές αδυναμίες.
Τι θα πει τη διάλεξα «συμβατικά»; Όλες οι αποφάσεις στη ζωή μας δεν είναι τυπικές συμβάσεις ως παραγωγικά μέλη μιας κοινωνίας ώστε αυτή να μπορεί να λειτουργεί; Κάποιος δεν πρέπει να γίνει και δάσκαλος, γιατρός, υδραυλικός κτλ;
Δεύτερον, δεν πρέπει όλοι να δουλεύουν για να ζήσουν; Με αυτή την έννοια «ναι» έκανα κάποιου είδους σύμβαση αν θέλουμε να μιλήσουμε κυνικά. Ότι για να ζήσω, πρέπει να κάνω ένα επάγγελμα. Δεν έκανα σύμβαση, όμως, στο τι επάγγελμα θα επιλέξω. Ήταν μια από τις επιλογές μου.
Επέλεξα να κάνω ένα επάγγελμα που να προσφέρω κάτι στην κοινωνία όπως γίνεται με όλα τα επαγγέλματα και να μπορώ να βιοπορίζομαι μέσα από αυτό.
Η άλλη εναλλακτική που είχα ποια ήταν δηλαδή για να θεωρούμαι αντισυμβατική; Να ξαπλώνω όλη μέρα στα λιβάδια και να μασάω τριφύλλια;
Εκτός αυτού, την περίοδο που πήρα αυτές τις αποφάσεις για τη ζωή μου (18 ετών), για το τι επάγγελμα θα επιλέξω, δεν υπήρχε κάποιο διαφορετικό αντισυμβατικό πλάνο στο μυαλό μου ώστε να διαλέξω. Ήταν κάπως μονόδρομος. Δεν ήξερα ότι γινόταν και να μη σπουδάσεις. Συνεπώς, ακόμα και αν διέπραξα κάποιου είδους σύμβαση, στα 18 μου χρόνια, αυτή σίγουρα δεν ήταν εν γνώση μου.
Αν εννοείς αν είχα κάποιο άλλο απωθημένο θα σου πω ότι ευτυχώς, το επάγγελμα που κάνω μου δίνει πολλές δυνατότητες να ασχολούμαι παράλληλα και με ένα σύνολο από άλλα πράγματα που μου αρέσουν που αν δεν έκανα αυτή τη δουλειά ούτε στα όνειρά μου δεν θα είχα αυτές τις ευκαιρίες. Μου άνοιξε επιπλέον πόρτες να ξεδιπλώσω κι άλλες πλευρές του εαυτού μου πέρα από το δασκαλίκι.

Σου αρέσει η περιπέτεια; Και τι είναι η περιπέτεια για σένα;
Όχι δεν θα έλεγα ότι μου αρέσει η περιπέτεια. Μου αρέσει η ρουτίνα και η ασφάλεια. Για αυτό και δεν μου αρέσουν και οι εκπλήξεις ακόμα και ευχάριστες να είναι.

Τι θα έπρεπε να κάνει ένας άντρας για να σου κλέψει την καρδιά από το πρώτο ραντεβού;
Αρκεί να χαϊδέψει ένα αδέσποτο σκυλάκι.

