που πανε οι γκομενες;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Re: που πανε οι γκομενες;

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 15 Μαρ 2018, 17:23

paul25 έγραψε:Γεια σας και από εμένα σε όλους σας παιδιά, ίσως τον τελευταίο μετανάστη που έρχεται σε αυτή τη γωνιά του ιντερνετ.

Στο θέμα τώρα. Αυτό με τις μικρές κοπέλες κάτω των 35 χρονών είναι αλήθεια πως δεν κυκλοφορούν πολύ έξω, δεν τις πετυχαίνεις πουθενά, όποιος τελειώσει από φοιτητής χάνει οποιαδήποτε επαφή με αυτόν τον πληθυσμό. Άν κυκλοφορείς έξω (όχι σε καφέ και νάιτ κλαμπ) θα βρίσκεις μόνο παντρεμένες, χωρισμένες, άνω των 40 ετών κλπ Πραγματικά μεγάλο μυστήριο, που εξαφανίζονται....;;;

θα βρεις αρκετες εξω απλως μοιραζουν τον αεργο χρονο τους μεταξυ σοσιαλ μιντια και δραστηριοτητων οπου μαζευονται πολλες μαζι (εξοδους σε μαγαζια,σπιτια,εκδρομες,κομμωτηρια,πορειες κλπ.) οποτε ναι ειναι σχετικα δυσκολο να βρεις μια μονη της στο ξεκαρφωτο
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 15 Μαρ 2018, 17:24

Vrwmiarhs έγραψε:
Αγις έγραψε:
Το θέμα δεν είναι αι γκόμεναι αλλά με τι ασχολούμαστε εμείς -που μας αρέσει πραγματικά και το γνωρίζουμε σε βάθος.
Συμμετοχή στα αντίστοιχα φόρα και τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

ισα ρε φιδεμπορα
εκεις φαει του κοσμου τις πιτες στο φορουμ και το παιζεις ιστορια στους γηγενεις που αγοουν το παρελθον σου

Διαδόθηκε; :smoke06:
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 15 Μαρ 2018, 17:29

Απέχω απ το άθλημα των εξόδων και δεν ξέρω που πάνε οι γυναίκες στην πόλη σας, απο γνωστές μου όμως που πληρούν τις προυποθέσεις σας, συχνάζουν σε μανικιουρίστες, βιβλιοθήκες οι πιό μικρές, γυμναστήρια (μη τις πει και χοντρές κανας δικηγορίσκος), σε μπιστρό καφέ, μπουζούκια μια στο τόσο και φυσικά πασαρέλα στην παραλία. Επίσης έχουν ανέβει πολύ οι ταβέρνες τελευταία, ειδικά όσες παρέχουν και ζωντανή μουσική.
0 .

Vrwmiarhs
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Vrwmiarhs » 15 Μαρ 2018, 17:31

Ίφιδα έγραψε:Απέχω απ το άθλημα των εξόδων και δεν ξέρω που πάνε οι γυναίκες στην πόλη σας, απο γνωστές μου όμως που πληρούν τις προυποθέσεις σας, συχνάζουν σε μανικιουρίστες, βιβλιοθήκες οι πιό μικρές, γυμναστήρια (μη τις πει και χοντρές κανας δικηγορίσκος), σε μπιστρό καφέ, μπουζούκια μια στο τόσο και φυσικά πασαρέλα στην παραλία. Επίσης έχουν ανέβει πολύ οι ταβέρνες τελευταία, ειδικά όσες παρέχουν και ζωντανή μουσική.

μιλαμε για γκομενες
εσυ γιατι ανακτατευεσαι;
0 .

Άβαταρ μέλους
paul25
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό paul25 » 15 Μαρ 2018, 17:32

Ερμής έγραψε:
paul25 έγραψε:Γεια σας και από εμένα σε όλους σας παιδιά, ίσως τον τελευταίο μετανάστη που έρχεται σε αυτή τη γωνιά του ιντερνετ.

Στο θέμα τώρα. Αυτό με τις μικρές κοπέλες κάτω των 35 χρονών είναι αλήθεια πως δεν κυκλοφορούν πολύ έξω, δεν τις πετυχαίνεις πουθενά, όποιος τελειώσει από φοιτητής χάνει οποιαδήποτε επαφή με αυτόν τον πληθυσμό. Άν κυκλοφορείς έξω (όχι σε καφέ και νάιτ κλαμπ) θα βρίσκεις μόνο παντρεμένες, χωρισμένες, άνω των 40 ετών κλπ Πραγματικά μεγάλο μυστήριο, που εξαφανίζονται....;;;

Ρε κοροϊδεύετε;
Πηγαίνετε σε κανένα σοβαρό μπαρ/κλαμπ και θα δείτε αναλογίες 70-30 υπερ των γυναικών

Ερμή γράφω για εκτός καφέ και μπαρ, ήταν μέσα σε παρένθεση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nito
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Nito » 15 Μαρ 2018, 17:33

Ίφιδα έγραψε:Απέχω απ το άθλημα των εξόδων και δεν ξέρω που πάνε οι γυναίκες στην πόλη σας, απο γνωστές μου όμως που πληρούν τις προυποθέσεις σας, συχνάζουν σε μανικιουρίστες, βιβλιοθήκες οι πιό μικρές, γυμναστήρια (μη τις πει και χοντρές κανας δικηγορίσκος), σε μπιστρό καφέ, μπουζούκια μια στο τόσο και φυσικά πασαρέλα στην παραλία. Επίσης έχουν ανέβει πολύ οι ταβέρνες τελευταία, ειδικά όσες παρέχουν και ζωντανή μουσική.

Σιγα. Στο φμπ και τις παραφυαδες του λιωνουν ολημερις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Μαρ 2018, 17:34

Τι να κανουν στην βιβλιοθηκη? Να διαβασουν τις 50 αποχρωσεις του γκρι?
1 .

Vrwmiarhs
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Vrwmiarhs » 15 Μαρ 2018, 17:34

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Ερμής έγραψε:μαλλον εννοεί φορουμ τύπου cosmopolitan

Mια φορά μπήκα να διαβάσω και τρόμαξα. Έγραφαν για το αν βάζουν δάκτυλο στο αγόρι τους και τέτοια, άλλες πάλι είχαν έτοιμα τα στραπ ονς :bh002:

τι δεν το χεις κανει δλδ;
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 15 Μαρ 2018, 17:35

Ισχύει τα τελευταία χρόνια ακόμα και οι συναντήσεις για βραδιές καραόκε μετατρέπονται σε κολασηηηη.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 15 Μαρ 2018, 17:35

Vrwmiarhs έγραψε:

μιλαμε για γκομενες
εσυ γιατι ανακτατευεσαι;

Θεωρώ ότι το να βρείτε γκόμενες θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα και προσπαθώ να βοηθήσω. Μην ενοχλείσαι.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”