Big Brother 2

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Big Brother 2

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 21:41

bizeli έγραψε:Την έκραζε γιατί τον επηρέαζε η άλλη. Αυτός δεν είναι τέτοιο στυλ. Όσο και αν φαίνεται κλαρινογαμπρός είναι ευγενικό παιδί.

:omggg: :omggg:

Eιναι ευγενικος αυτος ο μαλακας?

Δες τι μαλακιες λεει για τον Νικο στο 1.28

Και μετα απο καποιες εβδομαδες απο εκει που τον εφτυνε και τον ελεγε σκουπιδι πηγε σαν την κοτα και ζητουσε συγγνωμες απο τον Νικο γιατι ειδε οτι τον θελει ο κοσμος... :laugh1:

Επίσης, ένας άλλος λόγος που την έκραζε είναι για να κρύψει καλύτερα τον έρωτά του και να μην μπαίνουν υποψίες.

Ενταξει κανενα πουτσο θα θελει να της ριξει αλλα δεν σημαινει οτι κοβει φλεβα. Αμα την γουσταρε πια τοσο πολυ την Ευδοκια θα κατεληγε μαζι της, δεν τον εμποδιζε κανεις. Εκεινη ηταν τσιμπημενη μαζι του οχι αυτος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 21:41

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Η Ευδοκια εχει πιο ωραιο προσωπο και η Σαμανθα πιο ωραιο σωμα κατα την γνωμη μου. Η Ευδοκια δεν εχει ωραιο σωμα και για αυτο φοραει συνεχεια κατι φαρδια μαλλον :D Η Σαμανθα αν δεν ειχε τοσο εντονο σαγονι θα ηταν πολυ ωραια.

Δεν ξέρω. Εμένα η Ευδοκία δε μου αρέσει.
Όχι ότι θα την έλεγα άσχημη κοπέλα (με την καμία) αλλά κάτι δε μου αρέσει και ειδικά στο πρόσωπο κιόλας.
Έχει μεγάλο στόμα; Δεν ξέρω.

:dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 21:52

Τριτη 31/8 την επεσε στην Ανχιελιτα και ειχαν μπει στο παιχνιδι 29/8. Καλα θυμαμαι οτι της την επεσε σχεδον αμεσως.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 21:53

Λαχουρένιος έγραψε:
Eιναι ευγενικος αυτος ο μαλακας?

Δες τι μαλακιες λεει για τον Νικο στο 1.28

Και μετα απο καποιες εβδομαδες απο εκει που τον εφτυνε και τον ελεγε σκουπιδι πηγε σαν την κοτα και ζητουσε συγγνωμες απο τον Νικο γιατι ειδε οτι τον θελει ο κοσμος... :laugh1:

Κάποιες φορές μπορεί να έλεγε κάποια κουβέντα παραπάνω αλλά τις πιο πολλές φορές τον θυμάμαι χαμηλών τόνων και ευγενικό.
Έβαλες ένα παράδειγμα. Υπάρχουν άλλα τόσα που δείχνουν άλλη εικόνα.
Τέσπα αντιπαθής δε μου είναι πάντως.
Και μη κολλάς σε παραδείγματα σου πα μου πες.
Δες τη συνολική εικόνα.
Δεν είναι τελείως καφρίλας όπως φαίνεται.

Λαχουρένιος έγραψε: Ενταξει κανενα πουτσο θα θελει να της ριξει αλλα δεν σημαινει οτι κοβει φλεβα. Αμα την γουσταρε πια τοσο πολυ την Ευδοκια θα κατεληγε μαζι της, δεν τον εμποδιζε κανεις. Εκεινη ηταν τσιμπημενη μαζι του οχι αυτος.

Καλά κι εγώ υπερέβαλα λίγο. Το "έρωτας" κάντο "συμπάθεια".
Απλά η ανχελίτα ούτε αυτό δεν του επέτρεπε φοβούμενη μήπως η συμπάθεια μετατραπεί σε έρωτα και τον είχε από κοντά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 21:58

bizeli έγραψε: Κάποιες φορές μπορεί να έλεγε κάποια κουβέντα παραπάνω αλλά τις πιο πολλές φορές τον θυμάμαι χαμηλών τόνων και ευγενικό.
Έβαλες ένα παράδειγμα. Υπάρχουν άλλα τόσα που δείχνουν άλλη εικόνα.
Τέσπα αντιπαθής δε μου είναι πάντως.
Και μη κολλάς σε παραδείγματα σου πα μου πες.
Δες τη συνολική εικόνα.
Δεν είναι τελείως καφρίλας όπως φαίνεται.

Ευγενικος ειναι μπροστα σε τριτους. Στους φιλους του βγαζει αλλο προσωπο.

Καλά κι εγώ υπερέβαλα λίγο. Το "έρωτας" κάντο "συμπάθεια".
Απλά η ανχελίτα ούτε αυτό δεν του επέτρεπε φοβούμενη μήπως η συμπάθεια μετατραπεί σε έρωτα και τον είχε από κοντά.

Αυτο ισχυει και απο εκει ξεκινησε ολη η κοντρα με την Ευδοκια ουσιαστικα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 22:06

Λαχουρένιος έγραψε:

Τριτη 31/8 την επεσε στην Ανχιελιτα και ειχαν μπει στο παιχνιδι 29/8. Καλα θυμαμαι οτι της την επεσε σχεδον αμεσως.

Άχου μωρέ...
Έτσι τα φτιάξανε τα γλυκούλια μου; :D :laugh1:
Ομολογώ ότι στο φετινό ΒΒ έχω κάποια κενά. Δεν το παρακολουθώ αυστηρά όπως πέρυσι.
Δεν έτυχε να δω ποτέ πώς ξεκίνησε αυτός ο έρωτας ακριβώς. Τους πέτυχα απευθείας στο επόμενο στάδιο (αγκαλιές, φιλιά κτλ).

Αλλά και πάλι το βίντεο αυτό δεν αποδεικνύει ότι Ευδοκία - Πέτσας - Ανχελίτα δεν τα πήγαιναν καλά αρχικά. Από τότε που η ανχελίτα άρχισε να βλέπει ως αντίζηλο την Ευδοκία αποτράβηξε και τον Παναγιώτη από μακριά της.
Ο ίδιος δεν ήθελε.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 22:07

Λαχουρένιος έγραψε:Ευγενικος ειναι μπροστα σε τριτους. Στους φιλους του βγαζει αλλο προσωπο.

Εεεε έτσι δεν κάνουμε όλοι; :hmmm
Στους φίλους μας είμαστε πιο άνετοι να εκφραστούμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 22:07

bizeli έγραψε:Άχου μωρέ...
Έτσι τα φτιάξανε τα γλυκούλια μου; :D :laugh1:
Ομολογώ ότι στο φετινό ΒΒ έχω κάποια κενά. Δεν το παρακολουθώ αυστηρά όπως πέρυσι.
Δεν έτυχε να δω ποτέ πώς ξεκίνησε αυτός ο έρωτας ακριβώς. Τους πέτυχα απευθείας στο επόμενο στάδιο (αγκαλιές, φιλιά κτλ).

Αλλά και πάλι το βίντεο αυτό δεν αποδεικνύει ότι Ευδοκία - Πέτσας - Ανχελίτα δεν τα πήγαιναν καλά αρχικά. Από τότε που η ανχελίτα άρχισε να βλέπει ως αντίζηλο την Ευδοκία αποτράβηξε και τον Παναγιώτη από μακριά της.
Ο ίδιος δεν ήθελε.

Nαι ρε εκαναν παρεα και οι 3, απλα σου λεω οτι παντα το κυριο του ενδιαφερον του Πετσα ηταν η Α. οχι η Ευδοκια.

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ευγενικος ειναι μπροστα σε τριτους. Στους φιλους του βγαζει αλλο προσωπο.

Εεεε έτσι δεν κάνουμε όλοι; :hmmm
Στους φίλους μας είμαστε πιο άνετοι να εκφραστούμε.

Αλλο αυτο και αλλο να κραζεις χοντρα καποιον και απο μπροστα να τον γλειφεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 22:12

Λαχουρένιος έγραψε:

Δλδ αποκλείεται κάποιος να μετάνιωσε για την πράξη του;
Γιατί ο Παναγιώτης δε φαίνεται για εγωπαθές παιδί που δε ρίχνει τα μούτρα του.
Αλλά ακόμα και αν έκανε κάτι πάνω στην παρόρμησή του που πίστεψε ότι θα του στοιχίσει την εικόνα του στον κόσμο, δεν είναι κακό που προσπάθησε να επανορθώσει. Γιατί απαραίτητα γλείψιμο;
Όλοι δεν προσέχουν την εικόνα τους εκεί μέσα; Και ειδικά με το κράξιμο που πέφτει στα social media.
Νέα παιδιά είναι. Ξέρουν ότι αν πουν και το παραμικρό θα πέσει ο κόσμος να τους φάει.
Έχει γίνει και λίγο φοβία αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 22:17

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Δλδ αποκλείεται κάποιος να μετάνιωσε για την πράξη του;
Γιατί ο Παναγιώτης δε φαίνεται για εγωπαθές παιδί που δε ρίχνει τα μούτρα του.
Αλλά ακόμα και αν έκανε κάτι πάνω στην παρόρμησή του που πίστεψε ότι θα του στοιχίσει την εικόνα του στον κόσμο, δεν είναι κακό που προσπάθησε να επανορθώσει. Γιατί απαραίτητα γλείψιμο;
Όλοι δεν προσέχουν την εικόνα τους εκεί μέσα; Και ειδικά με το κράξιμο που πέφτει στα social media.
Νέα παιδιά είναι. Ξέρουν ότι αν πουν και το παραμικρό θα πέσει ο κόσμος να τους φάει.
Έχει γίνει και λίγο φοβία αυτό.

Aν δεν ηταν σε ριαλιτι που ψηφιζει ο κοσμος με επαθλο 100.000 μπορει και να τον πιστευα. Ομως εχουν καταλαβει (ή τους το εχουν σφυριξει) οτι Νικος και Ευδοκια εχουν κοινο εξω και δεν τους παιρνει να τα βαζουν μαζι τους. Για αυτο το αποκαλω γλειψιμο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”