Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο Κώστας Καζάκος. Τις τελευταίες εβδομάδες ο σπουδαίος ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
ΚΚΕ: Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε τον πολύτιμο σύντροφό μας Κώστα Καζάκο.
Αποδεκατίζεται το ΚΚΕ. Λαχουρενιε, σας βλέπω να συναγωνίζεται τον Λαφαζάνη.
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
pluton
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

τι βλιτα υπαρχουν ακομη!!
Tony Rigopoulos (Αντώνης Ρηγόπουλος - طوني)
@tony_rgps
·
3 ώ
Εμείς, έτσι θα τον θυμόμαστε.
Με την αριστερή του γροθιά υψωμένη και με βραχνιασμένη φωνή να φωνάζει για έναν κόσμο απαλλαγμένο από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Tony Rigopoulos (Αντώνης Ρηγόπουλος - طوني)
@tony_rgps
·
3 ώ
Εμείς, έτσι θα τον θυμόμαστε.
Με την αριστερή του γροθιά υψωμένη και με βραχνιασμένη φωνή να φωνάζει για έναν κόσμο απαλλαγμένο από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

και ουγκ και ορκ αναριωτιεμαι πως θα παμε μπροστα με τα βληματα που συντηρουμε ;
;
giorgos balourdos
@giobalour
·
4 ώ
Έφυγε ο Κωστας Καζακος με τις τόσες περγαμηνές, αλλά τα δημοσιογραφικα παρατράγουδα ασχολούνται με το τι είπε ο μπιμπιλας για τον φιλιππιδη. Βλέπεις ο Καζακος είχε ένα ελάττωμα δεν ηταν μόνο ηθοποιός , θιασάρχης και θεατρικός συγγραφέας ηταν και Κομμουνιστης
;
giorgos balourdos
@giobalour
·
4 ώ
Έφυγε ο Κωστας Καζακος με τις τόσες περγαμηνές, αλλά τα δημοσιογραφικα παρατράγουδα ασχολούνται με το τι είπε ο μπιμπιλας για τον φιλιππιδη. Βλέπεις ο Καζακος είχε ένα ελάττωμα δεν ηταν μόνο ηθοποιός , θιασάρχης και θεατρικός συγγραφέας ηταν και Κομμουνιστης
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Geri
- Basic poster

-
pluton
- Supreme poster

nemo έγραψε:και ουγκ και ορκ αναριωτιεμαι πως θα παμε μπροστα με τα βληματα που συντηρουμε ;
;
giorgos balourdos
@giobalour
·
4 ώ
Δες οι κομμουνιστές και ένα φλυτζάνι του καφέ αν θέλουν να το προβάλουν, μπορούν να στο παραστήσουν για το κύπελλο του Γουέμπλεϊ.
Αναρίθμητοι έκαναν καριέρα και περιουσία με το κολπακι της εγγραφής τους στο ΚΚΕ.
Αν έχω να συγκρίνω τον Καζάκο που τέλος πάντων γνωστός έγινε από τον γάμο του με την Καρέζη και της Ειρήνης Παππά που επίσης είναι κομμουνίστρια.... Η Παππά έχει να επιδείξει έργο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Perseus1966
- Extreme poster

1 .