ατακα απο τον σομπρανο στον εφηβο γιο του -ενα βιβλιο διαβασες και συ και ειναι μαλακια
μλκ η σειρα ειναι πολυ διδακτική σας το λεω υπευθυνα να την δειτε ....
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Perseus1966
- Extreme poster

ψοφα μωρηΗ βουλευτής Τρικάλων έκανε λόγο για ατομική ευθύνη και σχολίασε όσα συνέβησαν στην Αττική Οδό, με τους εκατοντάδες εγκλωβισμένους οδηγούς και επιβάτες
Να επιβληθεί πρόστιμο σε όσους οδηγούς δεν είχαν αλυσίδες στην Αττική οδό, πρότεινε η βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

οταν οι νεοδημοκρατες ψηφιζουν γκει και περιμενουν αποτελεσματα
Απίστευτο γέλωτα προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη, από το βήμα της Βουλή, καθώς ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει καλύτερη οικονομία από τη Γερμανία!
Ναι, και όμως ακούστηκε αυτό από το βήμα της Βουλής!
Στη μανία τους να προβάλουν μια απολύτως πετυχημένη Ελλάδα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είπαν διάφορες αστειότητες, αλλά νομίζουμε ότι ο Δημήτρης Καιρίδης, τους ξεπέρασε όλους.
«Και ναι, στα οικονομικά, στις οικονομικές επιδόσεις τώρα είμαστε καλύτερα από τη Γερμανία. Και στο επίπεδο του πληθωρισμού, γυρνάμε πιο γρήγορα στα προ πανδημίας επίπεδα σε σχέση με τους Γερμανούς και δεν το λέω εγώ αυτό, αφήστε με εμένα, εγώ είμαι ο προπαγανδιστής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το λένε οι ίδιοι οι Γερμανοί. Ανοίξτε τον γερμανικό Τύπο και δείτε την μεγάλη κριτική που γίνεται στην Ιταλία γιατί ο Νότος της Ιταλίας του Ντράγκι και της Ελλάδας του Μητσοτάκη τα πήγε τόσο καλύτερα στη διαχείριση της πανδημίας, ενώ τα είχαμε πάει τόσο χάλια τη προηγούμενη δεκαετία. Δεν το λέω για να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, έχουμε μεγάλα τραύματα να επουλώσουμε μετά τη δεκαετή κρίση, αλλά πρέπει να λέγεται», είπε χαρακτηριστικά
Απίστευτο γέλωτα προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη, από το βήμα της Βουλή, καθώς ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει καλύτερη οικονομία από τη Γερμανία!
Ναι, και όμως ακούστηκε αυτό από το βήμα της Βουλής!
Στη μανία τους να προβάλουν μια απολύτως πετυχημένη Ελλάδα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είπαν διάφορες αστειότητες, αλλά νομίζουμε ότι ο Δημήτρης Καιρίδης, τους ξεπέρασε όλους.
«Και ναι, στα οικονομικά, στις οικονομικές επιδόσεις τώρα είμαστε καλύτερα από τη Γερμανία. Και στο επίπεδο του πληθωρισμού, γυρνάμε πιο γρήγορα στα προ πανδημίας επίπεδα σε σχέση με τους Γερμανούς και δεν το λέω εγώ αυτό, αφήστε με εμένα, εγώ είμαι ο προπαγανδιστής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το λένε οι ίδιοι οι Γερμανοί. Ανοίξτε τον γερμανικό Τύπο και δείτε την μεγάλη κριτική που γίνεται στην Ιταλία γιατί ο Νότος της Ιταλίας του Ντράγκι και της Ελλάδας του Μητσοτάκη τα πήγε τόσο καλύτερα στη διαχείριση της πανδημίας, ενώ τα είχαμε πάει τόσο χάλια τη προηγούμενη δεκαετία. Δεν το λέω για να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, έχουμε μεγάλα τραύματα να επουλώσουμε μετά τη δεκαετή κρίση, αλλά πρέπει να λέγεται», είπε χαρακτηριστικά
0 .
-
nemo
- Supreme poster

