Όταν σου λείπει δόντι...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Όταν σου λείπει δόντι...

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Ιουν 2020, 16:06

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:μου φταινε τα ουγκ που δεν μπορεσαν να βρουν ενα καλυτερο ονομα και σημα για το κομμα
κατι που σημαινει οτι δεν θα παμε λιγο πιο περα απο το συνηθως τιποτα
τα ουγκ που βρισκονται σε καθε θεση ολων των κομματων
και οι ψηφοφοροι χειροκροτητες τους

Όχι ηττοπάθεια!

Έχουμε το αντικαραντινικό προλεταριάτο απο πίσω μας, θα σαρώσουμε.

.

δεν το καταλαβες ακομη; σε λιγο θα μας βαζουν φωτια στον κωλο για να πηγαινουμε στις δουλειες
και αν συνεχισει ο ιος θα πεθαινουμε πανω στις μηχανες σαν τους παλιους κομμουνιστες :s_no
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Ιουν 2020, 16:09

Ποιός ιός ρε συ, ο κοροδοϊός του Γκέητς; :laugh1:

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Ιουν 2020, 16:35

Προέλλην έγραψε:Ποιός ιός ρε συ, ο κοροδοϊός του Γκέητς; :laugh1:

.

σκεφτομαι την καραντινα και με πιανει νοσταλγια -ποιος μαλακας ειπε να την διακοψουμε!!
το αποφασισα θα γινω καραντικος τωρα θα συσσωρευσω τροφιμα για να εχω στο β,και γ, κυμα του ιου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Ιουν 2020, 16:41

nemo έγραψε:

.

σκεφτομαι την καραντινα και με πιανει νοσταλγια -ποιος μαλακας ειπε να την διακοψουμε!!
το αποφασισα θα γινω καραντικος τωρα θα συσσωρευσω τροφιμα για να εχω στο β,και γ, κυμα του ιου

Συμφωνώ. Στηρίζω καραντίνα.
Πλακώσανε οι βλαχαρπάδες στις παραλίες και δεν μπορούμε να τις απολαμβάνουμε όπως τον καιρό της καραντίνας. :s_mad
Κούλη μάζεψέ τους πάλι! :yesyes:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιουν 2020, 20:21

Adminović έγραψε:
nemo έγραψε:σκεφτομαι την καραντινα και με πιανει νοσταλγια -ποιος μαλακας ειπε να την διακοψουμε!!

Συμφωνώ. Στηρίζω καραντίνα.
Πλακώσανε οι βλαχαρπάδες στις παραλίες και δεν μπορούμε να τις απολαμβάνουμε όπως τον καιρό της καραντίνας. :s_mad
Κούλη μάζεψέ τους πάλι! :yesyes:

οχχχχιιιιι περιμέντε λίγο ρε

να καπαρώσω το κορμί και ξανακλεινόμαστε μέσα

αντε παιδιά...
για καλό σκοπό σας λέω
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Ιουν 2020, 21:14

nemo έγραψε:

.

Νίμο έχεις αρχίσει να με ανησυχείς, τη μια κακολογείς τον Ηλία, την άλλη θες καραντίνα, ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;;;

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2020, 22:14

Προέλλην έγραψε:
bizeli έγραψε:Παλιότερα παρατηρούσαμε τέτοιες εικόνες πχ μόνο σε ναρκομανείς, άστεγους κτλ.
Πλέον σήμερα παρατηρούμε και πολλούς ανθρώπους από τη μέση αστική τάξη που κάποιος προτιμάει να μη φτιάξει πχ τα δόντια του για να πληρώσει το φροντιστήριο του παιδιού του.

Θέμα ιεράρχησης προτεραιοτήτων. Ας πούμε, θα δεις ανθρώπους με χαλασμένα δόντια να καπνίζουν σε καφετέριες και μπουζούκια.

