Σύμφωνα με εκτίμηση της Ιωάννας Τούνη της σελέμπριτι ο 4ος ΠΠ πλησιάζει.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μαλάκες μου αρχίστε να ανησυχείτε σοβαρά με τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη.
Σύμφωνα με εκτίμηση της Ιωάννας Τούνη της σελέμπριτι ο 4ος ΠΠ πλησιάζει.

bizeli έγραψε:Ξέρετε τι σκεφτόμουν;
Πολλούς από τους ανθρώπους που γνωρίζω στην προσωπική μου ζωή αν ήμουν εργοδότης τους δεν θα τους έπαιρνα καν στη δουλειά μου.
Και δεν μιλάω για πτυχία. Λέω για επικοινωνιακά και οργανωτικά skills.
Και όχι αυτό το ότι στην προσωπική του ζωή μπορεί κάποιος μπορεί να είναι έτσι αλλά στη δουλειά του αλλιώς δεν το δέχομαι. Κάποια πράγματα ή το χεις ή δεν το 'χεις.
Και άντε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που αναγκαζόμαστε και τους τρώμε στη μάπα πάει κι έρχεται. Ένας εργοδότης όμως που αναγκάζεται και τους πληρώνει;
Και μην μου πείτε ότι αν δεν του κάνουν μπορεί να τους απολύσει, γιατί συνήθως αυτά τα ελλείμματα που έχει κάποιος καμουφλάρονται.Και ως συνήθως τη δουλειά την βγάζει ο γνωστός μαλάκας.

Προέλλην έγραψε:Κανείς δεν προσλαμβάνει για τα πτυχία απλά, αυτά αποτελούν τα τυπικά προσόντα, πχ για να σε καλέσει κάποιος σε διερευνητικές επαφές.
Ο μέσος ΕΛ, δεν είναι ότι απλά δεν έχει επικοινωνιακά και οργανωτικά skills, δεν έχει ούτε τα προσόντα που απαιτεί η θέση εργασίας αλλά ούτε και εργασιακή ηθική. Πρόκειται για textbook χαμηλής παραγωγικότητας εργαζόμενο, για τριτοκοσμικό παρία, που, ούτε θέση έχει σε ανεπτυγμένη οικονομία, ούτε και μπορεί να συμβάλει σε δημιουργία ανεπτυγμένης οικονομίας.
Το χειρότερο όμως για την οικονομία και την κοινωνία, δεν είναι αυτός ο σκιντζής ΕΛ εργαζόμενος, αλλά ο ΕΛ επιχειρηματίας, ο οποίος εκτός ελάχιστων μη-ειδοποιών εξαιρέσεων, δεν μπορεί να σταθεί πουθενά χωρίς βύσμα και ρεμούλα, απάτη και leechάρισμα απο Δημόσιο.
Ο ΕΛ εργαζόμενος είναι η χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια. Ο ΕΛ επιχειρηματίας είναι ο καρκίνος.
Αναλογίσου λοιπόν, πριν δεν τους πάρεις στην δουλειά σου, είσαι μήπως "εσύ" άξια για να επιχειρείς, θα τον βγάλει τον χρόνο το "μαγαζί", που δεν θα είναι απλά αντιπροσωπεία, ή καφετέρεια, γυράδικο, φασόν διαπλεκόμενο κρατικοσυμβασάδικο, κλπ;