ημουνα εξτρεμ αριστερα ,για αυτό μιλαω για φακελλο, οι μοναδες οι μαχιμες τοτε μετακινουνταν στα σύνορα το καψωνι πηγαινε συννεφο η εκπαιδευση το ιδιο και πολύ δουλεια γιατι οι φανταροι φτιαχναμε τις υποδομες
τα πραγματα ηταν περιεργα στη λεσβο γνωστος μου γιατρος κνιτις σαλταρισμένος από καψωνια εκπαιδευση σκοπιες δουλεια αρπαξε μονιμο ανθυπολοχαγο
οποιοι δεν ηταν συτα τα πεντε χρονια πριν αναλαβει η πασοκαρια και ο στρατος να τελειώσει την μεταεγκατασταση δεν μπορουν να καταλαβουν
εκπαιδευση,σκοπιες,καψωνια,ακομη και ατομικα αν και ειχαν καταργηθεί και δουλεια για να γινουν κτηρια και ότι χρειαζοταν η μοναδα
να κοιμάσαι σε σκηνακι στο βαλτο ή αλλου στον εβρο που η γη βγαζει νερο και το κατακαλοκαιρο ηταν μια περιεργη κατασταση για αυτό γινονταν και καποια περιεργα
Ηρωικά στρατιωτικά κατορθώματα των μελών του ''ελεύθερου''.
-
tsakas
- Basic poster

-
tsakas
- Basic poster

Re: Ηρωικά στρατιωτικά κατορθώματα των μελών του ''ελεύθερου''.
στα μαρασια μολις ειχα παει ,εκει ηταν φυλακιο του 617 της χελιδωνας
ηρθε ο λοχαγος τους και γω τον εγραψα δεν χαιρετησα καθησα προσοχη και ουρλιαζε
εστειλλε φυλακη στη μοναδα μου την οποια διαγράψανε αμεσως
ανεφερα στον δικο μου λοχαγο που ειπε δεν γαμιεται ο μαλακας
ηρθε ο λοχαγος τους και γω τον εγραψα δεν χαιρετησα καθησα προσοχη και ουρλιαζε
εστειλλε φυλακη στη μοναδα μου την οποια διαγράψανε αμεσως
ανεφερα στον δικο μου λοχαγο που ειπε δεν γαμιεται ο μαλακας
0 .
-
tsakas
- Basic poster

οι αξιωματικοι του πυροβολικου ειχαν πολύ καλυτερη βαθμολογια από τους αξιωματικούς πεζικου
και λιγο πολύ τους θεωρουσαν μαλακες
και λιγο πολύ τους θεωρουσαν μαλακες
0 .
-
tsakas
- Basic poster

ηταν εποχη αποχουντοποίησης τοτε που μιλουσε ο βαγγελης για σταγονίδια στο στρατο
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αγις έγραψε:Mε τον κατατρεγμο του ΠΑΟΚ απο το κρατος των αθηνων ( στο οποιο κανουν κουμάντο οι Πελοποννησιοι - οπως ειναι γνωστο σε ολους ) κ την ψυχραιμια που προς τιμην τους επεδειξαν οι οπαδοι του και δεν κηρυξαν ανεξαρτησια - θα ηταν εγκληματικο -σαν να ριχνεις μαλαματινα στην φωτια - να δημοσιευθουν λεπτομερεις ερωτικες περιπετειες χαμουτζηδων του Μορια με νυμφες του Βορά.
Πού βρέθηκαν οι νύμφες στο Βορά ρε;
Η κόρη ήτο ένα κήτος 150 κιλά και βάλε με αξύριστο πράμα σαν φράχτης από βάτα, με μουστάκι και συγκαμένη μέχρι τα γόνατα και η κυρία ανθύπα μια τάπα με κωλάθρα τέσσερα στρέμματα τίγκα στη κυτταρίτιδα και αιμορροΐδες σαν ακτινίδια που επέμενε καλά και σώνει να κάτσει και στη μούρη μου αλλά βρήκε σθεναρή αντίσταση εκ μέρους μου.
Ας όψονται η ανάγκη, το νεαρό της ηλικίας μου και η αθωότητα μου γι' αυτές τις μαύρες σελίδες στην, κατά τα άλλα ηρωική, στρατιωτική μου καριέρα ως κομάντο.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Αγις
- Rookie poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αγις έγραψε:Mε τον κατατρεγμο του ΠΑΟΚ απο το κρατος των αθηνων ( στο οποιο κανουν κουμάντο οι Πελοποννησιοι - οπως ειναι γνωστο σε ολους ) κ την ψυχραιμια που προς τιμην τους επεδειξαν οι οπαδοι του και δεν κηρυξαν ανεξαρτησια - θα ηταν εγκληματικο -σαν να ριχνεις μαλαματινα στην φωτια - να δημοσιευθουν λεπτομερεις ερωτικες περιπετειες χαμουτζηδων του Μορια με νυμφες του Βορά.
Πού βρέθηκαν οι νύμφες στο Βορά ρε;
Η κόρη ήτο ένα κήτος 150 κιλά και βάλε με αξύριστο πράμα σαν φράχτης από βάτα, με μουστάκι και συγκαμένη μέχρι τα γόνατα και η κυρία ανθύπα μια τάπα με κωλάθρα τέσσερα στρέμματα τίγκα στη κυτταρίτιδα και αιμορροΐδες σαν ακτινίδια που επέμενε καλά και σώνει να κάτσει και στη μούρη μου αλλά βρήκε σθεναρή αντίσταση εκ μέρους μου.
Ας όψονται η ανάγκη, το νεαρό της ηλικίας μου και η αθωότητα μου γι' αυτές τις μαύρες σελίδες στην, κατά τα άλλα ηρωική, στρατιωτική μου καριέρα ως κομάντο.
Απαραδεκτες περιγραφες και χαρακτηρισμοι που εστιαζουν αποκλειστικα -φασιστικα - πατριαρχικα σε εξωτερικα γνωρίσματα Κυριών που σου χαρισαν απλοχερα το θειο δωρον του ερωτος .
Συγκλονισμενος σε παραδιδω εις την χλευην των συμφορουμιτων του Ελευθερου Φορουμ.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
tsakas
- Basic poster

