Επίσης έχω βαρεθεί τον κόσμο που δεν ξέρει σωστά την κλίση των επιθέτων σε -ης -ης -ες και ειδικά του "δημοφιλής" και αντί αυτού χρησιμοποιεί μονίμως τον συγκριτικό του βαθμό πχ δημοφιλέστερος (εννοείται όχι περιφραστικά "πιο δημοφιλής" πού να το σκεφτεί κάποιος αυτό;) ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν ταιριάζει απλά και μόνο επειδή δεν μπορούν να σχηματίσουν σωστά τον θετικό βαθμό.
Δλδ πραγματικά το επίθετο "δημοφιλής" έχει καταντήσει να χρησιμοποιείται μόνο στον συγκριτικό βαθμό. Δεν τους βγαίνει αλλιώς.
Ε νισάφι πια.
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Εγώ πάντως πλέον έχω μειώσει στο απολύτως, άκρως αναγκαίο, κάθε είδους τεχνικού-επαγγελματικού-εμπορικού-κοινωνικού τύπου συναναστροφή με τα ΕΛς.
Εκ πολλαπλής πείρας, είναι δεδομένο ότι ο ΕΛ δεν θα έρθει συστηματικά-κατ' εξακολούθηση στην ώρα του + θα σου κάνει πασάλειμμα στο οτιδήποτε αναλάβει + θα σου πουλήσει παπά + προσπαθήσει να σε φάει στα λεφτά + στην διάρκεια όλων αυτών θα σε φλομώσει σε εθνικισμό ποιότητος Χούτου-Τούτσι και φυσικά ψεκίλα και αντισημιτίλα.
Αυτά, όχι δίκην μιας άτυχης κακής εμπειρίας. Αυτά θα συμβούν στο 100% των περιπτώσεων, ακόμη κι αν το προσπαθήσεις 1000 φορές. Δεν μιλάμε για στατιστική εδώ, αλλά για απολυτότητα, για δεδομένο. Ένα μόνο κλικ πάνω απο ψευτοπαλαιστίνιο φάση.
Ελλάδα πλέον μόνο για τα βασικά, καμιά -σπάνια- καλή ψαροταβέρνα (που μετά την πιθηκίσια υπεραλίευση τείνουν να εκλείψουν, κατεψυγμένα και ιχθυοτροφείο θα φας πλέον), κανένα τουριστικό θέρετρο για δυτικούς που δεν εμφανίζεται πολύ-πολύ ελληναριό, καμιά βόλτα στην παλιά γειτονιά (για καμιά βδομάδα, όχι παραπάνω)
Εκ πολλαπλής πείρας, είναι δεδομένο ότι ο ΕΛ δεν θα έρθει συστηματικά-κατ' εξακολούθηση στην ώρα του + θα σου κάνει πασάλειμμα στο οτιδήποτε αναλάβει + θα σου πουλήσει παπά + προσπαθήσει να σε φάει στα λεφτά + στην διάρκεια όλων αυτών θα σε φλομώσει σε εθνικισμό ποιότητος Χούτου-Τούτσι και φυσικά ψεκίλα και αντισημιτίλα.
Αυτά, όχι δίκην μιας άτυχης κακής εμπειρίας. Αυτά θα συμβούν στο 100% των περιπτώσεων, ακόμη κι αν το προσπαθήσεις 1000 φορές. Δεν μιλάμε για στατιστική εδώ, αλλά για απολυτότητα, για δεδομένο. Ένα μόνο κλικ πάνω απο ψευτοπαλαιστίνιο φάση.
Ελλάδα πλέον μόνο για τα βασικά, καμιά -σπάνια- καλή ψαροταβέρνα (που μετά την πιθηκίσια υπεραλίευση τείνουν να εκλείψουν, κατεψυγμένα και ιχθυοτροφείο θα φας πλέον), κανένα τουριστικό θέρετρο για δυτικούς που δεν εμφανίζεται πολύ-πολύ ελληναριό, καμιά βόλτα στην παλιά γειτονιά (για καμιά βδομάδα, όχι παραπάνω)
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Εγώ πάντως πλέον έχω μειώσει στο απολύτως, άκρως αναγκαίο, κάθε είδους τεχνικού-επαγγελματικού-εμπορικού τύπου συναναστροφή με τα ΕΛς.
