τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Ιαν 2022, 14:27

Σας το λέω για να το γνωρίζετε αν τυχόν μείνετε άνεργοι προ,Γιάννος,λαχου
Οι βοσκοί στην Τουρκία είναι περιζήτητοι. 5,6,7,χιλιάδες λίρες δίνουν απλόχερα τα αφεντικά με ύπνο φαγητό δωρεάν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Ιαν 2022, 12:40

Να σας πω τι σκέφτομαι τώρα;
Βρέχει.
Άμα βρέχει και τη Δευτέρα σκέφτομαι τι θα τα κάνουμε τόσα παιδιά στα διαλείμματα κλεισμένα μέσα το ένα πάνω στο άλλο να τρέχουν πάνω κάτω.

Παιδιά χάρηκα που σας γνώρισα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Ιαν 2022, 12:46

Μου έχει μείνει ακόμα μια μέρα υγείας. Μετά τετέλεσται.
Θα κολλήσουμε όλοι.
:crying11:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Ιαν 2022, 13:39

λοιπον θα γινω σπαστικος παλι κοιταζα αυτα τα βιντεο των τουρκων και κολλησα για δυο μερες
δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσαν τρομερα ως προς την ληψη και το μονταζ και σας ειπα
οτι και οι τσοπανηδες και οι κινηματογραφιστές ηταν μερικα κλικ παραπανω απο τους δικους μας
ετσι εξηγειται και η τρομερη ανθηση των τουρκικων σήριαλ και εργων
προκειται χωρις καμια αμφιβολια για μικρα αριστουργηματα που δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα
απο το χολυγουντ
και σημερα επιτηδες κοιταξα και τα δικα μας για να δω αν πραγματι εχουν διαφορες
ειδα μερικα μεχρι που στο τελος βαρεθηκα και η διαφορα ηταν τοσο μεγαλη οσο η μερα με την νυχτα
ουτε και εγω δεν την πιστευα και δεν εχει να κανει με το τεχνικο μερος αλλα με την δημιουργια καθαρα
ενας τουρκος ξερει τι θελει σε πρακτικο επιπεδο ...ειδα ολα τα βιντεο των τουρκων και δεν ειδα
κανεναν δημοσιογραφο κανενα και τιποτα να εμποδιζει ή να συμμετεχει στην εικονα
των ανθρωπων και της φυσης γενικοτερα και διαπιστώνω ακομη για μια ακομη φορα
ποσο πολυ μαλακυσνη υπέστησαν οι ελ σε ολα τα επιπεδα της σκεψης και της νοησης
σας συνιστω να τα δειτε ενα προς ενα ...

υσ..και αυτο που με εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι πως δεν υπαρχουν ερωτησεις αλλα μονο αφηγησεις
αφηνουν την καθε ιστορια να ξεδιπλωνει μονη της με την βοηθεια μονο της εικονας
που δεν ειναι ποτε ή δεν φτανει ποτε να γινεται βαρετη
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Ιαν 2022, 15:39

nemo έγραψε:λοιπον θα γινω σπαστικος παλι κοιταζα αυτα τα βιντεο των τουρκων και κολλησα για δυο μερες
δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσαν τρομερα

Εγώ έτσι την είχα πατήσει με ένα τραγούδι τους που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Ακουγόταν πολύ motivational, έθνικ ξέρω γω...
Οκ καλά ως εδώ.
Το ψάχνω λίγο το θέμα και τελικά ήταν ύμνος προς τον Κεμάλ Ατατούρκ που μιλούσε για τη Σμύρνη.
damn
Δεν τολμώ καν να το βάλω.
Άμα θέλετε ψάξτε το μόνοι σας.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Ιαν 2022, 16:23

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:λοιπον θα γινω σπαστικος παλι κοιταζα αυτα τα βιντεο των τουρκων και κολλησα για δυο μερες
δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσαν τρομερα

Εγώ έτσι την είχα πατήσει με ένα τραγούδι τους που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Ακουγόταν πολύ motivational, έθνικ ξέρω γω...
Οκ καλά ως εδώ.
Το ψάχνω λίγο το θέμα και τελικά ήταν ύμνος προς τον Κεμάλ Ατατούρκ που μιλούσε για τη Σμύρνη.
damn
Δεν τολμώ καν να το βάλω.
Άμα θέλετε ψάξτε το μόνοι σας.

