τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Δεκ 2021, 17:20

nemo έγραψε:Μακάρι να είχα το σθένος να τα εξαφάνιζα. Θα το έκανα από την αρχή
Εσύ το θεωρείς φυσικό να γαυγισουν τον γείτονα όταν βγαίνει στην αυλή του;
Αυτό θέλω να μου πεις εσύ σαν πρώην ιδιοκτήτης σκυλων

Για έναν σκύλο ναι.
Οι ιδιοκτήτες του όμως πρέπει να είναι υπεύθυνοι να μην το αφήνουν σε ανεξέλεγκτο γάβγισμα και μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν να τα αφήσεις να σε γνωρίσουν.
Αν σε θεωρούν δικό τους δε θα σε γαβγίζουν. Ίσα ίσα θα χαίρονται που θα σε βλέπουν.Αλλά θέλει διάθεση και από σένα.
Αν εσύ είσαι θα τα πνίξω θα τα κάνω θα τα ράνω ... άστο.
Θέλει δουλίτσα αυτό το πράγμα.

Όλα αυτά σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη βέβαια και εξαρτάται και από την ιδιοσυγκρασία του σκύλου και πολλά άλλα που σηκώνουν συζήτηση.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Δεκ 2021, 17:35

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:Μακάρι να είχα το σθένος να τα εξαφάνιζα. Θα το έκανα από την αρχή
Εσύ το θεωρείς φυσικό να γαυγισουν τον γείτονα όταν βγαίνει στην αυλή του;
Αυτό θέλω να μου πεις εσύ σαν πρώην ιδιοκτήτης σκυλων

Για έναν σκύλο ναι.
Οι ιδιοκτήτες του όμως πρέπει να είναι υπεύθυνοι να μην το αφήνουν σε ανεξέλεγκτο γάβγισμα και μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν να τα αφήσεις να σε γνωρίσουν για να μη σε γαβγίζουν.
Αν σε θεωρούν δικό τους δε θα σε γαβγίζουν. Ίσα ίσα θα χαίρονται που θα σε βλέπουν.Αλλά θέλει διάθεση και από σένα.
Αν εσύ είσαι θα τα πνίξω θα τα κάνω θα τα ράνω ... άστο.
Θέλει δουλίτσα αυτό το πράγμα.

Αυτο του το είπα και εγώ του δεξιού αλλά είναι μυστήριος τύπος. Δεν θέλει πολλά πολλά. Οι αριστεροί είναι απλά ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουν. Γίδια πραγματικά. Έδωσα πολύ χώρο κάνοντας υπομονή. Αλλά έφτασα στο σημείο να θέλω να τους λιανισω στο ξύλο και αυτούς και τα σκυλιά και αυτό γιατί τώρα με την εργασία μου που εργάζομαι πολλές ώρες. Ήθελα να κάνω ένα τσιγάρο με την ησυχία μου στην αυλή μου και δε άντεξα το συνεχές γαύγισμα το άλλο πάλι με το που έβγαινα για περπάτημα εξακολουθούσαν να αγγίζουν συνεχώς οπότε το έκοψα και αυτό. Αφού σου λέω έφτασα στο σημείο να μην ανοίγω το φώς στην τουαλέτα για να μην γαυγισουν. Τώρα αυτά που στα λέω είναι ότι με αυτά με έφτασαν στο όριο ακόμη και να τους λιώσω δλδ φοβήθηκα τον εαυτό μου ειδικά εκείνη την νύχτα αν έβγαινε κανείς έξω θα τον σκότωνα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 31 Δεκ 2021, 19:57

bizeli έγραψε:Τλαξ κάποιες φορές βοηθάει κι εκείνο το ξεβουλώτηρι που μοιάζει με βεντούζα.

Ναι , γι' αυτά που είναι πάνω πάνω. Γενικά είμαστε πολύ προσεκτικοί σαν οικογένεια και στους νεροχύτες δεν πετάμε ούτε το κατακάθι του καφέ. Για να καταλάβεις χρειαστήκαμε απόφραξη κεντρικού αγωγού που οδηγεί στο φρεάτιο μόνο μια φορά στα 30 χρόνια. Και αυτή οφειλόταν στα απορρυπαντικά που είχαν σχηματίσει μάκα με τις δεκαετίες και όχι σε κάτι άλλο. Αλλά στο θέμα της μπανιέρας είχαμε αμελήσει.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Δεκ 2021, 20:29

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
bizeli έγραψε:Τλαξ κάποιες φορές βοηθάει κι εκείνο το ξεβουλώτηρι που μοιάζει με βεντούζα.

