Και γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί παντού και πάντα πρέπει να δείχνουμε sexy.
Στο λεωφορείο, στη δουλειά, στη θάλασσα, στον καφέ, στην ταβέρνα, παντού...
Γιατί πρέπει να δείχνουμε παντού sexy βρε παιδιά;
Sexy θα δείξω μόνο όταν πρέπει και μόνο σε αυτόν που θέλω στις ιδιαίτερες στιγμές μας. Αλλιώς χάνει και το νόημά του.
Γιατί πρέπει να δείχνουμε sexy σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας;
Τόσο στερημένοι είμαστε;
Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, η απιστία και ο γάμος
-
bizeli
- Moderator

-
Αγις
- Rookie poster

Re: Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, η απιστία και ο γάμος
αψογος ο ΓΓ ( ο ηθοποιος
) σε ολα εκτος απο την πολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας της νεας σχεσης απο την προηγουμενη .
θα σκυλομετανιωσει που απο 22 αρα εκανε αλμα σε 35 αρα κ το σκεπτεται κ για γαμο
) σε ολα εκτος απο την πολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας της νεας σχεσης απο την προηγουμενη .θα σκυλομετανιωσει που απο 22 αρα εκανε αλμα σε 35 αρα κ το σκεπτεται κ για γαμο
1 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, η απιστία και ο γάμος
bizeli έγραψε:Έλα ρε φίλε τώρα, ειλικρινά δε βλέπεις τι γίνεται;
Το ήξερα ότι θα πέσει αυτό το επιχείρημα με το "χάσμα γενεών".
Δεν είναι η ηλικία το θέμα. Γενικά είμαι πολύ open minded άτομο.
Και 20άρα να ήμουν τώρα θα αρνιόμουν να συμβαδίσω με όλο αυτό που γίνεται.
Το θεωρώ πολύ δήθεν και fake.
Όλη μέρα στα ίντστα και στο tik tok να ανεβάζουν στόρις...
Έλα τώρα.
Ζούμε στην εποχή της εικόνας.
Θυμαμαι να λενε ακριβως τα ιδια και για μας εμας οι μεγαλυτεροι για αυτο το επικαλουμαι. Ισως φταιει που οταν εισαι ο ιδιος μικρος νομιζεις οτι εισαι μεγαλος και δεν σου φαινεται αφυσικο να κανεις καποια πραγματα, στους πιο μεγαλους ομως φαινεσαι σαν μωρο και φριττουν (αν και εγω προσωπικα δεν φριττω καθολου).
Σε ο,τι αφορα τα ελληνικα δεδομενα, το μεγαλο αλμα σε αυτα τα ηθη εγινε οταν ενηλικιωθηκε γενια των σημερινων 60αρηδων τοτε που η Ελλαδα αστικοποιηθηκε, ο κοσμος εγινε πιο καταναλωτικος και οι σεξουαλικες σχεσεις πιο ελευθερες. Δηλαδη καπου στην δεκαετια του '70. Ο,τι εχει ακολουθησει απο τοτε ειναι περισσοτερο ποσοτικη παρα ποιοτικη αλλαγη και μεσα σε αυτα μπαινουν και οι μοδες που αλλαζουν μεσα στις δεκαετιες αλλα η ουσια μενει ιδια.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Θυμαμαι να λενε ακριβως τα ιδια και για μας εμας οι μεγαλυτεροι για αυτο το επικαλουμαι. Ισως φταιει που οταν εισαι ο ιδιος μικρος νομιζεις οτι εισαι μεγαλος και δεν σου φαινεται αφυσικο να κανεις καποια πραγματα, στους πιο μεγαλους ομως φαινεσαι σαν μωρο και φριττουν (αν και εγω προσωπικα δεν φριττω καθολου).
Σε ο,τι αφορα τα ελληνικα δεδομενα, το μεγαλο αλμα σε αυτα τα ηθη εγινε οταν ενηλικιωθηκε γενια των σημερινων 60αρηδων τοτε που η Ελλαδα αστικοποιηθηκε, ο κοσμος εγινε πιο καταναλωτικος και οι σεξουαλικες σχεσεις πιο ελευθερες. Δηλαδη καπου στην δεκαετια του '70. Ο,τι εχει ακολουθησει απο τοτε ειναι περισσοτερο ποσοτικη παρα ποιοτικη αλλαγη και μεσα σε αυτα μπαινουν και οι μοδες που αλλαζουν μεσα στις δεκαετιες αλλα η ουσια μενει ιδια.
Τώρα ειλικρινά.
Πιστεύεις ότι όλα αυτά τα λέω επειδή δεν καταλαβαίνω τη νέα γενιά;
Δεν είναι θέμα ηλικίας.
Όταν κάτι είναι πρόστυχο, είναι πρόστυχο.
Όταν κυκλοφορείς στο δρόμο λες και είσαι πορνοστάρ, δεν μπορώ να το δω αλλιώς.
Απλά όσο νεαρότερες είναι οι ηλικίες, τόσο πιο θλιβερό το θέαμα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Τώρα ειλικρινά.
Δεν είναι θέμα ηλικίας.