οι τυποι στο βιντεο δεν εχουν καμια σχεση με τους μογγολοτουρκους βρισκονται στην τραπεζουντα
δλδ ελληνικης αρχαιας καταγωγης ...σε μερικα σπιτια ακομη και τωρα υπαρχουν γεροι που μιλουν
τα ελληνικα θελουμε δεν θελουμε αυτο το μειγμα ελληνων και τουρκων υπερεχει απο μας
σε ολα τα επιπεδα πολιτιστικα -οικονομικα - και δεν ξερω αν αυτες οι δυο λεξεις μπορουν
να δωσουν την εικονα μιας χωρας σε παραγωγικο αναβρασμο -αν δεν υπηρχε το ισλαμ
να τους συγκρατει νοητικα με το ισλαμικο παρελθον θα ειχαν φτασει στο επιπεδο της δυσης
..υπολογιζω να γινει και αυτο καποτε γιατι οι ριζες του πολιτιστικου ελληνικου παρελθοντος
θα μεγαλωσουν καποια στιγμη και το ισλαμ θα ξεχαστει γιατι ο" τοπος" θα το πεταξει πιο πισω
προς στα βαθη της ασιας θελω να πω πως αυτος ο τοπος ανεκαθεν εδωσε πολιτισμο και
οτι μας εμεινε εμας απο την αρχαιοτητα ξεκινησε απο εκει - τιποτα δεν ειναι τυχαιο
και θα ξαναδωσει παλι γιατι αυτην την αισθηση μου την δινουν οι ιδιοι ανθρωποι
τουρκογενεις ή ελληνογενεις εχουν ενα παθος μια πιστη
και μια ικανοτητα να παραγουν που εμεις δεν την εχουμε
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Ιαν 2022, 17:13

nemo έγραψε: -αν δεν υπηρχε το ισλαμ
να τους συγκρατει νοητικα με το ισλαμικο παρελθον θα ειχαν φτασει στο επιπεδο της δυσης

Μεγάλη δόση αλήθειας αυτό.
Πάντως δεν το είπα για τα δικά σου βίντεο.
Είπα πώς πήγα να την πατήσω εγώ.
Επειδή κυκλοφορεί πολύ εθνικισμός στους Τούρκους θέλει να είσαι λίγο ψυλλιασμένος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Ιαν 2022, 20:19

δεν ειναι κακο πραγμα ενας υγιης εθνικισμος μπιζελι αν δεν υπαρχουν τα εθνικα κρατη θα οδηγηθουμε σε μια αβουλη κοινωνια και μαλλον σε μια στασιμοτητα πνευματικη και κοινωνικη
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 09 Ιαν 2022, 14:15

Ξέρετε η ταινία βιντεοκασέτας ( ή και κασέτας ) αν μπορεί να χρησιμεύσει πρακτικά κάπου , π.χ. δέσιμο ; Έχω κάτι βιντεοκασέτες που σκέφτομαι να τις πετάξω , αλλά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαν να μου χρησιμεύσουν κάπου σαν υλικό ; :hmmm
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Ιαν 2022, 14:25

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ξέρετε η ταινία βιντεοκασέτας ( ή και κασέτας ) αν μπορεί να χρησιμεύσει πρακτικά κάπου , π.χ. δέσιμο ; Έχω κάτι βιντεοκασέτες που σκέφτομαι να τις πετάξω , αλλά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαν να μου χρησιμεύσουν κάπου σαν υλικό ; :hmmm

σε παρακαλω αφησε τις μλκ με τις ταινιες και φυλαξε τες καπου που να μην ενοχλουν
και δες στο νημα που ο λαχου εγραψε οτι ο ναπολεων εκτελεσε 20 εκατομμυρια
εγω εψαξα λιγο και δεν ειδα τιποτα για εκτελεσεις -για εμπα στο θεμα :s_mad
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”