εκει που υπηρετησα ειχε ομορφες γυναικες ειδικα στα ριζια
0 .
-
tsakas
- Basic poster

στη θηβα ηταν που ερεψα στην αγγαρια
ηταν ενας μαλαγοδοκιμος σε μια αναφορα φωναξε να βγουν εξω οι πτυχιούχοι
σιγα που θα βγαιναμε πηρε ο φουστιδος και μας φωνακσε πρωι μεσημερι αγγαρια το βρδυ γερμανικο
όταν τελος ιουνιου πηγα στη μοναδα στην αναφορα λοχου ο λοχαγος ρωτουσε τι ξερουμε από πυροβολα
ξερουμε από αγγαριες μονο ο πρωτος ο δευτερος κτλ
αφου κατεβασε αγιους και καντηλια η μοιρα αποφασισε εμας τους νεους να μας στειλλουν στην γνωστη 117 στην ορεστιαδα
δοξα τω θεω εκει μαθαμε οσα δεν μαθαμε στη θηβα
ηταν ενας μαλαγοδοκιμος σε μια αναφορα φωναξε να βγουν εξω οι πτυχιούχοι
σιγα που θα βγαιναμε πηρε ο φουστιδος και μας φωνακσε πρωι μεσημερι αγγαρια το βρδυ γερμανικο
όταν τελος ιουνιου πηγα στη μοναδα στην αναφορα λοχου ο λοχαγος ρωτουσε τι ξερουμε από πυροβολα
ξερουμε από αγγαριες μονο ο πρωτος ο δευτερος κτλ
αφου κατεβασε αγιους και καντηλια η μοιρα αποφασισε εμας τους νεους να μας στειλλουν στην γνωστη 117 στην ορεστιαδα
δοξα τω θεω εκει μαθαμε οσα δεν μαθαμε στη θηβα
0 .
-
Αγις
- Rookie poster

tsakas έγραψε:εκει που υπηρετησα ειχε ομορφες γυναικες ειδικα στα ριζια
Απο τον νομό Εβρου εχω εμπειρίες μονο απο τα Λυκεια Αλεξανδρουπόλεως.
Εντελως συμπτωματικα( δινω σημασια πρωτα στον εσωτερικο κοσμο) ετυχε να ηταν υψηλου αναστήματος - μακρυποδαρες - σφηκομεσάτες - ορθογλουτες κ τορπιλόστηθες .
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
tsakas
- Basic poster

πως πηγα στο βαλτο ορεστιαδας
στη θηβα ηταν ενας φραφεας από τον ορχομενο κοντοχωριανος
θα σε στειλω στη κω μου ειπε ειναι καλα εκει θα πας συστημένος που να ηξερε που να ηξερα
όταν σταλθηκαν οι μεταθεσεις ηρθε κααι με βρηκε
καλα που εχεις μπλεξει υπαρχει ειδικη διαταγή για σενα πας εκει στον εβρο
σιγα μην ειχα ακουσει για το βαλτο
στην αναφορα ο γνωστος μαλακοδοκιμος φωναξε το ονομα μου
ξερεις που θα πας ξερω του ειπα ειπα τη μοναδα και τον τοπο
ξερεις τι κουνουπι εει εκει?? εσυ ξερεις τι κουνουπι εχει η κωπαιδα
τελος παντων ειχε μεγαλύτερα κουνούπια γμτ από την κωπαιδα ,αλλα ημουνα προπονημένος
και ταβγαλα περα καλα
ειχε γμτ χειμωνα καλοκαιρι τα κουαξ κουαξ τετοιο πραγμα δεν το ειχα ματαδει ουτε στη κωπαιδα
στη θηβα ηταν ενας φραφεας από τον ορχομενο κοντοχωριανος
θα σε στειλω στη κω μου ειπε ειναι καλα εκει θα πας συστημένος που να ηξερε που να ηξερα
όταν σταλθηκαν οι μεταθεσεις ηρθε κααι με βρηκε
καλα που εχεις μπλεξει υπαρχει ειδικη διαταγή για σενα πας εκει στον εβρο
σιγα μην ειχα ακουσει για το βαλτο
στην αναφορα ο γνωστος μαλακοδοκιμος φωναξε το ονομα μου
ξερεις που θα πας ξερω του ειπα ειπα τη μοναδα και τον τοπο
ξερεις τι κουνουπι εει εκει?? εσυ ξερεις τι κουνουπι εχει η κωπαιδα
τελος παντων ειχε μεγαλύτερα κουνούπια γμτ από την κωπαιδα ,αλλα ημουνα προπονημένος
και ταβγαλα περα καλα
ειχε γμτ χειμωνα καλοκαιρι τα κουαξ κουαξ τετοιο πραγμα δεν το ειχα ματαδει ουτε στη κωπαιδα
0 .