τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 27 Ιουν 2022, 16:31

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Πουλάω ένα αυτοκίνητο. Εγώ σαν πωλητής ποιο χαρτί πρέπει να κρατήσω μετά την πώληση ώστε να δείχνω πως το αμάξι δεν μου ανήκει και δεν είμαι υπεύθυνος γι' αυτό ; :hmmm

Κανένα. Απλά σιγουρέψου ότι έχει γίνει μεταβίβαση της άδειας σε αυτόν που το αγόρασε. :yesyes:

Δηλαδή να του ζητήσω φωτοτυπία της νέας άδειας ; :sgrat:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 27 Ιουν 2022, 16:35

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Κανένα. Απλά σιγουρέψου ότι έχει γίνει μεταβίβαση της άδειας σε αυτόν που το αγόρασε. :yesyes:

Μα τη μεταβίβαση εσύ την κάνεις στο μηχανολογικό, δεν έχει δικαίωμα άλλος να πάει να την κάνει. Άρα ξέρεις ότι έχει γίνει.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 27 Ιουν 2022, 16:37

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Κανένα. Απλά σιγουρέψου ότι έχει γίνει μεταβίβαση της άδειας σε αυτόν που το αγόρασε. :yesyes:

Δοκίμασε επίσης να μπεις στην εφαρμογή του gov "my car" να δεις αν εμφανίζεται το όχημά ακόμα στο όνομα σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 27 Ιουν 2022, 16:40

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Δηλαδή να του ζητήσω φωτοτυπία της νέας άδειας ; :sgrat:

Μα τη μεταβίβαση εσύ την κάνεις στο μηχανολογικό, δεν έχει δικαίωμα άλλος να πάει να την κάνει. Άρα ξέρεις ότι έχει γίνει.

Στο υπουργείο θα γίνει με πληρεξούσιο. Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι έγινε σωστά ; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω πως το αμάξι δεν μου ανήκει και να το έχω αυτό εγγράφως ;

edit
BaKXOS_Lysios έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Δηλαδή να του ζητήσω φωτοτυπία της νέας άδειας ; :sgrat:

Δοκίμασε επίσης να μπεις στην εφαρμογή του gov "my car" να δεις αν εμφανίζεται το όχημά ακόμα στο όνομα σου.

Α, ωραίο αυτό ! :yeeee: Ξέρεις σε πόσο καιρό μετά περίπου σταματάει να εμφανίζεται στο όνομά μου ;
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 27 Ιουν 2022, 16:49

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Μα τη μεταβίβαση εσύ την κάνεις στο μηχανολογικό, δεν έχει δικαίωμα άλλος να πάει να την κάνει. Άρα ξέρεις ότι έχει γίνει.

Στο υπουργείο θα γίνει με πληρεξούσιο. Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι έγινε σωστά ; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω πως το αμάξι δεν μου ανήκει και να το έχω αυτό εγγράφως ;

edit
BaKXOS_Lysios έγραψε:Δοκίμασε επίσης να μπεις στην εφαρμογή του gov "my car" να δεις αν εμφανίζεται το όχημά ακόμα στο όνομα σου.

Α, ωραίο αυτό ! :yeeee: Ξέρεις σε πόσο καιρό μετά περίπου σταματάει να εμφανίζεται στο όνομά μου ;

Πολύ σύντομα, μόλις τελειώσεις με το μηχανολογικό. Τωρα δεν ξέρω να σου απαντήσω στα άλλα γιατί δεν ξέρω πχ αν εχεις καταθέσει τις πινακίδες και θα βγουν καινούργιες ή αν θα περάσουν οι παλιές στη μεταβίβαση κλπ κλπ. Δεν υπάρχει πάντως κάποιο "Χαρτί" που να επιβεβαιώνει ότι δεν εισαι υπεύθυνος, απλά κοίταξε να γίνει σωστά η δουλειά της μεταβίβασης.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Ιουν 2022, 16:51

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Στο υπουργείο θα γίνει με πληρεξούσιο. Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι έγινε σωστά ; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω πως το αμάξι δεν μου ανήκει και να το έχω αυτό εγγράφως ;

edit

Πολύ σύντομα, μόλις τελειώσεις με το μηχανολογικό. Τωρα δεν ξέρω να σου απαντήσω στα άλλα γιατί δεν ξέρω πχ αν εχεις καταθέσει τις πινακίδες και θα βγουν καινούργιες ή αν θα περάσουν οι παλιές στη μεταβίβαση κλπ κλπ. Δεν υπάρχει πάντως κάποιο "Χαρτί" που να επιβεβαιώνει ότι δεν εισαι υπεύθυνος, απλά κοίταξε να γίνει σωστά η δουλειά της μεταβίβασης.

-----σου δινουν χαρτι απο την εφορια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 27 Ιουν 2022, 16:56

nemo έγραψε:-----σου δινουν χαρτι απο την εφορια

Δεν το γνωρίζω, έτσι κι αλλιώς φαίνεται στο my car όπως είπα.
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 27 Ιουν 2022, 16:56

Τι θεση εχουν αραγε οι πλανητες σημερα
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 27 Ιουν 2022, 16:58

Geri έγραψε:Τι θεση εχουν αραγε οι πλανητες σημερα

κατέβασε το app skyview και θα πληροφορηθείς άμεσα :hat44:
1 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 27 Ιουν 2022, 16:59

Ο πατέρας μου είχε πάρει ένα μεταχειρισμένο αμάξι το '94. Του ήρθε το '98 απ' τον δήμο Περιστερίου να πληρώσει κλήση του 1989. Τους παίρνει τηλέφωνο και τους λέει πως το αμάξι δεν μου ανήκε το '89, βρείτε τον τότε ιδιοκτήτη. Του λένε εντάξει γράψε λάθος.

Αυτό θέλω να ξέρω κι εγώ. Κάνω σήμερα το πρωί την μεταβίβαση με πληρεξούσιο. Δεν παραβρέθηκα εκεί. Διαβάζω στο ίντερνετ και λέει πως η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 3 μέρες ( ή αλλού σε 50 μέρες :o ). Θέλει ο άλλος να 'ρθει να πάρει το αμάξι. Μπαίνω στο gov my car και λέει πως το αμάξι ακόμη μου ανήκει . Τι κάνω ; Το δίνω ; Αν αυτός σκοτώσει κανέναν άνθρωπο την πληρώνω εγώ ; Πώς θα δείξω πως το αμάξι δεν μου ανήκει ;
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”