konaplyta έγραψε:vallon έγραψε:Ωρωπός; Νέα Πολιτεία;
βρε υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν αν φύγουν από τον μαγευτικό Ωρωπό; και να πάνε στη .......γκατζολία;
ρεμάλια μου κάνετε πλάκα ε;
νάστε καλά ρε συντρόφια
γέλασα κι εγώ
Χαχα ναι υπάρχουμε και εμείς. Είναι υπέροχα στον Ωρωπό όντως. Αλλά δεν βολεύει καθόλου να μένεις μόνιμα στην επαρχεία όταν θες να έχεις μια δουλειά στη πολη. Ο ωρωπος δεν εχει νοσοκομεια ή οτιδηποτε τετοιο. Οι μονες δουλειες εδω ειναι σερβις και φαγάδηκα. Επισης αν αποφασισεις να μενεις εδω και να πηγαινοερχεσαι στη πολη, τα καθημερινα εισιτήρια του μόνο θα σου κοστιζουν 15€ κτηαθημερινα. Και δεν περιλαμβανω καν την κούραση και τις ώρες που θα είσαι καθημερινά στους δρόμους ..
Είμαι στον Ωρωπό απο το 1970..
μεγάλωσα εκεί τα καλοκαίρια, απλά τώρα πια είναι το αποκούμπι μου.
Λυπάμαι που οι δημαρχέοι είναι τόσο ζώα που δεν ενδιαφέρονται για να φτιάξουν δουλειές έστω μια ανάπτυξη και κοιτάζουν μόνο τη ρεμούλα..
Αν κανένας ψάξει να δει τι γίνεται και που πάνε τα "κονδύλια" θα φρικάρει. Πολύ λίγες δουλειές και οι μόνοι που ευδοκιμούν είναι οι συνταξιούχοι.
Άντε και δυο τρεις επιχειρήσεις , αλλά όπως λες φαγάδικα, απ όλους πιο πολύ συμπαθώ τον κόκοπαν. Τώρα τον είδα και πήρε και τον φάρο , καλά έκανε ο άνθρωπος . Ασε τα αλβανομάγαζα.. ή τα τουριστάδικα ουζεροταβέρνες με καμένο λάδι. έλεος..
Δεκαπέντε χιλιάρικα για μια καντίνα ήθελε ο δήμος,μέσα στη μαφία με τς ξαπλώστρες.
Το μεγαλύτερο γέλιο είναι το λιμάνι. Επαγγελματίες της ρεμούλας και της κλεψιάς.
Ποιος νέος άνθρωπος να σταθεί μέσα σε αυτή τη μιζέρια;
Αλλά όπως μαζεύονται οι ψήφοι στις εκλογές , έτσι , αυτό το μέλλον έφτιαξαν για όλους, το μέλλον της μιζέριας
τι να πω..
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.