κρατω μια επιφυλαξη στο αν αληθευει η ειδηση αλλα γιατι οχι αφου τα εχω πει για το μελλον
της ουκρανιας και συντομα και το δικο μας
https://i/status/1698471702814986287
δυστυχως το κατεβασαν
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

Λυπάμαι, οδεύουμε να ζήσουμε το 1955 αχ αυτός ο χείμαρρος του Κραυσιδωνα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

pluton έγραψε:Λυπάμαι, οδεύουμε να ζήσουμε το 1955 αχ αυτός ο χείμαρρος του Κραυσιδωνα.
πλουτων οσους βολιωτες γνωρισα μπεσα για μπεσα δεν αξιζε κανενας
στα αλλα μας ο ενας 48 και αφησε το παιδακι του χωρις επιβλεψη
και σημερα αυτο -δεν φτανει που χαζεψαμε σαν λαος
αλλα ψοφαμε και ευκολα
Ο 36χρονος προσπάθησε να πηδήξει για να μπει στο πλοίο «Blue Horizon» που είχε λύσει κάβους για να αποπλεύσει προς Ηράκλειο.
Ωστόσο, η τουλάχιστον παράτολμη απόπειρά του είχε τραγική κατάληξη, αφού έπεσε στη θάλασσα από όπου ανασύρθηκε νεκρός.
Ο άτυχος άνδρας ελληνικής καταγωγής έπεσε στη θάλασσα, απ’ όπου ανασύρθηκε νεκρός.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
pluton
- Supreme poster

nemo έγραψε:pluton έγραψε:Λυπάμαι, οδεύουμε να ζήσουμε το 1955 αχ αυτός ο χείμαρρος του Κραυσιδωνα.
πλουτων οσους βολιωτες γνωρισα μπεσα για μπεσα δεν αξιζε κανενας
στα αλλα μας ο ενας 48 και αφησε το παιδακι του χωρις επιβλεψη
και σημερα αυτο -δεν φτανει που χαζεψαμε σαν λαος
αλλα ψοφαμε και ευκολα
Ο 36χρονος προσπάθησε να πηδήξει για να μπει στο πλοίο «Blue Horizon» που είχε λύσει κάβους για να αποπλεύσει προς Ηράκλειο.
Ωστόσο, η τουλάχιστον παράτολμη απόπειρά του είχε τραγική κατάληξη, αφού έπεσε στη θάλασσα από όπου ανασύρθηκε νεκρός.
Ο άτυχος άνδρας ελληνικής καταγωγής έπεσε στη θάλασσα, απ’ όπου ανασύρθηκε νεκρός.
Σταμάτα βρε παντού υπάρχουν καλοί και κακοί, τίποτα δεν είναι άσπρο μαύρο. Εγώ έζησα με βολιωτες.... Τα πάντα βρίσκεις σε κάθε μέρος.
Οι συμπεριφορές των ανθρώπων είναι αποτέλεσμα συγκυριων με πολλές συνιστωσες.
Μας πιάνει όλους ο τοπικισμός και κάνουμε ομαδοποιήσεις ανόητες, δεν είναι οι Καλαματιανοί νταβατζηδες, οι Πατρινές και οι Σμυρνιες πουτανες, οι Χιώτες εφοπλιστές, οι Εβραίοι τοκογλύφοι, οι Σκωτσέζοι τσιγκούνηδες κλπ κλπ κλπ
Τώρα ο Βόλος έχει υποστεί ζημιές πολλές φορές σεισμοί, βομβαρδισμοί, πλημμύρες, αποβιομηχανοποιηση .... Αυτό που γίνεται τώρα φέρνει στο μυαλό τους τις πλημμύρες του 1955 με πολλούς πνιγμένους, για να καταλάβεις μου διηγούνται το εξείς περιστατικό:
Σε δύο γειτονικά διώροφα που τους χώριζε δρομάκι, βγήκαν δύο γειτόνισσες στο παράθυρο τους και σχολίαζαν τις πλημμύρες, εκεί που μιλούσαν πέρασε το ποτάμι και πήρε το σπίτι της μιας από τις δύο έμεινε μόνο ο τείχος που μιλούσε η γυναικα, έμεινε η γυναίκα να κρέμεται στο παράθυρο και να κρατιέται από το κούφωμα του παραθύρου, απέναντι η άλλη παρακολουθούσε την σκηνή, φυσικά χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι.
Στην οικογένεια της γυναίκας μου υπάρχουν πνιγμένοι από αυτή την καταστροφή.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Αυτά συνέβαιναν πάντα, δεν συμβαίνουν τώρα πιο συχνά με την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή της νέας τάξης των παγκοσμιοποιητών
, κι αν συμβαίνουν πιο συχνά, αυτό θα συνέβαινε ούτως ή άλλως γιατί το κλίμα κάνει κύκλους
Εμπρός να κάψουμε κι άλλα ορυκτά καύσιμα ντούπου-ντούπου, ντούπου-ντούπου (κατά προτίμηση λιγνίτη και ρώσικο πετρέλαιο για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών), και να σταματήσουμε επιτέλους τα φωτοβολταϊκά, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τις ανεμογεννήτριες του great reset του Σβάμπ που μολύνουν και το περιβάλλον!!!
, κι αν συμβαίνουν πιο συχνά, αυτό θα συνέβαινε ούτως ή άλλως γιατί το κλίμα κάνει κύκλους
Εμπρός να κάψουμε κι άλλα ορυκτά καύσιμα ντούπου-ντούπου, ντούπου-ντούπου (κατά προτίμηση λιγνίτη και ρώσικο πετρέλαιο για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών), και να σταματήσουμε επιτέλους τα φωτοβολταϊκά, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τις ανεμογεννήτριες του great reset του Σβάμπ που μολύνουν και το περιβάλλον!!!

