vallon έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Τώρα ξεκινώ την έρευνα και θέλω συμβουλές.
Ζήτησα στον σιδερά να μου την φτιάξει επί τόπου , αλλά μου είπε πως θα πέσει πράμα στο πλακάκι και θα μου κάψει το σμάλτο κ.α. Αναρωτιέμαι πόσο θα μου πάρει ένας πλακάς να μου διορθώσει τις αστοχίες στα πλακάκια μετά ; Οι πλακάδες παίρνουν 11 - 15 ευρώ το τετραγωνικό . Μήπως βγαίνει λιγότερο απ' το να δώσω 250 ευρώ για γερανό ;Και δεν θα ανησυχήσω και τους γείτονες να ξεπαρκάρουν για να χωρέσει και να στρίψει ο γερανός.
εαν ανησυχείς για να μην γίνουν ζημιές απο την ηλεκτροκόλληση μπορείς να πάρεις ένα νουβοπάν ξύλο σε κομμάτια καινα το βάλεις πάνω, ή καμιά μελαμίνη , και να φάει τα καψίματα αυτή
Η σκάλα όπως την βλέπω είναι γυριστή, θα μπορούσες να φτιάξεις ένα πιο απλό σχέδιο να έχει ευθείες , αλλά και να φτιαχτούν τα επιμέρους κομμάτια στο σιδεράδικο και να τα φέρει να τα ενώσει με ηλεκτροκόλληση εκεί. Βεβαίως υπάρχουν και έτοιμες σκάλες που πληρώνεις αλλά είναι πιο μουράτες.
Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι . Δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να στρώσω κάτω για να μην γίνουν ζημιές ; Μέχρι και παλιά μεγάλα τετράγωνα κομμάτια μάρμαρο διαθέτω για να στρώσω κάτω. Γιατί να μου προτείνει ο σιδεράς γερανό των 250 ευρώ και να μην γίνει η δουλειά επί τόπου ;