τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Νοέμ 2021, 09:36

βαλλον μη μου ταραζεσαι και σου μαραθουν τα παπαρια αν ειστε ειστε ανικανοι
να αντιληφθειτε το τι συμβαινει δεν φταιει κανεις ...ισως να μην περιεγραψα σωστα
και σε ολη την ολοτητα το προβλημα αλλα βρε γμτ μου εχετε μια εικονα και μπορειτε να προσθεσετε τα υπολοιπα

θα μπορουσατε να πειτε τι προβλημα δημιουργουν οι εκατο γατες; πως ο δημος αφησε
και με ποια κριτήρια καποια γυναικα να εχει εκατο γατες;

θα δωσω ενα παραδειγμα που συμβαινει συνεχως πχ αν εγω θελησω να εχω στην αυλη
εικοσι σκυλους και εικοσι γατες τρια γεγονοτα θα συμβουν
ειτε μας αρεσει ειτε δεν μας αρεσει ή θα σκοτωθουμε με τους γειτονους
ή θα μου φαρμακώσουν τα ζωα ή θα επεμβει ο δημος και θα μου παρει τα ζωα

δεν γινεται να μην υπαρξει προβλημα

γιατι κανεις δεν εχει την ορεξη να ξενυχταει γιατι τα σκυλια του γειτονα κοιτανε το φεγγαρι
και γαυγιζουν ασταματητα για ωρες ή το μεσημερι σε ωρες κοινης ησυχιας
να μην μπορει να κλεισει κανεις τα ματια

αν καποιος θα πει δεν τρεχει τιποτα εχει χοντρο προβλημα

οταν ειχα παει επισκεψη στο χωριο το ενιωσα και εγω το προβλημα και ηταν καλοκαιρι
οι καρεκλες τις αυλης της βεραντας παντα λερωμενες και σκισμενες δεν υπηρχε περιπτωση
να μην κανουν φασαρια δεν υπηρχε κατι που να μην αναποδογυρίσουν μεχρι και γλαστρες
και μια απιστευτη φασαρια και δεν γινοταν μονο στο δικο μου σπιτι αλλα και στα υπολοιπα
της γειτονιας να ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟς Ο ΤΟΠΟς ΓΑΤΟΣΚΑΤΑ
εμενα για δυο μερες δεν εγινε και τιποτα αλλα για τους υπολοιπους ηταν χοντρο προβλημα

συνεχιζω το αφηγημα γιατι απο την μια εχει πλακα και απο την αλλη μια τραγωδια
μια γειτόνισσα στο χωριο που ειχαμε καλες σχεσεις
μου λεγε πως εχει κηπο στην αυλη και ειναι σαν να μην εχει γιατι αν φυτευε φυτα
πηγαινανε οι γατες για να χεσουν και τα ξεριζωναν ολος ο κηπος βρόμαγε σκατα γατας
γιατι αλλο ειναι να χεζουν μια δυο γατες και αλλο ειναι να χεζουν συνεχως 50 γατες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Νοέμ 2021, 11:28

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ρε παιδιά είναι 1,5 μήνας τώρα που οι γάτες με έχουν καταχέσει. Έπλυνα με νερό επειδή δεν τους αρέσει το νερό , έριξα χλωρίνη , έριξα απορρυπαντικά, ασβέστωσα .... Τίποτα αυτές. Εκεί στο ίδιο σημείο να χέζουν και να κατουράνε. Δεν πάνε στον κήπο. Δεν πάνε στα διπλανά οικόπεδα. Εκεί στο τσιμέντο. Βρωμάει σκατά ο τόπος. Δηλαδή κάπου ήμαρτον. :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii:

Ξέρει κάποιος πώς αντιμετωπίζεται ;