Ακριβως. Τα δοντια ειναι και θεμα νοοτροπιας οχι μονο χρηματων. Οι παλιοτερες γενιες ειχαν συμβιβαστει με την ιδεα οτι στα 50 το πολυ θα φορανε μασελα, ειτε ειχαν λεφτα ειτε οχι. Οι νεοι σημερα προσεχουν περισσοτερο την υγιεινη και την εμφανιση τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιουν 2020, 22:30

Λαχουρένιος έγραψε:
Ακριβως. Τα δοντια ειναι και θεμα νοοτροπιας οχι μονο χρηματων. Οι παλιοτερες γενιες ειχαν συμβιβαστει με την ιδεα οτι στα 50 το πολυ θα φορανε μασελα, ειτε ειχαν λεφτα ειτε οχι. Οι νεοι σημερα προσεχουν περισσοτερο την υγιεινη και την εμφανιση τους.

Ναι αλλά λάβε υπόψη σου ότι σήμερα οι καταχρήσεις είναι περισσότερες, ο τρόπος ζωής πιο ανθυγιεινός και το άγχος μεγαλύτερο. Όλα αυτά είναι παράγοντες που επιβαρύνουν τη στοματική υγεία και γενικότερα την υγεία.
Μεσολάβησε και το διάστημα της οικονομικής κρίσης που πολλοί άνθρωποι έβαλαν προτεραιότητες στα οικονομικά τους και τα προβλήματα του στόματος δεν ήταν μια από αυτές.
Συν τοις άλλοις γενικά η στοματική υγιεινή δε θεωρούνταν ποτέ Νο1 φροντίδα για πολλά άτομα. Δηλαδή πολλοί δεν κάνουν ούτε το βασικό. Να βουρτσίζουν τα δόντια τους το πρωί.
Γενικά η φροντίδα των δοντιών από πολλούς θεωρείται βαρετή και περιττή διαδικασία. Άλλωστε δεν είναι κάτι που "απειλεί" θανάσιμα την υγεία τους.
Λίγοι είναι σχολαστικοί με τα δόντια τους.

Αλλά είναι και αυτό που είπε ο Θανάσης πιο πριν. Πέρα από τις κακές συνήθειες παίζει ρόλο και η προδιάθεση, η ευαισθησία που έχει κάποιος στα δόντια, η κληρονομικότητα ... όσο και να τα φροντίζει.

Γενικά πάντως τα δόντια είναι πολύ ευαίσθητα και χαλάνε με το παραμικρό. Πού να μην τα φροντίζεις κιόλας.
2 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιουν 2020, 09:37

nemo έγραψε:εγω παλι δεν υποφερω αυτους τους τυπους που αλλαζουν σωβρακο καθε μερα ή μια φορα την εβδομαδα
τι τους πειραζει το σωβρακο αν το φορανε ενα δυο μηνες ή και τρεις !! ε!

Αμ τα νούμερα που τελευταία γυρίζουν με τα αντισηπτικά στις τσέπες, φοράνε μάσκες και στον ύπνο τους και πλένουν χέρια ίσαμε και διακόσιες φορές τη μέρα; Τα υποφέρεις;
Εντάξει για κάποια σύντομη περίοδο, επηρεασμένος από την παγκοσμιοποιητική τρομοκρατία, κι εγώ έφτασα στο χάλι να αλλάζω σώβρακο καθημερινά, να πλένω χέρια μέχρι ξεπετσιάσματος, να απολυμαίνω τα λαχανικά με χλωρίνη και να λούζομαι με οινόπνευμα.
Ζωή ψυχοπαθούς δλδ αφού έβλεπα άνθρωπο στο δρόμο και το 'βαζα στα πόδια μη με κολλήσει κορονοϊό.
Ώσπου μια μέρα συνειδητοποίησα ότι πάω ολοταχώς για χοντρό ψώνισμα, έκοψα τις υστερίες μαχαίρι και ξαναβρήκα τον εαυτό μου.
Τώρα φοράω το ίδιο σώβρακο από τη λήξη της καραντίνας, πλένω χέρια κάθε τρεις μέρες, συνωστίζομαι μέχρι ασφυξίας στα κωλόμπαρα και ήρθα στα συγκαλά μου. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”