τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Οκτ 2023, 11:35

Μαλάκες μου αρχίστε να ανησυχείτε σοβαρά με τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη.
Σύμφωνα με εκτίμηση της Ιωάννας Τούνη της σελέμπριτι ο 4ος ΠΠ πλησιάζει.

Εικόνα
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Οκτ 2023, 17:14

φυσικα θα γινει ο τριτος ακομη και τωρα πουγραφω ενας να χασει την ψυχραιμια
θα ειναι η αρχη του τελους

υσ..η φωτο για σενα ραν και μονο
υσ..ειναι απο διαφήμιση εσωρουχων

74fd90fc067663ef89bbc3b758feffba.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Οκτ 2023, 17:24

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μαλάκες μου αρχίστε να ανησυχείτε σοβαρά με τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη.
Σύμφωνα με εκτίμηση της Ιωάννας Τούνη της σελέμπριτι ο 4ος ΠΠ πλησιάζει.

Εικόνα

Δίκιο έχει το μωρό.
Δεν έλεγαν ότι έχουμε πόλεμο τότε με τον κορωνοϊό, ότι είναι ο Γ'ΠΠ κλπ;
Ε, σε λέει ο Γ' πέρασε, πάμε στον Δ' τώρα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 25 Οκτ 2023, 18:54

Μπορεί αυτός που αναζητάς να σε ζητάει και εκείνος
και απλά δεν έτυχε να ‘ρθείτε ακόμη σε επαφή
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Οκτ 2023, 20:31

Αύριο ο Άγιος Δημήτρης αποφάσισε να μας δώσει μια μέρα ξεκούρασης.
Ευχαριστούμε Άγιε Δημήτρη.
Είσαι ο καλύτερος άγιος.

Ω ρεεεεε Σαλονικάρα ώρες ώρες πολύ σ'αγαπώ
:wooohoo:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Οκτ 2023, 09:34

το ποιοι ειμαστε και που παμε πηγαζει απο ανθρωπους που ειναι με ενα ιδιαιτερο τροπο συναισθηματικα δεμενοι με τον χρονο και εχει το αποτελεσμα να γνωστοποιει
την συσχετηση μεταξυ της εισαγωγης και της εξαγωγης στο μεταβαλλομενο τοπιο
και μεσω αυτης της διαδικασιας προσδοκα να δωσει μια εξηγηση στα αιτια της διαφοροποιησης και κατα επεκταση στους υπολοιπους ανθρωπους που αποτελουν την κοινωνια

τι ειναι αυτο;!!!!!!!! μονο ο ραν μπορει να μας το μεταφρασει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Οκτ 2023, 16:25

FB_IMG_1698413033546.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Οκτ 2023, 00:07

Ξέρετε τι σκεφτόμουν;
Πολλούς από τους ανθρώπους που γνωρίζω στην προσωπική μου ζωή αν ήμουν εργοδότης τους δεν θα τους έπαιρνα καν στη δουλειά μου.

Και δεν μιλάω για πτυχία. Λέω για επικοινωνιακά και οργανωτικά skills.

Και όχι αυτό το ότι στην προσωπική του ζωή μπορεί κάποιος μπορεί να είναι έτσι αλλά στη δουλειά του αλλιώς δεν το δέχομαι. Κάποια πράγματα ή το χεις ή δεν το 'χεις.

Και άντε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που αναγκαζόμαστε και τους τρώμε στη μάπα πάει κι έρχεται. Ένας εργοδότης όμως που αναγκάζεται και τους πληρώνει;

Και μην μου πείτε ότι αν δεν του κάνουν μπορεί να τους απολύσει, γιατί συνήθως αυτά τα ελλείμματα που έχει κάποιος καμουφλάρονται.Και ως συνήθως τη δουλειά την βγάζει ο γνωστός μαλάκας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Οκτ 2023, 00:17

bizeli έγραψε:Ξέρετε τι σκεφτόμουν;
Πολλούς από τους ανθρώπους που γνωρίζω στην προσωπική μου ζωή αν ήμουν εργοδότης τους δεν θα τους έπαιρνα καν στη δουλειά μου.

Και δεν μιλάω για πτυχία. Λέω για επικοινωνιακά και οργανωτικά skills.

Και όχι αυτό το ότι στην προσωπική του ζωή μπορεί κάποιος μπορεί να είναι έτσι αλλά στη δουλειά του αλλιώς δεν το δέχομαι. Κάποια πράγματα ή το χεις ή δεν το 'χεις.