Τη γάμησες.
Η μόνη λύση είναι να ενεδρεύεις τη νύχτα και μόλις δεις γάτα να έρθει να χέσει να ορμάς πάνω της σαν δαιμονισμένος ουρλιάζοντας.
Οι γάτες απεχθάνονται να τις ενοχλούν όταν χέζουν και αλλάζουν χέστρα ακόμα και με μία αρνητική εμπειρία.
'Αλλη λύση είναι, αν υπάρχει η δυνατότητα βέβαια, η τοποθέτηση φωτοκύτταρου που σε κάθε κίνηση γάτας προς το σημείο θα ενεργοποιεί οξύ ήχο δίπλα από τη χέστρα τους ή, δεν ξέρω αν γίνεται αυτό, το αυτόματο πότισμα με στόχευση πάνω στη χέστρα.
Εναλλακτικά, αν σε χέζουν μόνο τη νύχτα, βάλε μια μπαλαντέζα με λάμπα με ισχυρό φως στο σημείο που χέζουν σε συνδυασμό με κουτάκια με ναφθαλίνη, για να μην μπορούν να τη γλείψουν και ψοφήσουν, τη μυρωδιά της οποίας απεχθάνονται και ο μέγας Στάλιν βοηθός.
Και για να δώσουμε και την ερμηνεία του φαινομένου οι γάτες, για κάποιο άγνωστο λόγο, μάλλον σε έχουν στοχοποιήσει και σου έχουν εξαπολύσει βρόμικο πόλεμο. :D
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 05 Νοέμ 2021, 12:43

1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Νοέμ 2021, 12:57

Ραν ταν πλαν έγραψε: η τοποθέτηση φωτοκύτταρου που σε κάθε κίνηση γάτας προς το σημείο θα ενεργοποιεί οξύ ήχο δίπλα από τη χέστρα τους ή, δεν ξέρω αν γίνεται αυτό, το αυτόματο πότισμα με στόχευση πάνω στη χέστρα.

Υπάρχουν τέτοιες συσκευές, που λειτουργούν και με ηλιακή ενέργεια.
Έχω 4 τέτοιες στον κήπο, για να διώχνουν τις καρακάξες και όντως κάνουν εξαιρετική δουλειά. :good:
Είναι με 5 διαφορετικές συχνότητες, που άλλη πιάνει τους σκύλους, άλλη τις γάτες, άλλη ποντίκια, άλλη πουλιά, άγρια ζώα κλπ. Το δοκίμασα κατ' αρχήν στις γάτες και είδα ότι τις ενοχλούσε, οπότε λέω εντάξει είμαστε. :s_cool
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Νοέμ 2021, 16:01

Adminović έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε: η τοποθέτηση φωτοκύτταρου που σε κάθε κίνηση γάτας προς το σημείο θα ενεργοποιεί οξύ ήχο δίπλα από τη χέστρα τους ή, δεν ξέρω αν γίνεται αυτό, το αυτόματο πότισμα με στόχευση πάνω στη χέστρα.

Έχω 4 τέτοιες στον κήπο, για να διώχνουν τις καρακάξες και όντως κάνουν εξαιρετική δουλειά. :good:
Είναι με 5 διαφορετικές συχνότητες, που άλλη πιάνει τους σκύλους, άλλη τις γάτες, άλλη ποντίκια, άλλη πουλιά, άγρια ζώα κλπ. Το δοκίμασα κατ' αρχήν στις γάτες και είδα ότι τις ενοχλούσε, οπότε λέω εντάξει είμαστε. :s_cool

κάνα λινκ υπάρχει;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Νοέμ 2021, 16:28

vallon έγραψε:
Adminović έγραψε:

κάνα λινκ υπάρχει;

Αυτό εδώ έχω πάρει εγώ: https://www.profitstore.gr/products/apo ... /795-42050

Με λίγο ψάξιμο στο νετ θα βρεις κι άλλα τέτοια.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Νοέμ 2021, 16:43

vallon έγραψε:
Adminović έγραψε:

κάνα λινκ υπάρχει;

ουστ βρε απονε υποκριτή και δημοσιε κηφηνα που δεν μου θελεις τα ζωντανα να τριγυρνούν
στην αυλη σου ακου να θελει συσκευες που να τα διωχνουν!!!! :s_mad :angry:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Νοέμ 2021, 16:44

nemo έγραψε:βαλλον μη μου ταραζεσαι και σου μαραθουν τα παπαρια αν ειστε ειστε ανικανοι
να αντιληφθειτε το τι συμβαινει δεν φταιει κανεις ...ισως να μην περιεγραψα σωστα
και σε ολη την ολοτητα το προβλημα αλλα βρε γμτ μου εχετε μια εικονα και μπορειτε να προσθεσετε τα υπολοιπα

θα μπορουσατε να πειτε τι προβλημα δημιουργουν οι εκατο γατες; πως ο δημος αφησε
και με ποια κριτήρια καποια γυναικα να εχει εκατο γατες;

