Οκτώ στις δέκα είναι άπιστες.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Οκτώ στις δέκα είναι άπιστες.

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 18 Οκτ 2020, 12:53

Έτερον ανεκδοτάκι σχετικό με το θέμα μας προς επίρρωση του χιουμοριστικού μου προφίλ.

''Μπαίνει σπίτι τύπος βαρύς κι ασήκωτος με ξυρισμένη την κεφάλα (ακροδεξιός και ψηφοφόρος της χα) και λέει στην ξανθιά τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα σύζυγο.
Μωρό μου βγήκε υπουργική απόφαση όποιο ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά παίρνει δωρεάν σπίτι.
Εμείς έχουμε τρία αλλά θα σου εξομολογηθώ ότι έχω ένα εξώγαμο με την κουμπάρα, πειράζει να το φέρω να συμπληρώσουμε.
Όχι καλέ απαντά η ξανθιά, τη δουλειά μας να κάνουμε.
Πάει ο τυπάς και φέρνει το πιτσιρίκι και μπαίνοντας στο σπίτι βρίσκει την ξανθιά μόνη.
Πού είναι τα άλλα παιδιά μωρή, ρωτάει.
Ήρθαν ξαφνικά και τα πήραν οι πατεράδες τους, απαντάει η ξανθιά.''

Πιστεύω ότι πλέον δεν υπάρχει ουδεμία αμφισβήτηση για το ότι διαθέτω χιούμορ ικανό να γοητεύσει από το πρώτο ανέκδοτο. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Οκτ 2020, 14:49

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ανέκδοτο.

''Αγάπη διάβασες; Επίπονα. Ποιον μωρή;'' :fico:

Έχω χιούμορ; :D

Δεν τα λες καλα και σε βλεπω να μενεις στο ραφι :fico:

''Ποιον επιπωνες μωρη;'' λεει στο τελος.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 18 Οκτ 2020, 17:59

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Ανέκδοτο.

''Αγάπη διάβασες; Επίπονα. Ποιον μωρή;'' :fico:

Έχω χιούμορ; :D

Δεν τα λες καλα και σε βλεπω να μενεις στο ραφι :fico:

''Ποιον επιπωνες μωρη;'' λεει στο τελος.

Καλά ρε μη βαράς. Δεν το ενθυμόμουν καλώς με πάνω από 2000 ανέκδοτα που έχω ρεπερτόριο.
Και τι εννοείς με το ''δε με βλέπεις καλά.''
Ότι δε διαθέτω χιούμορ ή ότι δεν ξέρω να λέω ανέκδοτα κατανοητά από το ξανθό φύλο; :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Οκτ 2020, 19:34

εγω δεν θα πω ανεκδοτα αλλα αληθινο που το εζησα -περιπτερας φιλος καθε φορα που πηγαινα για τσιγαρα
μου ελεγε και ανεκδοτα για τις απιστες συζύγους -ενα δυο τα θυμαμαι γιατι δεν τα παω καλα με αυτα
μιλαμε δεν το εκανε μονο για μενα αλλα και για ολους τους πελατες και πολλες φορες τα βραδακια
καναμε και πηγαδακια και γελαγαμε ...ρεζουμε οι πελατες που μαζευοντουσαν και γελαγανε με τα ανεκδοτακια
του φιλου περιπτερα ειχαν ολοι πηδηξει την γυναικα του εκτος απο μενα η δε λυσσάρα με τα χρονια
ειχε τοσο αποθρασυνιστει που το εκανε πλεον χωρις καμια προφυλαξη ο φιλος ηταν δημοσιος και απο το απογευμα
πηγαινε στο περιπτερο μεχρι τα μεσανυχτα οποτε η κυρα ειχε ολο τον χρονο στην διαθεση της
στο τελος κλέφτηκε με εναν δεκα χρονια μικροτερο της και κανα δυο μηνες κρατησε το ροματζο και γυρισε παλι
στο σύζυγο ο οποιος δεν ξαναειπε ποτε αλλο ανεκδοτο και καπου σε δυο χρονια πεθανε γιατι ποτε δεν ξεπερασε
το ρεζιλικι -να λεει ανεκδοτα με τους πηδηχταραδες της γυναικα του -και να γελαει και αυτος
καταλαβατε τιποτις ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Οκτ 2020, 19:38

bizeli έγραψε:Ο,τι να ναι.
Καλά ρε δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε έναν άνθρωπο που έχει χιούμορ;
Είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα.

θα σε μαλωσω τωρα! ειδες εσυ ποτε σου κουκουε με χιουμορ;
σοβαρα τωρα αντρας χωρις εστω και λιγο χιουμορ δεν τον κραταει ουτε που#$να
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Οκτ 2020, 19:41

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:Λαχουρένιε ή εσύ υπεραναλύεις τις ανθρώπινες σχέσεις ή εγώ τις υπεραπλουστεύω.
Εσύ είσαι πιο απαιτητικός και ζητάς και άλλα πράγματα ενώ εμένα μου φτάνουν ένα δυο.
Εσύ αναζητάς το τέλειο και το ιδανικό να είναι δίπλα σου, ενώ εγώ τα βλέπω πιο αναλώσιμα τα πράγματα.
Βέβαια κι εγώ που ζητάω μόνο 1-2 πραγματάκια από τους ανθρώπους που θέλω δίπλα μου πάλι δυσκολεύομαι να τα βρω, γιατί αυτά που ζητάω είναι εξαιρετικά σπάνια.
Οπότε χέσε μέσα.

