Ραν ταν πλαν έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ο σωλήνας της μπανιέρας μου απορροφούσε σιγά σιγά τα νερά. Είπα λοιπόν να τον καθαρίσω. Έβγαλα τις τρίχες με τσιγκελόσυρμα , πολύ πράμα, λοφάκι που φτιάχνει περουκίνι . Ωραία λέω. Τώρα θα απορροφάει φουλ. Κι όμως !

Έγινε χειρότερα.

Απορροφάει πιο αργά. Έριξα σόδα με βραστό ξύδι και μετά καυτό νερό , αλλά παρόλο που βγήκε πολύ λασπουριά πάλι τίποτα. Τώρα δεν απορροφά σχεδόν καθόλου. Δεν ξέρω τι να κάνω.
Για πείτε καμιά ιδέα. Μην φέρω υδραυλικό και μου πάρει 50 - 60 ευρώ. Από αυτό το τουμποφλό να ρίξω ; Ή κάνει κακό στις σωληνώσεις που λένε ;
Βάλε ρε ένα χοντρό τσιγκελόσυρμα (από συρμάτινη κρεμάστρα είναι τέλειο) από το σιφόνι προς τη μπανιέρα και τράβα τις τρίχες.
Και μετά βάλε ένα τρυπητό κάλυμμα στην τρύπα της μπανιέρας για να κρατάει τις τρίχες.
Τι διάλο ρε;
Όλα από εμάς τους σταλινικούς κομμουνιστές τα περιμένετε εσείς οι δεξιοί πατριώτες;
Αυτό έκανα. Μάζεψα πολύ πράγμα, αλλά φαίνεται έχει κι άλλο. Μαλακία μου που δεν έχω προμηθευτεί τρυπητό κάλυμμα.
Αυτό το τελευταίο έπρεπε να το έχω κάνει χρόνια τώρα. Μαλακία μου.
Adminović έγραψε:
Μάλλον μάζεψε χώμα, λίπη κλπ.
Θες ατσαλίνα και καλό πέρασμα από τις τρύπες της μπανιέρας μέχρι και το σιφώνι. Πολλές φορές κάντο και το νερό να τρέχει στο φουλ.
Κάτι τέτοιο νομίζω και εγώ. Πρέπει να έχει πολύ μπίχλα ( χώμα , λίπη ) γιατί δεν βγάζω πλέον τρίχες. Θα σπεύσω και για ατσαλίνα , γιατί το σύρμα μου δυσκολεύεται να φτάσει μέχρι τέλους είτε από την μπανιέρα προς το σιφώνι είτε απ' το σιφώνι προς την μπανιέρα. Μου τσακίζει. Το νερό δεν το έχω να τρέχει φουλ για δυο λόγους. α) Μετά θα γεμίσει η μπανιέρα και έτσι και δεν καταφέρω να το ξεβουλώσω, θα πρέπει να αδειάζω το νερό απ' την μπανιέρα με δοχείο. β) Δεν θα βλέπω τι γίνεται με το σύρμα μου στο οποίο έχω φτιάξει μια μικρή μαγκουρίτσα για να τραβάει τις τρίχες. Θα σκαλώνει η μαγκουρίτσα στον σταυρό της τρύπας και θα δυσκολεύομαι.