τι σκέφτεσαι τώρα;
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Πηξτε μπολιαζμενοι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:Geri έγραψε:Αγέρας και γυναίκα δεν κλειδώνονται
τον μλκ τοσες μερες και δεν απαντησε και τον εχω και για σοβαρο τυπο
Εμένα εννοείς ρε;
Αν ναι σου λέω ότι η σοβαρότητα μου ως ο μεγαλύτερος πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικός αναλυτής του ''ελεύθερου'' δε μου επιτρέπει να κόβω καθημερινά σουλάτσα στη ''γενική'' και να κουτσομπολεύω σαν τις κατινάρες (όπως κάνουν όλοι οι του αντιεμβολιαστικού μπλοκ).
Αραιά και πού βέβαια κόβω καμιά βόλτα αλλά αυστηρά και μόνο μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων μου ως υπερσυντονιστού.
Επί του ερωτήματος τώρα.
Η είδηση είναι μούφα. Δλδ όχι ολόκληρη αλλά η μισή.
Το γεγονός του ξεκωλιάσματος συνέβη αλλά οι ξεκωλιασμένες δεν έλκουν την καταγωγή τους από την Καλαμάτα αλλά βάσιμες φήμες τις θέλουν να προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.
Οι γνήσιες Καλαματιανές τρεις Νιγηριανούς τους έχουν για πλάκα (σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία) και θα τραβήξουν (αν τραβήξουν) το σχετικό ζόρι μόνο στην περίπτωση που η καθεμιά θα έχει να αντιμετωπίσει περίπου μια ντουζίνα από δαύτους.
Γι' αυτό μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις πριν λάβεις τη σχετική έγκυρη ενημέρωση από τα μέσα που λένε.
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:Χαμός σε bachelor στη Μεσσηνία - Αφρικανοί έστειλαν στο νοσοκομείο νύφη, μητέρα και κουμπάρα!
Ακυρώθηκε ο γάμος μετά τα ευτράπελα
Αχόρταγες οι Καλαματιανές...
Όχι αν έχεις τον τρόπο.
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι ξεφεύγουν αρκετά από το μέσο όρο των υπολοίπων περιοχών της επικράτειας (δλδ σπάνε τα καβλόμετρα) αλλά πάρε υπόψη σου την ποιότητα του Καλαματιανού ελαιόλαδου (το ''φάε λάδι κι έλα βράδυ'' σε αυτό το λάδι αναφέρεται), το μικροκλίμα της Μεσσηνίας και το ότι γενικά είναι γαργαλιάρες από μικρές, πράγμα που μάλλον οφείλεται στην ιδιαίτερη μορφολογία του Μεσσηνιακού κάμπου.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:τον μλκ τοσες μερες και δεν απαντησε και τον εχω και για σοβαρο τυπο
Εμένα εννοείς ρε;
Αν ναι σου λέω ότι η σοβαρότητα μου ως ο μεγαλύτερος πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικός αναλυτής του ''ελεύθερου'' δε μου επιτρέπει να κόβω καθημερινά σουλάτσα στη ''γενική'' και να κουτσομπολεύω σαν τις κατινάρες (όπως κάνουν όλοι οι του αντιεμβολιαστικού μπλοκ).
Αραιά και πού βέβαια κόβω καμιά βόλτα αλλά αυστηρά και μόνο μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων μου ως υπερσυντονιστού.
Επί του ερωτήματος τώρα.
Η είδηση είναι μούφα. Δλδ όχι ολόκληρη αλλά η μισή.
Το γεγονός του ξεκωλιάσματος συνέβη αλλά οι ξεκωλιασμένες δεν έλκουν την καταγωγή τους από την Καλαμάτα αλλά βάσιμες φήμες τις θέλουν να προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.
Οι γνήσιες Καλαματιανές τρεις Νιγηριανούς τους έχουν για πλάκα (σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία) και θα τραβήξουν (αν τραβήξουν) το σχετικό ζόρι μόνο στην περίπτωση που η καθεμιά θα έχει να αντιμετωπίσει περίπου μια ντουζίνα από δαύτους.
Γι' αυτό μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις πριν λάβεις τη σχετική έγκυρη ενημέρωση από τα μέσα που λένε.
επειδη ειχα δει σε τσοντες απιστευτα πραγματα -που πραγματικα σιχάθηκα τις γυναικες
μη το φανταστεις οτι με ελκυουν οι τσοντες το πολυ αν δω κατι θα ειναι για ενα ή δυο λεπτα
αλλα εχω δει σε μια να χωρανε και μπαλες του ραγκμπι και στην πισω τρυπα σχεδον τα ιδια
για αυτο και με παραξένεψε η ειδηση - και τωρα μεσα στην απορια ειμαι και παλι
βρε σεις αυτο που γινεται σημερα στην κοινωνια δεν ειναι απλα το σεξ
αλλα εθισμος το ιδιο με τα βαρια ναρκωτικα δλδ σταματαει εντελως η λογικη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:επειδη ειχα δει σε τσοντες απιστευτα πραγματα -που πραγματικα σιχάθηκα τις γυναικες
μη το φανταστεις οτι με ελκυουν οι τσοντες το πολυ αν δω κατι θα ειναι για ενα ή δυο λεπτα
αλλα εχω δει σε μια να χωρανε και μπαλες του ραγκμπι και στην πισω τρυπα σχεδον τα ιδια
Δηλαδη αμα σε ελκυαν τι αλλο θα εβλεπες?
nemo έγραψε:επισης σημερα θα γραψω μια ξεκαθαρη ομολογια -εννοω οτι το ιδιο ελεγα με μισολογα
εχει δικιο ο κκεκες ραν και τα κεκεδια ως προς την αλλαγη πλευσης των πολιτικων πεπραγμένων
χωρις την συμμετοχη του λαου και χωρις την βιαιη ανατροπη του πολιτικου σκηνικου
τιποτα δεν θα αλλαξει οσους και να ψηφήσουμε γιατι οποιοι και να ερθουν δεν θα κανουν
τιποτα αφου το μαγαζι ειναι αλλονων .....ειναι σαν να παω εγω σε ιδιοκτησια αλλου
και να θελω να τα αλλαξω ...γινεται; οχι ! βεβαια
οποτε ραγιαδες μου οτι ψηφήσετε- ψηφήσουμε η χρησιμοτητα του ειναι για τον γκωλο μας
Γινεσαι μαρξιστης λενινιστης σιγα σιγα