θα δωσω ενα παραδειγμα που συμβαινει συνεχως πχ αν εγω θελησω να εχω στην αυλη
εικοσι σκυλους και εικοσι γατες τρια γεγονοτα θα συμβουν
ειτε μας αρεσει ειτε δεν μας αρεσει ή θα σκοτωθουμε με τους γειτονους
ή θα μου φαρμακώσουν τα ζωα ή θα επεμβει ο δημος και θα μου παρει τα ζωα

δεν γινεται να μην υπαρξει προβλημα

γιατι κανεις δεν εχει την ορεξη να ξενυχταει γιατι τα σκυλια του γειτονα κοιτανε το φεγγαρι
και γαυγιζουν ασταματητα για ωρες ή το μεσημερι σε ωρες κοινης ησυχιας
να μην μπορει να κλεισει κανεις τα ματια

αν καποιος θα πει δεν τρεχει τιποτα εχει χοντρο προβλημα

οταν ειχα παει επισκεψη στο χωριο το ενιωσα και εγω το προβλημα και ηταν καλοκαιρι
οι καρεκλες τις αυλης της βεραντας παντα λερωμενες και σκισμενες δεν υπηρχε περιπτωση
να μην κανουν φασαρια δεν υπηρχε κατι που να μην αναποδογυρίσουν μεχρι και γλαστρες
και μια απιστευτη φασαρια και δεν γινοταν μονο στο δικο μου σπιτι αλλα και στα υπολοιπα
της γειτονιας να ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟς Ο ΤΟΠΟς ΓΑΤΟΣΚΑΤΑ
εμενα για δυο μερες δεν εγινε και τιποτα αλλα για τους υπολοιπους ηταν χοντρο προβλημα

συνεχιζω το αφηγημα γιατι απο την μια εχει πλακα και απο την αλλη μια τραγωδια
μια γειτόνισσα στο χωριο που ειχαμε καλες σχεσεις
μου λεγε πως εχει κηπο στην αυλη και ειναι σαν να μην εχει γιατι αν φυτευε φυτα
πηγαινανε οι γατες για να χεσουν και τα ξεριζωναν ολος ο κηπος βρόμαγε σκατα γατας
γιατι αλλο ειναι να χεζουν μια δυο γατες και αλλο ειναι να χεζουν συνεχως 50 γατες

Είσαι ο μοναδικός που αμέσως πρότεινε τη "λύση" της φόλας. Δε σε προβληματίζει αυτό;
Όλοι οι άλλοι πρότειναν εναλλακτικές ιδέες που προσπάθησαν να δώσουν λύση στον τλαξ χωρίς να χρειαστεί να βλάψουν τα ζώα.
Εσύ για κάποιο λόγο σε κάθε ευκαιρία προβάλλεις "προβλήματα" που δημιουργούν τα ζώα για να δικαιολογήσεις τη χρήση φόλας ως ένας άνθρωπος που έχει φτάσει στο αμήν.
Έτσι κοροϊδεύεις τους άλλους (αλλά κυρίως τον ίδιο σου τον εαυτό) κρύβοντάς την απέχθειά σου προς τα ζώα πίσω από μια δήθεν αγανάκτηση.
Ακόμα και ο ίδιος ο αγανακτισμένος της υπόθεσης (ο τλαξ) βρήκε την ιδέα σου πολύ ακραία. Εσύ για κάποιο λόγο το θεωρείς φυσιολογικό, τόσο φυσιολογικό που την προτείνεις και δημόσια χωρίς καμιά συστολή.

Έχω καταλάβει ποιες είναι οι απόψεις σου για τα ζώα όσο καιρό σε "ξέρω" και τις σέβομαι. Δεν είμαστε όλοι φιλόζωοι. Οκ. Ως εδώ το δέχομαι. Άλλο αυτό και άλλο προτείνω τη θανάτωση των ζώων.
Αν ήσουν άλλος θα έκοβα κάθε παρτίδα μαζί σου εδώ και πάρα πολύ καιρό. Επειδή όμως θεωρώ ότι δεν είσαι ένας ανώμαλος σκατόψυχος που γουστάρει να βασανίζει ζώα αλλά σου φταίνε άλλα πράγματα, αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που συνεχίζω να συνδιαλέγομαι μαζί σου.

Εκτιμώ το γεγονός ότι είσαι ένας άνθρωπος μη εγωιστής, που είσαι ανοικτός και πρόθυμος να ακούσεις τι σου λέει ο άλλος για αυτό και μόνο το λόγο επιχειρώ να ανοίξω κουβέντα μαζί σου για αυτό το θέμα. Αλλιώς ούτε θα ασχολιόμουν.