Και άντε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που αναγκαζόμαστε και τους τρώμε στη μάπα πάει κι έρχεται. Ένας εργοδότης όμως που αναγκάζεται και τους πληρώνει;

Και μην μου πείτε ότι αν δεν του κάνουν μπορεί να τους απολύσει, γιατί συνήθως αυτά τα ελλείμματα που έχει κάποιος καμουφλάρονται.Και ως συνήθως τη δουλειά την βγάζει ο γνωστός μαλάκας.

Κανείς δεν προσλαμβάνει για τα πτυχία απλά, αυτά αποτελούν τα τυπικά προσόντα, πχ για να σε καλέσει κάποιος σε διερευνητικές επαφές.

Ο μέσος ΕΛ, δεν είναι ότι απλά δεν έχει επικοινωνιακά και οργανωτικά skills, δεν έχει ούτε τα προσόντα που απαιτεί η θέση εργασίας αλλά ούτε και εργασιακή ηθική. Πρόκειται για textbook χαμηλής παραγωγικότητας εργαζόμενο, για τριτοκοσμικό παρία, που, ούτε θέση έχει σε ανεπτυγμένη οικονομία, ούτε και μπορεί να συμβάλει σε δημιουργία ανεπτυγμένης οικονομίας.

Το χειρότερο όμως για την οικονομία και την κοινωνία, δεν είναι αυτός ο σκιντζής ΕΛ εργαζόμενος, αλλά ο ΕΛ επιχειρηματίας, ο οποίος εκτός ελάχιστων μη-ειδοποιών εξαιρέσεων, δεν μπορεί να σταθεί πουθενά χωρίς βύσμα και ρεμούλα, απάτη και leechάρισμα απο Δημόσιο.

Ο ΕΛ εργαζόμενος είναι η χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια. Ο ΕΛ επιχειρηματίας είναι ο καρκίνος.

Αναλογίσου λοιπόν, πριν δεν τους πάρεις στην δουλειά σου, είσαι μήπως "εσύ" άξια για να επιχειρείς, θα τον βγάλει τον χρόνο το "μαγαζί", που δεν θα είναι απλά αντιπροσωπεία, ή καφετέρεια, γυράδικο, φασόν διαπλεκόμενο κρατικοσυμβασάδικο, κλπ; :dunno:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Οκτ 2023, 00:38

Προέλλην έγραψε:Κανείς δεν προσλαμβάνει για τα πτυχία απλά, αυτά αποτελούν τα τυπικά προσόντα, πχ για να σε καλέσει κάποιος σε διερευνητικές επαφές.

Ο μέσος ΕΛ, δεν είναι ότι απλά δεν έχει επικοινωνιακά και οργανωτικά skills, δεν έχει ούτε τα προσόντα που απαιτεί η θέση εργασίας αλλά ούτε και εργασιακή ηθική. Πρόκειται για textbook χαμηλής παραγωγικότητας εργαζόμενο, για τριτοκοσμικό παρία, που, ούτε θέση έχει σε ανεπτυγμένη οικονομία, ούτε και μπορεί να συμβάλει σε δημιουργία ανεπτυγμένης οικονομίας.

Το χειρότερο όμως για την οικονομία και την κοινωνία, δεν είναι αυτός ο σκιντζής ΕΛ εργαζόμενος, αλλά ο ΕΛ επιχειρηματίας, ο οποίος εκτός ελάχιστων μη-ειδοποιών εξαιρέσεων, δεν μπορεί να σταθεί πουθενά χωρίς βύσμα και ρεμούλα, απάτη και leechάρισμα απο Δημόσιο.

Ο ΕΛ εργαζόμενος είναι η χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια. Ο ΕΛ επιχειρηματίας είναι ο καρκίνος.

Αναλογίσου λοιπόν, πριν δεν τους πάρεις στην δουλειά σου, είσαι μήπως "εσύ" άξια για να επιχειρείς, θα τον βγάλει τον χρόνο το "μαγαζί", που δεν θα είναι απλά αντιπροσωπεία, ή καφετέρεια, γυράδικο, φασόν διαπλεκόμενο κρατικοσυμβασάδικο, κλπ; :dunno:

Ρε φίλε εγώ δε σου λέω για κάτι τρομερά εξεζητημένο και high level expectations. Μιλάμε για ανθρώπους γύρω μας που πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, μιλάμε για ασυνέπεια, για ανοργανωσιά, για ανωριμότητα, για αναξιοπιστία, για αφερεγγυότητα, κοινωνικές δεξιότητες κτλ κτλ κτλ για κάτι τελείως basic δλδ.

Όσον αφορά το αν είμαι άξια στο επιχειρείν από το γεγονός ότι δεν έχω επιχειρήσει ακόμα παίρνεις και την απάντηση σου.
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”