για ποσο μλκες μας εχουν;!!! εναν επιζωντα της μαχης του πολυτεχνειου δεν καλεσαν
και καλεσαν τον αριστουχο ζουλου; αυτην την γιορτη της δημοκρατιας βαλτε την εκει που ξερετε
αριστεροι και δεξιοι
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:για ποσο μλκες μας εχουν;!!! εναν επιζωντα της μαχης του πολυτεχνειου δεν καλεσαν
και καλεσαν τον αριστουχο ζουλου; αυτην την γιορτη της δημοκρατιας βαλτε την εκει που ξερετε
αριστεροι και δεξιοι
FYfdQDLWYAcDl3s.jpg
Έχω δει αφρικανό που έλαβε την ελληνική παιδεία και μιλάει πολύ καλύτερα ελληνικά από μένα κι εσένα. Και μάλιστα πολύ καλλιεργημένο άτομο με γνώσεις για την Ελλάδα.
Ο μέσος ΕΛ το πιθανότερο είναι να έλεγε πολλούς διαλέκτους και ο ψήφος. Το άτομο που σου λέω φοίτησε σε ελληνικό σχολείο και έμαθε να λέει τουλάχιστον σωστά πολλές διαλέκτους και η ψήφος.
Οπότε κόψτε τις μλκς με τους "αριστούχους ζουλού".
0 .
-
nemo
- Supreme poster

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:για ποσο μλκες μας εχουν;!!! εναν επιζωντα της μαχης του πολυτεχνειου δεν καλεσαν
αριστεροι και δεξιοι
FYfdQDLWYAcDl3s.jpg
Έχω δει αφρικανό που έλαβε την ελληνική παιδεία και μιλάει πολύ καλύτερα ελληνικά από μένα κι εσένα. Και μάλιστα πολύ καλλιεργημένο άτομο με γνώσεις για την Ελλάδα.
Ο μέσος ΕΛ το πιθανότερο είναι να έλεγε πολλούς διαλέκτους και ο ψήφος. Το άτομο που σου λέω φοίτησε σε ελληνικό σχολείο και έμαθε να λέει τουλάχιστον σωστά πολλές διαλέκτους και η ψήφος.
Οπότε κόψτε τις μλκς με τους "αριστούχους ζουλού".
αυτα τα εχω πει και εγω -δεν ειναι αυτο το θεμα μας αλλα η νοοτροπια
δεν καλεις λαθρο τελεια και παυλα σε μια γιορτη για ττην δημοκρατιας καλεις
αυτους που εδωσαν μαχες για την δημοκρατια -θα το ξαναπω μερικα πραγματα
γινονται καθαρα για συμβολισμους ... και αυτα που λες και θα πουν και αλλοι
ειναι μλκς -συμβολισμος οπως το να πας σε μια κηδεια με σοβαρο ντυσιμο και σε μαυρο
χρωμα ...
0 .
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

nemo έγραψε:εναν επιζωντα της μαχης του πολυτεχνειου
Σαν να λέμε της μάχης της Κύπρου.