Πάντως, όποιος δεν έχει χιούμορ έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει με το πουλί στο χέρι σε σχέση με έναν που διαθέτει χιούμορ.

Το τι ζηταω εχει να κανει με την φαση που βρισκεται η σχεση και το τι θελω εγω απο την ζωη μου. Στην πρωτη φαση μιας γνωριμιας με νοιαζει κυριως το να μου αρεσει σαν γυναικα. Αν παει για κατι πιο σοβαρο θελω να εχουμε πολλα κοινα στοιχεια στον χαρακτηρα, συνηθειες, αξιες κλπ και να ειναι ενταξει ατομο.

Και στις δυο φασεις παιζει ρολο το χιουμορ αλλα σε δευτερη ή τριτη προτεραιοτητα. Δηλαδη αν η αλλη δεν μου λεει κατι σαν γυναικα δεν θα με κερδισει αν ειναι αστεια, ουτε θα παραβλεψω το γεγονος οτι ειναι γκρινιαρα ή μου τα φοραει απο τον πρωτο μηνα αν εχει χιουμορ.

Για αυτο λεω οτι ναι μεν παιζει ρολο το χιουμορ αλλα δεν ειναι αυτο για το οποιο θα διαλεξει καποιος εναν αλλον ανθρωπο.

πιπες λες ...εχω ενα θειο που τα ελεγε και τα λεει ακομη και δεν μπορει να κρατησει μια γυναικα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Οκτ 2020, 21:09

nemo έγραψε:εγω δεν θα πω ανεκδοτα αλλα αληθινο που το εζησα -περιπτερας φιλος καθε φορα που πηγαινα για τσιγαρα
μου ελεγε και ανεκδοτα για τις απιστες συζύγους -ενα δυο τα θυμαμαι γιατι δεν τα παω καλα με αυτα
μιλαμε δεν το εκανε μονο για μενα αλλα και για ολους τους πελατες και πολλες φορες τα βραδακια
καναμε και πηγαδακια και γελαγαμε ...ρεζουμε οι πελατες που μαζευοντουσαν και γελαγανε με τα ανεκδοτακια
του φιλου περιπτερα ειχαν ολοι πηδηξει την γυναικα του εκτος απο μενα η δε λυσσάρα με τα χρονια
ειχε τοσο αποθρασυνιστει που το εκανε πλεον χωρις καμια προφυλαξη ο φιλος ηταν δημοσιος και απο το απογευμα
πηγαινε στο περιπτερο μεχρι τα μεσανυχτα οποτε η κυρα ειχε ολο τον χρονο στην διαθεση της
στο τελος κλέφτηκε με εναν δεκα χρονια μικροτερο της και κανα δυο μηνες κρατησε το ροματζο και γυρισε παλι
στο σύζυγο
ο οποιος δεν ξαναειπε ποτε αλλο ανεκδοτο και καπου σε δυο χρονια πεθανε γιατι ποτε δεν ξεπερασε
το ρεζιλικι -να λεει ανεκδοτα με τους πηδηχταραδες της γυναικα του -και να γελαει και αυτος
καταλαβατε τιποτις ;

Πλακα κανεις. Πωπω ρε φιλε τι καριολα ηταν αυτη :sealed:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Οκτ 2020, 08:26

κοιτάξτε τώρα να δείτε τι μπαγλαμάδες είσαστε..

επειδή σας είπε το μπιζέλι ότι δήθεν μετράει το χιούμορ, για να ανέβετε και να πάρετε πόντους αρχίσατε όλα τα στρουμφάκια να λέτε παπαρολογίες μπας και χαζογελάσει κανένας
:pardon:

ρε σεις..

πάρτετο χαμπάρι

άλλα είναι το προσόντα που πρέπει να έχει ένας άντρας,
όχι να λέει ανέκδοτα

:laugh1: :P

ξυπνάτε ρε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Οκτ 2020, 09:18

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:εγω δεν θα πω ανεκδοτα αλλα αληθινο που το εζησα -περιπτερας φιλος καθε φορα που πηγαινα για τσιγαρα
στο σύζυγο
ο οποιος δεν ξαναειπε ποτε αλλο ανεκδοτο και καπου σε δυο χρονια πεθανε γιατι ποτε δεν ξεπερασε
καταλαβατε τιποτις ;

Πλακα κανεις. Πωπω ρε φιλε τι καριολα ηταν αυτη :sealed:

Ξέχασε όμως να πει ότι ο περιπτεράς ήταν κεκεκουες και η καριόλα κεκεκουού. :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Οκτ 2020, 09:20

vallon έγραψε:κοιτάξτε τώρα να δείτε τι μπαγλαμάδες είσαστε..

επειδή σας είπε το μπιζέλι ότι δήθεν μετράει το χιούμορ, για να ανέβετε και να πάρετε πόντους αρχίσατε όλα τα στρουμφάκια να λέτε παπαρολογίες μπας και χαζογελάσει κανένας
:pardon:

Τι ατσίδα είσαι εσύ ρε; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε μπαγάσα. :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”