τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
τα μεγαλα γεγονοτα λαμβανουν οταν φαινομενικα επικρατει ηερμια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

Τιμή και δόξα στον αντιφασίστα ηγέτη του ΟΧΙ
Και για να θυμόμαστε τον καιρό που πολεμούσε τον φασισμό και τον ναζισμό ο Ιωάννης Μεταξάς η ΕΣΣΔ ήταν αξονικη δύναμη.
Και για να θυμόμαστε τον καιρό που πολεμούσε τον φασισμό και τον ναζισμό ο Ιωάννης Μεταξάς η ΕΣΣΔ ήταν αξονικη δύναμη.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

δεν θυμαμαι ποσες φορες χαρτογραφησα το υψωμα 731
εποχες με φοβερο αγχος
εποχες με φοβερο αγχος
0 .
-
nemo
- Supreme poster

επισης ενα κιλο κρασι το ηπια παρεα με ζουδια -δεν αξιζε και ηταν και απο τα καλα κρασια
και ειμαι της γνωμης οτι οι περισσοτεροι ελ δεν αξιζουν να ζουν γιατι σπαταλουν το θειο δωρο της ζωης
και ειμαι της γνωμης οτι οι περισσοτεροι ελ δεν αξιζουν να ζουν γιατι σπαταλουν το θειο δωρο της ζωης
0 .
-
pluton
- Supreme poster

nemo έγραψε:δεν θυμαμαι ποσες φορες χαρτογραφησα το υψωμα 731
εποχες με φοβερο αγχος
Δεν είναι πια 731 ύψωμα αλλά 726 ύψωμα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Ιωάννης Παναγιωτιδης
Τα ρωσοψεκια θελουν να ξεχασουν. Εμεις οχι.
Στις 13 Νοεμβρίου 1940 όταν ο Στρατός μας πολεμούσε ηρωικά κατά του Άξονα, ο Προέδρος του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Σοβιετικού Λαού Vyacheslav Molotov πραγματοποιούσε φιλική επίσκεψη στους Ναζί συμμάχους του στο Βερολίνο.
Για να μη ξεχνιόμαστε:
Τα ρωσοψεκια θελουν να ξεχασουν. Εμεις οχι.
Στις 13 Νοεμβρίου 1940 όταν ο Στρατός μας πολεμούσε ηρωικά κατά του Άξονα, ο Προέδρος του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Σοβιετικού Λαού Vyacheslav Molotov πραγματοποιούσε φιλική επίσκεψη στους Ναζί συμμάχους του στο Βερολίνο.
Για να μη ξεχνιόμαστε:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Νίκος Πρασσάς
6 ώρ. ·
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Ήρωες απανταχού της Γης!
:
– Παλιά, οι πολεμιστές έλεγαν, «Να πείτε στη μάνα μου, ότι όλες οι σφαίρες ήταν στο στήθος, καμιά στην πλάτη».
– Σήμερα, γιατί άλλαξαν τα πράγματα;
– Επειδή, αυτούς που πολέμησαν οι πρόγονοί σου, για να ελευθερώσουν τον τόπο σου, σε κυβερνάνε σήμερα με τα ελληνόφωνα ανδρείκελα, που συνεχίζεις να ψηφίζεις.
:
Και να μην σε δω ξανά, να μνημονεύσεις τους Αρχαίους Έλληνες, όσο και τους Ήρωες της Επανάστασης του ’21 που δεν τελείωσε, του ’40 στην Αλβανία που έμεινε στην μέση, ή τους Ήρωες της Κύπρου που πολέμησαν ενάντια στην Αποικιοκρατία, την οποίαν απολαμβάνεις σήμερα, κοιμώμενος στον καναπέ αγκαλιά με το επίδομα της ανεργίας και της αμορφωσιάς, γιατί δεν έχεις καμία σχέση μαζί τους.
6 ώρ. ·
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Ήρωες απανταχού της Γης!
:
– Παλιά, οι πολεμιστές έλεγαν, «Να πείτε στη μάνα μου, ότι όλες οι σφαίρες ήταν στο στήθος, καμιά στην πλάτη».
– Σήμερα, γιατί άλλαξαν τα πράγματα;
– Επειδή, αυτούς που πολέμησαν οι πρόγονοί σου, για να ελευθερώσουν τον τόπο σου, σε κυβερνάνε σήμερα με τα ελληνόφωνα ανδρείκελα, που συνεχίζεις να ψηφίζεις.
:
Και να μην σε δω ξανά, να μνημονεύσεις τους Αρχαίους Έλληνες, όσο και τους Ήρωες της Επανάστασης του ’21 που δεν τελείωσε, του ’40 στην Αλβανία που έμεινε στην μέση, ή τους Ήρωες της Κύπρου που πολέμησαν ενάντια στην Αποικιοκρατία, την οποίαν απολαμβάνεις σήμερα, κοιμώμενος στον καναπέ αγκαλιά με το επίδομα της ανεργίας και της αμορφωσιάς, γιατί δεν έχεις καμία σχέση μαζί τους.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

και να μην το ξεχασω τα ιδια σκατα φιλελεδες και αριστερομπαγλαμαδες
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες και όχι προδότες βουλευταδες.
0 .