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Adminović
- Sloboda Narodu

pluton έγραψε:Σε δύο γειτονικά διώροφα που τους χώριζε δρομάκι, βγήκαν δύο γειτόνισσες στο παράθυρο τους και σχολίαζαν τις πλημμύρες, εκεί που μιλούσαν πέρασε το ποτάμι και πήρε το σπίτι της μιας από τις δύο έμεινε μόνο ο τείχος που μιλούσε η γυναικα, έμεινε η γυναίκα να κρέμεται στο παράθυρο και να κρατιέται από το κούφωμα του παραθύρου, απέναντι η άλλη παρακολουθούσε την σκηνή, φυσικά χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι.
Για μια Ευρυδίκη λες;
Που ήταν παντρεμένη με έναν ψαρά που σκοτώθηκε στον εμφύλιο;
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
pluton
- Supreme poster

Adminović έγραψε:pluton έγραψε:Σε δύο γειτονικά διώροφα που τους χώριζε δρομάκι, βγήκαν δύο γειτόνισσες στο παράθυρο τους και σχολίαζαν τις πλημμύρες, εκεί που μιλούσαν πέρασε το ποτάμι και πήρε το σπίτι της μιας από τις δύο έμεινε μόνο ο τείχος που μιλούσε η γυναικα, έμεινε η γυναίκα να κρέμεται στο παράθυρο και να κρατιέται από το κούφωμα του παραθύρου, απέναντι η άλλη παρακολουθούσε την σκηνή, φυσικά χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι.
Για μια Ευρυδίκη λες;
Ναι πνίγηκε και τα δύο παιδιά της ο άντρας της λεγόταν Αργύρης Τσουκαλάς ήταν στον ΕΛΑΝ. Αν μιλάμε για το ίδιο περιστατικό.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

pluton έγραψε:Adminović έγραψε:
Για μια Ευρυδίκη λες;
Ναι πνίγηκε και τα δύο παιδιά της ο άντρας της λεγόταν Αργύρης Τσουκαλάς ήταν στον ΕΛΑΝ. Αν μιλάμε για το ίδιο περιστατικό.
Ναι, Αργύρης λεγόταν ο άντρας της (το επώνυμο δεν το ξέρω).
Νομίζω είχε πνιγεί τότε και η μάνα της Ευρυδίκης (Αμυγδαλιά την έλεγαν;) που ζούσαν μαζί.
Την κόρη της Ευρυδίκης (Φεβρωνία) την ήξερε η γιαγιά μου και ήταν φίλες. Αυτή μου έχει πει την ιστορία.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
pluton
- Supreme poster

Adminović έγραψε:pluton έγραψε:
Ναι, Αργύρης λεγόταν ο άντρας της (το επώνυμο δεν το ξέρω).
Νομίζω είχε πνιγεί τότε και η μάνα της Ευρυδίκης (Αμυγδαλιά την έλεγαν;) που ζούσαν μαζί.
Την κόρη της Ευρυδίκης (Φεβρωνία) την ήξερε η γιαγιά μου και ήταν φίλες. Αυτή μου έχει πει την ιστορία.
Νομίζω είχε δύο παιδιά και πνίγηκαν.... Ώστε η κόρη της Ευρυδίκης λεγόταν Φεβρωνια! Πόσο μικρός είναι ο κόσμος.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Θυμάσαι που σου έγραψα για επίσκεψη στο Πουρί;
Όταν βγήκε με το πλεούμενο του ο Αργύρης, από το Πουρί είδαν ότι του την έπεσε αεροπλάνο και τον πολυβολησε και τον βύθισε.
Ο Αργύρης ήταν αδελφός της πεθεράς μου.
Όταν βγήκε με το πλεούμενο του ο Αργύρης, από το Πουρί είδαν ότι του την έπεσε αεροπλάνο και τον πολυβολησε και τον βύθισε.
Ο Αργύρης ήταν αδελφός της πεθεράς μου.
0 .