Αριστος: ''Βοθριλα η Ελευθερη Ωρα''

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Αριστος: ''Βοθριλα η Ελευθερη Ωρα''

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μάιος 2020, 12:06

Δεν ετυχε. Πετυχε. Γιατι σε αυτη τη φαση εχουμε ακριβως τις ιδιες αποψεις που δεν εκφραζει καμια ελληνικη εφημεριδα. :yesyes:

Αντε λιγο η Δημοκρατια. :D

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Μάιος 2020, 12:32

Αρίστος έγραψε:Δεν ετυχε. Πετυχε. Γιατι σε αυτη τη φαση εχουμε ακριβως τις ιδιες αποψεις που δεν εκφραζει καμια ελληνικη εφημεριδα. :yesyes:

Αντε λιγο η Δημοκρατια. :D

Ενταξει, οταν προσπαθουσες να κονομησεις απο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλα ελεγες

Αρίστος έγραψε:Kαι παροτι σας φαινεται γελοιο ειχε τον σκοπο του για την αμορφωτη θρησκοληπτη εθνικιστικη ρωσοφιλη πλεμπα που διαβαζει την Ελευθερη Ωρα.

Αρίστος έγραψε:α) Αλλαζονικη και διχαστικη για το λαο ηταν η προπαγανδα του Sky. Και τα εξωφυλλα των Παραπολιτικων αυτες τις μερες που ειναι ιδια σε βοθριλα με τη ρωσοφιλη Ελευθερη Ωρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μάιος 2020, 15:52

Monoς σου εχεις παραδεχτει οτι δεν πηγα να κονομησω απο το ΣΥΡΙΖΑ.

Οποτε τι να λεμε, οταν αρχιζεις να λες ψεματα σε καποιον που ξερει οτι λες ψεματα, κατι δεν παει καλα. :D :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 28 Μάιος 2020, 21:21

Αριστο σε στριμωξαν στα σχοινια ηρθε ηωρα να βγαλεις τα πυρηνικα πες το ρητο του Τσωρτσιλ
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μάιος 2020, 02:58

Στριμωγμα στα σκοινια του αντιπαλου σου λες εσυ το να σε εχει ξαπλωσει ημιθανη στο ρινγκ; :D

Προσπαθησε ο Λαχουρενιος να περασει οτι ειχα συμφερον απο το ΣΥΡΙΖΑ ενω ο ΙΔΙΟΣ ειχε παραδεχτει πως τον υποστηριζα για το κεφι μου.

Γενικοτερα βαλτε το καλα στο μυαλο σας μπουζουκοκεφαλοι.

Ειτε με τους Αγανακτισμενους, ειτε με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ειτε με τους αντικαραντινιστες αντπαγκοσμιοποιητες σημερα, οτι γραφω και οτι κανω ειναι για το κεφι μου και για να υποστηριξω τις ιδεες μου.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2020, 07:28

Ποτε το ειχα παραδεχθει ενας θεος ξερει. Ειναι οπως τοτε που φανερωσες οτι ο ΓΓ μου στελνει κειμενα ή οτι ειμαι κλωνος του.

Αυτο που εχω πει (και εχεις πει και συ) ειναι οτι δεν πληρωνεσαι για τα αρθρα σου, οχι επειδη δε το θες εσυ αλλα επειδη πολυ απλα δεν εισαι επαγγελματιας δημοσιογραφος και κανενας εκδοτης (ακομα και ο πιο ψεκασμενος) δεν θελει να πληρωσει για τις βλακειες σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μάιος 2020, 09:04

Πληρωνομουν ομως επι 17 χρονια στον τοπικο τυπο και οχι μονο.

Πιχι πληρωνομουν με το κομματι και οταν εγραφα σε Ανιχνευσεις, Nexus, Αβατον, που ηταν πανελλαδικα περιοδικα.