Εκ πολλαπλής πείρας, είναι δεδομένο ότι ο ΕΛ δεν θα έρθει στην ώρα του + θα σου κάνει πασάλειμμα + θα σου πουλήσει παπά + προσπαθήσει να σε φάει στα λεφτά + στην διάρκεια όλων αυτών θα σε φλομώσει σε εθνικισμό ποιότητος Χούτου-Τούτσι και φυσικά ψεκίλα και αντισημιτίλα.
Αυτά, όχι δίκην μιας άτυχης κακής εμπειρίας. Αυτά θα συμβούν στο 100% των περιπτώσεων, ακόμη κι αν το προσπαθήσεις 1000 φορές. Δεν μιλάμε για στατιστική εδώ, αλλά για απολυτότητα. Ένα μόνο κλικ πάνω απο ψευτοπαλαιστίνιο φάση.
Ελλάδα πλέον μόνο για τα βασικά, καμιά καλή ψαροταβέρνα (που μετά την πιθηκίσια υπεραλίευση τείνουν να εκλείψουν, κατεψυγμένα και ιχθυοτροφείο θα φας πλέον), κανένα τουριστικό θέρετρο για δυτικούς που δεν εμφανίζεται πολύ-πολύ ελληναριό, καμιά βόλτα στην παλιά γειτονιά (για καμιά βδομάδα, όχι παραπάνω)
Ξέρεις τι; Εγώ συγκρίνω τους ανθρώπους που γνωρίζουμε στην προσωπική μας ζωή γιατί τους ξέρουμε από την καλή τους και από την ανάποδη.
Πολλές φορές όταν ξέρω πώς είναι ένας άνθρωπος και εννοώ το πραγματικό του πρόσωπο, θα ήθελα να ήμουν σε μια γωνιά σε συνέντευξη εργασίας και να συμβούλευα τον εργοδότη dont do it fedon.
Το ίδιο συνέβη και με τις δημοτικές εκλογές που κατέβηκε όλη η σαβούρα υποψήφιοι, που καμία σχέση δεν είχαν με την πραγματικότητα και όμως υπήρχαν άνθρωποι που τους ψήφισαν και όχι γιατί παραπλανήθηκαν αλλά γιατί και οι ίδιοι είναι χαμηλών προσδοκιών.
Το "τίποτα" το βλέπουν ως κάτι σημαντικό ή έστω συμβιβάζονται με αυτό γιατί "φίλος, συγγενής, γνωστός" και πρέπει καμιά φορά να πούμε και κανένα αθώο ψεματάκι.
Λέει ο άλλος "συγχαρητήρια" στον άλλον που κατέβηκε στις εκλογές.
Τι συγχαρητήρια ρε μλκ; Ένας κουβάς ζωγραφιστός ήτανε.
Γιατί του λες κάτι που δεν πιστεύεις; Άμα το πιστεύεις κιόλας είσαι δύο φορές κουβάς εσύ.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

εγω παλι ειχα ξανα προβλημα με εναν γειτονα προκειται για ατομο χωρις κανενα σεβασμο
ακομη και τους αδελφους του ενα μαλιστα τον ειχε δειρει
και περσι ειχαμε μια αντιπαραθεση για τελειως ξενο θεμα
εκανα πισω γιατι δεν αξιζε τον κοπο και αυτος συνεχισε να προκαλει
λαμβανοντας την θεση μου για αδυναμια -ειναι τυπος με μπυρες και ουισκι σε καθημερινή
βαση τελειοφοιτος μαλλον δημοτικου που δεν νομιζω να εχει διαβασει τιποτα στην ζωη
λαθος το νομιζω -δεν εχει διαβασει τιποτα ουτε και ακουει κατι απο τηλεοραση
ή διαδικτυο ειπαμε οταν δεν εργαζεται πινει
τι να τον κανω; ή τι να κανω; να του δωσω ενα χερι ξυλο; θα μπλεξουμε με δικαστηρια
και αντε μετα να απολογουμαι γιατι εμπλεξα με ενα τετοιο ηλιθιο ατομο
ειναι μερικοι που απλα μισουν κακιασμενοι κλπ χωρις καμια αιτια
αυτα ειναι προβληματα που τα ζει καποιος σε καθημερινη βαση
τα υπολοιπα επαγελματικα καπου βρισκεται η λυση
ακομη και τους αδελφους του ενα μαλιστα τον ειχε δειρει
και περσι ειχαμε μια αντιπαραθεση για τελειως ξενο θεμα
εκανα πισω γιατι δεν αξιζε τον κοπο και αυτος συνεχισε να προκαλει
λαμβανοντας την θεση μου για αδυναμια -ειναι τυπος με μπυρες και ουισκι σε καθημερινή