0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

bizeli έγραψε: Έχω δει αφρικανό που έλαβε την ελληνική παιδεία και μιλάει πολύ καλύτερα ελληνικά από μένα κι εσένα.
Ε, και ;
Κι εγώ έχω δει Αλβανούς. αλλά όταν τους ρωτάω αν θα πολεμήσετε με την Ελλάδα ή την Αλβανία μου απαντάνε με την Αλβανία . Οι κρατικοί πόροι που ξοδεύονται για να κάνουν άριστους τους μετανάστες θα έπρεπε να ξοδεύονται για να κάνουν καλούς τους κακούς γηγενείς και ακόμη καλύτερους τους άριστους γηγενείς. 
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Τλαξκαλτέκος έγραψε:bizeli έγραψε: Έχω δει αφρικανό που έλαβε την ελληνική παιδεία και μιλάει πολύ καλύτερα ελληνικά από μένα κι εσένα.
Ε, και ;Κι εγώ έχω δει Αλβανούς. αλλά όταν τους ρωτάω αν θα πολεμήσετε με την Ελλάδα ή την Αλβανία μου απαντάνε με την Αλβανία . Οι κρατικοί πόροι που ξοδεύονται για να κάνουν άριστους τους μετανάστες θα έπρεπε να ξοδεύονται για να κάνουν καλούς τους κακούς γηγενείς και ακόμη καλύτερους τους άριστους γηγενείς.
Aς εχουν ο,τι εθνικη συνειδηση θελουν. Το θεμα ειναι να προσφερουν στην χωρα.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Τλαξκαλτέκος έγραψε:bizeli έγραψε: Έχω δει αφρικανό που έλαβε την ελληνική παιδεία και μιλάει πολύ καλύτερα ελληνικά από μένα κι εσένα.
Ε, και ;Κι εγώ έχω δει Αλβανούς. αλλά όταν τους ρωτάω αν θα πολεμήσετε με την Ελλάδα ή την Αλβανία μου απαντάνε με την Αλβανία . Οι κρατικοί πόροι που ξοδεύονται για να κάνουν άριστους τους μετανάστες θα έπρεπε να ξοδεύονται για να κάνουν καλούς τους κακούς γηγενείς και ακόμη καλύτερους τους άριστους γηγενείς.
και εγω δεν το παω ετσι αλλα τελειως θεσμικα μπορει να ειναι οσο θελει και οσο θελουν
αριστος αλλα σε αυτην την γιορτη οπως μας λενε δεν εχει καμια θεση
παρα μονο για να μας υπενθυμισουν ξανα οτι οποιος θελει ερχεται για μονιμοτητα
ας κανουν μια αλλη γιορτη για τους αριστουχους ξενους και ας καλεσουν οποιον θελουν
ιατι ειναι που ειναι ενα τσιρκο η γιορτη της δημοκρατιας αλλα μην το παραχεζουν κιολας
0 .
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ε, και ;Κι εγώ έχω δει Αλβανούς. αλλά όταν τους ρωτάω αν θα πολεμήσετε με την Ελλάδα ή την Αλβανία μου απαντάνε με την Αλβανία . Οι κρατικοί πόροι που ξοδεύονται για να κάνουν άριστους τους μετανάστες θα έπρεπε να ξοδεύονται για να κάνουν καλούς τους κακούς γηγενείς και ακόμη καλύτερους τους άριστους γηγενείς.
Aς εχουν ο,τι εθνικη συνειδηση θελουν. Το θεμα ειναι να προσφερουν στην χωρα.
Όταν γίνει πόλεμος θα προσφέρουν σε κάποια χώρα. Αλλά δεν θα είναι στην δική σου ...

0 .
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

nemo έγραψε: ειναι που ειναι ενα τσιρκο η γιορτη της δημοκρατιας αλλα μην το παραχεζουν κιολας
Γιορτάζουν που οι υφιστάμενοι του Ιωαννίδη ( Γκιζίκης , Μπονάνος κ.λπ. ) και συνυπεύθυνοι με αυτόν για το κυπριακό δράμα έφεραν τον κουφό που δεν πολέμησε το '40 για κυβερνήτη της χώρας.

Ο "κουφός" αστράτευτος ορκίζεται πλάι στον αρχιχουντικό Γκιζίκη.
Γιορτάστε ...

0 .
-
bizeli
- Moderator

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ε, και ;Κι εγώ έχω δει Αλβανούς. αλλά όταν τους ρωτάω αν θα πολεμήσετε με την Ελλάδα ή την Αλβανία μου απαντάνε με την Αλβανία . Οι κρατικοί πόροι που ξοδεύονται για να κάνουν άριστους τους μετανάστες θα έπρεπε να ξοδεύονται για να κάνουν καλούς τους κακούς γηγενείς και ακόμη καλύτερους τους άριστους γηγενείς.
Η πρόσβαση στη δωρεάν δημόσια εκπαίδευση είναι δικαίωμα για όλους.
Ο αποκλεισμός και η κατηγοριοποίηση των ανθρώπων σε μια γιορτή της δημοκρατίας δε νομίζετε ότι είναι λίγο οξύμωρο;
Άλλωστε δε νομίζω ότι υπάρχει ομορφότερο πράγμα να βλέπεις τη μεταμόρφωση ενός ανθρώπου μέσω της μόρφωσης.
Εκεί που για άλλους μέχρι χθες ήταν κάποιος "λάθρο ζουλού" σήμερα είναι ένας χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία.
Και εν πάση περιπτώσει έχετε όποια άποψη θέλετε.
Αλλά άκου "ζουλού".

0 .