τι σκέφτεσαι τώρα;
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Έχει κάτι μικρά καρπούζια και τώρα το χειμώνα. Είχα πάρει μια φορά, δεν άξιζε. 

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

- Δικαιούστε το επίδομα των 250 ευρώ , αλλά στείλτε μας λογαριασμό που να είστε πρώτο όνομα.
- Δεν διαθέτω λογαριασμό που να είμαι πρώτο όνομα. Το δελτίο τύπου δεν έλεγε πως απαιτείται λογαριασμός που ο δικαιούχος να είναι πρώτο όνομα.
- Εμείς στον ΟΑΕΔ έτσι συναλλασσόμαστε με τον πολίτη. Θέλουμε λογαριασμό που να είστε πρώτο όνομα.
- Και τώρα τι πρέπει να κάνω ; Πρέπει να πάω να ανοίξω ;
- Δεν θα πω εγώ στον πολίτη τι πρέπει να κάνει. Λυπάμαι , αλλά μάλλον δεν θα το πάρετε.

- Δεν διαθέτω λογαριασμό που να είμαι πρώτο όνομα. Το δελτίο τύπου δεν έλεγε πως απαιτείται λογαριασμός που ο δικαιούχος να είναι πρώτο όνομα.
- Εμείς στον ΟΑΕΔ έτσι συναλλασσόμαστε με τον πολίτη. Θέλουμε λογαριασμό που να είστε πρώτο όνομα.
- Και τώρα τι πρέπει να κάνω ; Πρέπει να πάω να ανοίξω ;
- Δεν θα πω εγώ στον πολίτη τι πρέπει να κάνει. Λυπάμαι , αλλά μάλλον δεν θα το πάρετε.

0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
nemo
- Supreme poster

Geri έγραψε:Κουραμπιές ή μελομακάρονο
τα τρως και τα δυο ασχετα ποια σου αρεσουν πιο πολυ ...δεν υπαρχει διλημμα σε αυτο

0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

Λοιπόν παιδιά δοκίμασα για πρώτη φορά στη ζωή μου ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Δεν θέλω κανείς να μου ξαναμιλήσει για αυτό. Δε θέλω κανείς να μου ξανααναφέρει τη λέξη ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δε θέλω κανείς να με μεταπείσει ότι είναι καλύτερο. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Δε θέλω καν να μιλάω για αυτό. Δε θέλω καν να το φέρνω στο νου μου.

εμετός
εμετός
εμετός
Με ζάλισε, με ανακάτεψε, μου πόνεσε το κεφάλι,μου πέτρωσε τα πνευμόνια, με χάλασε άσχημα ... και αυτή η απαίσια γεύση tobacco δε λέει να φύγει από το στόμα μου ... από την ύπαρξή μου όλη.
Με στοιχείωσε.
Δε λέει να φύγει η αναγούλα.
Δεν θέλω κανείς να μου ξαναμιλήσει για αυτό. Δε θέλω κανείς να μου ξανααναφέρει τη λέξη ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δε θέλω κανείς να με μεταπείσει ότι είναι καλύτερο. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Δε θέλω καν να μιλάω για αυτό. Δε θέλω καν να το φέρνω στο νου μου.

εμετός
εμετός
εμετός
Με ζάλισε, με ανακάτεψε, μου πόνεσε το κεφάλι,μου πέτρωσε τα πνευμόνια, με χάλασε άσχημα ... και αυτή η απαίσια γεύση tobacco δε λέει να φύγει από το στόμα μου ... από την ύπαρξή μου όλη.
Με στοιχείωσε.
Δε λέει να φύγει η αναγούλα.
1 .
-
bizeli
- Moderator