αφου ειπαμε με τις καλημερες με το κορακι τον γνωστο μου μου λεει
πως εισαι; και του λεω καλα μεχρι στιγμης οταν δεν θα ειμαι θα σε ειδοποιησουν
-ετσι συμβαινει μου λεει συνεχως στιγμες ειναι η ζωη
πως εισαι; και του λεω καλα μεχρι στιγμης οταν δεν θα ειμαι θα σε ειδοποιησουν
-ετσι συμβαινει μου λεει συνεχως στιγμες ειναι η ζωη
0 .
-
nemo
- Supreme poster

η Καλλιστω εβγαλε ανακοινωση στην περιπτωση που θα συναντησουμε εναν λυκο
δεν μας λεει ομως τι να κανουμε αν δουμε κοντα μας μια αγελη λυκων
να μας δειχνουν τα δοντια τους γρυλλιζοντας
η απαντηση ειναι τιποτα γιατι οτι και να κανουμε την εχουμε πουτσισει
ακριβως οτι κανουμε και με τους πολιτικους
ενος φιλου
• Δημ. Καιρίδης: «Η οικονομία μας είναι καλύτερη από της Γερμανίας, αλλά δεν το λέμε για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα».
• Θεόδ. Β(ασι)λακόπουλος, «Είμαστε πλούσιος λαός, οι υγειονομικοί αντέχουν να ζουν χωρίς μισθό. Το πρόστιμο των €100 να το πάρουν από τις συντάξεις».
• Αντών. Σκυλακάκης, «Δεν θα μειώσουμε τους φόρους στα καύσιμα, γιατί οι φτωχοί και οι άνεργοι δεν έχουν αυτοκίνητο, μόνο οι πλούσιοι έχουν».
• Μάκης Βορίδης, «Υπάρχει μεγάλο διαθέσιμο εισόδημα, η έκφραση "οι άνθρωποι πεινάνε" δεν ισχύει πλέον».
...
– Στην Ευρώπη είμαστε πρώτοι στο δημόσιο χρέος, πρώτοι στην ανεργία, πρώτοι στους ακριβότερους φόρους καί στα ακριβότερα πρόστιμα. Έχουμε το ακριβότερο ρεύμα, το ακριβότερο καύσιμο, την ακριβότερη στέγη, την ακριβότερη τηλεφωνία ..και τους πλουσιότερους πολιτικούς!
– Είμαστε πρωταθλητές μαλάκες, θέλεις να πεις, αφού δεν ξεσηκωθήκαμε, παρά καθόμαστε και τους ακούμε για να μας εκτελούν καθημερινά.
– Καλά μας κάνουν!
– Μείναμε επανεξεταστέοι στο μάθημα «Τα δικαιώματά μας».
– Αφού είχαμε τα κλειδιά στην πόρτα του σπιτιού για να μπούμε μέσα και μας τα έκλεψαν κι αυτά όταν έφυγαν με τα χρήματα και τα υπάρχοντά μας.
– Δηλαδή, δεν μας έπιασαν μόνο στον ύπνο ως κλασσικούς προοδευτικούς μαλάκες των τελευταίων 50 χρόνων της ληστρικής απατεωνιάς και μαρξιστικής μεταπολίτευσης, αλλά και φρόντισαν να μας σκοτώσουν για να σβήσουν τα ίχνη τους στον χρόνο.
– Και το σπίτι μας;
– Δικό τους!
δεν μας λεει ομως τι να κανουμε αν δουμε κοντα μας μια αγελη λυκων
να μας δειχνουν τα δοντια τους γρυλλιζοντας
η απαντηση ειναι τιποτα γιατι οτι και να κανουμε την εχουμε πουτσισει
ακριβως οτι κανουμε και με τους πολιτικους
ενος φιλου
• Δημ. Καιρίδης: «Η οικονομία μας είναι καλύτερη από της Γερμανίας, αλλά δεν το λέμε για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα».
• Θεόδ. Β(ασι)λακόπουλος, «Είμαστε πλούσιος λαός, οι υγειονομικοί αντέχουν να ζουν χωρίς μισθό. Το πρόστιμο των €100 να το πάρουν από τις συντάξεις».
• Αντών. Σκυλακάκης, «Δεν θα μειώσουμε τους φόρους στα καύσιμα, γιατί οι φτωχοί και οι άνεργοι δεν έχουν αυτοκίνητο, μόνο οι πλούσιοι έχουν».