Στο έχω ξαναπεί και στο παρελθόν ότι είσαι μονίμως μανουριασμένος και απογοητευμένος με διάφορα. Κάνουμε ένα αστείο και πάλι θα βρεις να εκφράσεις κάποιο παράπονο ή πικρία σου. Είσαι μονίμως στην τσίτα. Στα λέω όλα αυτά μήπως να σκεφτείς αν τον θυμό/πικρία/απογοήτευση που έχεις μέσα σου (γιατί αυτό βγάζεις), τον στρέφεις σε λάθος αποδέκτες και ενοχοποιείς τον πιο εύκολο στόχο για να ξεσπάσεις που είναι ως συνήθως τα ζώα. Έστω και ασυνείδητα.

Δε σου ζητώ να γίνεις φιλόζωος, δεν αρνούμαι ότι υπάρχουν περιπτώσεις που τα ζώα μπορεί να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα ΑΘΕΛΑ τους, μα η διαφορά μας είναι ότι εγώ, παρά τα όποια προβλήματα πιθανώς να δημιουργούν, σέβομαι ταυτόχρονα και τα δικά τους δικαιώματα στη ζωή.
Όπως θες εσύ να ζεις , το ίδιο θέλουν και αυτά. Και αυτά φοβούνται τον θάνατο. Έχουν την αίσθηση του κινδύνου. Γιατί να στερείς σε κάποιον το δικαίωμα να ζήσει; Επειδή σε ενοχλεί η ύπαρξή του;

Θα έκανες το ίδιο και σε άνθρωπο αυτό αν ήξερες ότι δε θα είχες κάποια επίπτωση; Αν σε ενοχλούσε στο οτιδήποτε θα τον σκότωνες;
Γιατί να το κάνεις σε ένα ζώο αυτό που στο κάτω κάτω της γραφής δεν το κάνει και από κακία σε αντίθεση με τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι έχουν λίγο νιονιό.

Επειδή σου αρέσουν τα φιλοσοφικά ζητήματα και οι προβληματισμοί, σου ζητώ μόνο να επαναπροσδιορίσεις την (θλιβερή δυστυχώς) ανθρώπινη ύπαρξη και τον ρόλο της πάνω στη γη.
Επειδή κατάφερες να αγοράσεις λίγα τετραγωνικά γης δε σημαίνει ότι σου ανήκει όλη η πλάση ούτε ότι και όλα τα υπόλοιπα πλάσματα πρέπει να σου υποτάσσονται.

Κούλαρε.
Γιατί και αυτή τη γη που αγόρασες μόνο στα χαρτιά σου ανήκει. Στην ουσία δε σου ανήκει τίποτα. Όπως γυμνός ήρθες στη γη, γυμνός θα φύγεις.
Επειδή εσύ ως άνθρωπος θέλησες να γεμίσεις όλη την πλάση τσιμέντο για να φτιάξεις το γαμώσπιτό σου, δε σημαίνει ότι θα εξοντώσουμε όλα τα υπόλοιπα είδη για να έχεις εσύ την αυλή σου καθαρή.
Καθάριζε την αυλή σου φίλε κάθε μέρα άμα χρειάζεται.
Τα ζώα έχουν κάθε δικαίωμα, όπως έχεις κι εσύ, να ζήσουν και δυστυχώς να ζήσουν σε κοινωνίες που ΕΜΕΙΣ τις έχουμε κάνει εχθρικές απέναντί τους και ζητάμε και τα ρέστα από πάνω.

Αντί να προτείνεις φόλες δεξιά κι αριστερά ή καθάριζε κάθε μέρα την αυλή σου ή ανάλαβε φιλοζωική δράση ώστε τα ζώα να μη γίνονται 30-40-50-80 στην αυλή σου και σε ενοχλούν.
Να κάθεσαι μόνο και να γκρινιάζεις δε λύνει το πρόβλημα.
Τα ζώα υπήρχαν πριν από εμάς, θα υπάρχουν μαζί με εμάς (σου αρέσει δε σου αρέσει) και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Για τον άνθρωπο δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξή του στο μέλλον με τα μυαλά που κουβαλάει.

