Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 31 Μάιος 2020, 14:57

Στύγιος έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:
αχαχαχχα,πολυ χαιρομαι που σε ''βλεπω''! :thuuumbsup:

Αχμ,γκουχου γχκουχου....να μου βαλεις κυριε να μου βαλεις.Το εβαλα σους σελιδοδεικτες μου,ειπα θα το δω αλλα εμπλεξα. :ashamed:
Θα το δω ομως ,θα το δω...προμις! :iiiii: :laugh1:

Για πες τωρα αξιζει;

Just perfect . Στο τέλος ακόμα κι εγώ ο σκληρός , δάκρυσα...

Με επεισες! :)
Το ξεκιναω.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν θυμαμαι αν ειχα δει τη δευτερη σεζον ρε συ,στο ελεγα απο τοτε. :sgrat:
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 31 Μάιος 2020, 14:58

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Kαι μετά σου έφταιγα εγώ που μπινελίκωνα αβέρτα αλλά δικαίως και μ' έβαλες σε προέγκριση ,τον παλαίουρα , αίσχος :P

Ε καλα το χες γαμησει ομως, δεν μπορεις να εχεις παραπονο.

Τι να κάνω ρε φίλε, 4 παιδιά έχω ,για 5ο δε με παίρνει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 31 Μάιος 2020, 15:01

Adminović έγραψε:Κωλοτρίβονται κάποιοι για να φωνάξω το υγειονομικό. Συνεχίστε να αμολάτε τα σκατά σας σε δρόμους και πλατείες και ίσως το πετύχετε τελικά. :) :) :)

Χειραγώγηση. Μπουλς άι. Θετική ή αρνητική δουλεύει. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 31 Μάιος 2020, 15:18

Θα το πω ως αντιπρόεδρος ΕδεσσαΪκού: Ντάξει ,κάπου με πείραξε όλη η τοξικότητα και ζήτησα μπαν ,αλλά δε μου το ρίχνανε , οπότε κι εγώ είπα θα κατεβάσω μπιντέδες, και μου είπανε να πάω στο Σόρος, κι εγώ τους είπα εφόσον δε γίνεται εγώ θα πάρω κοντόπουστα ...ε στο τέλος μου το ρίξανε ,αυτό.
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 31 Μάιος 2020, 15:35

'Εχω 4 παιδιά ,4 πέρμα από 4 διαφορετικά φόρα … 1 μπαν από πρόσφατο + 1 προέγκριση : Ι ΑΜ ΤΗΕ ΚΙΝG :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Μάιος 2020, 15:58

Στύγιος έγραψε:'Εχω 4 παιδιά ,4 πέρμα από 4 διαφορετικά φόρα … 1 μπαν από πρόσφατο + 1 προέγκριση : Ι ΑΜ ΤΗΕ ΚΙΝG :laugh1:

περιμενε να σου βαλω το εικονιδιο που ανακαλυψα σημερις μια και το τσιπουρο δεν φτουραει

:whatever45: ..και εισαι πραγματικος king :bingo:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 31 Μάιος 2020, 16:25

Στύγιος έγραψε:Θα το πω ως αντιπρόεδρος ΕδεσσαΪκού: Ντάξει ,κάπου με πείραξε όλη η τοξικότητα και ζήτησα μπαν ,αλλά δε μου το ρίχνανε , οπότε κι εγώ είπα θα κατεβάσω μπιντέδες, και μου είπανε να πάω στο Σόρος, κι εγώ τους είπα εφόσον δε γίνεται εγώ θα πάρω κοντόπουστα ...ε στο τέλος μου το ρίξανε ,αυτό.

Ωπα ωπα...εκανες αυτο το πραγμα ρε θηριο;
Η αληθεια ειναι οτι απο καποια φαση και μετα σε ειχα συμπαθησει πολυ,τωρα σε λατρεψα!
Θεουλης! :winneer:
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 31 Μάιος 2020, 18:38

ΟΚ καποιοι ειναι οχι μονο για τα μπαζα στο βοθρουμ,αλλα και πανηλιθιοι.Το αλλο το φτερωτο βλαμμενο λεει οτι εστελνε πμ εδω απο οτι καταλάβα για να παρει κοσμο απο εδω για την βοθριλα και ζηταει και τα ρεστα το σουργελο; :laugh1:
Την λεξη ΣΠΑΜ την εχει ακουσει το ηλιθιο; Το γεγονος οτι δεν μπορεις να κραζεις χρηστες ενος φορουμ να πανε σε ενα αλλο την εχει ακουσει το ξοανο; Μπα...διοτι στο χωριο του δεν τα ξεβρουν αυτα.Τοσο γιδι.Η βλαχαρα.

