Θανάσης έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Α...ξεχασα και τον κομητακο! Κομητακο καμ του δωθε!
εδώ είμαι.
Γιατι να σε πιστεψω;

Και δεν νομιζω να ελεγαν Θαναση τον κομητακο.Βεβαια θα μου πεις και αυτο μπορει να μην ειναι το αληθινο ονομα αλλα;

Θανάσης έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Α...ξεχασα και τον κομητακο! Κομητακο καμ του δωθε!
εδώ είμαι.

Εσθήρ έγραψε:Θανάσης έγραψε:
εδώ είμαι.
![]()
Γιατι να σε πιστεψω;
Και δεν νομιζω να ελεγαν Θαναση τον κομητακο.Βεβαια θα μου πεις και αυτο μπορει να μην ειναι το αληθινο ονομα αλλα;

Bazoomba έγραψε:Ρε συ μυρσινη που τα βρισκεις τα τοπια που ποσταρεις?
Αρχέλαος έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Οριστε; Για δς ημερομηνια εγγραφης/Ποσο κοντινη με την ημερομηνια εγγραφης με το βορθουμ. Δες και το αβαταρ που εβαλα και μετα βηξε μου που δεν ειμαι η εσθηρ.Χαχχαχαχαχα/....που το σκεφτηκες αυτο;
Όταν γινόταν χαμός εκεί έλειπα και δεν σε πέτυχα. Μπήκα ενεργά μετά από χρόνια το τελευταίο δίμηνο, δύο-τρείς θεωρούσαν ότι έγραφες ως Myrsini.

Bazoomba έγραψε:Ρε συ μυρσινη που τα βρισκεις τα τοπια που ποσταρεις?

Εσθήρ έγραψε:Προέλλην έγραψε:Δυνατό νήμα.
Θα συνεισφέρω εν ευθέτω χρόνω, ένεκα ότι τον τελευταίο καιρό έχω ξεκινήσει ένα ιδιαίτερο φορουμιακό πρότζεκτ 24μηνης πνοής.
Ναι να συνεισφερεις αλλα εντος θεματος και με εγκυρες πηγες,οχι επιπεδη γη κλπ ναι;
Για επιπεδη γη και τα τοιαυτα γραφε στα δικα σου αντιστοιχα νηματα εδω ειναι συγκεκριμενο το θεμα.
Μην το χαλασουμε το θεματακι αμαρτια.

Α. Μπέκας έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Οχι, οταν ριξω μαυρη πετρα την ριχνω.
είναι φανερό ότι έχεις αλλάξει σελίδα, δεν σε αφορά η φορουμαρα, ίσως κακώς σε αναγκάζουμε να αναπολείς περασμένα-ξεχασμένα.
Πως κατάλαβες οτι είμαι ο χαοτικός;
.gif)

Θανάσης έγραψε:Bazoomba έγραψε:Ρε συ μυρσινη που τα βρισκεις τα τοπια που ποσταρεις?
![]()
και η Μυρσίνη να έρθει!