τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Δεκ 2021, 19:53

Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας my ass.

Ξέρετε ποια είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας;
Αυτή
Εικόνα

Πενηντάρικα να έχεις να δίνεις.
1 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 22 Δεκ 2021, 19:53

Alien_ex_forums έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Ποτε τελειωνει το μπαν σου στο αλλο? :fico:

Δεν έχω μπαν στο άλλο.

Ποιος εισαι στο αλλο?
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 22 Δεκ 2021, 19:54

bizeli έγραψε:Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας my ass.

Ξέρετε ποια είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας;
Αυτή
Εικόνα

Πενηντάρικα να έχεις να δίνεις.

ο υπερηχος που με εξεταζε μια ωρα πηρε 10 ευρω ,ο μπαγλαμας ο μικροβιολογος ζητησε 40 ευρω για τις εξετασεις .
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Δεκ 2021, 19:59

Perseus1966 έγραψε:Εγω γραφτηκα στο Τομυ της περιοχης που εχει και ευκολο παρκαρισμα και βολευτηκα ,πηγα και την μανα μου και την γκομενα ,η γιτρος ειναι σχολαστικη ,μου πρηζει λιγο τα ουμπαλα για το τσιπουρο αλλα ειναι βολικη.

Το ηδικα ειναι του κωλου ,στα μισα ερχονται μειλ να ξερει ςτι αφορουν τα λλα τα μαντευεις ,αλλα τελος παντων.

Ρε φίλε είχα πάρει σε ΤΟΜΥ, Κέντρο Υγείας (τι σκατά ήταν) της περιοχής μου και μου είπαν ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο τώρα με την πανδημία.
Και τώρα ψάχνω γιατρό να γραφτώ.
Έχω έναν αλλά είναι τέτοια φάση που δέχεται μόνο συγκεκριμένες μέρες και ώρες και πρέπει να πάρω τηλ κτλ
Δεν το λειτουργεί το ΗΔΙΚΑ να κλείνω ηλεκτρονικά.

Γενικά παιδιά το ρεζουμέ είναι ότι αν πεις σε έναν γιατρό ότι θες να κλείσεις ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ, μανουριάζουν λίγο. Και ωχ και βαχ και μαχ και το επόμενο διαθέσιμο είναι σε 5 χρόνια και μαλακίες.
Ενώ αν τους κουνήσεις το 50ευρω στη μάπα, σου έχουν κλείσει στο επόμενο λεπτό.

Εσύ μπορεί να πρόλαβες να γραφτείς σε ΤΟΜΥ προ πανδημίας.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Δεκ 2021, 20:01

Perseus1966 έγραψε:ο υπερηχος που με εξεταζε μια ωρα πηρε 10 ευρω ,ο μπαγλαμας ο μικροβιολογος ζητησε 40 ευρω για τις εξετασεις .

Δεν ξέρω ρε περσέα. Γενικά έχω κουραστεί με αυτή τη φάση να θες έναν γιατρό και να μη βρίσκεις.
Αν πληρώνεις τότε είναι όλα πιο εύκολα.

Αλλά γιατί να πληρώνω ρε μλκς;
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 22 Δεκ 2021, 20:08

bizeli έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:ο υπερηχος που με εξεταζε μια ωρα πηρε 10 ευρω ,ο μπαγλαμας ο μικροβιολογος ζητησε 40 ευρω για τις εξετασεις .

Δεν ξέρω ρε περσέα. Γενικά έχω κουραστεί με αυτή τη φάση να θες έναν γιατρό και να μη βρίσκεις.
Αν πληρώνεις τότε είναι όλα πιο εύκολα.

Αλλά γιατί να πληρώνω ρε μλκς;

ισως η επαρχια ειναι πιο βολικη και εδω υπαρχει προβλημα με τα ραντεβου αλλα βολευομαστε και με το νοσοκομειοπχ εκλεισα στην φιη μου ραντεβου στις 30 για υπερηχο αλλα δεν ειχε ραντεβου για τριπλεξ φλεβων ,παει μετα τον γεναρη
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Δεκ 2021, 20:12

Να σας πω το εξής κουλό. True story.
Είσαι άρρωστος έτσι; Πρέπει να πάρεις αναρρωτική με χαρτί γιατρού.
Παίρνεις τηλέφωνο να πας στον γιατρό και σου λέει έχω ραντεβού την άλλη εβδομάδα.
:laugh1:

Και πώς θα βεβαιώσεις ότι ήμουν άρρωστη βρε μλκ μετά από 2 εβδομάδες;
Καταλαβαίνετε την παράνοια;

Ε γμσ το.
Θα πάω στη δουλειά με τις μύξες και με πυρετό.

Αλλά και τώρα με την πανδημία το ρισκάρεις;
Δεν ξέρεις τι να κάνεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Δεκ 2021, 20:17

Perseus1966 έγραψε:ισως η επαρχια ειναι πιο βολικη και εδω υπαρχει προβλημα με τα ραντεβου αλλα βολευομαστε και με το νοσοκομειοπχ εκλεισα στην φιη μου ραντεβου στις 30 για υπερηχο αλλα δεν ειχε ραντεβου για τριπλεξ φλεβων ,παει μετα τον γεναρη

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα στην επαρχία.
Γιατί αν σε ολόκληρη Θεσσαλονίκη είναι λίγοι οι γιατροί συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, φαντάσου στην επαρχία τι γίνεται που οι γιατροί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

Σε νοσοκομείο, ρε φίλε, δεν μπορείς να πας για μια απλή εξέταση. Πχ έχω πυρετό γεια σας ήρθα. Ή με πονάει το νύχι μου.
Πας για πιο επείγοντα.

Αλλά και σε τακτικά να πας άλλο μπάχαλο και εκεί. Μπορεί να σου κλείσουν ραντεβού μετά από 2 χρόνια και εκτός αυτού νομίζω πάλι πληρώνεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 22 Δεκ 2021, 20:20

bizeli έγραψε:Εικόνα

Έχω κάτι τέτοια με σέξι απεικονίσεις. Τα θέλει κανένας;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Δεκ 2021, 20:22

Ρε παιδιά να σας πω κάτι;
Θυμάμαι παλιά εμείς οι δάσκαλοι (τουλάχιστον εγώ) για να μην πάω σχολείο έπρεπε να ήμουν του θανατά.
Τώρα έναν πονόλαιμο να βγάλεις, λίγα δέκατα ξέρω εγώ ... λες τι κάνω τώρα;
Να πάω; Να μην πάω;
Μπας και έχω κόβιντ;
Πλακωνόμαστε κάθε φορά στα τεστ με το παραμικρό σύμπτωμα.

Βαρέθηκα.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”