Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ο πατέρας μου είχε πάρει ένα μεταχειρισμένο αμάξι το '94. Του ήρθε το '98 απ' τον δήμο Περιστερίου να πληρώσει κλήση του 1989. Τους παίρνει τηλέφωνο και τους λέει πως το αμάξι δεν μου ανήκε το '89, βρείτε τον τότε ιδιοκτήτη. Του λένε εντάξει γράψε λάθος.
Αυτό θέλω να ξέρω κι εγώ. Κάνω σήμερα το πρωί την μεταβίβαση με πληρεξούσιο. Δεν παραβρέθηκα εκεί. Διαβάζω στο ίντερνετ και λέει πως η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 3 μέρες ( ή αλλού σε 50 μέρες). Θέλει ο άλλος να 'ρθει να πάρει το αμάξι. Μπαίνω στο gov my car και λέει πως το αμάξι ακόμη μου ανήκει . Τι κάνω ; Το δίνω ; Αν αυτός σκοτώσει κανέναν άνθρωπο την πληρώνω εγώ ; Πώς θα δείξω πως το αμάξι δεν μου ανήκει ;
Κοίτα δεν ξέρω να σου απαντήσω στα σίγουρα. Όμως αν σκοτώσει κάποιος άνθρωπο δεν ευθύνεσαι εσύ αλλά ο όποιος οδηγός! Ισως να του ζητούσες να σου δείξει κάποια χαρτιά που τους δίνουν στο μηχανολογικό (πχ αριθμό πρωτοκόλλου ότι έχει καταθέσει το πληρεξούσιο για μεταβίβαση) για να είσαι σίγουρος; Το αμάξι έχει ασφάλεια ακόμα; Σε τίνος το όνομα; Κανονικά ανασφάλιστο αυτοκίνητο δεν κυκλοφορεί... Δεν είμαι σίγουρος για τις απαντήσεις και δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, καλύτερα να περιμένει πές του. (Δεν κάνει 50 μέρες πάντως το φτιάχνουν πιο γρήγορα αλλά πρέπει να πάρει ο άλλος την άδεια στα χέρια του πριν το κυκλοφορήσει)

). Θέλει ο άλλος να 'ρθει να πάρει το αμάξι. Μπαίνω στο gov my car και λέει πως το αμάξι ακόμη μου ανήκει . Τι κάνω ; Το δίνω ; Αν αυτός σκοτώσει κανέναν άνθρωπο την πληρώνω εγώ ; Πώς θα δείξω πως το αμάξι δεν μου ανήκει ;