Προσωπικά ποτέ δεν εξίσωσα κάτι έμψυχο με κάτι άψυχο. Κι ένα μυρμήγκι για μένα έχει μεγαλύτερη αξία ακόμα και από μια πόρσε.
Θα κάτσω να ασχοληθώ με το αν μου έριξε η γάτα τη γλάστρα ή αν μου έσκισε τις καρέκλες; Χέστηκα. Αν μου την έριξε θα την ξανασηκώσω και αν μου έσκισε την καρέκλα ή θα αγοράσω άλλη ή θα μείνω με σκισμένη καρέκλα.
Μεγαλύτερη χαρά μου δίνει ένα γατάκι που κουρνιάζει στην καρέκλα μου παρά η ίδια η καρέκλα.
Απεγκλωβιστείτε λίγο από τον υλικό κόσμο σας και δώστε σημασία σε άλλα σημαντικότερα πράγματα.
Μη χαϊδεύετε εμβρυικά τις περιουσίες σας. Δεν αξίζουν τίποτα.

Τλαξ δεν τα λέω για σένα αδερφέ. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Έχουν βρει ένα σποτ κάτω στην πιλοτή και παν και χέζουν.
Προσωπικά δε με ενοχλεί. Πάω και τα καθαρίζω μέρα παρά μέρα. Πέντε λεπτά υπόθεση.
Δε σου λέω να κάνεις το ίδιο απλά σου λέω ότι εγώ δεν κάθομαι να χαλιέμαι για κουράδες.
Τώρα εντάξει θα δω τι θα κάνω. Μπορεί να υπάρχει κάποιο απωθητικό σπρέι (εννοείται ακίνδυνο). Δεν ξέρω.
Αν χρειαστεί θα το ψάξω.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Νοέμ 2021, 17:01

Geri έγραψε:

Πολύ πολύ αγαπημένο τραγούδι.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Νοέμ 2021, 21:56

μπιζελι δεν μπορω να βαλω φολες ακομη και να εχω την ευκαιρια και αν μου θανατωθει
ζωο μου απο φολα και τον πιασω θα φαει πολλες φαπες οπως οταν ημουν 12 και κατι
επιτεθηκα σε καποιον που μου πατησε το σκυλακι μου αθελα του βεβαια
απο εκει και περα -δεν τα εχω καλα με τους φιλοζωους γιατι οιπερισσοτεροι ειναι βληματα
και εγω σε σεβομαι και για αυτο και δεν ανοιγω συζητηση μαζι σου για το τι σημαινει
φιλικα αισθηματα στα ζωντανα ... εκτος ελαχιστων περιπτωσεων που ενας ιδιοκτητης
ειναι σωστος με το ζωο του οι περισσοτεροι ειναι βληματα που υποστηριζουν με παθος
οτι ειναι φιλοζωοι και αν εξαιρεσουμε ζωα με ψυχολογικα προβληματα τα υπολοιπα δεν φταινε
σε τιποτα αν οι βλακεντιοι θελουν να εχουν εκατο γατες σε ενα σπιτι μια αυλη
ή δεκα σκυλια σε μια αυλη αυτο που δεν καταλαβαινεις και συ και οι αλλοι σε ολα οσα ειπα
ειναι οτι φταινε οι ανθρωποι τεσπα μπορω να σου αποδειξω με αποτελεσματα
οτι εχω δικιο σε ολα οσα ειπα αλλα δεν θελω γιατι εσυ νομιζεις οτι οτι ολοι ειναι σαν εσενα
που στην τελικη σπανιζουν ......επισης τα ζωα ειναι ζωα και οι ανθρωποι ανθρωποι
που αν το παρουμε και αλλιως υπαρχουν ανθρωποι που θελους φ και υπαρχουν και ζωα που θελουν φ αλλα να δινουμε μεγαλυτερη προσοχη σε οικοσιτα ζωα σκυλια και γατια'
το θεωρω μεγιστη προσβολη στο ανθρωπινο ειδος ...σορυ αλλα ειχα ξαφνικη εργασια
και ειμαι και ολιγον κουρασμενος ας το σταματησουμε εδω ειδεμη να γινω γειτονας
σου με δυο τρια υστερικα σκυλια να μην μπορεις να κλεισεις το ματι σου ειτε την νυχτα
ειτε μολις γυριζεις απο την δουλεια και θελεις να κλεισεις τα ματια σου για λιγο
τοτε σε θελω ποιον θ κατηγορησεις
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”