δεν ειναι να λυπασαι αυτον τον λαο ειδικα οταν βλεπεις αυτο το σουργελο που εχει για προεδρο
αραγε οι γονεις φταινε;
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

πω πω με τι ασχολεται το μπιζελι!!! εφτασε το τελος μας
0 .
-
nemo
- Supreme poster

και να μην το ξεχασω πολλα συγχαρητηρια στην ομαδαρα που μας ευχαρηστησε με το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

bizeli έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή με πόσο ήθελε να οδηγάει εκεί ;

0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
pluton
- Supreme poster

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

αληθευει 100%
0 .
-
nemo
- Supreme poster

τι σημαινει γυναικωτος;
0 .
-
Geri
- Basic poster

-
nemo
- Supreme poster

ευτυχως που δεν ηταν σαν εμας ναζι φασιστας ακροδεξιος εθνικιστης χα κλπ -ζουδια ε ζουδια
Συνέντευξη το 2013 είχε δώσει ο συλληφθείς για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας συγγραφέας και δημιουργός κάποιων από τα πλέον δημοφιλή βιβλία της σύγχρονης παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας, Βασίλης Παπαθεοδώρου όπου είχε θέσει τα ζητήματα της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, όμως τότε δεν είχε μιλήσει και για το ζήτημα της παιδοφιλίας για την οποία συνελήφθη σήμερα καθώς βρέθηκε στην κατοχή του υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας.
Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο Β. Παπαθεοδώρου είχε αναφερθεί σε θέματα ξενοφοβίας, ρατσισμού και Χρυσής Αυγής.
Συνέντευξη το 2013 είχε δώσει ο συλληφθείς για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας συγγραφέας και δημιουργός κάποιων από τα πλέον δημοφιλή βιβλία της σύγχρονης παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας, Βασίλης Παπαθεοδώρου όπου είχε θέσει τα ζητήματα της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, όμως τότε δεν είχε μιλήσει και για το ζήτημα της παιδοφιλίας για την οποία συνελήφθη σήμερα καθώς βρέθηκε στην κατοχή του υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας.
Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο Β. Παπαθεοδώρου είχε αναφερθεί σε θέματα ξενοφοβίας, ρατσισμού και Χρυσής Αυγής.
0 .