Για πες ενα παραδειγμα. Εμενα μου φαινεται πιο λογικο παντως να τα κανουν αυτα οι μικρουλες παρα οι 30αρες. Θυμαμαι προ 20ετιας περιπου στο γυμνασιο να ερχονται συμμαθητριες μου στα 13-15 με στρινγκ.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Για πες ενα παραδειγμα. Εμενα μου φαινεται πιο λογικο παντως να τα κανουν αυτα οι μικρουλες παρα οι 30αρες. Θυμαμαι προ 20ετιας περιπου στο γυμνασιο να ερχονται συμμαθητριες μου στα 13-15 με στρινγκ.
Τι παράδειγμα να πω;
Δε βλέπεις γυναίκες που ντύνονται προκλητικά γύρω σου ή που ποζάρουν στα social media λες και είναι ροζ αγγελίες;
Εμένα δε μου αρέσει σε καμιά ηλικία να γίνεται αυτό.
Απλά στις νεότερες (και δη όταν είναι ανήλικα) το θεωρώ θλιβερό.
Και ξέρεις τι; Δεν είναι το ντύσιμο αυτό καθαυτό που με ενοχλεί.
Ο καθένας μπορείς να ντύνεται όπως γουστάρει και τον εκφράζει. Πραγματικά δε μένω σε αυτό και ποτέ δε με απασχόλησε η εμφάνιση κάποιου. Ίσα ίσα επικροτώ αν κάποιος το κάνει επειδή αυτό είναι το στυλ του και το υποστηρίζει.
Αυτό που με ενοχλεί είναι η "κενότητα" του θέματος αφενός και αφετέρου η "πονηρότητα".
Και όταν λέω "πονηρό" εννοώ αυτό που καταλαβαίνεις. Το σεξουαλικό υπονοούμενο που εκπέμπουν.
Και θα μου πεις αυτό κακό είναι;
Δεν είναι κακό αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κραυγάζεις για αυτό λες και είσαι λυσσασμένη.
Ακόμα και αν "ψάχνεσαι" για κάτι τέτοιο υπάρχουν πολύ πιο όμορφοι και διακριτικοί τρόποι να το πετύχεις. Αλλιώς χάνει και την ομορφιά του στην τελική.
Και φυσικά όταν πρόκειται για ανήλικα κορίτσια,που έχουν τα μυαλά πάνω από το κεφάλι τους, και ποστάρουν στο ίντερνετ προκλητικές φωτογραφίες εκεί πέρα το θέμα πάει πολύ αλλού και είναι πολύ πιο σοβαρό που ακόμα και η ΔΗΕ θα έπρεπε να επεμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις για την προστασία τους.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Μπορώ να δεχθώ το πολύ εκκεντρικό ντύσιμο.
Ακόμα και μέσα στην τάξη. Θα μπορούσα να δεχθώ έναν μαθητή/τρια με σκουλαρίκι, τατουάζ, ξυρισμένο κεφάλι, βαμμένα μαλλιά, γκοθ, τελείως πανκιό .... whatever (λέμε τώρα αν δίδασκα σε μεγαλύτερες ηλικίες).
Δεν μπορώ να δεχθώ την προστυχιά όμως ρε παιδιά.
Λυπάμαι. Δεν μπορώ.
Αν και γενικά το πολύ επιτηδευμένο στυλ μου τη δίνει.
Προτιμώ κάποιον που φοράει διαφημιστική μπλούζα που λέει "Μπουγάτσα ο Μάκης" παρά αυτόν που κάθισε δέκα ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να φτιάξει τα ρούχα του.
Όσο πιο άστυλος κάποιος τόσο το καλύτερο.
Ακόμα και μέσα στην τάξη. Θα μπορούσα να δεχθώ έναν μαθητή/τρια με σκουλαρίκι, τατουάζ, ξυρισμένο κεφάλι, βαμμένα μαλλιά, γκοθ, τελείως πανκιό .... whatever (λέμε τώρα αν δίδασκα σε μεγαλύτερες ηλικίες).
Δεν μπορώ να δεχθώ την προστυχιά όμως ρε παιδιά.
Λυπάμαι. Δεν μπορώ.
Αν και γενικά το πολύ επιτηδευμένο στυλ μου τη δίνει.
Προτιμώ κάποιον που φοράει διαφημιστική μπλούζα που λέει "Μπουγάτσα ο Μάκης" παρά αυτόν που κάθισε δέκα ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να φτιάξει τα ρούχα του.
Όσο πιο άστυλος κάποιος τόσο το καλύτερο.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Και γενικά ρε παιδιά πολύ γυμνό παντού. Στην τηλεόραση, στα περιοδικά, στα σόσιαλ.
Εντάξει μπουκώσαμε. Παραέγινε.
Πλέον δεν κάνει κλικ σε κανέναν.
Εντάξει μπουκώσαμε. Παραέγινε.
Πλέον δεν κάνει κλικ σε κανέναν.
0 .
-
Αγις
- Rookie poster

ολα αυτα που περιγραφει η Μπιζυ ειναι κεκτημενα των γυναικων
οποιος παει κοντρα θα φαει το κεφαλι του
οποιος παει κοντρα θα φαει το κεφαλι του
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:bizeli έγραψε:Τώρα ειλικρινά.
Δεν είναι θέμα ηλικίας.
Eμένα μου ερχόταν η άλλη χωρίς σουτιέν στη Γ ' Λυκείου και καθόταν στο πρώτο θρανίο με μίνι και κόκκινο κυλοτάκι. Άντε μετά να παραδώσεις Ιστορία και Μικρασιατική καταστροφή, ήδη είχε γίνει.
1 .