Έχεις πληγωθεί πολλές φορές αλλά δεν σε νοιάζει γιατί αν δεν πληγωθούμε δεν ζούμε και τα ωραία της ζωής; Η θέλεις να σταματήσεις να δίνεις δικαιώματα γιατί αρκετά πια εκμεταλλεύθηκαν το αθώο Bizeli;
Ναι, σε όλα έτσι όπως το θέτεις. Βέβαια, εκείνη την ώρα δεν το καταλαβαίνεις το βάθος της πληγής και μπορεί να μην σε πειράξει και πολύ. Αλλά όλα αυτές τις πληγές άμα τις αφήσεις να μαζεύονται και δε φροντίζεις να τις κλείνεις θα φτάσεις σε κάποιο σημείο μετά που θα σου φταίει όλος ο κόσμος, ότι δε σε καταλαβαίνει κανείς και μετά μπαίνεις σε άλλα μονοπάτια. Μπορεί να φτάσεις να θεωρείς άδικη την κοινωνία επειδή ο σερβιτόρος δεν σου έβαλε αρκετή ζάχαρη στον καφέ πχ. Καλό είναι να λύνουμε τα ψυχολογικά μας είτε με επαγγελματική βοήθεια είτε μόνοι μας αν μπορούμε. Και η ψυχική μας υγεία είναι πολύτιμη όσο και η σωματική και πρέπει να την προφυλάσσουμε.
Το μεγαλύτερο χαστούκι που μπορείς να φας και να δεις τη ζωή πραγματικά αλλιώς και να εκτιμήσεις όσα είχες είναι να χάσεις την υγεία σου (ψυχική ή σωματική). Όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται.
Όχι ότι είναι εύκολη η ζωή και ότι δεν υπάρχουν λόγοι για να απογοητευόμαστε και να πληγωνόμαστε καθημερινά αλλά όλα αυτά με λίγη καλή θέληση τα ξεπερνάς. Οφείλεις να τα ξεπερνάς.
Αν χάσεις την υγεία σου, όμως, δεν ξέρω κι αν έχεις το περιθώριο να ζήσεις τελικά τα ωραία της ζωής.
Πάντως, δε θεωρώ ότι για να εκτιμήσεις τα καλά πράγματα πρέπει απαραίτητα να περάσεις από τις δέκα πληγές του φαραώ. Σίγουρα παίρνεις μαθήματα μέσα από τις δυσκολίες και τα λάθη αλλά κάπου και η ανθρώπινη αντοχή έχει ένα όριο. Η ζωή εκτός από μαθήματα πρέπει να σου δίνει και ανάσες. Και αν δεν στις δίνει η ζωή, οφείλεις να τις παίρνεις μόνος σου.

Eγώ νομίζω πως δεν είσαι πονηρή και υπολογίστρια. Ισχύει η είμαι μακριά νυχτωμένος;
Είμαι κάθε φορά αυτό που πρέπει να είμαι ανάλογα την περίσταση. Όλα χρειάζονται.

Τι ζώδιο είσαι; Πιστεύεις στα ζώδια; Θα ζητούσες απο μιά φίλη σου να σου πει το φλυτζάνι;
Είμαι κριός. Θα έλεγα ότι δεν πιστεύω σε τίποτα που εγκλωβίζει την ανθρώπινη σκέψη και την ανθρώπινη βούληση. Με αυτό το σκεπτικό, το να πιστεύεις στα ζώδια κάνουν τη μικρότερη ζημιά σε σχέση με κάτι άλλες φανατικές θεωρίες.
Δε θα ήθελα να μου πει κάποιος το μέλλον μου, αν θεωρήσουμε ότι αυτό είναι προδιαγεγραμμένο, για προφανείς λόγους.

Μύκονος η Ικαρία για διακοπές;
Τίποτα από τα δύο. Είμαι βουνίσιος τύπος.

Όλες οι νέες κοπέλες που ξέρω θα πάθαιναν κατάθλιψη χωρίς διαδίκτυο και κινητό. Ισχύει και για σένα;
Αν εννοείς διαδίκτυο και κινητό, όλα τα social media … θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτά. Αλλά επειδή η χρήση τους δεν περιορίζεται μόνο στα social αλλά τα χρησιμοποιούμε και για άλλους λόγους, δεν ξέρω αν θα ήταν το ίδιο εύκολη η ζωή μου.
Πάντως χωρίς insta μπορώ να ζήσω. Ζω ήδη.

Στην προηγούμενη σου ζωή ποιά διάσημη θα ήθελες να ήσουν και γιατί;
Στην προηγούμενη ζωή μου θα ήθελα να ήμουν η Νταϊάν Φόσεϊ, αμερικανίδα ζωολόγος που αφιέρωσε τη ζωή της στους γορίλλες.
Είναι το πρότυπό μου από παιδί, γιατί θεωρώ ότι η προσωπικότητά της και ο τρόπος ζωής της πρεσβεύουν όλα όσα εγώ θεωρώ σημαντικά στη ζωή.

Μας μίλησες για το ποιούς Vips θα ήθελες για παρεάκι σου. Τώρα θέλω να μου πεις με ποιόν θα ήθελες να τα φτιάξεις από αυτούς.
Από αυτούς που συμπεριέλαβα στην παρέα μου με κανέναν, γιατί είναι στην friend zone και δεν μπορώ να τους δω αλλιώς.
Από αυτούς που δεν έβαλα, όμως, πιστεύω ότι θα ταίριαζα με το Sam Rockwell. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους άντρες που θα μπορούσα να ρίξω. Κάτι άλλους που βλέπω τι γυναίκες κυκλοφοράνε … λέω άσε καμιά ελπίδα.

