τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2021, 10:04

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:ηταν παλια βρε απο τις πρωτες πορνοσελιδες στο διαδικτυο και μια φορα εμφανιστηκε
και απο τοτε μου εμεινε το τραύμα ...ηταν ουτε ενος λεπτου βιντεακι
στην σελιδα αυτη τα ειδα ολα !!!! και περιείχε και με αλογα γαιδαρους και σκυλους
και απο τοτε αν ακουω καποιον φιλο να λεει την ξέσχισα την "γάτα" τον μουτζώνω
δεκα φορες :laugh1:

Ειναι που δεν βλεπεις τσοντες... :laugh1:

απο την παρεα μου μονο ενας ηταν λιγουρης στο ματι και εβλεπε
κατα τα αλλα αυτα που μου κινουν την περιεργεια θα τα δω εστω και λιγο
προχτες ειχε στην ετ3 για το φετιχισμο ειδα μια μασκα με φερμουαρ να κλεινει τον αερα
που αναπνευουμε .......σιγα σιγα οπως το πανε θα αρχιζουν να τρωνε καμματια
απο τον συντροφο τους και να λενε οτι κανουν σεξ

αυτα που με αρεσουν να βλεπω ειναι τα ντοκιμαντερ για την φυση ιστορια αρχαιολογικα
πολιτιστικα τα ηθη και εθιμα καθε λαου στον κοσμο -εχω μαζεψει τοσες πληροφοριες
που δεν λεγεται ..και το σεξ σε καθε λαο εχει και διαφορες που αντικατοπτριζουν και αλλα
στην συμπεριφορα τους αν τα συνδυάσει κανεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Νοέμ 2021, 10:35

Πατρινός αντιδήμαρχος πλάκωσε στις φάπες τη μία γκόμενα γιατί τον τσάκωσε να την απατάει με άλλη παράνομη και απείλησε ότι θα τον καρφώσει στη νόμιμη σύζυγο ότι έχει γκόμενα. :D
Αυτό το να ζηλεύουν οι παράνομες περισσότερο από τις νόμιμες με ξεπερνάει. :fico:
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Νοέμ 2021, 11:23

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πατρινός αντιδήμαρχος πλάκωσε στις φάπες τη μία γκόμενα γιατί τον τσάκωσε να την απατάει με άλλη παράνομη και απείλησε ότι θα τον καρφώσει στη νόμιμη σύζυγο ότι έχει γκόμενα. :D
Αυτό το να ζηλεύουν οι παράνομες περισσότερο από τις νόμιμες με ξεπερνάει. :fico:

προκειται για ψυχοπαθη ατομα ...μια φορα ηταν μια χωρισμενη που συζουσε με ενα φιλο μου
και πλακωσε στο ξυλο την γυναικα του πρωην συζυγου της σε ενα μαγαζι που ετυχε να βρεθουν -που η ιδια τον κερατωνε με τον φιλο μου ακομη και μεσα στο σπιτι τους
εγω φυσικα γνωριζα εκ των προτερων τι καταληξη θα ειχε η συμβιωση τους που κρατησε
περιπου πεντε χρονια ---γυναικα που κερατωνει τον ανδρα της που κοιμαται στο διπλανο
δωματιο ειναι ικανη για ολα μεχρι και φονο
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Νοέμ 2021, 11:55

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πατρινός αντιδήμαρχος πλάκωσε στις φάπες τη μία γκόμενα γιατί τον τσάκωσε να την απατάει με άλλη παράνομη και απείλησε ότι θα τον καρφώσει στη νόμιμη σύζυγο ότι έχει γκόμενα. :D

Οι παντρεμενοι οταν κερατωνουν ξεφουρνιζουν το παραμυθι οτι μενουν αναγκαστικα με την νομιμη λογω παιδιων ή επειδη εχει ψυχολογικα και αν χωρισουν θα αυτοκτονησει οποτε η παρανομη τρωει τον προλογο και γινεται κτητικη. Αλλοι λενε οτι θα την χωρισουν τωρα κοντα και τις πανε απο Χριστουγεννα σε Πασχα και απο Πασχα σε Χριστουγεννα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Νοέμ 2021, 19:45

nemo έγραψε:

προκειται για ψυχοπαθη ατομα ...μια φορα ηταν μια χωρισμενη που συζουσε με ενα φιλο μου
και πλακωσε στο ξυλο την γυναικα του πρωην συζυγου της σε ενα μαγαζι που ετυχε να βρεθουν -που η ιδια τον κερατωνε με τον φιλο μου ακομη και μεσα στο σπιτι τους
εγω φυσικα γνωριζα εκ των προτερων τι καταληξη θα ειχε η συμβιωση τους που κρατησε
περιπου πεντε χρονια ---γυναικα που κερατωνει τον ανδρα της που κοιμαται στο διπλανο
δωματιο ειναι ικανη για ολα μεχρι και φονο

Έτσι είναι στους τσιγγενέ μαχαλάδες :nono:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Νοέμ 2021, 17:34

αυτος ο φιλος που αναφερω παραπανω πεθανε χθες τα μεσανυχτα πεθανε ενω τον κρατουσε
το χερι η τεταρτη γυναικα του ....ειμαι χαλια σημερα
μπορει να ηταν μαλακας σε θεματα οικογενειακά αλλα περασαμε πολλες και ευχαριστες
στιγμες στα διαφορα χομπυ μας ..ηταν ανθρωπος που με οτι καταπιανοταν το εκανε με παθος
και σε οτιδηποτε ηθελε να ειναι ο πρωτος και ο τελειος
ηταν πολυ ανταγωνιστικος τυπος σε ολα και αυτο με ωθούσε και μενα να ξεπερναω
τον εαυτο μου και αν σε κατι τυχαινε να το ξεπερναγα αυτος θα βαζανιζοταν
μεχρι να με φτασει ή να με ξεπερασει και αν παλι δεν τα καταφερνε θα ηταν σκασμενος
μεχρι να με ξεπερασει -καλο παραδεισο να εχει :-/

ξεχασα να αναφερω τους ομηρικους καυγαδες μας σε θεματα ιστορικα -δεν παραδεχοταν
τιποτα απο οσα ελεγα αλλα τα τελευταια χρονια ηρθε κοντα σε οτι υποστήριζα εγω
ηταν ανθρωπος που μπορουσε να μιλησει για οτιδηποτε
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Νοέμ 2021, 19:39

nemo έγραψε:αυτος ο φιλος που αναφερω παραπανω πεθανε χθες τα μεσανυχτα πεθανε ενω τον κρατουσε
το χερι η τεταρτη γυναικα του
....ειμαι χαλια σημερα
μπορει να ηταν μαλακας σε θεματα οικογενειακά αλλα περασαμε πολλες και ευχαριστες
στιγμες στα διαφορα χομπυ μας ..ηταν ανθρωπος που με οτι καταπιανοταν το εκανε με παθος
μεχρι να με φτασει ή να με ξεπερασει και αν παλι δεν τα καταφερνε θα ηταν σκασμενος

ξεχασα να αναφερω τους ομηρικους καυγαδες μας σε θεματα ιστορικα -δεν παραδεχοταν

Καλα ρε συ Νεμο, τι γκαντεμης που εισαι? :oomg: Δεν ειναι να πιασεις ανθρωπο στο στομα σου :stavros01:

Με τοσους γαμους που εκανε πως να μην πεθανει νεος? :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Νοέμ 2021, 20:05

Λαχουρένιος έγραψε:[q

Καλα ρε συ Νεμο, τι γκαντεμης που εισαι? :oomg: Δεν ειναι να πιασεις ανθρωπο στο στομα σου :stavros01:

Με τοσους γαμους που εκανε πως να μην πεθανει νεος? :fico:

ειχα γραψει για καρκινο στο παγκρεας αλλα κανενας δεν περιμενε να τελειωσει σε 4 μηνες
ηταν γιατρος αλλα εβαζε πανω απο ολα τα παθη του ...και αυτο μου ειπε την τελευταια φορα
(εγω τουλαχιστον τα εζησα ολα και θα φυγω χορτατος απο ολα )
εφαγε πολλα χρηματα και τα πηδαγε ολα οπως αυτος το ηθελε :-/

αν και παντα εκνευριζόταν μαζι μου που μετραγα τα παντα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Νοέμ 2021, 21:08

nemo έγραψε:αυτος ο φιλος που αναφερω παραπανω πεθανε χθες τα μεσανυχτα πεθανε ενω τον κρατουσε
το χερι η τεταρτη γυναικα του ....ειμαι χαλια σημερα

Συλλυπητήρια
1 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 28 Νοέμ 2021, 14:49

Ρε παιδιά έχω για δίπλωμα οδήγησης το ροζ τρίπτυχο. Λένε πως πρέπει να το κάνουμε σε μορφή κάρτας ως το 2033. Αλλά εδώ τα λέει αλλιώς και δεν βγάζω κανένα νόημα :

Όσον αφορά τις προθεσμίες, ισχύουν τα εξής: Μετά τη λήξη της 19ης Ιανουαρίου του επόμενου έτους και τα επόμενα χρόνια, το παλιό δίπλωμα οδήγησης θα είναι άκυρο εάν δεν έχει αλλαχθεί μέχρι τότε. Η ίδια η άδεια οδήγησης παραμένει ανεπηρέαστη.

Άλλη είναι η άδεια οδήγησης και άλλο το δίπλωμα οδήγησης ; :omggg: :omggg: :omggg:

Και μετά λέει αυτά :

Αυτές είναι οι προθεσμίες για την υποχρεωτική αλλαγή του παλιού διπλώματος
Οι οδηγοί που γεννήθηκαν μεταξύ 1953 και 1958 θα πρέπει να αλλάξουν τις άδειές τους έως τις 19 Ιανουαρίου 2022.
Για όσους γεννήθηκαν μεταξύ 1959 και 1964, η προθεσμία είναι 19 Ιανουαρίου 2023,
για όσους γεννήθηκαν μεταξύ 1965 και 1970 έως τις 19 Ιανουαρίου 2024,
για όσους γεννήθηκαν το 1971 ή αργότερα έως τις 19 Ιανουαρίου 2025,
για όσους γεννήθηκαν πριν από το 1953 έως τις 19 Ιανουαρίου 2033.

Στη συνέχεια, ισχύουν προθεσμίες για τις άδειες οδήγησης σε μορφή κάρτας, οι οποίες εκδόθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 1999.

Αυτή η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ανάλογα με την αντίστοιχη ηλικία των εγγράφων, η ημερομηνία έκδοσης είναι καθοριστική:

Οι άδειες οδήγησης που εκδόθηκαν μεταξύ 1999 και 2001 θα πρέπει να αλλαχθούν έως τις 19 Ιανουαρίου 2026.
Για τα έτη 2002 έως 2004, το σχέδιο προβλέπει προθεσμία έως τις 19 Ιανουαρίου 2027,
για τα έτη 2005 έως 2007 έως τις 19 Ιανουαρίου 2028
για το έτος 2008 έως 19 Ιανουαρίου 2029
για το έτος 2009 έως τις 19 Ιανουαρίου 2030
για το έτος 2010 έως τις 19 Ιανουαρίου 2031
για το έτος 2011 έως τις 19 Ιανουαρίου 2032.

Για τις άδειες οδήγησης που εκδόθηκαν μεταξύ 2012 και 18 Ιανουαρίου 2013, η προθεσμία είναι έως τις 19 Ιανουαρίου 2033.

https://directplus.gr/ta-eggrafa-tou-od ... -paravola/

Βγάζετε εσείς κανένα νόημα ;

:oomg: :oomg: :oomg: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :oomg: :oomg: :oomg:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”