Ναι , γι' αυτά που είναι πάνω πάνω. Γενικά είμαστε πολύ προσεκτικοί σαν οικογένεια και στους νεροχύτες δεν πετάμε ούτε το κατακάθι του καφέ. Για να καταλάβεις χρειαστήκαμε απόφραξη κεντρικού αγωγού που οδηγεί στο φρεάτιο μόνο μια φορά στα 30 χρόνια. Και αυτή οφειλόταν στα απορρυπαντικά που είχαν σχηματίσει μάκα με τις δεκαετίες και όχι σε κάτι άλλο. Αλλά στο θέμα της μπανιέρας είχαμε αμελήσει.

εγω την ειχα πατησει απο τον νεροχυτη πριν απο δυο χρονια επειδη δεν το πολυδουλευουμε τακτικα
και εγω πεταγα και τα κατακαθια του καφε στο φιναλε αφου ξοδεψα 50 και παραπανω αγοραζοντας
συρματα και διαφορα χημικα στο τελος εδωσα και 60 ευρω στον ειδικο και το ξεβουλωσε με πιεση νερου
για αυτο και δεν σου εγραψσ τιποτα απο διαφορα συρματα και χημικα ολα αυτα ειναι για να προλαβαινει
κανεις το κακο
1 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 05 Ιαν 2022, 12:17

Ειναι ο Αινειαν μελος του φορουμ?
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιαν 2022, 13:04

ναι
μας επισκέπτεται όταν τιγκάρει στα... τσίπουρα
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιαν 2022, 21:34

Και που λέτε παρακολουθούσα όλες αυτές τις μέρες τη σεναριολογία σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων. Διάβαζα επιχειρήματα και από τις δυο πλευρές, άκουγα συζητήσεις στην τηλεόραση, αναλύσεις επί αναλύσεων, συνεδριάσεις κτλ κτλ.

Και μετά βλέπω αυτό

Εικόνα

Τα σχολεία στην Ευρώπη ανοίγουν κανονικά παρά την «έκρηξη» της Omicron
Η συνολική εικόνα δείχνει ότι τα σχολεία ανοίγουν κανονικά κανονικά και δια ζώσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση στη Γερμανία (3/1), τη Γαλλία (3/1), την Ισπανία (10/1), την Ουγγαρία (3/1), τη Βουλγαρία (4/1), τη Λετονία (5/1), την Ιρλανδία (6/1), το Λουξεμβούργο (9/1), την Εσθονία (10/1), την Ιταλία (10/1), την Ολλανδία (10/1), τη Φινλανδία (10/1), το Βέλγιο (10/1), τη Σλοβακία (10/1), την Πολωνία (10/1), τη Μάλτα (10/1), την Κύπρο (10/1), καθώς επίσης σε Κροατία, Λιθουανία, Σουηδία, Τσεχία και Ρουμανία.

https://www.protothema.gr/world/article ... s-omicron/

:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Ιαν 2022, 09:32

κακως συμβαινει αυτο μπιζελι ο ελλην εκπαιδευτικος πρεπει να προστατευθει -δεν τους εχουμε για ριψοκίνδυνες
καταστασεις σαν τους ανταποκριτες ενος πολεμου ειναι ενα ειδος που η ελληνικη κοινωνια τους θρεφει
και τους μαλαζει καθε τοσο για πολλα πολλα χρονια εξαλλου αυτην η ρουτινα να σηκωνονται καθε πρωι
και να βρισκονται αντιμετωποι με τα αγρια θηρια ειναι απο μονο του βασανιστικο θεαμα
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 06 Ιαν 2022, 17:44

Εκει που εμείς (οι σοφοί και ωραίοι Χερς) νομίζαμε οτι με τους (βλαμμένους και άχρηστους) μιλλενιαλς η ανθρωπότητα εχει πιάσει το απόλυτο πάτο...
...έρχονται οι Ζερς:

:-/
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Ιαν 2022, 21:50

το εχω πει απο καιρο το καινουργιο ναρκωτικο που θα εθιστουν παρα πολλοι θα ειναι το εικονικο σεξ
αλλα εγω κολλησα ολο το απογευμα κοιταζοντας τους τουρκους βοσκους
ξετρελαθηκα αλλα σαν δουλεια πολυ δυσκολη

0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”