βαση τελειοφοιτος μαλλον δημοτικου που δεν νομιζω να εχει διαβασει τιποτα στην ζωη
λαθος το νομιζω -δεν εχει διαβασει τιποτα ουτε και ακουει κατι απο τηλεοραση
ή διαδικτυο ειπαμε οταν δεν εργαζεται πινει
τι να τον κανω; ή τι να κανω; να του δωσω ενα χερι ξυλο; θα μπλεξουμε με δικαστηρια
και αντε μετα να απολογουμαι γιατι εμπλεξα με ενα τετοιο ηλιθιο ατομο
ειναι μερικοι που απλα μισουν κακιασμενοι κλπ χωρις καμια αιτια
αυτα ειναι προβληματα που τα ζει καποιος σε καθημερινη βαση
τα υπολοιπα επαγελματικα καπου βρισκεται η λυση
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:το ποιοι ειμαστε και που παμε πηγαζει απο ανθρωπους που ειναι με ενα ιδιαιτερο τροπο συναισθηματικα δεμενοι με τον χρονο και εχει το αποτελεσμα να γνωστοποιει
την συσχετηση μεταξυ της εισαγωγης και της εξαγωγης στο μεταβαλλομενο τοπιο
και μεσω αυτης της διαδικασιας προσδοκα να δωσει μια εξηγηση στα αιτια της διαφοροποιησης και κατα επεκταση στους υπολοιπους ανθρωπους που αποτελουν την κοινωνια
τι ειναι αυτο;!!!!!!!! μονο ο ραν μπορει να μας το μεταφρασει
Ό,τι θέλει ο νέμος μας.
Λοιπόν ο συγγραφέας του κειμενακίου αναφέρεται συμβολικά στην προβληματική που έχει κέντρο της τη σχέση γλώσσας
και ''οργάνων'', ή και της οργανωμένης διάρθρωσης μεταξύ δύο υποκειμένων σε στάση ''69'',
υπογραμμίζοντας ότι είναι ακριβώς η επιθυμία που δε μιλά, διαρθρώνει ή αρθρώνει αλλά εικονίζει ιχνογραφώντας
την ονείρωξη του στερημένου που μέσα από πολύπλοκους μηχανισμούς και μυστικές κατεργασίες παραγωγής που υπόκεινται
(στη βάση του ότι η ονείρωξη δεν είναι μόνο υπόθεση του ύπνου) στους κανόνες του λόγου
και της επιθυμιτικής εγρήγορσης της σεξουαλικότητας που εκφράζεται μέσα από εκείνη τη σημειωτική διαδικασία
ανταλλαγής φαινομένων (υγρών, οσμών και ήχων) στο επίπεδο των μεταξύ τους σχέσεων προτείνοντας
ως γενικό ισοδύναμο όλων των σημάνσεων της λίμπιντο το ανδρικό γεννητικό όργανο ως μια αντικειμενική αντιστοιχία της ανταλλακτικής σχέσης μεταξύ γλώσσας και κλειτορίδας.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:το ποιοι ειμαστε και που παμε πηγαζει απο ανθρωπους που ειναι με ενα ιδιαιτερο τροπο συναισθηματικα δεμενοι με τον χρονο και εχει το αποτελεσμα να γνωστοποιει
την συσχετηση μεταξυ της εισαγωγης και της εξαγωγης στο μεταβαλλομενο τοπιο
και μεσω αυτης της διαδικασιας προσδοκα να δωσει μια εξηγηση στα αιτια της διαφοροποιησης και κατα επεκταση στους υπολοιπους ανθρωπους που αποτελουν την κοινωνια
τι ειναι αυτο;!!!!!!!! μονο ο ραν μπορει να μας το μεταφρασει
Ό,τι θέλει ο νέμος μας.![]()
Λοιπόν ο συγγραφέας του κειμενακίου αναφέρεται συμβολικά στην προβληματική που έχει κέντρο της τη σχέση γλώσσας
και ''οργάνων'', ή και της οργανωμένης διάρθρωσης μεταξύ δύο υποκειμένων σε στάση ''69'',
υπογραμμίζοντας ότι είναι ακριβώς η επιθυμία που δε μιλά, διαρθρώνει ή αρθρώνει αλλά εικονίζει ιχνογραφώντας
την ονείρωξη του στερημένου που μέσα από πολύπλοκους μηχανισμούς και μυστικές κατεργασίες παραγωγής που υπόκεινται