Νεοπλουτος της πουτσας για πουτσες ο τυπας.
(Γιδακια μου σχωρεστε με,μια χαρα ζωακια ειστε.Συγνωμη για την προσβολη/ :D
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 31 Μάιος 2020, 20:03

Εσθήρ έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:ξερεις αν δεν σου αρεσει κατι δεν σημαινει οτι ειναι παρανομο.

Με λιγη προσπαθεια ισως καταλαβεις.

Καταρχην την εννοια του παρανομου.Το παρανομο παραβαινει τον νομο.Αρα για κατι τετοιο μιλαω. :D

Εγω δεν αναφερομαι σε απειλες και τετοια,αυτα δεν τα ξερω,Μιλαω για τα οφθαλμοφανη.

Για παραδειγμα, απαγορευεται απο την ευρωπαικη και ελληνικη νομοθεσια η ρητορικη μισους, ο ρατσισμος,η διαδοση των φεηκ νιους (διασπορα ψευδων ειδησεων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ) και τα ιδεωδη του ναζιζμου.Τι απο ολα αυτα ΔΕΝ υπαρχει στο βοθρουμ; :laugh1:

Ολα και στο μεγιστο βαθμο.\Καναμε αναφορες μπας και κουνησουν την κωλαρα τους τα ασχετα μοντιλικια μπας και διαγραψουν οχι αυτα που παραβιαζουν την νομοθεσια,ΚΑΠΟΙΑ που παραβιαζουν στο μεγιστο βαθμο.
Και ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.Βασικα τις περισσοτερες φορες εμεναν.

Για τα μισογυνιστικα, ακρως σεξιστικα θεματα και σχόλια τι να πεις και τι να αφησεις;

ΟΚ να μην θυμισω τι εγινε και με το θεμα του Ζακ Κωστοπουλου.Οχι μονο ρατσισμος( ο ορος αυτος περιλαμβανει και φυλο και σεξουαλικες προτιμησεις πλεον) , αλλα ακομα και προσβολη μνημης νεκρου!Μια αηδια!

Καλα ο εκθειασμος του Χιτλερ μια χαρα εμενε. :D
Ναζισμος και φασισμος στα μεγιστα.Αναλογα θεματα.
Ρατσισμος πανταχου παρον!
Ακομα και προτροπη για φολιασμα και ξεπαστρεμα ζωων εγραφαν εκει μεσα και αυτο απαγορευεται απο την νομοθεσια.

Η πλακα ειναι οτι αυτα ειναι και οροι χρησης του σαιτ,αλλα ποιος το χεζει αυτο; Η νομοθεσια ειναι ΠΑΝΤΑ ισχυροτερη απο καθε ορο χρησης και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο ολα τα φορα πρεπει να εφαρμοζεται.

Μια αναφορουλα στη Διωξη Ηλ.Εγκληματος και θα εχουν μπολικη δουλιστα. :D
Ξερω απο φορα και νομοθεσια λεμε.Ειμαι σχετικη
Οποτε κατσε και ξαναδιαβασε μπας και περασεις την ταξη, :madwoman:
\

Ασε μας ρε Εσθηρ με τις μαλακιες σου σου ,μαθαμε τωρα ρητορικη μισους και ναζισμους και προσβολες νεκρων, στα @@ μου ,σκατα στον χιτλερ σκατα στον σταλιν σκατα και τον δρακουλα τον μητσοτακη.
Α ξεχασα ψοφο στους τουρκους και στους γερμανους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Μάιος 2020, 20:06

To spamming, click-baiting, όπως και η διαφήμιση ή δυσφήμιση άλλων ιστιοτόπων αποτελούν δημοκρατικά κεκτημένα στο elefthero, αν όχι τον βασικό λόγο συμμετοχής σε αυτό.

Η δε διασπορά "ψευδών ειδήσεων" αποτελεί βασικό του feature. Τα αποσιωπητικά, γιατί, ποιoς μας λέει ότι είναι ψευδείς;

ΟΚ, για τίποτε πολύ βαριές απειλές και ρητορική μίσους μπορεί μετά απο αναφορά κανενός ξενέρωτου να διαγραφεί το ποστ σου.

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”