Πήρα τη κλασική γεύση... βασικά τη χωρίς γεύση, γιατί σιγά μην έπαιρνα με γεύση βατόμουρου, ανανάδες κτλ. Άλλη αηδία και αυτά.
Ε λοιπόν παιδιά ήταν λες και μασουλούσα καπνά απευθείας από το χωράφι.
Και βασικά κάτι ακόμα χειρότερο.
Ούτε καν καπνά. Δεν ξέρω. Κάτι απροσδιόριστο που θύμιζε καπνό με χημικές ενώσεις μέσα.
Αηδία και εμετός.
Και αυτή η γεύση έμενε στα χείλια μου και τα έκανε στυφά.
Μάγκες, 20 χρόνια ολόκληρα καπνίζω και δεν έβγαλα καρκίνο και θα βγάλω καρκίνο μέσα σε 5 λεπτά που ρούφηξα ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Ναι αυτό ακριβώς θυμίζει. Γεύση καρκίνος.
Άσε ρε.
Καλύτερα το κλασικό το φυσικό τσιγαράκι που ξέρουμε τι έχει μέσα. Άντε ρε που πάτε να τα πλασάρετε για πιο αθώα.
Γίδια.
Ακόμα ανακατεύομαι.
Ε λοιπόν παιδιά ήταν λες και μασουλούσα καπνά απευθείας από το χωράφι.
Και βασικά κάτι ακόμα χειρότερο.
Ούτε καν καπνά. Δεν ξέρω. Κάτι απροσδιόριστο που θύμιζε καπνό με χημικές ενώσεις μέσα.
Αηδία και εμετός.
Και αυτή η γεύση έμενε στα χείλια μου και τα έκανε στυφά.
Μάγκες, 20 χρόνια ολόκληρα καπνίζω και δεν έβγαλα καρκίνο και θα βγάλω καρκίνο μέσα σε 5 λεπτά που ρούφηξα ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Ναι αυτό ακριβώς θυμίζει. Γεύση καρκίνος.
Άσε ρε.
Καλύτερα το κλασικό το φυσικό τσιγαράκι που ξέρουμε τι έχει μέσα. Άντε ρε που πάτε να τα πλασάρετε για πιο αθώα.
Γίδια.
Ακόμα ανακατεύομαι.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Και η φάση είναι ότι ήμουν έξω όταν το δοκίμασα και μετά ήταν λες και είχα πάρει drugs.
Δεν μπορούσα να συνέλθω.
Έμπαινα μέσα στα μαγαζιά, γιατί είχαμε και ψώνια να κάνουμε, και ήμουν μέσα στην μαστούρα.
Και το χειρότερο δεν σας το είπα. Το πλήρωσα κιόλας aka το αγόρασα.
Κάνω την πρώτη ρουφηξιά .... ουόου ... μου ρθε ένας ταμπλάς.... λέω εντάξει μπιζέλι ... δεν το έχεις συνηθίσει ακόμα.
Το αφήνω για λίγο, γιατί με φόβισε, λέω θα ξαναρουφήξεις μετά. Μου ρθε λίγο απότομο.
Να μην σας τα πολυλογώ, επειδή λυπήθηκα τα λεφτά που έδωσα, λέω μπιζέλι πιέσου και ρούφα σαν μην συμβαίνει τίποτα. Προσποιήσου ότι όλα είναι good.
Τίποτα παιδιά. Όσο ρουφούσα τόσο χειρότερα γινόμουν.
Ρε άι σιχτιρ.
Το παράτησα.
Δεν μπορούσα να συνέλθω.
Έμπαινα μέσα στα μαγαζιά, γιατί είχαμε και ψώνια να κάνουμε, και ήμουν μέσα στην μαστούρα.
Και το χειρότερο δεν σας το είπα. Το πλήρωσα κιόλας aka το αγόρασα.
Κάνω την πρώτη ρουφηξιά .... ουόου ... μου ρθε ένας ταμπλάς.... λέω εντάξει μπιζέλι ... δεν το έχεις συνηθίσει ακόμα.
Το αφήνω για λίγο, γιατί με φόβισε, λέω θα ξαναρουφήξεις μετά. Μου ρθε λίγο απότομο.
Να μην σας τα πολυλογώ, επειδή λυπήθηκα τα λεφτά που έδωσα, λέω μπιζέλι πιέσου και ρούφα σαν μην συμβαίνει τίποτα. Προσποιήσου ότι όλα είναι good.
Τίποτα παιδιά. Όσο ρουφούσα τόσο χειρότερα γινόμουν.
Ρε άι σιχτιρ.
Το παράτησα.
1 .
-
bizeli
- Moderator

Και βασικά παιδιά τώρα που το σκέφτομαι η γενική εσάνς που σου μένει είναι λες και καπνίζεις θυμιατό.
Ναι ναι τώρα που το καλοσκέφτομαι αυτό μου θυμίζει.
Δεν ξέρω.
Ήταν μια τραυματική εμπειρία και βρίσκομαι ακόμα σε κατάσταση σοκ.
Δεν ξέρω.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Και βασικά παιδιά τώρα που το σκέφτομαι η γενική εσάνς που σου μένει είναι λες και καπνίζεις θυμιατό.
Δεν ξέρω.
εκανα παλια και μαλιστα στο τελος την ειχα καταβρει αλλα καπου ενιωθα παλμους στην καρδια και φοβηθηκα να το
συνεχισω και ξαναρχισα το τσιγαρο μετα απο καιρο θελησα να ξαναδοκιμασω αλλα το μηχανημα εμεινε απο μπαταρια
θα σου επισημανω δυο πραγματα -δεν μαθαινεται με μιας στην αρχη θα κανεις και απο τα δυο
και σιγα σιγα θα μεινεις στο μηχανημα ...εμενα μου εκανε εντυπωση η τσιγαριλα που εφυγε απο πανω μου
και ειχα φτασει στο σημειο να συχαινομαι τον καπνο που μυριζα σε αλους
βου ! η ευχαριστηση εχει σχεση και με το μηχανημα που εχεις -εγω αλλαξα δυο μεχρι να βρω το καταλληλο
οπου μπορουσα να ρυθμίζω την ενταση του εισπεομενου καπνου
για πες τι αγορασες και τα εξοδα γιατι σκεπτομαι να αγορασω ξανα ενα καινουργιο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες