τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Δεκ 2022, 16:22

Κοίτα στο μαγαζί που πήγα, ,ως αρχάρια που ήμουν και με ένα κάρο επιλογές μπροστά μου :omggg: έκανα ένα σωρό ερωτήσεις.
Με ποια λογική όμως. Για να αποφύγω τη διαδικασία που λες. Δλδ να μπω στη διαδικασία να δοκιμάζω και τελικά να μην μου κάνει και να αλλάζω συσκευές και κουραφέξαλα.
Δεν παίζει αυτό.
Οπότε του είπα, βάσει των αναγκών μου, θέλω αυτό αυτό και αυτό. Μια και έξω. Βρες αυτό που μου ταιριάζει και βασικό κριτήριο να είναι κάτι διακριτικό. Όχι κάτι κουμούτσες που έχει.
Να μην στα πολυλογώ μου ξεχωρίζει 2-3 επιλογές μπροστά μου. Όχι η μια ήθελε φόρτιση, όχι η άλλη λαδάκια σκατάκια κτλ. Ήδη άρχισα να φορτώνω με τον μπελά της όλης φάσης.
Τέσπα, σε κάποια φάση πέφτει το μάτι μου σε κάτι κουτάκια που είχε εκεί. Τον λέω "αυτά τι είναι;"
Μου λέει μιας χρήσης. Δλδ τον κάνω; Μου εξηγεί τι και πώς.

Ωραία τον λέω φέρε αυτά που είναι μιας χρήσης να δοκιμάσω και βλέπουμε. Χωρίς γεύση χωρίς τίποτα. Ό,τι πιο κοντά σε κλασικό τσιγάρο. Όχι σαν να καπνίζω αποσμητικό αυτοκινήτου.

Βέβαια, η παγίδα ποια είναι; Ό,τι πρέπει να βρεις ό,τι κοντά σε νικοτίνη σε σχέση με αυτό που κάπνιζες. Ε λοιπόν εμένα μου έδωσε το πιο βαρύ στην κλίμακα που υπάρχει γιατί το συγκεκριμένο δεν βγαίνει σε πιο ελαφρύ.
Και με καθησύχασε κιόλας ότι στα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορεί να λέει πχ 20mg νικοτίνης αλλά η αίσθηση είναι πιο ελαφριά και κάτι τέτοια.
Οοοοκ λέω...

Τελικά μπούρδες.
Μου πλάκωσε τα πνευμόνια από την πρώτη ρουφηξιά. Πνίγηκα.

Τέσπα, έβαλα στην αρχή μια εικόνα από αυτό που πήρα αλλά την αφαίρεσα μη θεωρηθεί δυσφήμιση. Άμα την πρόλαβες καλώς.
Πάντως πήρα από αυτά που είναι μιας χρήσης.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Δεκ 2022, 16:26

Μακριά

Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Δεκ 2022, 18:53

bizeli έγραψε:.

Τελικά μπούρδες.

Τέσπα, έβαλα στην αρχή μια εικόνα από αυτό που πήρα αλλά την αφαίρεσα μη θεωρηθεί δυσφήμιση. Άμα την πρόλαβες καλώς.

δεν προλαβα τιποτα αν θες οποτε βρεις και χρονο βαλε μια εικονα και εξηγησε τι εννοεις μιας χρησης!!

επειτα ειναι και το αλλο επεσες σε μαλακα δεν αρχιζουν ποτε με εικοσι νικοτινη -εγω αρχισα με 12 και κοντεψε
να με στειλει αδιαβαστο γιατι δεν το πηρα ειδηση στην αρχη -με τιποτα δεν συνηθίζεται τεσπα ..
.και εφτασα κατω απο πεντε και την ειχα βρει αλλα κατι μου προκαλουσε στην καρδια φταιω και εγω γιατι
το ειχα συνεχως στο στομα -τοσο πολυ μου αρεσε
συν οτι μου εφυγε και το λαχανιασμα και πετουσα στο βουνο :s_no
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Δεκ 2022, 20:06

nemo έγραψε:
bizeli έγραψε:.

Τελικά μπούρδες.

δεν προλαβα τιποτα αν θες οποτε βρεις και χρονο βαλε μια εικονα και εξηγησε τι εννοεις μιας χρησης!!

επειτα ειναι και το αλλο επεσες σε μαλακα δεν αρχιζουν ποτε με εικοσι νικοτινη -εγω αρχισα με 12 και κοντεψε
να με στειλει αδιαβαστο γιατι δεν το πηρα ειδηση στην αρχη -με τιποτα δεν συνηθίζεται τεσπα ..
.και εφτασα κατω απο πεντε και την ειχα βρει αλλα κατι μου προκαλουσε στην καρδια φταιω και εγω γιατι

Μιας χρήσης είναι αυτά που είναι 400 ή 800 τζούρες και μετά το πετάς. Ούτε φόρτιση, ούτε λαδάκια, ούτε αντιστάσεις. Έτοιμο προς χρήση.

