Juno έγραψε:Παλαιομνήμων έγραψε:Χάθηκε το νήμα της moiraia_ola ή εγώ έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια;
Τα ένωσαν σε ένα. Το ποιος μας ενημέρωσε για τον καταυλισμό. viewtopic.php?f=2&t=7260&start=380#p142472
Α, ωραία! Σ' ευχαριστώ, Juno!

Juno έγραψε:Παλαιομνήμων έγραψε:Χάθηκε το νήμα της moiraia_ola ή εγώ έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια;
Τα ένωσαν σε ένα. Το ποιος μας ενημέρωσε για τον καταυλισμό. viewtopic.php?f=2&t=7260&start=380#p142472

Παλαιομνήμων έγραψε:Καλώς σας βρήκα!
Συνέχεια βλέπω γνωστές φάτσες!

Παλαιομνήμων έγραψε:Πασιφάη έγραψε:
Καλώς όρισες Παλαιομνήμονα!![]()
Γεια σου, Πασιφάη!!! Καλώς σε βρήκα!![]()
Ήθελα να πω τον πόνο μου, αλλά... υπάρχει άνωθεν περιορισμός (και δεν καταλαβαίνω και το γιατί)!...

akritas έγραψε:Παλαιομνήμων έγραψε:Καλώς σας βρήκα!
Συνέχεια βλέπω γνωστές φάτσες!
Γεια σου Παλαιομνήμωνα!!!

Παλαιομνήμων έγραψε:akritas έγραψε:Γεια σου Παλαιομνήμωνα!!!
Φίλε μου, Ακρίτα!!!!! Τι ευχάριστη έκπληξη!!!! Αυτή και αν είναι συνάντηση από τα παλιά!!!!!![]()

Πασιφάη έγραψε:Δεν τίθεται θέμα περιορισμού, απλά τα νήματα καλωσορίσματος συγχωνεύτηκαν. Συν τοις άλλοις δεν υπάρχει λόγος νομίζω να αναφερόμαστε διαρκώς στο π....... Το έκλεισαν οι άνθρωποι, οκ. Δεν αφορά κανέναν, δεν θα δώσουμε συνέχεια απο δω. Να περάσουμε καλά και να τα λέμε όμορφα. Αυτό είναι το ζητούμενο.![]()
Θα το ξεπεράσουμε όμως.
akritas έγραψε:Παλαιομνήμων έγραψε:Φίλε μου, Ακρίτα!!!!! Τι ευχάριστη έκπληξη!!!! Αυτή και αν είναι συνάντηση από τα παλιά!!!!!![]()
Είδα το σχόλιο σου στο FB, και είπα να εμφανιστώ.
Πάντα χαίρομαι να σε διαβάζω.
Για στείλε ένα πμ μια εκεί, να σε.. φακελλώσω! 

Παλαιομνήμων έγραψε:Κάτσε, γιατί ή έχω ξεχάσει ή δεν ήξερα! Είμαστε στο φμπ επαφή τόσο καιρό!Για στείλε ένα πμ μια εκεί, να σε.. φακελλώσω!

akritas έγραψε:Παλαιομνήμων έγραψε:Κάτσε, γιατί ή έχω ξεχάσει ή δεν ήξερα! Είμαστε στο φμπ επαφή τόσο καιρό!Για στείλε ένα πμ μια εκεί, να σε.. φακελλώσω!
Σου απάντησα ήδη στον τοίχο σου!!!
Το είδα! Σου έστειλα και μήνυμα στο τσατ!