Έχεις αληθινές φιλίες στη ζωή σου που έχουν κρατήσει;
Από παιδί όχι, δεν έχω κρατήσει τόσο παλιές φιλίες.
Με τα χρόνια έχω φτιάξει ένα δίκτυο φίλων όπως θα το ήθελα. Γνωριζόμαστε εδώ και μια δεκαετία περίπου αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε έρθει πιο κοντά. Πιστεύω ότι περνάμε πολύ καλά, ταιριάζουμε, έχει ο καθένας την ελευθερία του χωρίς να πρήζει ο ένας τον άλλον, βρισκόμαστε, χανόμαστε, μαλώνουμε χωρίς να παρεξηγούμαστε, μπορεί να στηριχθεί ο ένας στον άλλον. Νορμάλ πράγματα.
Όταν φτιάχνεις φίλους σε μεγαλύτερη ηλικία οι επιλογές σου είναι πιο συνειδητές και πιο ώριμες. Δεν έχεις τις ίδιες αντοχές, να πειραματίζεσαι και να τρως στην μάπα τον καθένα. Φιλτράρεις.

Αν ανέβαινε ένας συμφορουμίτης Θεσσαλονίκη που θα τον ξεναγούσες το βράδυ;
Αν ανέβαινε ένας συμφορουμίτης στη Θεσσαλονίκη, δεν θα ήξερα πού θα τον ξεναγούσα καθώς λόγω δουλειάς έχει αρκετά χρόνια που έχω φύγει.
Θεσσαλονικιά είμαι, εκεί μεγάλωσα, εκεί είναι όλη μου η οικογένεια αλλά δυστυχώς έχω χάσει πολλά επεισόδια ζώντας μακριά.

Και τώρα μιά σοβαρή ερώτηση γιατί το ρίξαμε στο life style. Δυσκολεύτηκες τα χρόνια των μνημονίων; Δεν μιλάω για το οικονομικό, γιατί εκεί όλοι ζοριστήκαμε, μιλάω για την ψυχική σου διάθεση.
Στα χρόνια των μνημονίων η κρίση ήταν κυρίως οικονομική. Οπότε δε γίνεται να μη μιλάμε για το οικονομικό. Όλο αυτό το άγχος και η αβεβαιότητα, τα οικονομικά βάρη, η καθημερινή επιβίωση και όλα αυτά πώς θα ήταν δυνατόν να μην επηρεάσουν την ψυχική μου διάθεση;
Έγιναν πολλές σπατάλες στο παρελθόν και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό βίο με δανεικά χρήματα. Το βλέπαμε όλοι να συμβαίνει αυτό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει η οικονομική κρίση.
Δυστυχώς, δε βλέπω μυαλό και προκοπή στο μέλλον.

Πολιτικά σε ακούω να λες ούτε ΝΔ, ούτε Σύριζα. Αν έπρεπε όμως να ψηφίσεις ντε και καλά Αλέξη ή Κυριάκο πού θα το έριχνες;
Κυριάκο λίγο δύσκολα…

Μίλησε μου για τις συμπάθειες σου στο ελεύθερο. Με ποιούς θα έκανες παρέα από εδώ μέσα;
Θες να ακούσεις ονόματα τώρα εσύ. Κοίτα δεν έχω και πολλά πάρε δώσε με πολλούς από εδώ μέσα.
Με αυτούς που έχω και τα πάμε καλά (θέλω να πιστεύω) είναι ο Λαχουρένιος, ο vallon, o Στύγιος, η Πέπυ, ο αντμίν. Με αυτούς έχει τύχει να μιλήσω πιο πολύ.
Α και ο Θανάσης για να μην στεναχωριέται, αν και δεν είναι βασικός θαμώνας.
Και με σένα τώρα τελευταία που ανταλλάξαμε δυο τρεις κουβέντες παραπάνω.

.
2 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Μαρ 2019, 18:17

:s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Μαρ 2019, 18:22

Ο Ροκγουελ ειναι εμφανισιμος. Σιγουρα σου αρεσει Μπιζελι? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Μαρ 2019, 18:50

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Ροκγουελ ειναι εμφανισιμος. Σιγουρα σου αρεσει Μπιζελι? :D

Εντάξει δεν τον λες και μοντέλο. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 17 Μαρ 2019, 21:36

bizeli έγραψε:Α και ο Θανάσης για να μην στεναχωριέται, αν και δεν είναι βασικός θαμώνας.

έστω... κάτι είναι και αυτό. :( :-/ :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 17 Μαρ 2019, 21:51

Λιγουρι.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist