Λαχουρένιος έγραψε:...40αρης πρωην χρυσαυγιτης
Πρώην; Τι θα πει "πρώην".
Ένας που είχε γράψει ότι "τη δεκαετία του 30 θα ήταν με τον Μεταξά, τον Φράνκο και τον Χίτλερ";

Λαχουρένιος έγραψε:...40αρης πρωην χρυσαυγιτης

NikosVy έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:...40αρης πρωην χρυσαυγιτης
Πρώην; Τι θα πει "πρώην".
Ένας που είχε γράψει ότι "τη δεκαετία του 30 θα ήταν με τον Μεταξά, τον Φράνκο και τον Χίτλερ";

vallon έγραψε:τριάντα αργύρια..
αυτα για να μαθαινεις την ανθρωπινη ιδιοτέλεια
Adminović έγραψε:LOLΕπιτήδειοι έχουν εισβάλει σε διαδικτυακές ομάδες αρνητών και αντιεμβολιαστών, και τάζοντας δήθεν «όπλα» εναντίον του κράτους, δημόσιων υπαλλήλων και υγειονομικών, με το αζημίωτο, απευθύνουν προτροπές για μηνύσεις, διώξεις, ποινές φυλάκισης και χρηματικές ποινές.Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διάστημα μόλις πέντε ωρών έρευνας εντοπίστηκαν 9 ιστοσελίδες και προφίλ ανυπακοής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, την προσοχή των Αρχών έχουν τραβήξει δύο φόρουμ, τα οποία πωλούν έναντι αμοιβής αυτά τα «νομικά όπλα».
Πότε κάποιος πούλησε νομικές συμβουλές εδώ έναντι αμοιβής;
Προφανώς τα «φόρουμ» είναι τίποτα σελίδες στο φουμπού από τις δεκάδες που μιλάνε για μαζικές αγωγές, μηνύσεις κοκ και σου ζητάνε να πληρώσεις για να συμμετέχεις.

ВладимирВладимирович έγραψε:Αμα εξαφανιστεί ακομα και μονο ενα ποστ μου, εγω θα αυτομπαναριστω μεχρι να φυγει ο Ραν απο τους μοντς.
Δεν ειναι εκβιασμος, απλα αυτο το τερας που σιγα-σιγα φτιαχνει ο συγκεκριμένος μοντ ειναι ακριβως αντίθετο με το πνευμα του λεφτερου κι ως εκ τούτου δεν βλεπω να εχω θεση στο μινι-μογγολαδικο που προσπαθεί να φτιαξει.

Λαχουρένιος έγραψε:NikosVy έγραψε:Πρώην; Τι θα πει "πρώην".
Για τον Νεμο πηγαινε το 40αρης πρωην. Ο αλλος ειναι 60αρης νυν και αει.

ВладимирВладимирович έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Αμα εξαφανιστεί ακομα και μονο ενα ποστ μου, εγω θα αυτομπαναριστω μεχρι να φυγει ο Ραν απο τους μοντς.
Δεν ειναι εκβιασμος, απλα αυτο το τερας που σιγα-σιγα φτιαχνει ο συγκεκριμένος μοντ ειναι ακριβως αντίθετο με το πνευμα του λεφτερου κι ως εκ τούτου δεν βλεπω να εχω θεση στο μινι-μογγολαδικο που προσπαθεί να φτιαξει.
Οπως ειπα αυτομπαναριζομαι μεχρι να φυγει ο Ραν απο τους μοντς. Σας χαιρετώ παιδια, καλο κουραγιο.

ВладимирВладимирович έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Αμα εξαφανιστεί ακομα και μονο ενα ποστ μου, εγω θα αυτομπαναριστω μεχρι να φυγει ο Ραν απο τους μοντς.
Οπως ειπα αυτομπαναριζομαι μεχρι να φυγει ο Ραν απο τους μοντς. Σας χαιρετώ παιδια, καλο κουραγιο.