(στη βάση του ότι η ονείρωξη δεν είναι μόνο υπόθεση του ύπνου) στους κανόνες του λόγου
και της επιθυμιτικής εγρήγορσης της σεξουαλικότητας που εκφράζεται μέσα από εκείνη τη σημειωτική διαδικασία
ανταλλαγής φαινομένων (υγρών, οσμών και ήχων) στο επίπεδο των μεταξύ τους σχέσεων προτείνοντας
ως γενικό ισοδύναμο όλων των σημάνσεων της λίμπιντο το ανδρικό γεννητικό όργανο ως μια αντικειμενική αντιστοιχία της ανταλλακτικής σχέσης μεταξύ γλώσσας και κλειτορίδας.
εγω ειλικρινα περιμενα να βαλεις και κομμουνισμο
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Ό,τι θέλει ο νέμος μας.![]()
εγω ειλικρινα περιμενα να βαλεις και κομμουνισμο
Τίγκα στον κομμουνισμό είναι η ανάλυση μου αλλά αφού δεν το 'πιασες με τη μία συνεχίζω εκλαϊκεύοντας το νόημα της.
Βασικά υποστηρίζω ότι σε ένα δεδομένο τρόπο παραγωγής (εν προκειμένω τον καπιταλιστικό) το καθεστώς των σεξουαλικών ανταλλαγών είναι ισόμορφο με το καθεστώς όλων των άλλων κοινωνικών ανταλλαγών που διαμορφώνουν εκείνο τον ειδικό συνδυασμό διαφόρων δομών και πρακτικών της σεξουαλικότητας στο οικονομικό πεδίο (στο οποίο εγγράφονται οι οικονομικές συναλλαγές στην αστική διαδικασία της μπουρδελότσαρκας) παράδειγμα με το οποίο θέλω να δείξω από έναν άλλο δρόμο ότι η παρομοίωση του σεξουαλικού οικοδομήματος ως αποκλειστική σχέση γλώσσας και κλειτορίδας βρίσκει στο μαρξισμό εκείνη την οικονομιστική ανάγνωση που άνευ επιπλοκών και παρερμηνειών στη βάση της διάκρισης εποικοδομήματος-υποδομής επηρεάζει τα μάλα το κοινωνικό σύνολο λειτουργώντας ως πολύτροπη σχέση μεταξύ επιθυμίας και άρνησης της άσκησης του εντελώς παρεξηγημένου κατά το λαϊκόν γλειφομουνίου, η οποία σχέση έγινε φανερό μετά το πέρασμα του μαρξισμού στην ψυχανάλυση ότι αποτελεί βασικό πυλώνα καθιέρωσης των ανθρωπίνων σεξουαλικών σχέσεων υπό την προϋπόθεση ότι στην πραγματικότητα η συγκεκριμένη πρακτική (δλδ το γλειφομούνιον) δε θα αποτελεί βάσανο μετά από μισή ώρα χρήσης της γλώσσας.
Συνέπεια των παραπάνω μέσα σε ένα αποκλειστικά μαρξιστικό πλαίσιο παρατήρησης της γνωστής στάσης του ''69''
καθιερώνουμε μια διαδικασία ούτε υποκειμενική ούτε σημειωτική αλλά τη ζορίζουμε μέχρι να να κατατείνει σε μια ιστορικο-κοινωνική δραστηριότητα η οποία θα προεκτείνει τη σεξουαλική οργάνωση σε επίπεδο κοινωνικό και θα μετατρέπει το βιολογικό μεταβολισμό σε κοινωνικό με απώτερο στόχο την παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση μέσω της πλήρους εξαφάνισης της γυναικείας ανοργασμικότητας.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΥΣΣΑΡΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ;;;
Μια δασκάλα από την Αϊόβα που είχε μόλις παντρευτεί, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός 14χρονο και πως έστελνε γυμνές της φωτογραφίες σε αγόρια μόλις 13 ετών στο Snapchat. Η 24χρονη Cassidy Kraus, παύθηκε από τη δουλειά της στο IKM-Manning Schools στις 25 Αυγούστου, μόλις τρεις ημέρες πριν ο σύζυγός της υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Είχαν παντρευτεί μόλις 58 μέρες.

