ВладимирВладимирович έγραψε:bizeli έγραψε:Ποιος σκατά σχεδίασε έναν τέτοιο δρόμο; Το σκέφτηκε πολύ;
Μα που να ηξεραν αυτοι τοτε οτι στο μελλον θα μπουκαρουν μαζικα οι ρωσοποντιοι και θα γεμιζουν τον Ευοσμο, τα Διαβατα κοκ. Δεν σχεδιάστηκε ο δρομος για να τον περνανε καθημερινά τοσοι εισβολείς.
-----
Δηλαδη καταλαβαινεις το ποιοι φταινε, και αν οχι κατσε να καλεσω τον ΓΓ να σ'το κανει φραγκα-διφραγκα
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:.
Δεν ξέρω τι δρόμοι αρμόζουν για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Αυτός δε φαίνεται να εξυπηρετεί ιδιαίτερα πάντως.
Δλδ αν είναι να ξεκινάω από την προηγούμενη μέρα κάθε φορά για να φτάσω στον προορισμό μου να μας πουν να το ξέρουμε.
Στον περιφερειακό όλο κάτι γίνεται και μπλοκάρει ο δρόμος.
Εν τω μεταξύ δεν έχει από πριν κάποιες προειδοποιητικές σημάνσεις τύπου "κλειστός περιφερειακός" να μην κάνεις το λάθος και μπλέξεις. Έτσι και μπεις εγκλωβίστηκες. Ούτε μπρος ούτε πίσω.
Το μόνο θετικό που έχει ο περιφερειακός είναι να μας υπενθυμίζει πόσο άθλια είναι η ζωή στην πόλη και να θες να επιταχύνεις τις διαδικασίες να πάρεις τα βουνά.
Δε μας φτάνουν τα άλλα προβλήματα που έχουμε, έχουμε και τον περιφερειακό "βράχο βράχο τον καημό μου".
Ναι να μπει και ο Γιαννόπουλος να τοποθετηθεί επί του θέματος. Θεσσαλονικιός είναι.
Δε γίνεται να το σηκώνω μόνη μου αυτό το φορτίο.