Πέθανε ο Τζίμης Πανούσης

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πέθανε ο Τζίμης Πανούσης

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 20 Ιαν 2018, 15:05

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Ο τζίμης ήταν γνωστός αντικουμουνιστής και σκληρός επικριτής της αριστεράς γενικότερα, το ξέρουν και οι πέτρες, αναρχικός ήταν ο άνθρωπος, αντιρατσιστής κλπ

εμποράκος ήταν. το ότι ταυτίζεται μαζί του η σάρα και η μάρα της ελληνικής κοινωνίας φτάνει. και στην κηδεία του τον τίμησαν από τον ψινάκη μέχρι τον μένιο φουρθιώτη. τόση ήταν η καλλιτεχνική του εμβέλεια και το ποιοτικό του βάρος.
και επειδή κάποιοι μιλούν για την πολιτική του παρακαταθήκη ο μόνος σοβαρός ανταγωνιστής που θα έχει σε αυτό το πεδίο θα είναι ο μάρκος σεφερλής.

Αυτά είναι κύριοι. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν, Υπάρχουν μοντέλα που τιμούν. Κι εμείς θέλουμε μόνο καλά μοντέλα. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι το ΚΚΕ δεν είναι ιαχωβάδες της πολιτικής όπως λέει και στο τραγούδι του με τον Αγγέλακα κι αυτό γιατί το λέει ο Πανούσης που τον τιμά ο Ψινάκης. Άρα;

Το εμποράκος εν τω μεταξύ είναι πιο απαξιωτικό από το ανεπάγγελτος που είναι ο Κουτσούμπας σωστά; :D
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Ιαν 2018, 15:20

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Ο τζίμης ήταν γνωστός αντικουμουνιστής και σκληρός επικριτής της αριστεράς γενικότερα, το ξέρουν και οι πέτρες, αναρχικός ήταν ο άνθρωπος, αντιρατσιστής κλπ

εμποράκος ήταν. το ότι ταυτίζεται μαζί του η σάρα και η μάρα της ελληνικής κοινωνίας φτάνει. και στην κηδεία του τον τίμησαν από τον ψινάκη μέχρι τον μένιο φουρθιώτη. τόση ήταν η καλλιτεχνική του εμβέλεια και το ποιοτικό του βάρος.
και επειδή κάποιοι μιλούν για την πολιτική του παρακαταθήκη ο μόνος σοβαρός ανταγωνιστής που θα έχει σε αυτό το πεδίο θα είναι ο μάρκος σεφερλής.

Η Πασιφάη δεν τα βλέπει αυτά; Εντάξει εγώ είμαι ένας ανηπόφορος Χρυσαυγίτης και όλα αυτά που με κατηγορούν, έμμισθος, μεροκαματιάρης προπαγανδιστής κλπ, το να υπενθυμίζουν όλοι οι άλλοι τις απόψεις τους είναι κάτι που δεν την ενοχλεί; :)
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 20 Ιαν 2018, 15:34

pluton έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:

Η Πασιφάη δεν τα βλέπει αυτά; Εντάξει εγώ είμαι ένας ανηπόφορος Χρυσαυγίτης και όλα αυτά που με κατηγορούν, έμμισθος, μεροκαματιάρης προπαγανδιστής κλπ, το να υπενθυμίζουν όλοι οι άλλοι τις απόψεις τους είναι κάτι που δεν την ενοχλεί; :)

Η Πασιφάη βλέπει τον Τζιμάκο σαν καλλιτέχνη. Και έτσι τον κρίνει. Σκοτίστηκε που θα κάτσει να μπλέξει σε τσακωμό για τα αυτονόητα. Μπορείτε να πείτε ότι , μα ότι θέλετε. Η άποψίς μου δεν αλλάζει. Μαγκιά του. :)

Ξέρετε, ΔΕΝ είναι όλα, πολιτική με την έννοια που σας βολεύει.
Όσο για σένα, ανυπόφορε χρυσαυγίτη, αν το έβλεπες περισσότερο ευρυγώνεια, τώρα δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Αυτό πάει επίσης και σε όσους βλέπουν την προσφορά του, το ίδιο στενόμυαλα. Οκ. Τί να κάνουμε. Σημεία των καιρών. Αν εσείς δεν μπορείτε να διαχωρίσετε την ήρα απ'το στάρι, εγώ τί φταίω; Φιλούρες μεσημεριανές..Σματς. :P
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Ιαν 2018, 16:12

Πασιφάη έγραψε:
pluton έγραψε:

Η Πασιφάη βλέπει τον Τζιμάκο σαν καλλιτέχνη. Και έτσι τον κρίνει. Σκοτίστηκε που θα κάτσει να μπλέξει σε τσακωμό για τα αυτονόητα. Μπορείτε να πείτε ότι , μα ότι θέλετε. Η άποψίς μου δεν αλλάζει. Μαγκιά του. :)

Ξέρετε, ΔΕΝ είναι όλα, πολιτική με την έννοια που σας βολεύει.
Όσο για σένα, ανυπόφορε χρυσαυγίτη, αν το έβλεπες περισσότερο ευρυγώνεια, τώρα δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Αυτό πάει επίσης και σε όσους βλέπουν την προσφορά του, το ίδιο στενόμυαλα. Οκ. Τί να κάνουμε. Σημεία των καιρών. Αν εσείς δεν μπορείτε να διαχωρίσετε την ήρα απ'το στάρι, εγώ τί φταίω; Φιλούρες μεσημεριανές..Σματς. :P

Εντάξει είμαι στενόμυαλος και όλα αυτά τα αντικειμενικά που μου κολλάνε σαν ετικέτα, δηλαδή εσύ στον Τζίμη Πανούση είδες τον άφταστο καλλιτέχνη που η προσφορά του στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας την έχει σφραγίσει σε βαθμό πια ... τέλος πάντων κάπως έτσι το καταλαβαίνεται χάσαμε έναν Μπετόβεν, έναν Μότσαρτ, τον σύγχρονο Μάνο Χατζηδάκη και τι είναι αυτό που μας βρήκε. Ένα ακόμα καλλιτεχνικό πλήγμα μετά την καλλιτεχνική απώλεια που είχαμε με τον Παύλο Φύσσα μας έλαχε και αυτό.

Λοιπόν καλλιτεχνικά μιας και το θέλεις το πράγμα ήταν ένας πλακατζής ιδιόρρυθμος και συμπαθής άνθρωπος που προσπαθούσε με την τρέλα που πούλαγε να επιβιώσει.... θυμάμαι παιδί τον είχα συναντήσει στην Φωκίωνος Νέγρη σε ένα περίπτερο τράβαγαν μια ταινία η ατάκα του ήταν προς τον περιπτερά "Να πάρω ένα τηλέφωνο;" και μόλις ο περιπτεράς του έλεγε "Ναι" ξήλωνε το τηλέφωνο από την θέση του και την εγκατάσταση μαζί, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του περιπτερά... για να πάρει το τηλέφωνο :D Εντάξει ένα χαριτωμένος βιοπαλαιστής ήταν.

https://www.youtube.com/watch?v=rHCYoUC ... h&index=14

Στη θέση 055 ο Τζίμης δίνει την ευλογία του "Σας εύχομαι του Αβραάμ και του Ισαάκ τα αγαθά και καλούς απογόνους" Καρέζη "Μπαρτόν!".... :D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Ιαν 2018, 18:11

Αν ήταν ανοικτό το άλλο νήμα που έκλεισε (από σύμπτωση :D ), θα το έβαζα εκεί αλλά και εδώ καλά είναι.

Ο Τζιμάκος (από Μικρασιάτες πρόσφυγες γονείς) ήταν σφοδρός αντισημίτης

«Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ‘χετε [...]», και «[...] ελέγχουν οι Εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας, ελέγχουν όλο το Showbiz που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια [...]».

Εικόνα

Εικόνα

Μίλαγε για "εβραιοναζί".
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Ιαν 2018, 18:54

Λαχουρένιος έγραψε:Και γιατι χαιρεσαι ακριβως φασισταριο?

Εγώ απλά παραθέτω το γεγονός... βλέπω φασισταριό άνοιξες τον φάκελό μου δημοκράτη και το είδες; Για το μόνο που χαίρομαι είναι που είναι από Μικρασιάτες πρόσφυγες γονείς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιαν 2018, 19:33

pluton έγραψε:Εγώ απλά παραθέτω το γεγονός... βλέπω φασισταριό άνοιξες τον φάκελό μου δημοκράτη και το είδες;

Βλεπω τα φασιστικα ποστ σου εδω και 2 χρονια

Για το μόνο που χαίρομαι είναι που είναι από Μικρασιάτες πρόσφυγες γονείς.

Γιατι?
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 20 Ιαν 2018, 20:25

Διότι έτσι αισθάνεται καλά. Ποιοί είμαστε εμείς που θα του χαλάσουμε τη νιρβάνα; Και να πούμε δυο κουβέντες, σάμπως θα καταλάβει; Πολλά ζητάς. Άστο να πάει.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Ιαν 2018, 14:49

Πασιφάη έγραψε:

Διότι έτσι αισθάνεται καλά. Ποιοί είμαστε εμείς που θα του χαλάσουμε τη νιρβάνα; Και να πούμε δυο κουβέντες, σάμπως θα καταλάβει; Πολλά ζητάς. Άστο να πάει.

Το κακό είναι ότι αυτοί που έχετε "καταλάβει" είστε μια μειοψηφία ελάχιστη μέσα στον Ελληνικό λαό 4% το ΚΚΕ άντε και 3% οι υπόλοιποι δηλαδή 7-8% ιδιόμορφοι και θέλετε το 90% πλας να καταλάβει εσάς που σε όλα έχετε αποτύχει.... Μη σας χαλάσουμε την Νιρβάνα σας....
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιαν 2018, 16:00

Η δε Πασιφαη που σε φτυνει οπως και το 90%+ των ελληνων, δεν ειναι αριστερη, αλλα δε σε συμφερει να το παραδεχθεις οτι κανεις δε σας θελει, οχι μονο τα κομμουνια
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”