Με ποια λογική όμως. Για να αποφύγω τη διαδικασία που λες. Δλδ να μπω στη διαδικασία να δοκιμάζω και τελικά να μην μου κάνει και να αλλάζω συσκευές και κουραφέξαλα.
Δεν παίζει αυτό.
Οπότε του είπα, βάσει των αναγκών μου, θέλω αυτό αυτό και αυτό. Μια και έξω. Βρες αυτό που μου ταιριάζει και βασικό κριτήριο να είναι κάτι διακριτικό. Όχι κάτι κουμούτσες που έχει.
Να μην στα πολυλογώ μου ξεχωρίζει 2-3 επιλογές μπροστά μου. Όχι η μια ήθελε φόρτιση, όχι η άλλη λαδάκια σκατάκια κτλ. Ήδη άρχισα να φορτώνω με τον μπελά της όλης φάσης.
Τέσπα, σε κάποια φάση πέφτει το μάτι μου σε κάτι κουτάκια που είχε εκεί. Τον λέω "αυτά τι είναι;"
Μου λέει μιας χρήσης. Δλδ τον κάνω; Μου εξηγεί τι και πώς.
Ωραία τον λέω φέρε αυτά που είναι μιας χρήσης να δοκιμάσω και βλέπουμε. Χωρίς γεύση χωρίς τίποτα. Ό,τι πιο κοντά σε κλασικό τσιγάρο. Όχι σαν να καπνίζω αποσμητικό αυτοκινήτου.
Βέβαια, η παγίδα ποια είναι; Ό,τι πρέπει να βρεις ό,τι κοντά σε νικοτίνη σε σχέση με αυτό που κάπνιζες. Ε λοιπόν εμένα μου έδωσε το πιο βαρύ στην κλίμακα που υπάρχει γιατί το συγκεκριμένο δεν βγαίνει σε πιο ελαφρύ.
Και με καθησύχασε κιόλας ότι στα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορεί να λέει πχ 20mg νικοτίνης αλλά η αίσθηση είναι πιο ελαφριά και κάτι τέτοια.
Οοοοκ λέω...
Τελικά μπούρδες.
Μου πλάκωσε τα πνευμόνια από την πρώτη ρουφηξιά. Πνίγηκα.
Τέσπα, έβαλα στην αρχή μια εικόνα από αυτό που πήρα αλλά την αφαίρεσα μη θεωρηθεί δυσφήμιση. Άμα την πρόλαβες καλώς.
Πάντως πήρα από αυτά που είναι μιας χρήσης.