τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 05 Ιουν 2022, 07:57

nemo έγραψε:μονο ενας ηλιας θα μας σωσει !!!! δεν ειναι δικο μου
το βρηκα στο φβ ...

Καμια αξιοπιστία δεν έχει

Πότε έλεγε την αλήθεια ; Στην απολογία του όταν κατέθετε

εμένα 5.250 ήταν ο μισθός μου και 3.000 έδινα στο κόμμα

ή τότε που τσακωνόταν με τον Γεωργιάδη και υποστήριζε πως οι βουλευτές αμείβονται με πάνω από 7.000

- Δεν παίρνεις 5000 , παίρνεις πάνω από 7000 χιλιάρικα. Είσαι ψεύτης !

; ; ;

:hmmm :hmmm :hmmm
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Ιουν 2022, 09:41

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
nemo έγραψε:μονο ενας ηλιας θα μας σωσει !!!! δεν ειναι δικο μου
το βρηκα στο φβ ...

Καμια αξιοπιστία δεν έχει

Πότε έλεγε την αλήθεια ; Στην απολογία του όταν κατέθετε

[i

πολλες φορες λεμε και εμεις παπαριες γιατι κατι δεν ειδαμε καλα
ή σε κατι που δεν ακουσαμε καλα
και εγω τον ακουσα να λεει οτι ο μισθος του πλησιαζει τις 8 χιλ ευρω
τελος παντων δεν μας σωνει κανεις αν δεν θελουμε και μεις να σωθουμε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Ιουν 2022, 22:15

βαριεμαι ..θα στειλω μηνυμα στον ερντο να κανει ντου στα νησια και οτι προκυψει
ενας πολεμος θα μας σωσει αφου θα ξεφορτωθούμε στο πι και φι - χαζους -γκει -και πασης φυσεως αριστερους και αναρχικους

και που να ερθει και ο αυγουστος !!!
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 05 Ιουν 2022, 23:58

Ένα καλό μήνυμα για τον Ερντογάν θα ήταν να διαρρεύσουμε πληροφορίες ότι επίκειται πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, που στο παρελθόν θύμιζε φιλέτο για την Τουρκία (Αποχώρηση μεραρχίες, απόπειρα δολοφονίας Μακάριου, Πραξικόπημα Ιωαννίδη, ανεμπόδιστη συμφωνημένη εισβολή των Τούρκων).

Δεν θα μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και ίσως έκανε κάποιο λάθος στη βιασύνη του.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Ιουν 2022, 00:24

NikosVy έγραψε:Ένα καλό μήνυμα για τον Ερντογάν θα ήταν να διαρρεύσουμε πληροφορίες ότι επίκειται πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, που στο παρελθόν θύμιζε φιλέτο για την Τουρκία (Αποχώρηση μεραρχίες, απόπειρα δολοφονίας Μακάριου, Πραξικόπημα Ιωαννίδη, ανεμπόδιστη συμφωνημένη εισβολή των Τούρκων).

Δεν θα μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και ίσως έκανε κάποιο λάθος στη βιασύνη του.

καπου διαβασα οτι ο διαολοπαπας δεν ηθελε την ενωση -αληθευει ;
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 06 Ιουν 2022, 09:04

nemo έγραψε:
NikosVy έγραψε:Ένα καλό μήνυμα για τον Ερντογάν θα ήταν να διαρρεύσουμε πληροφορίες ότι επίκειται πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, που στο παρελθόν θύμιζε φιλέτο για την Τουρκία (Αποχώρηση μεραρχίας, απόπειρα δολοφονίας Μακάριου, Πραξικόπημα Ιωαννίδη, ανεμπόδιστη συμφωνημένη εισβολή των Τούρκων).

καπου διαβασα οτι ο διαολοπαπας δεν ηθελε την ενωση -αληθευει ;

Ο καθένας κάνει στο σπίτι του ότι επιθυμεί, ιδιαίτερα όταν είναι εκλεγμένος από το λαό και δεν προέρχεται η κυβέρνησή του από τη Σχολή Ευελπίδων.

Αυτοί στην Ελλάδα που ήθελαν την Ένωση, ας μην υπέγραφαν τις Συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου (1959) που απέκλειαν ρητά την Ένωση και έφεραν τον Μακάριο εξόριστο από τις Σεϋχέλες να τις προσυπογράψει με το πιστόλι στον κρόταφο.

Αυτά τα ψεύδη (διαβάζω "ο Μακάριος δεν ήθελε, αλλά ήθελαν οι εθνικιστές που υπέγραψαν τις Συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου") να τις ζωγραφίζεις, να μην τις γράφεις.

Οι πιθανότητες να σε έπεισα είναι περίπου 0,000002%
Αν εκλεγεί ο Κασιδιάρης θα χαστουκίσει τον Ερντογάν με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθούν σε γεύμα, πράγμα που θα το είχε κάνει και με την Μέρκελ, αλλά δυστυχώς εκείνη δεν τον κάλεσε.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Ιουν 2022, 09:51

NikosVy έγραψε:

]

περισσοτερες δεν πιστευω και δεν αμφιβαλω για τιποτα αν δεν εχω ολες τις πληροφοριες
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 06 Ιουν 2022, 11:19

nemo έγραψε:
NikosVy έγραψε:

]

περισσοτερες δεν πιστευω και δεν αμφιβαλω για τιποτα αν δεν εχω ολες τις πληροφοριες

Όσες και το «ομόαιμον, ομότροπον, ομόθρησκον, ομόγλωσσον»
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Ιουν 2022, 12:38

NikosVy έγραψε:
nemo έγραψε:περισσοτερες δεν πιστευω και δεν αμφιβαλω για τιποτα αν δεν εχω ολες τις πληροφοριες

Όσες και το «ομόαιμον, ομότροπον, ομόθρησκον, ομόγλωσσον»

προσμετρας και συνυπολογιζεις βρε νικος πχ ηθελε την καρεκλα;ή γνωριζε οτι οι τουρκοι
θα εκαναν το ντου; ή το αλλο παλι τι δουλεια ειχε παπας σε θεση πρωθυπουργου
και μαλιστα με μωαμεθανικο πληθυσμο;
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 06 Ιουν 2022, 12:48

nemo έγραψε:
NikosVy έγραψε:Όσες και το «ομόαιμον, ομότροπον, ομόθρησκον, ομόγλωσσον»

προσμετρας και συνυπολογιζεις βρε νικος πχ ηθελε την καρεκλα;

Τι εννοείς. Γράψτο πιο καθαρά; Ποιος ΄να ήθελε την καρέκλα; Ο εκλεγμένος από το λαό Μακάριος ή ο Ταξίαρχος της Σχολής Ευελπίδων;
Γράψε καθαρά.
nemo έγραψε:ή γνωριζε οτι οι τουρκοι
θα εκαναν το ντου;

Τι εννοείς. Γράψτο πιο καθαρά; Ποιος ΄να το γνώριζε; Ο εκλεγμένος από το λαό Μακάριος ή ο Ταξίαρχος της Σχολής Ευελπίδων;
Γράψε καθαρά.
nemo έγραψε:.ή το αλλο παλι τι δουλεια ειχε παπας σε θεση πρωθυπουργου

Παπά ψήφισε ο Λαός της Κύπρου, παπά είχε.

Στη Βραζιλία ψήφισαν έναν τορναδόρο, τον Λούλα.

Αυτούς που δεν ψήφισε ο λαός είναι τους επίορκους Αξιωματικούς της Σχολής Ευελπίδων που κατέλυσαν το πολίτευμα και προετοίμασαν αργά και μεθοδικά την άνετη εισβολή των Τούρκων στην Κϋπρο.

Σε μένα μην τα γράφεις αυτά. Γράφε τα στον Λαχουρένιο ή στον Ραν Ταν Πλαν.

Εγώ τους πίνακες ζωγραφικής που πάνε να μου πουλήσουν τους βλέπω από την πίσω μεριά και προς τον ήλιο. Δεν με ξεγελάνε.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”