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:επειδη ειχα δει σε τσοντες απιστευτα πραγματα -που πραγματικα σιχάθηκα τις γυναικες
Δηλαδη αμα σε ελκυαν τι αλλο θα εβλεπες?![]()
![]()
Θα είδε ο παπάρας καμιά τσόντα με την dirtygardengirl.

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Δηλαδη αμα σε ελκυαν τι αλλο θα εβλεπες?![]()
![]()
Δεν την ξερω την κυρια

0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Δεν την ξερω την κυρια
ηταν παλια βρε απο τις πρωτες πορνοσελιδες στο διαδικτυο και μια φορα εμφανιστηκε
και απο τοτε μου εμεινε το τραύμα ...ηταν ουτε ενος λεπτου βιντεακι
στην σελιδα αυτη τα ειδα ολα !!!! και περιείχε και με αλογα γαιδαρους και σκυλους
και απο τοτε αν ακουω καποιον φιλο να λεει την ξέσχισα την "γάτα" τον μουτζώνω
δεκα φορες
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ραν ταν πλαν έγραψε:Adminović έγραψε:
Αχόρταγες οι Καλαματιανές...
Όχι αν έχεις τον τρόπο.![]()
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν την ξερω την κυρια
ηταν παλια βρε απο τις πρωτες πορνοσελιδες στο διαδικτυο και μια φορα εμφανιστηκε
και απο τοτε μου εμεινε το τραύμα ...ηταν ουτε ενος λεπτου βιντεακι
στην σελιδα αυτη τα ειδα ολα !!!! και περιείχε και με αλογα γαιδαρους και σκυλους
και απο τοτε αν ακουω καποιον φιλο να λεει την ξέσχισα την "γάτα" τον μουτζώνω
δεκα φορες
Ειναι που δεν βλεπεις τσοντες...
.gif)
0 .