Μια δασκάλα από την Αϊόβα που είχε μόλις παντρευτεί, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός 14χρονο και πως έστελνε γυμνές της φωτογραφίες σε αγόρια μόλις 13 ετών στο Snapchat. Η 24χρονη Cassidy Kraus, παύθηκε από τη δουλειά της στο IKM-Manning Schools στις 25 Αυγούστου, μόλις τρεις ημέρες πριν ο σύζυγός της υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Είχαν παντρευτεί μόλις 58 μέρες.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

Adminović έγραψε:ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΥΣΣΑΡΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ;;;![]()
Μια δασκάλα από την Αϊόβα που είχε μόλις παντρευτεί, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός 14χρονο και πως έστελνε γυμνές της φωτογραφίες σε αγόρια μόλις 13 ετών στο Snapchat. Η 24χρονη Cassidy Kraus, παύθηκε από τη δουλειά της στο IKM-Manning Schools στις 25 Αυγούστου, μόλις τρεις ημέρες πριν ο σύζυγός της υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Είχαν παντρευτεί μόλις 58 μέρες.[/url]
και εγω ημουν ερωτευμενος με την δασκαλα ακομη εχω στην μνημη μου το αρωμα της
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Τη στιγμή που την πυροβόλησε και τη σκότωσε ο σύντροφός της, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα έπεσε νεκρή από τα πυρά ενός άνδρα με μοτοσικλέτα, κατέγραψε σε βίντεο μια νεαρή γυναίκα από τη Βραζιλία.
Τα δραματικά πλάνα δείχνουν τον 27χρονο Diego Fonseca, να στέκεται κοντά σε ένα παράθυρο και να σημαδεύει με το όπλο την 23χρονη Ielly Alves, σε ένα σπίτι στην πόλη Jataí το Σάββατο. Η Alves ακούγεται στο βίντεο να γελάει και να λέει στον Fonseca: «Κάντο! Ουάου, είναι τόσο ωραίο».
Ο Fonceca τράβηξε τη σκανδάλη και η κοπέλα αμέσως σωριάστηκε στο πάτωμα.
Στη συνέχεια την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά της. Οι αρχές κλήθηκαν στο ιατρικό νοσοκομείο και μίλησαν με τον Fonseca, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δύο άτομα σταμάτησαν κοντά τους με μοτοσικλέτα και ότι ο ένας από αυτούς πυροβόλησε δύο φορές, χτυπώντας την Alves.
Οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα παρατήρησαν ότι έπεφτε σε αντιφάσεις και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου από το κινητό του Alves είδαν το βίντεο με τους πυροβολισμούς.
Τα δραματικά πλάνα δείχνουν τον 27χρονο Diego Fonseca, να στέκεται κοντά σε ένα παράθυρο και να σημαδεύει με το όπλο την 23χρονη Ielly Alves, σε ένα σπίτι στην πόλη Jataí το Σάββατο. Η Alves ακούγεται στο βίντεο να γελάει και να λέει στον Fonseca: «Κάντο! Ουάου, είναι τόσο ωραίο».
Ο Fonceca τράβηξε τη σκανδάλη και η κοπέλα αμέσως σωριάστηκε στο πάτωμα.
Στη συνέχεια την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά της. Οι αρχές κλήθηκαν στο ιατρικό νοσοκομείο και μίλησαν με τον Fonseca, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δύο άτομα σταμάτησαν κοντά τους με μοτοσικλέτα και ότι ο ένας από αυτούς πυροβόλησε δύο φορές, χτυπώντας την Alves.
Οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα παρατήρησαν ότι έπεφτε σε αντιφάσεις και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου από το κινητό του Alves είδαν το βίντεο με τους πυροβολισμούς.
0 .