Γράψε ρε συ στο google ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης και θα σου βγάλει.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Δεκ 2022, 20:31

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:δεν προλαβα τιποτα αν θες οποτε βρεις και χρονο βαλε μια εικονα και εξηγησε τι εννοεις μιας χρησης!!

Μιας χρήσης είναι αυτά που είναι 400 ή 800 τζούρες και μετά το πετάς. Ούτε φόρτιση, ούτε λαδάκια, ούτε αντιστάσεις. Έτοιμο προς χρήση.

Γράψε ρε συ στο google ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης και θα σου βγάλει.

οκ θα δοκιμασω ενα ..και εσυ αν καπνιζεις πολλα τσιγαρα να το αλλαξεις αφου πρωτα θα δοκιμασεις τι υγρο σου αρεσει
και υστερα να αγορασεις το μηχανημα οπου θα μπορεις να το ρυθμίζεις -αν καπνιζεις λιγα μην αλλαζεις
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Δεκ 2022, 21:00

Ένας αγρότης από την Ουγκάντα, ο οποίος έχει 102 παιδιά και 568 εγγόνια από 12 συζύγους, αποφάσισε τελικά να σταματήσει να μεγαλώνει την οικογένειά του.

Ο 67χρονος Μούσα Χασάχια ζήτησε πλέον από τις συζύγους του να χρησιμοποιούν αντισύλληψη, ώστε να μπορούν να αγοράζουν τρόφιμα για να τρώνε.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Δεκ 2022, 21:05

nemo έγραψε:οκ θα δοκιμασω ενα ..και εσυ αν καπνιζεις πολλα τσιγαρα να το αλλαξεις αφου πρωτα θα δοκιμασεις τι υγρο σου αρεσει
και υστερα να αγορασεις το μηχανημα οπου θα μπορεις να το ρυθμίζεις -αν καπνιζεις λιγα μην αλλαζεις

Δεν το γυρνάω ρε συ σε ηλεκτρονικό. Άντε βλακείες τώρα. Πολύ ντράγκια μου φαίνονται σε ωραίο περιτύλιγμα.
Λες και καπνίζω χλωρίνη.
Και βασικά ούτε ωραίο ντιζάιν έχουν. Εγώ ντρέπομαι να κυκλοφορώ με τέτοιες κουμούτσες λες και κρατάω κηροπήγιο.

Ή θα το κόψω τελείως (όταν και αν...) ή θα συνεχίσω στριφτά.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Δεκ 2022, 21:23

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:οκ θα δοκιμασω ενα ..και εσυ αν καπνιζεις πολλα τσιγαρα να το αλλαξεις αφου πρωτα θα δοκιμασεις τι υγρο σου αρεσει

Δεν το γυρνάω ρε συ σε ηλεκτρονικό. Άντε βλακείες τώρα. Πολύ ντράγκια μου φαίνονται σε ωραίο περιτύλιγμα.
Λες και καπνίζω χλωρίνη.
Και βασικά ούτε ωραίο ντιζάιν έχουν. Εγώ ντρέπομαι να κυκλοφορώ με τέτοιες κουμούτσες λες και κρατάω κηροπήγιο.

Ή θα το κόψω τελείως (όταν και αν...) ή θα συνεχίσω στριφτά.

οκ να σου πω και ενα μυστικο μια και εισαι της τζουρας αν τυχον εχουμε καμια ΄¨αποκαλυψη και ξεμεινουμε
απο τσιγαρα υπαρχει ενας κοινος θαμνος στα αττικα βουνα (δεν ξερω αν υπαρχουν στην μακεδονια )
οπου αν ξερανουμε τα φυλλα εχουμε α ποιοτητας καπνο -μου τον εδειξε ενας σιχ που ειχε παλια ο πατερας
και το δοκιμασα και εγω μια δυο φορες -λιγος πικρος αλλα συνηθιζεται :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Δεκ 2022, 21:25

αρχιζει το ματς για να δουμε τι αλχημειες θα μας δειξει παλι ο καρβελας
τα κεφαλια μεσα τωρα
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 29 Δεκ 2022, 12:36

nemo έγραψε:καλως μας ηρθες και σε σκεφτομουν δυο βδομαδες .....ξερς πως βαζουμε ελληνικα στο στρεμιο ; :)

Shift+Alt στην αναζήτηση

Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”