• Μάκης Βορίδης, «Υπάρχει μεγάλο διαθέσιμο εισόδημα, η έκφραση "οι άνθρωποι πεινάνε" δεν ισχύει πλέον».
...
– Στην Ευρώπη είμαστε πρώτοι στο δημόσιο χρέος, πρώτοι στην ανεργία, πρώτοι στους ακριβότερους φόρους καί στα ακριβότερα πρόστιμα. Έχουμε το ακριβότερο ρεύμα, το ακριβότερο καύσιμο, την ακριβότερη στέγη, την ακριβότερη τηλεφωνία ..και τους πλουσιότερους πολιτικούς!
– Είμαστε πρωταθλητές μαλάκες, θέλεις να πεις, αφού δεν ξεσηκωθήκαμε, παρά καθόμαστε και τους ακούμε για να μας εκτελούν καθημερινά.
– Καλά μας κάνουν!
– Μείναμε επανεξεταστέοι στο μάθημα «Τα δικαιώματά μας».
– Αφού είχαμε τα κλειδιά στην πόρτα του σπιτιού για να μπούμε μέσα και μας τα έκλεψαν κι αυτά όταν έφυγαν με τα χρήματα και τα υπάρχοντά μας.
– Δηλαδή, δεν μας έπιασαν μόνο στον ύπνο ως κλασσικούς προοδευτικούς μαλάκες των τελευταίων 50 χρόνων της ληστρικής απατεωνιάς και μαρξιστικής μεταπολίτευσης, αλλά και φρόντισαν να μας σκοτώσουν για να σβήσουν τα ίχνη τους στον χρόνο.
– Και το σπίτι μας;
– Δικό τους!
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ενταξει λυθηκε το θεμα με τον μαθητη που πηγε σχολειο με φουστα
την επομενη φορα αν παει με τον κωλο εξω ή να φαινεται ενα μερος του
-δεν θα τρεχει τιποτα ...ολοι εχουν το δικαιωμα στην ισοτητα
την επομενη φορα αν παει με τον κωλο εξω ή να φαινεται ενα μερος του
-δεν θα τρεχει τιποτα ...ολοι εχουν το δικαιωμα στην ισοτητα
0 .
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Αν έχεις την ταυτότητα περασμένη στο κινητό δεν σου επιτρέπουν να μπεις στο κατάστημα ;
Πήγα να μπω σε ένα κατάστημα και ενώ δέχτηκαν το αποδεικτικό ( περασμένο στο κινητό ) πως είχα κάνει και τις 3 δόσεις , δεν δέχτηκαν την ταυτότητα που είχα περασμένη στο κινητό. Μου είπαν πως πρέπει να έχω μαζί μου την ταυτότητα. Όχι στο κινητό .
Πήγα να μπω σε ένα κατάστημα και ενώ δέχτηκαν το αποδεικτικό ( περασμένο στο κινητό ) πως είχα κάνει και τις 3 δόσεις , δεν δέχτηκαν την ταυτότητα που είχα περασμένη στο κινητό. Μου είπαν πως πρέπει να έχω μαζί μου την ταυτότητα. Όχι στο κινητό .

0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
nemo
- Supreme poster

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Αν έχεις την ταυτότητα περασμένη στο κινητό δεν σου επιτρέπουν να μπεις στο κατάστημα ;![]()
κτυπα μια συριγγα στο μπρατσο και ξαναπηγαινε παλι

0 .
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

nemo έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Αν έχεις την ταυτότητα περασμένη στο κινητό δεν σου επιτρέπουν να μπεις στο κατάστημα ;![]()
κτυπα μια συριγγα στο μπρατσο και ξαναπηγαινε παλι![]()
Δηλαδή ;

0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Για πείτε παίδες , για επισκευή ή αλλαγή διακοπτών και ρακόρ στο κολεκτέρ της θέρμανσης και προσθήκη ηλεκτροβάνας πόσα θα πρέπει να μου πάρει ο υδραυλικός ;
:
:
0 .