Και τωρα θα μπορουσα να πληρωθω αν ας πουμε ηθελα να ξεκινησω με 600 ευρω σε εφημεριδα και να δουλευω 8ωρο στην πραξη 10ωρο.

Αλλα εγω, για πολλοστη φορα θα το πω, παω για συγγραφεας και οχι για δημοσιογραφος.

Η σχεση δημοσιογραφου/εκδοτη που ειχα με τον τοπικο τυπο εχει κλεισει επισης.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2020, 09:07

Αρίστος έγραψε:Πληρωνομουν ομως επι 17 χρονια στον τοπικο τυπο και οχι μονο.

Πιχι πληρωνομουν με το κομματι και οταν εγραφα σε Ανιχνευσεις, Nexus, Αβατον, που ηταν πανελλαδικα περιοδικα.

Και τωρα θα μπορουσα να πληρωθω αν ας πουμε ηθελα να ξεκινησω με 600 ευρω και να δουλευω 8ωρο στην πραξη 10ωρο.

Αλλα εγω, για πολλοστη φορα θα το πω, παω για συγγραφεας και οχι για δημοσιογραφος.

.

Θα παιρνες 600αρι γιατι δεν εισαι το μεγαλο ονομα που φανταζεσαι αλλα ενας πουθενας. Αν ησουν σοβαρος δημοσιογραφος τοτε στην ηλικια που εισαι θα επαιρνες τουλαχιστον 5πλασια. Τα 600αρια ειναι για τους πιτσιρικαδες που μολις ξεκινουν οχι για φτασμενους 60αρηδες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μάιος 2020, 09:17

Το βιογραφικο μου το εχω παρουσιασει στο slpress και new economy θα το εχεις διαβασει.

Τοπικος τυπος λεει και εξειδικευμενα περιοδικα (πιχι ABATON).

Στον τοπικο τυπο λοιπον φιλαρακο ειχα βγαλει λεφτα που ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ δεν εχουν δει μεγαλα ονοματα της πολιτικης δημοσιογραφιας.

Υπηρξαν χρονιες που το γραφειο μου εβγαλε πανω απο 300.000 ευρω και η εκδοτικη δραστηριοτητα περιλαμβανε 5 περιοδικα για 5 δημους, μια εβδομαδιαια εφημεριδα, 5Χ2 Οδηγους Αγορας για 5 δημους. Στη συνεχεια εβγαλα περιοδικα και για τον εθελοντισμο και πολιτισμο σε αυτους τους δημους. Οτι κυκλοφορουσα σαν εκδοτης το 70% των κειμενων ηταν δικο μου και εχω παρει μονο σε επιπεδο συνεντευξεων πανω απο 100.

Η πρωτη μου συνεντευξη ηταν με το σκηνοθετη Γιαννη Σμαραγδη. Εχω παρει συνεντευξεις με δυο υπουργους (Μαντελης και Πολυδωρας), μια με διευθυντη της ΕΡΤ (Παναγιωτης Παναγιωτου), απειρες με δημαρχους, υποψηφιους δημαρχους, αντιδημαρχους, βουλευτες και υποψηφιους βουλευτες της Β Αθηνων και παρα πολλες με επωνυμους καλλιτεχνες και αθλητες.

Καταλαβες;

Καταλαβα να λες.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μάιος 2020, 09:27

Τον τοπικο τυπο βεβαια τον εφαγε το ιντερνετ και τον αποτελειωσαν τα μνημονια.

Υπηρχαν ομως εποχες που μια τοπικη εφημεριδα μπορουσε να παρει και 20.000-30.000 ευρω για να καλυψει την ετησια καμπανια ενος υποψηφιου δημαρχουν πριν τις εκλογες. Με τα λεφτα αυτα προωθουσε και ολους τους υποψηφιους συμβουλους του συνδυασμου.

Τωρα αυτα τα λεφτα δεν υπαρχουν γιατι οι συμβουλοι των δημαρχων απο τα μεγαλα κομματα τους κατευθυνουν στο fb.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”