pluton έγραψε:
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ
Για το Τάμα πες μας.
.gif)

pluton έγραψε:
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ
.gif)

nemo έγραψε:ο πατερας μου πηρε ενα ατοκο δανειο για σταυλο για να βαλει κατι αγελαδες
που αγορασε νεαρος ακομη δουλευοντας σε ενα κτημα στην αττικη
δεν του εκατσε καλα και ξαναγυρισε για δουλεια στην αττικη
Και φυσικα πολυς κοσμος εκανε περιουσιες στην περιοδο της χουντας
οπως πολυς κοσμος κανει περιουσιες σε καθε περιοδο ασχετου πολιτικων πεπειθησεων
και οι κομμουνισται τοτε οι εξυπνοι εκαναν περιουσια και καταρθωσαν
να σπουδασουν τα παιδια τους στελνοντας στο πανεπιστημιο και στο εξωτερικο
ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΧΟΥΝΤΑΣ;
ΤΑ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΒΟΉΘΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΙΑ τωρα αν βρεθηκαν και καποιοι που το εκμεταλλεύτηκαν
και αυτο φυσικο ειναι για τα ανθρωπινα κριτήρια
τελικα ειστε λιγοι ή μαλλον τελειωνουν τα λογικα και τα αριστερα και αρχισατε τα κουλα
οκ εδω τελειωνω και εγω με τα χουντικα οτι ειπα ειπα

pluton έγραψε:Ποιος είχε ανάγκη από ρουσφετάκι;
Και τι ρουσφετάκι να κάνουν;
Στη Νίκαια έβαλαν Δήμαρχο κάποιο που λεγόταν ταγματάρχης Νικόλαος Πλυτζανόπουλος, ανιψιός του διοικητή των ταγματασφαλιτών συνταγματάρχη Ιωάννη Πλυτζανόπουλο.... προφανώς για να "μπουν στο μάτι των Κοκκινιωτών".... Αυτός ο Δήμαρχος ήταν ήπιος άνθρωπος, έκανε όπως όλοι οι Δήμαρχοι της Χούντας πλήθος έργα άλλαξαν την μορφή των περιοχών τους σε ελάχιστο χρόνο, πήγε λοιπόν στο Γυμνάσιο - Λύκειο Νικαίας και είπε, όποιος έχει ανάγκη από εργασία να έρθει κατ ευθείαν στο γραφείο μου και να μου το ζητήσει....

Προέλλην έγραψε:Οι μπαμπάδες ρουσφετάκια απο την χούντα, οι γιοί ρουσφετάκια απο την νδ. Τώρα που κοπήκαν αυτά, την είδαν νεοναζί μπας και τους πετάξει κανένα κοκαλάκι η συμμορία

Adminović έγραψε:pluton έγραψε:
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ
Για το Τάμα πες μας.
Απαντησες μονος σου!
Επι χουντας λοιπον, οπως ο ιδιος ειπες, οι δημαρχοι και γενικα οι πολιτικοι παραγοντες εκαναν ρουσφετια στους πολιτες![]()
Αρα γιατι αντιδρας οταν λεω για ρουσφετια αφου μονος σου το παραδεχεσαι αγαπουλα![]()
Για αυτο αγαπατε την Χουντα οχι βοηθησε τον τοπο, οποτε ασε τα παραμυθια. Ο Νεμο απαντησε πιο τιμια τουλαχιστον.

pluton έγραψε:Άσε με τον Νέμο και με όλους, αυτά που σου λέω εγώ .... ο ταγματάρχης Νικόλαος Πλυτζανόπουλος πήγε και έδωσε (και εφάρμοσε) ένα μάθημα στους νέους ότι δεν έχουν ανάγκη κανένα κερατά, πάνε αξιοπρεπώς ζητάνε εργασία και η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να τους παρέχει εργασία .... αλλά η δημοκρατία σας έχει εθίσει τον λαό ότι πρέπει να είναι αφισοκολλητής και δουλικό στο πολιτικό σκυλολόι για το πιο αυτονόητο πράγμα αξιοπρεπή εργασία.
πάνε αξιοπρεπώς ζητάνε εργασία

Προέλλην έγραψε:Όσο και να μουγκανίζετε, η ΧΑ δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση για να διορίζει και να δανειοδοτεί λούμπεν κοπρόσκυλα σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας.
Πάνε αυτά κορίτσια, περάσανε. Βαριά-βαριά κανένα γραφικό επετειακό με copy-paste απο νεοναζιστικό βοθρομπλογκάκι.